Savoy (Le)

Contactgegevens Savoy (Le): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Savoy (Le): address, phone, fax, email, website, opening hours

Savoy (Le)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grand Place 4; 6500; Beaumont, België

Telefoon (phone): 071 58 87 83 (+32-071 58 87 83) 071 58 87 83 (+32-071 58 87 83)

Fax (fax): 071 58 87 83 (+32-071 58 87 83) 071 58 87 83 (+32-071 58 87 83)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Savoy (Le): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Savoy (Le)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Savoy (Le)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Savoy (Le), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Savoy (Le). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Savoy (Le), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Savoy (Le). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Savoy (Le)
Products information Savoy (Le)

BTW identificatienummer (tax): BE05752960205
Ondernemingsnummer: 5842773437
Hoofdstad (capital): 510,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 102,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Savoy (Le) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Savoy (Le)
(Get full report from official database of BE for Savoy (Le))

Aanvulling soorten activiteiten voor Savoy (Le)
Addition kinds of activities for Savoy (Le)

22810301. Vezelgaren van dieren, gesponnen | Animal fiber yarn, spun
24310103. Deurschermen, metalen bedekt hout | Door screens, metal covered wood
28610106. Terpentine, pijnboomolie | Turpentine, pine oil
34960200. Draadketting | Wire chain
38270118. Telescopische bezienswaardigheden | Telescopic sights
38410408. Hypodermische naalden en spuiten | Hypodermic needles and syringes
78190000. Diensten gekoppeld aan bewegende beelden | Services allied to motion pictures
80110514. Orthopedische arts | Orthopedic physician
87120102. Huisontwerper | House designer
87310202. Commercieel onderzoekslaboratorium | Commercial research laboratory

Werken bij Savoy (Le): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Savoy (Le): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Savoy (Le). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Savoy (Le). Looking for open vacancies in other companies

 • Credit Collector voor transportbedrijf in Berchem (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Accountemps is op zoek naar een klantgerichte Credit Collector voor een transportbedrijf in Berchem. Onze klant is actief in de transportsector te Berchem. Er heerst een dynamische sfeer en de collega's zullen je met een glimlach ontvangen. De klant is vlot te bereiken zowel met het openbaar vervoer als met de wagen. Als Credit Collector ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Stipt en efficiënt opvolgen van betalingstegoeden en -achterstanden (B&B klantenportefeuille) Opvolgen en bewaken van KPI's Opvolgen van openbestaande betalingen met het intern marketing en verkoopsteam Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Medewerker Customer Experience (m/v) (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor 1 van onze klanten in de regio Beveren zijn wij op zoek naar een medewerker Customer Experience (m/v): - Heb je ervaring met klachtenbehandeling? - Heb je een goede kennis van het Frans en het Engels? - En kun je daarenboven goed overweg met Excel? Dan is deze job iets voor jou! Je bent verantwoordelijk voor het afhandelen van de klachten van de business unit. Je registreert en analyseert de klacht en onderhoudt contact met alle afdelingen van de organisatie om proactief en structureel de nodige informatie te krijgen om de klant op de hoogte te brengen van de resultaten van het onderzoek. Je onderhoudt contact met de klant over de voortgang van de afhandeling. Hierin werk je zelfstandig, neem je initiatieven en zorg je er voor dat er professioneel met het dossier wordt omgegaan. Met de kennis die je opdoet, denk je proactief mee aan de verbetering van de dienstverlening.

 • Spoelmeester (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Voor een klant van ons in de haven zijn we op zoek naar een spoelmeester. Je staat in voor het reinigen en het onderhouden van de Tanks. Geen ervaring? Geen probleem! Ze geven je op het bedrijf een uitgebreide opleiding.

 • HUISHOUDHULPEN (M/V) Regio Kortenaken (KORTENAKEN)

  Regio: KORTENAKEN

  Bedrijf: DCO Piekfijn Hageland

  Type: Dienstenchequebaan

  Binnen onze dienstencheque-onderneming Piekfijn Hageland zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor poets- en strijkwerk bij particulieren thuis. Zowel deeltijds als voltijds, zelf te bepalen.

 • Huishoudhulp Boechout 10u/week (BOECHOUT)

  Regio: BOECHOUT

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor een jong gastgezin wonende te Boechout zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 10u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

 • Vrachtwagenmecanicien opbouw - Herentals - optie vast - dagdienst (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een garage in Herentals zijn wij op zoek naar een gemotiveerde mechanieker voor de vrachtwagens. Je staat voornamelijk in voor de opbouw van de vrachtwagens. Daarvoor is een zeer goede kennis van elektronica en bij voorkeur ook hydraulica belangrijk. Dit is belangrijk omdat je een aantal toestellen gaat monteren op de vrachtwagen (vb. ijskast, accessoires) Je werkt voltijds in dagdienst.

 • Bekister regio Turnhout (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

  Type: Studentenjob

  Uitvoeren van diverse karweiwerken op de werven zodat deze correct, efficiënt en tijdig uitgevoerd zijn. - Zowel traditionele als systeembekisting - plaatsen van wapening - betoneren - PVC-riolering - Klein metselwerk in betonblokken/snelbouw

 • Jobstudent (MIDDELKERKE)

  Regio: MIDDELKERKE

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Bijlesgever C++ (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor C++ aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER - Omring je met expertise - 3.500/mnd (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Dit accountantskantoor, gelegen in het Kempense Zoersel, is een zoektocht gestart naar een nieuwe medewerker om hun tienkoppig team aan te vullen. Ze zijn meer dan 20 jaar geleden opgericht als een algemeen administratief kantoor, en zo verder uitgegroeid tot een IAB Accountantskantoor. Het cliënteel dat ze boekhoudkundig en fiscaal ondersteunen bestaat uit enkele lokale KMO's en eenmanszaken; Hiervoor hanteren ze een persoonlijke aanpak en proberen ze dichtbij hun klanten te staan; Alle medewerkers in het kantoor zijn in het bezit van een IAB of BIBF titel, waardoor je omgeven wordt door een grote hoeveelheid expertise. Hun zoektocht gaat uit naar een dossierbeheerder / boekhouder / accountant met alvast een stevige portie ervaring achter de rug. We geven hier wat meer uitleg over de details van deze functie. Dossierbeheerder met ervaring - De verantwoordelijkheden Je zal in deze functie het volledige dossierbeheer van A tot Z uitvoeren: Hierbij hoort ook een stuk hands-on inboekingswerk om de dossiers te leren kennen; Je behandelt het volledige dossier, inclusief de fiscale aangiftes, het opstellen van de balansen en jaarrekeningen; De dossiers afsluiten hoort hier ook bij, er zal samen worden afgestemd in welke mate dit voor jou mogelijk is. Je werkt in deze functie uiteraard steeds samen met de zaakvoerder en adviseurs, die je werk controleren en je ondersteunen.

 • Constructielasser / Samensteller met ervaring (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

  Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

  Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

  Type: Vaste Job

  Voor een bekende producent van containers en opleggers, zijn we op zoek naar een gemotiveerde lasser-samensteller voor productie van aanhangwagens. Jouw takenpakket: - Je staat in voor het half-automaat lassen en samenstellen van metalen platen en andere metalen constructies voor aanhangwagens. - Je werkt hierbij volgens plan en volgt dit dan ook nauwgezet op. - Je werkt hierbij in het atelier en niet op verplaatsing. - Je houdt hierbij rekening met de veiligheidsvoorschriften binnen het bedrijf.

 • Flexijob McDonald's Afwas (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: McDonald's Kortrijk

  Type: Flexijob

  Om ons team te versterken, zijn wij op zoek naar afwassers. De grote afwas gebeurd elke avond vanaf 22u tot 00u30 (week) of 1u30 (weekend).

Zoek naar antwoorden van Savoy (Le) in sociale netwerken
Look for responds of Savoy (Le) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Savoy (Le). Laat een reactie achter voor Savoy (Le). Savoy (Le) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Savoy (Le). Leave a respond for Savoy (Le). Savoy (Le) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Savoy (Le) op de google maps. Adres en contacten Savoy (Le)
Location of Savoy (Le) on the google maps. Address and contacts of Savoy (Le)

Andere gerelateerde bedrijven als come Savoy (Le) Savoy (Le): Van Gheluwe G | 'T FRUITPALEIS | B?hrer | LOT POLISH AIRLINES | AUX QUATRE SAISONS

Other related companies as Savoy (Le): Van Gheluwe G | 'T FRUITPALEIS | B?hrer | LOT POLISH AIRLINES | AUX QUATRE SAISONS

Savoy (Le) is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Savoy (Le), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05752960205. Het bedrijf Savoy (Le) bevindt zich op het adres: Grand Place 4; 6500; Beaumont. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 510,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 102,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Taverns. Producten gemaakt in Savoy (Le) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Savoy (Le) is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Savoy (Le) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Savoy (Le), openstaande posities, locatie van Savoy (Le) op de kaart.

Savoy (Le) is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Savoy (Le), company assigned to the tax number BE05752960205. The company Savoy (Le) is located at the address: Grand Place 4; 6500; Beaumont. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 510,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 102,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Taverns. Products created in Savoy (Le) were not found.
The main activity of Savoy (Le) is National Security and International Affairs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Savoy (Le) is not available. You also can look at reviews of Savoy (Le), open positions, location of Savoy (Le) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Savoy (Le), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Savoy (Le), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Savoy (Le), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Savoy (Le), employees, financial statistics.