LOT POLISH AIRLINES

Contactgegevens LOT POLISH AIRLINES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LOT POLISH AIRLINES: address, phone, fax, email, website, opening hours

LOT POLISH AIRLINES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SABENA HOUSE BOX 49; 1930; ZAVENTEM (GROOT), België

Telefoon (phone): 27232310 (+32-27232310) 27232310 (+32-27232310)

Fax (fax): +32 (19) 776-63-87 +32 (19) 776-63-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LOT POLISH AIRLINES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LOT POLISH AIRLINES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LOT POLISH AIRLINES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LOT POLISH AIRLINES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LOT POLISH AIRLINES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LOT POLISH AIRLINES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LOT POLISH AIRLINES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LOT POLISH AIRLINES
Products information LOT POLISH AIRLINES

BTW identificatienummer (tax): BE02262054443
Ondernemingsnummer: 6370666503
Hoofdstad (capital): 478,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 665,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in LOT POLISH AIRLINES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Luchtvaart volgens dienstregeling

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LOT POLISH AIRLINES
(Get full report from official database of BE for LOT POLISH AIRLINES)

Aanvulling soorten activiteiten voor LOT POLISH AIRLINES
Addition kinds of activities for LOT POLISH AIRLINES

122102. Bitumineuze kolen en bruinkool laden en bereiden | Bituminous coal and lignite loading and preparation
308900. Kunststofproducten, nec | Plastics products, nec
346999. Metalen stempels, nec, nec | Metal stampings, nec, nec
14999906. Gilsoniet mijnbouw | Gilsonite mining
38120501. Stuurstationsystemen en -apparatuur | Missile guidance systems and equipment
50480000. Oogheelkundige goederen | Ophthalmic goods
67999900. Beleggers, nec, nec | Investors, nec, nec

Werken bij LOT POLISH AIRLINES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LOT POLISH AIRLINES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LOT POLISH AIRLINES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LOT POLISH AIRLINES. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Customer Experience (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor 1 van onze klanten in de regio Beveren zijn wij op zoek naar een medewerker Customer Experience (m/v): - Heb je ervaring met klachtenbehandeling? - Heb je een goede kennis van het Frans en het Engels? - En kun je daarenboven goed overweg met Excel? Dan is deze job iets voor jou! Je bent verantwoordelijk voor het afhandelen van de klachten van de business unit. Je registreert en analyseert de klacht en onderhoudt contact met alle afdelingen van de organisatie om proactief en structureel de nodige informatie te krijgen om de klant op de hoogte te brengen van de resultaten van het onderzoek. Je onderhoudt contact met de klant over de voortgang van de afhandeling. Hierin werk je zelfstandig, neem je initiatieven en zorg je er voor dat er professioneel met het dossier wordt omgegaan. Met de kennis die je opdoet, denk je proactief mee aan de verbetering van de dienstverlening.

  • OPERATOR (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de Gent zijn we op zoek naar een operator/ rechterhand van de onderhoudsmechanicien. De mechanicien assisteer je als zijn rechterhand. De bediening van de machines worden aan jou toegewezen. Dit houdt in het opstarten, het wisselen van formaten en het afsluiten met het bedienen van het reinigingssysteem. Het beheer van verschillende etiketsoorten, bakken en flessen voer je uit. Verder zorg je ervoor dat de types overzichtelijk gesorteerd worden. Regelmatig vroeg starten is geen belemmering. De vooropgestelde doelstellingen streef je na om deze te behalen en te rapporteren aan de directe chef. Op andere afdelingen kan het zijn dat je ook meewerkt met laden en lossen van vrachtwagen en het leeggoed sorteren.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Huibrechts-Lille – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-HUIBRECHTS-LILLE)

    Regio: SINT-HUIBRECHTS-LILLE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • JOBSTUDENT - Thuisverpleging (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VAN LOY THUISVERPLEGING

    Type: Studentenjob

    Van Loy Thuisverpleging staat garant voor kwalitatieve thuisverpleging. Onze patiënten kunnen elke dag rekenen op een persoonlijke aanpak en op de volledige toewijding van onze verpleegkundigen. Door ons team bestaande uit 10 verpleegkundigen bieden we een huiselijke en gemoedelijke sfeer voor zowel patiënten als verpleegkundigen. Je staat in voor de verpleegkundige zorgen in de thuisomgeving van jouw patiënten. Je hecht belang aan het welzijn van jouw patiënten door de hechte band die je met hen opbouwt. Je bent voor hen een aanspreekpunt en biedt een luisterend oor.

  • Dringend gezocht jobstudent marketing regio Ham (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: VISIONPOINT

    Type: Studentenjob

    Visionpoint is op zoek naar een jobstudent voor de marketingafdeling voor een bedrijf in Ham. Je werkt 2 tot 3 dagen per week en je kan snel opstarten. Wat is jouw takenpakket? Sociale media kanalen onderhouden. De website updaten. Campagnes en affiches uitwerken! Ondersteuning bieden bij beurzen en evenementen. ...

  • STUDENT VERKOPER VERO MODA Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    VERO MODA KORTRIJK IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van VERO MODA? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper voor de kerstvakantie! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij VERO MODA prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden; Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Bediende verkoper Colruyt Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers. Colruyt is ongetwijfeld nog altijd het meest bekende merk van Colruyt Group. Deze formule, toegespitst op de laagste prijzen, heeft winkels over het hele land en is ook actief in Luxemburg. Als Colruyt-medewerker stel je alles in het werk om de klant zo efficiënt mogelijk te laten winkelen. Dat doe je op een eenvoudige en dienstbare manier. Je komt terecht in een hecht team met medewerkers uit de buurt. En omdat je dicht bij huis werkt, hoef je ook geen lange afstanden af te leggen of in de file te staan. Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • 2nd line support Skype for business (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: RenewIT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een 2nd line support engineer voor Skype for Business.

  • ALL ROUND ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: DEPANNAGE LELEU

    Type: Vaste Job

    Uw takenpakket Telefonische oproepen beantwoorden en uitvoeren – permanent in contact staan met officiële instanties waaronder de politie Call intake van de takelopdrachten Takelopdrachten dispatchen Dossiers navolgen (verzekeringsbijstanden) Administratieve taken uitvoeren aan de hand van onze database en computersoftware Geven en terugnemen van een vervangwagen + wassen Uw profiel U bent stressbestendig en in staat om verschillende taken op u te nemen U heeft teamspirit en kan goed communiceren U bent flexibel en sterk in organiseren U bent vriendelijk, beleefd en professioneel naar klanten toe U bent betrouwbaar en eerlijk Geografische kennis van de omgeving is een plus U woont het liefst in het Antwerpse We bieden aan Voltijds vast contract van onbepaalde duur

  • Aankoper Elektriciteit Junior (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een aankoper van elektrisch materiaal. U helpt mee bij het opstellen van budgetten (omdat u de prijzen van vorige aankopen bijhoudt), u geeft beperkt technisch advies (op basis van eerdere ervaringen), u zoekt leveranciers, u onderhandelt over de prijzen, u plant de aankopen, ... Dit is een functie bij de Bouwheer. De werklocatie ligt in Brussel.

  • Kapper / Kapster leercontract (SCHERPENHEUVEL-ZICHEM)

    Regio: SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

    Bedrijf: CAGIRGAN, EMINE

    Type: Leercontract

    Je ontvangt de klanten. Je was het haar. Je kleurt het haar indien gewenst, naar wens van de klant. Je zorgt ervoor dat het salon netjes blijft. Je neemt telefoons op. Na verloop van tijd neem je meer taken op, zodat je na afloop van het leercontract zelfstandig kan werken.

Zoek naar antwoorden van LOT POLISH AIRLINES in sociale netwerken
Look for responds of LOT POLISH AIRLINES in social networks

Lees alle opmerkingen voor LOT POLISH AIRLINES. Laat een reactie achter voor LOT POLISH AIRLINES. LOT POLISH AIRLINES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LOT POLISH AIRLINES. Leave a respond for LOT POLISH AIRLINES. LOT POLISH AIRLINES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LOT POLISH AIRLINES op de google maps. Adres en contacten LOT POLISH AIRLINES
Location of LOT POLISH AIRLINES on the google maps. Address and contacts of LOT POLISH AIRLINES

Andere gerelateerde bedrijven als come LOT POLISH AIRLINES LOT POLISH AIRLINES: INSTITUUT KATHLEEN | PETER GIELKENS | CHRISTIAN MALLUQUIN | N. VERSTRAETE | R. SAADA

Other related companies as LOT POLISH AIRLINES: INSTITUUT KATHLEEN | PETER GIELKENS | CHRISTIAN MALLUQUIN | N. VERSTRAETE | R. SAADA

LOT POLISH AIRLINES is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LOT POLISH AIRLINES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02262054443. Het bedrijf LOT POLISH AIRLINES bevindt zich op het adres: SABENA HOUSE BOX 49; 1930; ZAVENTEM (GROOT). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 478,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 665,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Luchtvaart volgens dienstregeling. Producten gemaakt in LOT POLISH AIRLINES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LOT POLISH AIRLINES is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LOT POLISH AIRLINES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LOT POLISH AIRLINES, openstaande posities, locatie van LOT POLISH AIRLINES op de kaart.

LOT POLISH AIRLINES is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is LOT POLISH AIRLINES, company assigned to the tax number BE02262054443. The company LOT POLISH AIRLINES is located at the address: SABENA HOUSE BOX 49; 1930; ZAVENTEM (GROOT). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 478,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 665,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Luchtvaart volgens dienstregeling. Products created in LOT POLISH AIRLINES were not found.
The main activity of LOT POLISH AIRLINES is National Security and International Affairs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LOT POLISH AIRLINES is not available. You also can look at reviews of LOT POLISH AIRLINES, open positions, location of LOT POLISH AIRLINES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LOT POLISH AIRLINES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LOT POLISH AIRLINES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LOT POLISH AIRLINES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LOT POLISH AIRLINES, employees, financial statistics.