Mettewie (Le)

Contactgegevens Mettewie (Le): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mettewie (Le): address, phone, fax, email, website, opening hours

Mettewie (Le)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard Louis Mettewie 25; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean), België

Telefoon (phone): 02 469 06 37 (+32-02 469 06 37) 02 469 06 37 (+32-02 469 06 37)

Fax (fax): +32 (83) 706-52-50 +32 (83) 706-52-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mettewie (Le): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mettewie (Le)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mettewie (Le)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mettewie (Le), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mettewie (Le). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mettewie (Le), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mettewie (Le). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mettewie (Le)
Products information Mettewie (Le)

BTW identificatienummer (tax): BE01732238769
Ondernemingsnummer: 2148345947
Hoofdstad (capital): 790,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 720,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Mettewie (Le) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mettewie (Le)
(Get full report from official database of BE for Mettewie (Le))

Aanvulling soorten activiteiten voor Mettewie (Le)
Addition kinds of activities for Mettewie (Le)

0171. Bessengewassen | Berry crops
33560101. Lood- en loodlegeringen, pijpen, platen, vormen, enz. | Lead and lead alloy bars, pipe, plates, shapes, etc.
34210204. Scharen, hand | Shears, hand
39520213. Paletten, kunstenaars ' | Palettes, artists'
49719901. Opvangreservoir, irrigatie | Impounding reservoir, irrigation
96219900. Reglement, administratie van vervoer, nv | Regulation, administration of transportation, nec

Werken bij Mettewie (Le): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mettewie (Le): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mettewie (Le). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mettewie (Le). Looking for open vacancies in other companies

 • Technisch beambte groendienst (LINTER)

  Regio: LINTER

  Bedrijf: LINTER GEMEENTEBESTUUR

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  U werkt op de dienst Openbare Domeinen. Uw taak bestaat uit het uitvoeren van alle werkzaamheden die betrekking hebben op onderhoud van het openbaar domein en groenaanleg en de bediening en het hanteren van alle hierbij noodzakelijke machines, gereedschap alsook het aanwenden van noodzakelijke producten en grondstoffen.

 • Verkoopsmedewerker beenhouwerij (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: ASAP EVERGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal in supermarkt op de afdeling beenhouwerij klanten bestellen. Je taken zijn vlees versnijden, sates maken, slaatjes bereiden. Je staat ook in voor de afwas en helpt mee aan de opkuis.

 • Verpleegkundige Angst- en Stemmingsstoornissen (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De afdeling Angst- en Stemmingsstoornissen is op zoek naar een verpleegkundige, mag ook een student zijn die afgestudeerd is als verpleegkundige binnen de psychiatrie of met stage ervaring in de psychiatrie, om hen tijdens de maand augustus te ondersteunen. Je kan eventueel aan de hand van je eigen beschikbaarheden bijwerken op deze afdeling. Je staat in voor de begeleiding van de patiënten op de afdeling, het toedienen van de basiszorg, medicatie en het toezicht houden op de afdeling tijdens de verschillende activiteiten. De afdeling angst- en stemmingsstoornissen werkt in vroeg- dag en laatdiensten. Je wordt verloond volgens de barema's van UZ Gent en enige relevante anciënniteit wordt overgenomen.

 • Tijdelijke inpakker (m/v) (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, de absolute specialist in pralines en truffels, zoeken wij gemotiveerde productiemedewerkers om te helpen bij de productie of inpak van pralines en truffels. Je takenpakket kan onder meer bestaan uit: - afpak: aan het einde van de lijn vellen afgewerkte pralines afnemen van de band, vellen stapelen, pralines in dozen of bakken stapelen - inpakken van pralines en truffels - actieve deelname aan kwaliteitscontrole: gewichtscontrole, visuele controle, uithalen van pralines die niet voldoen, ... - bewaren van orde en netheid

 • Storingstechniekers (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Gemotiveerd Storingstechnieker gezocht! Wij bij Let\\\'s work zijn voor onze klant, gespecialiseerd in het outsourcen van technische medewerkers op zoek naar een Storingstechnieker. je wordt uitgestuurd naar verschillende klanten waar je hoofdzakelijk zal in staan voor: - Het onderhoud van het elektrische en mechanisch gedeelte van het machinepark. - Het accent ligt op de elektrische kant waar je ook met PLC-sturingen zal te maken hebben. - Spoort defecten op in elektrische installaties en hun componenten. - Verhelpt storingen.

 • Afzakoperator (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf, gelegen in Evergem, gespecialiseerd in honden- en kattenvoeding, zijn we op zoek naar een afzakoperator. • Bedienen van de afzaklijn; • Mechanisch instellen van de afzaklijn; • Precies instellen van de recepturen voor de afzakcomputer; • Instellen en onderhouden van de printers; • Het lezen van de productieplanning; • Correct toepassen van de werkorders; • Tijdig voorzien van hulpstoffen; • Permanent controleren van de kwaliteit d.m.v. staalnames en visuele controle van de verpakkingen; • Uitvoeren van de kalibratie van de metaaldetectoren uit; • Registreren van deze controles; • Na het afzakken, ingeven van de afzakorders in het afzakprogramma; • Opstellen van de palletfiche en identificeren van iedere pallet; • Reinigen van de machines en werkvloer; • Uitvoeren van preventieve onderhoudswerkzaamheden; • Oplossen van storingen (indien mogelijk)

 • Logistiek/Commercieel bediende m/v (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Start People Aalst

  Type: Interim met optie "vast werk"

  De onderstaande taken behoren tot jouw takenpakket: je staat in voor de orderverwerking je maakt verzendnota's op je verzorgt de facturatie je bezorg maandelijkse forecasts aan belangrijke klanten je stelt prijslijsten op en volgt deze verder op je geeft ondersteuning aan de externe sales je geeft ondersteuning aan andere interne diensten je helpt jouw collega's in geval van grote drukte

 • Plaatser Buitenschrijnwerk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  ASAP Construct is vlijtig op zoek naar hands- on monteurs voor het plaatsen van buitenschrijnwerk. Onze klant is een specialist in het beliprofileren van ramen, deuren en glasgevels. Het bedrijf doet het professioneel plannen, installeren en afwerken van unieke bouwprojecten. Samen met je ploegmaten sta je in voor de montage op werven in Limburg, Brussel en Antwerpen.

 • Werken als huishoudhulp Keerbergen (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio De Haan (DE HAAN)

  Regio: DE HAAN

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers!Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

 • Studenten Events (regio Leuven - Aarschot) (HOLSBEEK)

  Regio: HOLSBEEK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Studentenjob

  Ben je student; Heb je tijd vrij voor een bijverdienste op regelmatige basis; Contacteer ons dan snel! Voor onze klant, actief in service voor evenementen, zijn wij regelmatig op zoek naar studenten die door de week en/in het weekend beschikbaar zijn voor: Vestiaire; Sanitair; Opkuis. We hebben op weekbasis een hele planning in te vullen. Ben je student en ken je iemand, laat het zeker weten.

 • Keukenhulp (SCHELLE)

  Regio: SCHELLE

  Bedrijf: J & M CATERING SERVICES

  Type: Flexijob

  We zijn op zoek naar gedreven en dynamische personen die graag af en toe een handje komen toesteken in onze keuken. Als één van de grotere cateraars in België hebben we tijdens onze piekperiodes nood aan extra hulp in zowel de koude als warme keuken. Hier gebeuren de voorbereidingen van zowel warme als koude gerechten die daarna op event verder afgewerkt en geserveerd worden. Het takenpakket kan dus variëren van het smeren van allerlei broodjes tot het voorbereiden van koude hapjes tot soep en sauzen maken. Wekelijks mailen we naar onze pool van extra's de keukenplanning door, waarop je jezelf dan kan inplannen naar keuze. Je kan dus zelf kiezen wanneer en hoe vaak je komt werken!

Zoek naar antwoorden van Mettewie (Le) in sociale netwerken
Look for responds of Mettewie (Le) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mettewie (Le). Laat een reactie achter voor Mettewie (Le). Mettewie (Le) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mettewie (Le). Leave a respond for Mettewie (Le). Mettewie (Le) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mettewie (Le) op de google maps. Adres en contacten Mettewie (Le)
Location of Mettewie (Le) on the google maps. Address and contacts of Mettewie (Le)

Andere gerelateerde bedrijven als come Mettewie (Le) Mettewie (Le): ALI CEBECI | B.B.C. AARSCHOT | NANCY VANPELT | Ateliers Vanhoutte & Zns NV | Alliance

Other related companies as Mettewie (Le): ALI CEBECI | B.B.C. AARSCHOT | NANCY VANPELT | Ateliers Vanhoutte & Zns NV | Alliance

Mettewie (Le) is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Mettewie (Le), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01732238769. Het bedrijf Mettewie (Le) bevindt zich op het adres: Boulevard Louis Mettewie 25; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 790,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 720,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Taverns. Producten gemaakt in Mettewie (Le) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Mettewie (Le) is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mettewie (Le) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mettewie (Le), openstaande posities, locatie van Mettewie (Le) op de kaart.

Mettewie (Le) is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Mettewie (Le), company assigned to the tax number BE01732238769. The company Mettewie (Le) is located at the address: Boulevard Louis Mettewie 25; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 790,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 720,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Taverns. Products created in Mettewie (Le) were not found.
The main activity of Mettewie (Le) is Primary Metal Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Mettewie (Le) is not available. You also can look at reviews of Mettewie (Le), open positions, location of Mettewie (Le) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mettewie (Le), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mettewie (Le), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mettewie (Le), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mettewie (Le), employees, financial statistics.