Ateliers Vanhoutte & Zns NV

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • Ateliers Vanhoutte & Zns NV
Private companiesPrimary Metal Industries • Ateliers Vanhoutte & Zns NV

Contactgegevens Ateliers Vanhoutte & Zns NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ateliers Vanhoutte & Zns NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ateliers Vanhoutte & Zns NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Flanders-Fieldweg 42; 8790; Waregem, België

Telefoon (phone): 056 60 17 72 (+32-056 60 17 72) 056 60 17 72 (+32-056 60 17 72)

Fax (fax): 056 60 94 06 (+32-056 60 94 06) 056 60 94 06 (+32-056 60 94 06)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ateliers Vanhoutte & Zns NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ateliers Vanhoutte & Zns NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ateliers Vanhoutte & Zns NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ateliers Vanhoutte & Zns NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ateliers Vanhoutte & Zns NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ateliers Vanhoutte & Zns NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ateliers Vanhoutte & Zns NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ateliers Vanhoutte & Zns NV
Products information Ateliers Vanhoutte & Zns NV

BTW identificatienummer (tax): BE05216003417
Ondernemingsnummer: 3289825439
Hoofdstad (capital): 216,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 309,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Metal turning; Gears; Precision engineering

Product categorie (product category): Metal working

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ateliers Vanhoutte & Zns NV
(Get full report from official database of BE for Ateliers Vanhoutte & Zns NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ateliers Vanhoutte & Zns NV
Addition kinds of activities for Ateliers Vanhoutte & Zns NV

478502. Transport inspectie diensten | Transportation inspection services
28920203. Cordiet (explosief) | Cordite (explosive)
35599921. Parkeerplaats apparatuur en benodigdheden | Parking facility equipment and supplies
38429921. brancards | Stretchers
51370204. Ondergoed: vrouwen-, kinder- en zuigelingen ' | Underwear: women's, children's, and infants'
59619908. Educatieve benodigdheden en uitrusting, postorder | Educational supplies and equipment, mail order

Werken bij Ateliers Vanhoutte & Zns NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ateliers Vanhoutte & Zns NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ateliers Vanhoutte & Zns NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ateliers Vanhoutte & Zns NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Denderleeuw (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Schrijnwerker ATELIER (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ls schrijnwerker in het atelier zal je instaan voor het vervaardigen van producten in plaatmateriaal . Voorbeelden hiervan zijn : maatmeubilair als keukens, kasten, dressings, balie. Daarnaast werk je ook aan bv: vensterbanken,.. Je werkt met de klassieke houtbewerkingsmachines zoals opdeelzaag, formaatzaag, topie,..

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Grobbendonk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Zonhoven en omgeving

  • huishoudhulp Sinaai (SINAAI-WAAS)

    Regio: SINAAI-WAAS

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Huishoudhulp in Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Studenten SUPERMARKT week/weekend (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een supermarkt in Zele, zijn wij op zoek naar studenten die op regelmatige basis kunnen werken tijdens de week of het weekend. Je kan ingezet worden voor volgende taken : rekken aanvullen, helpen in de beenhouwerij/bakkerij zowel met bereidingen als bediening, alsook kan je aan de kassa ingeschakeld worden Op donderdag zijn er bij onze klant geen mogelijkheden om studenten in te schakelen.

  • Jobstudent administratie & selectie (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Studentenjob

    Je staat mee in ter ondersteuning van de vaste werknemers op kantoor om zo de dagelijkse werking te kunnen garanderen. Administratieve taken zullen ook deel uitmaken van je takenpakket Je gaat mee op zoek naar de ideale match tussen kandidaat & vacature Bedrijfsprofiel: t-groep is de 5e grootste HR-dienstverlener in België, gekend voor zijn merken t-interim, Amplo en Ascento.  Onze ambitie is een waardevolle partner te zijn voor onze klanten en kandidaten, én een specialist op het vlak van human resource management. Door Dankzij de integratie van verschillende activiteiten binnen één groep is onze dienstverlening kwalitatief en efficiënt. Dankzij Bij onze 75 kantoren en meer dan 500 experten in België staat een persoonlijke aanpak centraal.

  • Jobstudent herfstvakantie - Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: RALET

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent bij RALET ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten. Je helpt de klant bij het uitkiezen van het ideale paar schoenen, maar hierbij ben je veel meer dan enkel verkoper/verkoopster. Geïnspireerd door je eigen passie voor mode adviseer je onze klanten op het vlak van schoenen en accessoires.

  • Ervaren Brood- en banketbakker (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: BVBA Bakkerij Buntinx-Withofs

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een brood- en banketbakker. U werkt samen met de zaakvoerder om zowel brood als banket te bakken.

  • Zelfstandig logopedist / logopediste (BEERSEL)

    Regio: BEERSEL

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK BEERSEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk Beersel zoekt een leuke en dynamische collega om ons team te versterken. Onze doelgroep bestaat vooral uit kinderen met leer-, taal-, articulatie- en myofunctionele problemen. Uiteraard staan we ook open voor andere problematieken en eigen specialisaties.

  • ZAALHULP (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Het kookpotje

    Type: Flexijob

    WEEKEND JOB OOK VOOR STUDENTEN BEDIENING VAN DRANK EN ETEN IN HORECAZAAK

Zoek naar antwoorden van Ateliers Vanhoutte & Zns NV in sociale netwerken
Look for responds of Ateliers Vanhoutte & Zns NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ateliers Vanhoutte & Zns NV. Laat een reactie achter voor Ateliers Vanhoutte & Zns NV. Ateliers Vanhoutte & Zns NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ateliers Vanhoutte & Zns NV. Leave a respond for Ateliers Vanhoutte & Zns NV. Ateliers Vanhoutte & Zns NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ateliers Vanhoutte & Zns NV op de google maps. Adres en contacten Ateliers Vanhoutte & Zns NV
Location of Ateliers Vanhoutte & Zns NV on the google maps. Address and contacts of Ateliers Vanhoutte & Zns NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Ateliers Vanhoutte & Zns NV Ateliers Vanhoutte & Zns NV: STEENBERGEN | Karaté Club Ahkim ASBL | DIRK NEYT | VRIJE KLEUTERSCHOOL | Jos Martens Racing

Other related companies as Ateliers Vanhoutte & Zns NV: STEENBERGEN | Karaté Club Ahkim ASBL | DIRK NEYT | VRIJE KLEUTERSCHOOL | Jos Martens Racing

Ateliers Vanhoutte & Zns NV is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ateliers Vanhoutte & Zns NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05216003417. Het bedrijf Ateliers Vanhoutte & Zns NV bevindt zich op het adres: Flanders-Fieldweg 42; 8790; Waregem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 216,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 309,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Metal working. Lijst met producten zijn Metal turning; Gears; Precision engineering.
De hoofdactiviteit van Ateliers Vanhoutte & Zns NV is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ateliers Vanhoutte & Zns NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ateliers Vanhoutte & Zns NV, openstaande posities, locatie van Ateliers Vanhoutte & Zns NV op de kaart.

Ateliers Vanhoutte & Zns NV is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ateliers Vanhoutte & Zns NV, company assigned to the tax number BE05216003417. The company Ateliers Vanhoutte & Zns NV is located at the address: Flanders-Fieldweg 42; 8790; Waregem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 216,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 309,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Metal working. List of products are Metal turning; Gears; Precision engineering.
The main activity of Ateliers Vanhoutte & Zns NV is Primary Metal Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Ateliers Vanhoutte & Zns NV is not available. You also can look at reviews of Ateliers Vanhoutte & Zns NV, open positions, location of Ateliers Vanhoutte & Zns NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ateliers Vanhoutte & Zns NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ateliers Vanhoutte & Zns NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ateliers Vanhoutte & Zns NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ateliers Vanhoutte & Zns NV, employees, financial statistics.