Jos Martens Racing

Contactgegevens Jos Martens Racing: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jos Martens Racing: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jos Martens Racing

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Steenweg 294-298 ALKEN, B-3570, België

Telefoon (phone): 3236770040 3236770040

Fax (fax): 3236770040 3236770040

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jos Martens Racing: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jos Martens Racing"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jos Martens Racing"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jos Martens Racing, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jos Martens Racing. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jos Martens Racing, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jos Martens Racing. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jos Martens Racing
Products information Jos Martens Racing

BTW identificatienummer (tax): BE01644073486
Ondernemingsnummer: 8220214843
Hoofdstad (capital): 646,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 193,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Jos Martens Racing zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jos Martens Racing
(Get full report from official database of BE for Jos Martens Racing)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jos Martens Racing
Addition kinds of activities for Jos Martens Racing

20130300. Worstjes en gerelateerde producten, uit gekocht vlees | Sausages and related products, from purchased meat
20449903. bruine rijst | Brown rice
20539908. Rolls, zoet: bevroren | Rolls, sweet: frozen
25190100. Tuin- en tuinmeubilair, met uitzondering van hout en metaal | Lawn and garden furniture, except wood and metal
35969906. Spoorwegschalen | Railroad track scales
39440308. Schakenmakers en schaakborden | Chessmen and chessboards
51220100. Cosmetica, parfums en haarproducten | Cosmetics, perfumes, and hair products

Werken bij Jos Martens Racing: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jos Martens Racing: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jos Martens Racing. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jos Martens Racing. Looking for open vacancies in other companies

  • Kinderbegeleider (m/v/x) - Dienst Kinderopvang (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    - je verzorgt, begeleidt, ondersteunt en verwondert graag kinderen. En ook de vele andere taken die horen bij de zorg voor kinderen, vervul je met plezier. - je werkt goed samen met anderen. Voor je collega’s ben je een echte teamspeler. Je zet spontaan de stap naar ouders. Ook de buurt is voor jou een evidente partner. - je voelt je helemaal op je gemak tussen kindjes van 0 tot 3 jaar en/of kinderen van 3 tot 12 jaar. Je weet dat elke leeftijdsgroep z’n charmes en aangepaste noden heeft, en je weet die perfect in te vullen. - je geeft elke dag het beste van jezelf. Zodat ook de kleinste engeltjes én de wat grotere bengeltjes zich goed kunnen voelen bij jou en in de groep. - je voelt je thuis in het kinderdagverblijf of op de buitenschoolse opvang. Je ontvangt ofwel baby’s en peuters ofwel een overenthousiaste bende op schooldagen, woensdagnamiddagen, snipperdagen en schoolvakanties. Je kiest zelf welke leeftijdsgroep jou het beste ligt. - je bekijkt de zaken niet vanaf een afstand, maar stimuleert elk kind om nieuwe dingen te ontdekken en samen te spelen met de andere kinderen. - In de buitenschoolse opvang, trek je met plezier de gekste kostuums aan om de groep te entertainen. Voor jou hoeft het er niet altijd ‘ernstig’ aan toe te gaan… spelen, zingen, springen, dansen, ravotten,… doe je enthousiast mee! In het kinderdagverblijf zorg je voor een warm nest voor de ouders en de kinderen - je ziet waar er werk is, ook als niemand je een taak geeft en er geen kinderen aanwezig zijn. In de buitenschoolse opvang kan je dan helpen met klasondersteuning, de voorbereiding van de vakantiewerking of administratieve opdrachten. Telkens met een glimlach. Voor de buitenschoolse opvang kunnen we elke week (gespreid over 5 dagen) 30 uur en 24 minuten op je rekenen. En omdat sommige voorzieningen open zijn tot 18.45 uur, 19 uur of 20 uur, zit er geregeld wat avondwerk bij. Maar dat is geen probleem voor jou: je voelt je goed bij vroegdienst én bij avonddienst. In het kinderdagverblijf kunnen we 38u op je rekenen. 7u36 op een dag.

  • Afwerkster (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielfirma te Waregem zijn we op zoek naar een afwerkster.

  • Convoyeur/Bijrijder te Vorst (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen in Vorst zijn wij opzoek naar gemotiveerde en flexibele bijrijders. Opstarten tussen 06u en 11u00. Taken: Je gaat samen met de chauffeur mee op de baan Je staat in voor het laden en lossen van het materiaal Je werkt met een transpallet Je gaat mee bij de klanten

  • Productie operator M/V (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf gespecialiseerd in productie van plastic afsluitingen en doppen van allerlei soort te Hoboken zoekt gemotiveerde, dynamisch productie operator / medewerker. Als productie operator / medewerker zal je voornamelijk instaan voor controle op de werking van de machines en de toevoer van de grondstoffen, dozen klaarzetten voor verpakking, paletten klaarzetten voor het laden, kwaliteitscontrole….

  • Internationale verzender (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als internationale verzender zorg je er voor dat de goederen probleemloos hun internationale bestemming bereiken. Je werkt samen met onze Europese partners om voor je klanten de beste transportoplossing te zoeken. Dit ga je doen: - Je bent de link tussen onze klanten en transportpartners; - Je staat in contact met klanten, collega's en internationale transporteurs; - Je maakt rittenplanningen op; - Je verzamelt de nodige info om zendingen aan te maken en vragen van klanten te beantwoorden - Op basis van je kennis van de markt en rekening houdend met de prijs, de duur en de betrouwbaarheid van het type vervoer, maak je voor je klant de - juiste keuze in transportoplossing; - Je hebt kennis van ADR en douaneformaliteiten, of je wil je dit graag aanleren - Je klantgerichte aanpak is je grootste troef.

  • Huishoudhulpen regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: TRIXXO HOME SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Huishoudhulp Schoten-Wijnegem-Deurne (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: PUUUR KAPELLEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.500 gemotiveerde personeelsleden en 13.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Deeltijds of voltijds uurrooster is mogelijk. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren... Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Student slagerij te Avelgem (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Student gezocht voor slagerij regio Avelgem. Jouw taken : Je vult de toonbank aan Je bestelt de klanten Je doet kassawerk Je zorgt mee voor een propere winkel en atelier Je maakt eenvoudige bereidingen (hamburgers maken, brochettes steken enz.) Jouw uurrooster : Je bent elk weekend 1 dag beschikbaar - exacte invulling te bespreken Tijdens de vakanties kan je meer ingeschakeld worden

  • Jobstudent weekendwerk M/V (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een leuke weekendjob in een super gezellige horecazaak? Is regio Deinze haalbaar voor jou? Lees dan snel verder! Als student weekendwerker sta je in voor het bedienen van de klanten en het helpen achter de toog. Je neemt bestellingen op, je dient op en je rekent de bestellingen af. Je hebt oog voor je klanten en je houdt in de gaten wanneer er dient afgeruimd of opgenomen te worden. Je zorgt er bij vertrek van de klanten ook voor dat de tafeltjes netjes achterblijven

  • Studiebegeleider internaat (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: INTERNAAT ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    De leeraar is verantwoordelijk voor de begeleiding van de leerling tijdens de studie-uren. De leeraar begeleidt 5 à 6 leerlingen en helpt hen met hun studies. De leraar volgt ook de resultaten en presaties van de leerlingen op en bespreekt deze met de studiecoördinator.

  • Student with knowledge of Valencian OR Basque (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of one of the following languages: Valencian or Basque. The job requires to do data quality checks in those languages. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • Hulpkok (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: PAAL 26

    Type: Vaste Job

    Onze brasserie Paal 26 staat bekend als een trendy en gezellige eetgelegenheid. Voor de keuken van onze brasserie zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal instaan voor de mise-en-place, de bereiding van de koude keuken en het dresseren van de borden. Je wast en snijdt de groenten. Ook het op orde houden van de keuken behoort tot je takenpakket.

Zoek naar antwoorden van Jos Martens Racing in sociale netwerken
Look for responds of Jos Martens Racing in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jos Martens Racing. Laat een reactie achter voor Jos Martens Racing. Jos Martens Racing bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jos Martens Racing. Leave a respond for Jos Martens Racing. Jos Martens Racing on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jos Martens Racing op de google maps. Adres en contacten Jos Martens Racing
Location of Jos Martens Racing on the google maps. Address and contacts of Jos Martens Racing

Andere gerelateerde bedrijven als come Jos Martens Racing Jos Martens Racing: HOBART FOSTER BELGIUM BVBA | CITIBANK | G. CABOOT | Alpinisme et Randonnée-Richard Lecomte SA-NV | VARKENSSTAMBOEK O-VLAAND.

Other related companies as Jos Martens Racing: HOBART FOSTER BELGIUM BVBA | CITIBANK | G. CABOOT | Alpinisme et Randonnée-Richard Lecomte SA-NV | VARKENSSTAMBOEK O-VLAAND.

Jos Martens Racing is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Jos Martens Racing, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01644073486. Het bedrijf Jos Martens Racing bevindt zich op het adres: Steenweg 294-298 ALKEN, B-3570. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 646,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 193,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Jos Martens Racing zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Jos Martens Racing is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jos Martens Racing is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jos Martens Racing, openstaande posities, locatie van Jos Martens Racing op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Jos Martens Racing is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Jos Martens Racing, company assigned to the tax number BE01644073486. The company Jos Martens Racing is located at the address: Steenweg 294-298 ALKEN, B-3570. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 646,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 193,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Jos Martens Racing were not found.
The main activity of Jos Martens Racing is Primary Metal Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Jos Martens Racing is not available. You also can look at reviews of Jos Martens Racing, open positions, location of Jos Martens Racing on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jos Martens Racing, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jos Martens Racing, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jos Martens Racing, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jos Martens Racing, employees, financial statistics.