VARKENSSTAMBOEK O-VLAAND.

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • VARKENSSTAMBOEK O-VLAAND.
Private companiesPrimary Metal Industries • VARKENSSTAMBOEK O-VLAAND.

Contactgegevens VARKENSSTAMBOEK O-VLAAND.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VARKENSSTAMBOEK O-VLAAND.: address, phone, fax, email, website, opening hours

VARKENSSTAMBOEK O-VLAAND.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): IVAN VAN THORENBURGLAAN 20; 9860; OOSTERZELE, België

Telefoon (phone): 93628253 (+32-93628253) 93628253 (+32-93628253)

Fax (fax): +32 (67) 537-47-60 +32 (67) 537-47-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VARKENSSTAMBOEK O-VLAAND.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VARKENSSTAMBOEK O-VLAAND."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VARKENSSTAMBOEK O-VLAAND."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VARKENSSTAMBOEK O-VLAAND., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VARKENSSTAMBOEK O-VLAAND.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VARKENSSTAMBOEK O-VLAAND., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VARKENSSTAMBOEK O-VLAAND.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VARKENSSTAMBOEK O-VLAAND.
Products information VARKENSSTAMBOEK O-VLAAND.

BTW identificatienummer (tax): BE01343048095
Ondernemingsnummer: 3129150390
Hoofdstad (capital): 160,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 188,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VARKENSSTAMBOEK O-VLAAND.
(Get full report from official database of BE for VARKENSSTAMBOEK O-VLAAND.)

Aanvulling soorten activiteiten voor VARKENSSTAMBOEK O-VLAAND.
Addition kinds of activities for VARKENSSTAMBOEK O-VLAAND.

275401. Fotogravure en rotogravure afdrukken | Photogravure and rotogravure printing
22110700. Netten en netting producten en stoffen, katoen | Nets and netting products and fabrics, cotton
28990504. Industriële maten | Industrial sizes
35939902. Vloeistofcilinders, hydraulisch of pneumatisch | Fluid power cylinders, hydraulic or pneumatic
36990102. Atom smasher (deeltjesversnellers) | Atom smasher (particle accelerators)
37110105. Chassis, motorvoertuig | Chassis, motor vehicle
39520106. Maulsticks, artiesten ' | Maulsticks, artists'

Werken bij VARKENSSTAMBOEK O-VLAAND.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VARKENSSTAMBOEK O-VLAAND.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VARKENSSTAMBOEK O-VLAAND.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VARKENSSTAMBOEK O-VLAAND.. Looking for open vacancies in other companies

  • Commerciële binnendienst medewerker Leuven (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Commerciële binnendienst medewerker (M/V) voor een firma gelegen in Leuven. Onze klant is een van de meest toonaangevende internationale partners actief in winkelinrichting. Als Commerciële binnendienst medewerker heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Je bent van a tot z verantwoordelijk voor de commerciële en administratieve opvolging van de verkoopsafdeling: o Je bent het eerste aanpreekpunt voor klanten (via mail of telefonisch) o Je zorgt voor de commerciële ondersteuning van de vertegenwoordigers en staat in voor: klantencontacten, prijzen opvragen, prijscalculaties maken, offertes opmaken, presentaties voorbereiden, orders verwerken en leveringen opvolgen. o Je bent de spilfiguur tussen klanten, hoofdkantoor en productie, magazijn en boekhouding - Je bent verantwoordelijk voor het beheren van het leveranciersbestand: contacten met leveranciers, centraliseren van informatie, vergelijken van voorwaarden bij verschillende leveranciers,… - Je bent het centrale aanspreekpunt voor IT en telefonie: je coördineert de aankoop van nieuwe hardware/software, onderhoudt contact met de IT-dienst in Leipheim en België By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • heftruckchauffeur 2ploegen - Hooglede (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalverwerkend bedrijf regio Hooglede zijn we op zoek naar een heftruckbestuurder/zijlader U werkt vnl buiten op de koer. Stockeren wat productie gemaakt heeft. Laden en lossen vrachtwagens. De profielen hebben dan al een eindbehandeling gehad. Dus mogen niet beschadigd worden. U dient dus veilig te rijden. U moet zeker ook technisch inzicht hebben: waar profielen nemen met de heftruck zodat ze niet vallen?

  • Elektromekanieker (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn we op zoek naar elektromekanieker. Je takenpakket bestaat uit: - Je lost storingen op waarbij je technische kennis op gebied van mechanisch vlak zeer belangrijk is. - Je voert controles uit op het productieproces na een ingreep aan de machines. - Je voert preventieve periodieke onderhoudswerkzaamheden uit zodat pannes en productiestilstanden vermeden kunnen worden. - Je staat in voor het herstellen en vervangen van onderdelen en hulpstukken. - Je leeft de geldende veiligheidsregels strikt na tijdens de uitvoering van je werkzaamheden.

  • Plaatser inox en metalen deuren (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: t-interim Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor finishing Touch van het bedrijf. Je werkt de stukken af in het bedrijf en plaatst ze nauwkeurig bij de klant. Je hebt basiskennis van plaatsen, siliconen, verlijmen en ook van metaalconstructie want vaak zal je hulp in de werkplaats niet overbodig zijn. U hebt ook oog voor detail en perfectie. ALL ROUND zijn is dus de boodschap. Bedrijfsprofiel: Voor een  familiebedrijf regio Waregem zijn we op zoek naar een splaatser. Je staat in voor plaatsen van ramen en deuren met een collega.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Tessenderlo en omgeving.

  • Jobstudent (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Bijlesgever chemie (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • KOK / KOKKIN (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: DE KLOKKEPUT

    Type: Vaste Job

    Voor ons restaurant zijn we op zoek naar een kok / kokkin. Je staat in voor het bereiden van gerechten uit de Franse keuken en het opstellen van de menu's.

  • OPERATOREN CHEMIE - DAGUREN (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Het takenpakket van OPERATOREN CHEMIE -DAGUREN ziet er zo uit: Je wordt tewerkgesteld op de R&D afdeling; Hier krijg je een aantal proefopstellingen aangeboden; Je staat in voor het opstellen van deze proeven, Alsook voor het uitvoeren ervan; Je rapporteert aan de onderzoekers. Bedrijfsprofiel: Nieuw: chemische talenten gezocht voor een internationaal bedrijf in Olen ! Ter uitbreiding van het team zoeken zij momenteel OPERATOREN CHEMIE -DAGUREN.   Select staat voor maatwerk en kwaliteit. Ben je op zoek naar een job die perfect aansluit bij jouw capaciteiten, interesses, enz? Houd je van een persoonlijke aanpak? Bekijk onze website www.select-jobs.be voor al onze openstaande vacatures en aarzel niet contact op te nemen met ons.

  • Chauffeur Lincent (LINCENT)

    Regio: LINCENT

    Bedrijf: COMFORT ENERGY LINCENT

    Type: Vaste Job

    Welke uitdagingen vind je bij ons? Chauffeur met een altijd volle tank? Dan zijn we op zoek naar jou! Vrachtwagenchauffeur zijn bij Comfort Energy, dat is meer dan onze klanten voorzien van mazout. Dat is ook een positieve ingesteldheid: behulpzaam zijn, een vriendelijk woord en een oprechte glimlach. Dat gaat zelfs verder dan een vrachtwagen besturen, voor ons ben jij de held van de weg!

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Kuringen (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Zelfstandige activiteit

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste provincie West Vlaanderen Oostende (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons!

Zoek naar antwoorden van VARKENSSTAMBOEK O-VLAAND. in sociale netwerken
Look for responds of VARKENSSTAMBOEK O-VLAAND. in social networks

Lees alle opmerkingen voor VARKENSSTAMBOEK O-VLAAND.. Laat een reactie achter voor VARKENSSTAMBOEK O-VLAAND.. VARKENSSTAMBOEK O-VLAAND. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VARKENSSTAMBOEK O-VLAAND.. Leave a respond for VARKENSSTAMBOEK O-VLAAND.. VARKENSSTAMBOEK O-VLAAND. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VARKENSSTAMBOEK O-VLAAND. op de google maps. Adres en contacten VARKENSSTAMBOEK O-VLAAND.
Location of VARKENSSTAMBOEK O-VLAAND. on the google maps. Address and contacts of VARKENSSTAMBOEK O-VLAAND.

Andere gerelateerde bedrijven als come VARKENSSTAMBOEK O-VLAAND. VARKENSSTAMBOEK O-VLAAND.: HENIN ANDRE | Knipmobiel | LEJAEGHERE | Gravotec NV | CONDUCTO

Other related companies as VARKENSSTAMBOEK O-VLAAND.: HENIN ANDRE | Knipmobiel | LEJAEGHERE | Gravotec NV | CONDUCTO

VARKENSSTAMBOEK O-VLAAND. is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VARKENSSTAMBOEK O-VLAAND., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01343048095. Het bedrijf VARKENSSTAMBOEK O-VLAAND. bevindt zich op het adres: IVAN VAN THORENBURGLAAN 20; 9860; OOSTERZELE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 160,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 188,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van VARKENSSTAMBOEK O-VLAAND. is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VARKENSSTAMBOEK O-VLAAND. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VARKENSSTAMBOEK O-VLAAND., openstaande posities, locatie van VARKENSSTAMBOEK O-VLAAND. op de kaart.

VARKENSSTAMBOEK O-VLAAND. is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is VARKENSSTAMBOEK O-VLAAND., company assigned to the tax number BE01343048095. The company VARKENSSTAMBOEK O-VLAAND. is located at the address: IVAN VAN THORENBURGLAAN 20; 9860; OOSTERZELE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 160,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 188,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of VARKENSSTAMBOEK O-VLAAND. is Primary Metal Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VARKENSSTAMBOEK O-VLAAND. is not available. You also can look at reviews of VARKENSSTAMBOEK O-VLAAND., open positions, location of VARKENSSTAMBOEK O-VLAAND. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VARKENSSTAMBOEK O-VLAAND., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VARKENSSTAMBOEK O-VLAAND., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VARKENSSTAMBOEK O-VLAAND., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VARKENSSTAMBOEK O-VLAAND., employees, financial statistics.