Maereholt

Contactgegevens Maereholt: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Maereholt: address, phone, fax, email, website, opening hours

Maereholt

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Olmsebaan 158; 2450; Meerhout, België

Telefoon (phone): 014 30 26 48 (+32-014 30 26 48) 014 30 26 48 (+32-014 30 26 48)

Fax (fax): +32 (55) 412-57-46 +32 (55) 412-57-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Maereholt: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Maereholt"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Maereholt"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Maereholt, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Maereholt. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Maereholt, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Maereholt. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Maereholt
Products information Maereholt

BTW identificatienummer (tax): BE03264007568
Ondernemingsnummer: 4067932128
Hoofdstad (capital): 290,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 178,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Maereholt zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Maereholt
(Get full report from official database of BE for Maereholt)

Aanvulling soorten activiteiten voor Maereholt
Addition kinds of activities for Maereholt

8299. Scholen en educatieve diensten | Schools and educational services
482202. Kabel-, telegram- en telexdiensten | Cable, telegram, and telex services
28420204. Vloerwassen | Floor waxes
36410210. Strobotrons | Strobotrons
36749914. Thermische apparaten, vaste toestand | Thermionic devices, solid state

Werken bij Maereholt: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Maereholt: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Maereholt. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Maereholt. Looking for open vacancies in other companies

 • Polyvalente magazijnier (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ASAP AALST

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat als magazijnier in voor de ontvangst en opslag van goederen in een opslagplaats. Verder zorg je er voor dat de goederen klaar zijn voor distributie en interne verdeling. Jouw taken: - Laden en lossen van goederen - Verzenden van goederen - Verzamelen van de orders - Aanleveren en klaarzetten van de nodige materialen aan de verschillende machines - Besturen van heftruck - Stockbeheer: controleren en verdelen van de binnenkomende goederen, doorgeven van leveringen naar de desbetreffende afdelingen, beheren van de voorraden van het magazijn, functioneren als contactpersoon van de afdeling

 • Werkvoorbereider (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bekend familiaal metaalbedrijf in het Waasland zijn we op zoek naar een werkvoorbereider. Je fungeert als aanspreekpunt voor zowel aannemers als particulieren. Daarnaast zet je met je kennis en praktisch inzicht de stabiliteitsstudie om in een concreet project. Zo kunnen je collega's alles correct in productie laten gaan.

 • Chauffeur Rijbewijs C (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant in Antwerpen zijn we opzoek naar een chauffeur C.  Lossen met rolcontainers  Leveren bij horeca klanten

 • Dakwerker (LUBBEEK)

  Regio: LUBBEEK

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in regio Lubbeek zijn we op zoek naar een ervaren dakwerker. Je staat in voor het herstellen en plaatsen van hellende en platte daken. Daarnaast sta je ook in voor het plaatsen van isolatie en gevelbekleding. Je vertrekt dagelijks vanuit het bedrijf naar de verschillende werven.  

 • Schrijnwerker CNC Hout (LILLE)

  Regio: LILLE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Wechelderzande zijn we op zoek naar een schrijnwerker voor binnendeuren.

 • HUISHOUDHULP GROOT IEPER (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: MAKKIE POPERINGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

 • Vliegende Huishoudhulp - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: 't GERIEF

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, wassen en strijken. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Ook het aantal uur is bespreekbaar: wanneer een voltijdse job voor jou niet haalbaar is, kan je werken in een deeltijds rooster van minimaal 13 uur per week. Als Vliegende Huishoudhulp, werk je niet bij vaste klanten. Jij staat in voor vervangingen of voor klanten waar we dringend korte hulp moeten bieden. Zo help je steeds mensen uit de nood. De job is daardoor zeer afwisselend: behalve de grote variatie aan taken, ontmoet je elke week weer nieuwe mensen. Wil je toch liever bij vaste klanten werken, dan kan dat: 't Gerief zoekt in alle regio's naar vaste huishoudhulpen. Je wordt steeds ondersteund door een jobcoach. Hij of zij maakt tijd voor een uitgebreid onthaal zodat je een goede start kan maken. Maar ook later in de tewerkstelling heb je regelmatig contact met je coach en kan je er steeds terecht met al je vragen. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg)

 • Jobstudent ZEB 18+ (BEVERLO)

  Regio: BEVERLO

  Bedrijf: Agilitas Houthalen

  Type: Studentenjob

  Klanten verwelkomen en verder helpen Winkel netjes houden: paskamers opruimen, kleding in de winkel hangen, kleding netjes opplooien,... Kassawerk Kleding labelen

 • Verkoopsmedewerkers Brugge FT/PT (SINT-KRUIS)

  Regio: SINT-KRUIS

  Bedrijf: NUMBER4

  Type: Vaste Job

  Nr4 is gespecialiseerd in modieuze kledij met een maatje meer en is momenteel op zoek naar een gemotiveerde verkoopsmedewerker (m/v). Bent u geboeid door de modewereld en zit verkoop in uw bloed? Dan bent u de geknipte persoon voor deze job: U zorgt samen met je collega's voor een klantgerichte service. U helpt mee kleding op maat hangen. U volgt instructies van de winkelverantwoordelijke.

 • Zelfstandig kinderbegeleid(st)er ( tijdelijke job ) van 31 oktober 2018 tot en met 30 november 2018 (BISSEGEM)

  Regio: BISSEGEM

  Bedrijf: HET DARTELTJE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn op zoek naar een leuke en enthousiaste collega die tijdelijk ons team kan komen versterken. Dit de periode van 31 oktobr 2018 tot 30 november 2018. Samen met je collega’s geef je onze kindjes een goede start.Je bent lief en geduldig en staat open voor contacten met ouders.Met veel plezier geef je correcte informatie aan de ouders en zorg je ervoor dat jullie als 1 team zijn.Vanuit je ervaring durf je ook de ouder adviseren.Elke dag is voor jou een nieuwe uitdaging om onze kindjes te verrassen met leuke activiteiten/veel knuffels/zorgen dat ze zich steeds goed voelen bij ons.Je zorgt samen met ons voor een 2de thuis Huishoudelijke taken behoren ook tot ons pakket en schrikken jou niet af.Baby‘s en peuters hebben geen geheimen voor joh en je kan zelfstandig een groep begeleiden (kindjes van 0 tot 3 jaar).Zelfstandigheid,geduld,lief,correct zijn maar enkele belangrijke woorden in ons vak.Wij zoeken iemand met de juiste feeling en goesting.Want dat is immers wat ons onderscheid.Je durfit initiatief nemen en zorgt voor onze kindjes met heel je hart,want je werkt tenslotte met het meest kostbaarste op aarde. Je staat mee in voor het contact en de dagelijkse werking van de leefgroep en dit omvat : -Enthousiasme en zin om te werken -Zin voor verantwoordelijkheid -Communicatief -Goede beheersing van het Nederlands -Flexibel -Zelfstandig maar ook kunnen werken in team -Attest opleiding levensreddend handelen -Attest goed gedrag en zeden model 2

 • Lerares mode (WOLVERTEM)

  Regio: WOLVERTEM

  Bedrijf: CVO MEISE-JETTE

  Type: Werfreserve

  Je bent een enthousiaste en inspirerende leraar, die graag met volwassenen werkt. Deze vacature is bedoeld voor de werfreserve.

 • VERKOPER TELECOM (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: LINKO-SYSTEMS

  Type: Werfreserve

  We zijn op zoek naar een full time verkoopsmedewerker/klantenadviseur voor ons telenet center. Je zal enerzijds instaan voor het verkopen van hardware en accesoires, alsook de verkoop en de bijhorende service van alle telenet-abonnementen.

Zoek naar antwoorden van Maereholt in sociale netwerken
Look for responds of Maereholt in social networks

Lees alle opmerkingen voor Maereholt. Laat een reactie achter voor Maereholt. Maereholt bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Maereholt. Leave a respond for Maereholt. Maereholt on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Maereholt op de google maps. Adres en contacten Maereholt
Location of Maereholt on the google maps. Address and contacts of Maereholt

Andere gerelateerde bedrijven als come Maereholt Maereholt: LE KIHUY | Papyrus | Crinis Style | FA. SONNEVILLE | Dierickx-Visschers G

Other related companies as Maereholt: LE KIHUY | Papyrus | Crinis Style | FA. SONNEVILLE | Dierickx-Visschers G

Maereholt is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Maereholt, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03264007568. Het bedrijf Maereholt bevindt zich op het adres: Olmsebaan 158; 2450; Meerhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 290,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 178,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Taverns. Producten gemaakt in Maereholt zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Maereholt is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Maereholt is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Maereholt, openstaande posities, locatie van Maereholt op de kaart.

Maereholt is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Maereholt, company assigned to the tax number BE03264007568. The company Maereholt is located at the address: Olmsebaan 158; 2450; Meerhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 290,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 178,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Taverns. Products created in Maereholt were not found.
The main activity of Maereholt is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Maereholt is not available. You also can look at reviews of Maereholt, open positions, location of Maereholt on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Maereholt, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Maereholt, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Maereholt, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Maereholt, employees, financial statistics.