Papyrus

Contactgegevens Papyrus: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Papyrus: address, phone, fax, email, website, opening hours

Papyrus

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Charleroi 269; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles), België

Telefoon (phone): 02 537 81 97 (+32-02 537 81 97) 02 537 81 97 (+32-02 537 81 97)

Fax (fax): 02 534 84 87 (+32-02 534 84 87) 02 534 84 87 (+32-02 534 84 87)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Papyrus: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Papyrus"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Papyrus"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Papyrus, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Papyrus. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Papyrus, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Papyrus. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Papyrus
Products information Papyrus

BTW identificatienummer (tax): BE09850036621
Ondernemingsnummer: 2764678955
Hoofdstad (capital): 134,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 262,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Papyrus zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Booksellers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Papyrus
(Get full report from official database of BE for Papyrus)

Aanvulling soorten activiteiten voor Papyrus
Addition kinds of activities for Papyrus

22110306. Basten | Washcloths
35230202. Ploegen, landbouw: schijf, schimmel, beitel, listers, enz. | Plows, agricultural: disc, moldboard, chisel, listers, etc.
36510118. Apparatuur voor geluidsreproductie | Sound reproducing equipment
36749911. Stamppunten, vaste toestand | Strain gages, solid state
50990205. Pulphout | Pulpwood

Werken bij Papyrus: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Papyrus: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Papyrus. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Papyrus. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator vaste nacht / tijdelijke opdracht (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Rotselaar zijn we op zoek naar 3 machine-operatoren voor in de nachtploeg. Je takenpakket als operator ziet er als volgt uit: bedienen van de machines die yoghurt en andere melkproducten afvullen waken over de kwaliteit van de producten, de verpakkingen en de afvullijn reinigen van de machines en de werkplaats

  • Kwaliteitsmedewerker VOEDING (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -Kwaliteitscontroles uitvoeren over het volledige proces -Opvolging van de kwaliteitscontroles in samenwerking met de permanentiedienst -Voert hygiëne- en veiligheidsinspecties uit, verwerkt de gegevens en volgt actiepunten op -Opvolging en uitvoering van het volledige analyseplan (personeel, producten, materialen, gebouwen,¿) -Opvolging van de analyses (grondstoffen en eindproducten): voorbereiden stalen, nazicht resultaten, ¿ -Wekelijkse controles en opvolging van de ongediertebestrijding -Opvolging van FIFO grondstoffen en traceability -Beheer dagstalen -Assisteert de kwaliteitsmanager in alle uitvoerende taken -Assistentie bij klachtenbehandeling, incidenten en recalls -Assistentie verlenen bij interne opleidingen inzake kwaliteit, hygiëne en kwaliteitssysteem

  • Verpleegkundige Angst- en Stemmingsstoornissen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De afdeling Angst- en Stemmingsstoornissen is op zoek naar een verpleegkundige, mag ook een student zijn die afgestudeerd is als verpleegkundige binnen de psychiatrie of met stage ervaring in de psychiatrie, om hen tijdens de maand augustus te ondersteunen. Je kan eventueel aan de hand van je eigen beschikbaarheden bijwerken op deze afdeling. Je staat in voor de begeleiding van de patiënten op de afdeling, het toedienen van de basiszorg, medicatie en het toezicht houden op de afdeling tijdens de verschillende activiteiten. De afdeling angst- en stemmingsstoornissen werkt in vroeg- dag en laatdiensten. Je wordt verloond volgens de barema's van UZ Gent en enige relevante anciënniteit wordt overgenomen.

  • ARBEIDER IN DAGUREN (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf zoeken wij een voltijds medewerker in daguren. Je start als losse arbeider en kan rekenen op interne opleiding tot bediener van de persmachine. Als bediender stel je alle parameters in, zorg je voor de afwerking van het product en de afvoering hiervan. Je werkt in daguren, telkens van 7u30 tot 16u30, op vrijdag tot 14u30. Ervaring met een heftruck is een pluspunt, maar geen vereiste.

  • Metser-diender (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij graag werken in de bouw maar je hebt geen ervaring? Ben je bereid om je handen uit de mouwen te steken en bij te leren? Dan is deze functie zeker iets voor jou! Onze klant, gelegen te Damme, is sinds 2001 uitgegroeid tot een professioneel bedrijf die zich specialiseert in woningbouw. Zowel nieuwbouw als renovatie. De traditionele bouwmethodes gaan er hand in hand met de hedendaagse moderne bouwtechnieken. Voor hen zijn we op zoek naar een metser-diender.

  • Magazijnier (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: t-interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat vooral uit het klaarmaken van de bestellingen via orderpicking. Daarnaast zal je ook in- en uitpakwerk en stapelwerk verrichten.

  • Administratief medewerker boekhouden (m/v). (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Administratief medewerker boekhouden (m/v). Onze klant is gelegen in de regio Deinze en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Jouw verantwoordelijkheden als Administratief medewerker boekhouden zijn: Voorbereiden en controleren van de facturen; Inboeken van de aan- en verkoopfacturen; Inspringen bij de allround administratieve taken binnen de firma. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lubbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste huishoudhulp - Regio Meeuwen /Ellikom (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Medewerker HR-dienst Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je jouw competenties in de HR-wereld verder ontwikkelen en dit als student regio Lokeren? Het bedrijf valt onder de chemische sector en vervaardigt benzinetanks. Verder bieden ze machinebouw aan voor grote automobiel klanten. Je taken zullen bestaan uit: het in kaart brengen, standaardiseren van functiebeschrijvingen. Het in kaart brengen van welke skills er zijn op vandaag, welke hebben we nodig en welke opleidingen moeten we hiervoor voorzien?

  • Student sales assistant (m/v) (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Studentenjob

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die zich minstens 2 keer per week kunnen vrijmaken voor volgende taken: - telefonisch klantencontact - agenda / afsprakenplanning voor de commerciële buitendienst

  • Ervaren fotolasser industrie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het aan elkaar hechten van diverse componenten van industriële installaties, vooral pijpleidingsystemen. Hierbij gebruik je vooral TIG en elektrode. Je werkt hierbij veilig, nauwkeurig en stelt kwaliteit voorop. Bedrijfsprofiel: De onderneming is een dynamisch bedrijf in volle expansie met 45 werknemers, dat gespecialiseerd is in piping, constructies, vatenbouw, plaatbewerking, enz. in diverse materiaalsoorten (hoofdzakelijk inox en koolstofstaal). 

Zoek naar antwoorden van Papyrus in sociale netwerken
Look for responds of Papyrus in social networks

Lees alle opmerkingen voor Papyrus. Laat een reactie achter voor Papyrus. Papyrus bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Papyrus. Leave a respond for Papyrus. Papyrus on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Papyrus op de google maps. Adres en contacten Papyrus
Location of Papyrus on the google maps. Address and contacts of Papyrus

Andere gerelateerde bedrijven als come Papyrus Papyrus: T.C. ST.GEORGES | Louis R (Verhuizingen) BVBA | RIJSCHOOL SANDERUS | FA. VANDENHEEDE | BUREAU SZYGOWSKI

Other related companies as Papyrus: T.C. ST.GEORGES | Louis R (Verhuizingen) BVBA | RIJSCHOOL SANDERUS | FA. VANDENHEEDE | BUREAU SZYGOWSKI

Papyrus is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Papyrus, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09850036621. Het bedrijf Papyrus bevindt zich op het adres: Chaussée de Charleroi 269; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 134,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 262,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Booksellers. Producten gemaakt in Papyrus zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Papyrus is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Papyrus is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Papyrus, openstaande posities, locatie van Papyrus op de kaart.

Papyrus is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Papyrus, company assigned to the tax number BE09850036621. The company Papyrus is located at the address: Chaussée de Charleroi 269; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 134,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 262,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Booksellers. Products created in Papyrus were not found.
The main activity of Papyrus is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Papyrus is not available. You also can look at reviews of Papyrus, open positions, location of Papyrus on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Papyrus, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Papyrus, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Papyrus, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Papyrus, employees, financial statistics.