Allemand C

Contactgegevens Allemand C: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Allemand C: address, phone, fax, email, website, opening hours

Allemand C

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Aux Anciennes P?tures 17; 4052; Chaudfontaine (Beaufays), België

Telefoon (phone): 04 368 57 86 (+32-04 368 57 86) 04 368 57 86 (+32-04 368 57 86)

Fax (fax): +32 (61) 747-79-16 +32 (61) 747-79-16

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Allemand C: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Allemand C"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Allemand C"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Allemand C, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Allemand C. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Allemand C, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Allemand C. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Allemand C
Products information Allemand C

BTW identificatienummer (tax): BE08302062988
Ondernemingsnummer: 5325592041
Hoofdstad (capital): 366,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 348,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Accountants

Product categorie (product category): Tax-Consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Allemand C
(Get full report from official database of BE for Allemand C)

Aanvulling soorten activiteiten voor Allemand C
Addition kinds of activities for Allemand C

753300. Auto uitlaatsystemen reparatie winkels | Auto exhaust system repair shops
07820205. Mulching diensten, gazon | Mulching services, lawn
35539916. Shapers, houtbewerkingsmachines | Shapers, woodworking machines
37140602. Stuurbekrachtiging, motorvoertuig | Power steering equipment, motor vehicle
76940101. Coil winding service | Coil winding service

Werken bij Allemand C: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Allemand C: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Allemand C. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Allemand C. Looking for open vacancies in other companies

 • ARBEIDER BOUW (LOPPEM)

  Regio: LOPPEM

  Bedrijf: BOUWWERKEN CALLEEUW P.

  Type: Vervanging brugpensioen

  Op verschillende werven voert u voornamelijk allerhande bouw- en verbouwingswerken uit. Ook helpt u mee met de aanleg van opritten, terrassen, vloeren, ...

 • Tijdelijk Administratief Bediende bij Genzyme in Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Start People Inhouse Genzyme

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant Genzyme is op zoek naar een tijdelijke administratieve kracht (opdracht tot 31 december 2018) die ervoor zorgt dat alles op wieltjes loopt!

 • Voorbereider carrosserie (m/v) (BRECHT)

  Regio: BRECHT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Brecht zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider in de carrosserie sector. Je bent op zoek naar vast werk en je hebt reeds ervaring in de sector carrosserie en dan voornamelijk als voorbereider spuitwerk. Je taak bestaat uit het schuren van de wagens, het demonteren en monteren van de onderdelen.

 • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER KWALITEITSDIENST (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf actief in de voedingssector gaan wij op zoek naar een administratief bediende ter ondersteuning van de kwaliteitsdienst. Onderstaande behoort tot jouw takenpakket: – Input van productfiches met gegevens rond voeding

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Everberg, 22 uur per week (EVERBERG)

  Regio: EVERBERG

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 22 uren per week, voor 1 gastgezin wonende te Everberg. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk en kook. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoevenen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOEVENEN)

  Regio: HOEVENEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Vlotte student verkoopmedewerker kledij met ervaring (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar student verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

 • Jobstudent slagerij (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een slagerij regio Tielt zijn wij op zoek naar een jobstudent die zich op zaterdag een halve dag kan vrijmaken. Dit om mee te helpen in de winkel maar op kalme momenten ook achteraan in te springen bij het vervaardigen van de burgers en slaatjes en helpt afwassen. Dit telkens voor een halve dag dit is ofwel: - zaterdagvoormiddag (7u30 - 13u) - zaterdagnamiddag (13u-19u)

 • Jobstudent (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • dakdekkers hellende daken (DESSELGEM)

  Regio: DESSELGEM

  Bedrijf: ALGEMENE DAKWERKEN DIRK DEPRAETERE

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken dakdekkers voor renovatieprojecten. Je werkt vooral aan hellende daken maar bij drukte of in noodspring je bij bij de platte daken en zinkwerken.

 • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: MAMZEL

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

 • Contribute - Oracle PL/SQL Ontwikkelaar (EDEGEM)

  Regio: EDEGEM

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zijn de schoolbanken nog geen eeuwigheid geleden? Of staat je carrière reeds in haar kinderschoenen met een eerste werkervaring als PL/SQL ontwikkelaar? Wil je niets liever dan zelf een database van expertise worden in deze technologie? Welkom! Als consultant kom je terecht in een team dat innovatieve bedrijfstoepassingen ontwerpt en bouwt. Kortom: de ideale broedplaats om in een recordtempo een expert te worden! JOBOMSCHRIJVING Je werkt in verschillende omgevingen bij diverse klanten Bouwen aan innovatieve bedrijfstoepassingen met Oracle PL/SQL Functionele vereisten kunnen vertalen naar een technische oplossing Trends en ontwikkelingen Oracle PL/SQL opvolgen en toepassen JOUW PROFIEL Een bachelor diploma in IT of een relevante werkervaring 0 tot 3 jaar ervaring met Oracle PL/SQL Basiskennis Oracle database Basiskennis SQL Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband Werken in wisselende omgevingen zie je als een meerwaarde in je job Je communiceert graag met zowel je collega's als de klant Je spreekt Nederlands en Engels, Frans is leuke extra. ONS AANBOD Wij bieden een dynamische en uitdagende werkomgeving waar onze collega's en klanten centraal staan. Openheid, transparantie en vertrouwen staan bovenaan ons lijstje van bedrijfswaarden. We nemen de tijd om op basis van een persoonlijk groeiplan jouw evolutie te faciliteren in de richting die je zelf mee bepaalt. Op social events op bedrijfs- en groepsniveau vormen we ook na de uren een hecht team. Daarnaast biedt Contribute uiteenlopende mogelijkheden tot initiatief en ondernemerschap. Een competitief salarispakket en uiteraard een stel gepassioneerde toffe collega's!

Zoek naar antwoorden van Allemand C in sociale netwerken
Look for responds of Allemand C in social networks

Lees alle opmerkingen voor Allemand C. Laat een reactie achter voor Allemand C. Allemand C bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Allemand C. Leave a respond for Allemand C. Allemand C on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Allemand C op de google maps. Adres en contacten Allemand C
Location of Allemand C on the google maps. Address and contacts of Allemand C

Andere gerelateerde bedrijven als come Allemand C Allemand C: Break (Le) | Crohn -en Colitis Ulcerosa Vereniging VZW | Plaatselijke Openbare Bibliotheek | DE POST | J. Hofman et Fils S.A.

Other related companies as Allemand C: Break (Le) | Crohn -en Colitis Ulcerosa Vereniging VZW | Plaatselijke Openbare Bibliotheek | DE POST | J. Hofman et Fils S.A.

Allemand C is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Allemand C, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08302062988. Het bedrijf Allemand C bevindt zich op het adres: Aux Anciennes P?tures 17; 4052; Chaudfontaine (Beaufays). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 366,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 348,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Tax-Consultants. Lijst met producten zijn Accountants.
De hoofdactiviteit van Allemand C is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Allemand C is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Allemand C, openstaande posities, locatie van Allemand C op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Allemand C is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Allemand C, company assigned to the tax number BE08302062988. The company Allemand C is located at the address: Aux Anciennes P?tures 17; 4052; Chaudfontaine (Beaufays). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 366,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 348,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Tax-Consultants. List of products are Accountants.
The main activity of Allemand C is Chemicals and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Allemand C is not available. You also can look at reviews of Allemand C, open positions, location of Allemand C on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Allemand C, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Allemand C, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Allemand C, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Allemand C, employees, financial statistics.