Crohn -en Colitis Ulcerosa Vereniging VZW

Particuliere bedrijvenChemicaliën en Geallieerde Producten • Crohn -en Colitis Ulcerosa Vereniging VZW
Private companiesChemicals and Allied Products • Crohn -en Colitis Ulcerosa Vereniging VZW

Contactgegevens Crohn -en Colitis Ulcerosa Vereniging VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Crohn -en Colitis Ulcerosa Vereniging VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

Crohn -en Colitis Ulcerosa Vereniging VZW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rillaarse Baan 79; 3200; Aarschot, België

Telefoon (phone): 016 56 83 69 (+32-016 56 83 69) 016 56 83 69 (+32-016 56 83 69)

Fax (fax): +32 (68) 190-67-58 +32 (68) 190-67-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Crohn -en Colitis Ulcerosa Vereniging VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Crohn -en Colitis Ulcerosa Vereniging VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Crohn -en Colitis Ulcerosa Vereniging VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Crohn -en Colitis Ulcerosa Vereniging VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Crohn -en Colitis Ulcerosa Vereniging VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Crohn -en Colitis Ulcerosa Vereniging VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Crohn -en Colitis Ulcerosa Vereniging VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Crohn -en Colitis Ulcerosa Vereniging VZW
Products information Crohn -en Colitis Ulcerosa Vereniging VZW

BTW identificatienummer (tax): BE07821960449
Ondernemingsnummer: 8866485595
Hoofdstad (capital): 812,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 147,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Crohn -en Colitis Ulcerosa Vereniging VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social service organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Crohn -en Colitis Ulcerosa Vereniging VZW
(Get full report from official database of BE for Crohn -en Colitis Ulcerosa Vereniging VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor Crohn -en Colitis Ulcerosa Vereniging VZW
Addition kinds of activities for Crohn -en Colitis Ulcerosa Vereniging VZW

075101. Vee diensten | Cattle services
30890316. Rolluiken, kunststoffen | Shutters, plastics
32290000. Geperst en geblazen glas, anders | Pressed and blown glass, nec
33170201. Ketelbuizen (geweven) | Boiler tubes (wrought)
36430305. Pluggen, elektrisch | Plugs, electric
39490700. Beschermende sportuitrusting | Protective sporting equipment
50880000. Transportmiddelen en benodigdheden | Transportation equipment and supplies
78120103. Educatieve film productie, televisie | Educational motion picture production, television

Werken bij Crohn -en Colitis Ulcerosa Vereniging VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Crohn -en Colitis Ulcerosa Vereniging VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Crohn -en Colitis Ulcerosa Vereniging VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Crohn -en Colitis Ulcerosa Vereniging VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnicus/ mechanieker (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een maalderij gelegen te Merksem zijn wij op zoek naar een voltijdse kandidaat. Bij storingen wordt er van je verwacht dat je meteen reageert en het probleem gaat oplossen. Daarnaast voer je geregeld een controle uit op de productieapperatuur. Je bent gekend met onderhoudswerken op een geautomatiseerd proces. Je lost de problemen op volgens de veiligheids- en kwaliteitsprocedures en je behandelt de bijhorende administratie. Je probeert buiten het herstellen en het controleren van het materiaal ook het materiaal te optimaliseren om wederkerende storingen te elimineren. Je maakt deel uit van een renovatieproject. Je hebt de nodige ervaring of een toepasselijk diploma. Kennis hebben van pneumatica of PLC is een pluspunt. Je bent verantwoordelijk,een initiatiefnemer en hebt oog voor detail. Je bent bereid om in twee ploegen te werken.

  • Magazijnier / Orderpicker (M/V) VROEGE/LATE (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ASAP XL FEDERAL MOGUL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Federal Mogul, een internationale speler in de distributie van auto- en vrachtwagenonderdelen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde en betrouwbare magazijnarbeiders. Ben je fysiek in orde en ben je bereid om te werken in de hoogte? Lees dan snel verder! Het takenpakket kan bestaan uit: - Orders klaar maken, opgegeven door het  computersysteem, manueel of met een verticale orderpicktruck - De binnenkomende zendingen uitpakken en op de door het computersysteem aangegeven locatie in het magazijn plaatsen. - Elke doos een uniek nummer via scanning geven. - Eventueel fysisch overladen in een andere verpakking.

  • Zorgkundige Interne-Geriatrie 6B (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5813 Locatie: ZNA Jan Palfijn in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Interne-Geriatrie 6B Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent zorg op het gebied van ADL-behoefte (Activiteiten van het Dagelijks Leven) van een patiënt onder toezicht van een verpleegkundige. Onder de term patiënt wordt verstaan: patiënt, cliënt, resident, familie of andere betekenisvolle personen voor de patiënt. Je bent mede verantwoordelijk voor de hotelfunctie en het comfort van de patiënt naargelang zijn noden en dit zonder onderscheid van geslacht, ras, godsdienstige of filosofische overtuiging. Je verleent zorg op het gebied van ADL-behoeften (Activiteiten Dagelijks Leven) van een patiënt onder toezicht van een verpleegkundige. Je presteert wisselende diensten: vroege, late, weekends en feestdagen. Je zorgt voor het vervoer en het begeleiden van patiënten die geen specifieke observatie vereisen. Je geeft observaties met betrekking tot de patiënt mondeling en schriftelijk door aan de leidinggevende of verantwoordelijke van de zorgomgeving. Je bewaakt de kwaliteit van de jouw toevertrouwde taken. Je voert de huishoudelijke taken op de afdeling uit. Je volgt opleidingen en bijscholingen. Je werkt mee aan de door de instelling over overheid opgelegde taken (registraties, … ). Je voert de gedelegeerde administratieve taken uit. Je ontvangt leiding van het (vervangend) afdelingshoofd van de afdeling. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer HR rekrutering ZNA op 03 217 79 90. Meer weten over de functie? Contacteer Mieke Massy, Verpleegkundig Hoofd Interne verpleging Jan Palfijn, op 03 800 61 34. Zie je dit 100% zitten?

  • kok (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kok in regio Zwevegem worden volgende zaken van jou verwacht. Mise en place bereidingen zowel warme als koude keuken. zelfstandig kunnen werken van A tot Z leiding geven gevarieerde gerechten: steak tongrolletjes filet mignon carpaccio kaas- en garnaalkroketten slaatjes. het dresseren van de borden. vacuüm verpakken om dan te steamen. Creatief meedenken om de kaart te verruimen en te veranderen

  • Verkoopmedewerker beenhouwerij (38u/week) (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, regio Heist-Goor, zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker voor de beenhouwerij. Uw taken: - Als verkoopmedewerker werkt u full time (38u/week) in één van de verkooppunten. - U staat in voor het verkopen van vlees, vleeswaren (charcuterie), kaas en traiteurproducten. - Het bedienen en adviseren van de klanten is uw voornaamste verantwoordelijkheid. - Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job. - Ook het bereiden of voorverpakken van producten kan tot uw taken behoren.

  • Belader / Chauffeur voor Huis aan Huis Ophalingen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote firma, gespecialiseerd in het ophalen van huisvuil en ander afval, zijn wij op zoek naar personen met een C rijbewijs. Als chauffeur sta je niet alleen in voor het vervoer, waarbij je voldoende ervaring kan voorleggen aangezien het hier regelmatig over stadsvervoer gaat, maar sta je ook in voor de veiligheid van je collega's. Je kan ingeschakeld worden als chauffeur en als belader! Werken met afval of huisvuil schrikt je dus niet af.

  • Orderpicker me doorgroeimogelijkheden (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als orderpicker sta je in voor het manueel picken van medicijnen volgens de bestelorders. Je helpt ook mee met het aanvullen van de automatische pickingmachine. Je werkt in de vaste namiddagploeg van 11u15-19u30. Deze vacature biedt de mogelijkheid om door te groeien naar een meer verantwoordelijke functie. Je zou gedeeltelijk de verantwoordelijkheid van het magazijn op jou nemen.

  • Betonarbeider (h/f) (NEEROETEREN)

    Regio: NEEROETEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het produceren van betonnen wanden, trappen, balken en dergelijke. Hierbij moet je bijvoorbeeld netten op maat knippen, beton storten, opruimwerken uitvoeren, bekistingen plaatsen e.d.

  • Deeltijdse Strijker(ster) voor strijkcentrale in Zomergem (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor onze strijkcentrale in Knesselare en in Zomergem zijn wij op zoek naar een deeltijdse strijker(ster). Je staat in voor het aannemen van de manden & de controle van de inhoud. Naast het strijken zal ook de afrekening met de klanten behoren tot je takenpakket. Soms kunnen de uren en dagen wijzigen, hierdoor zoeken wij iemand die flexibel kan zijn. Je werkt van 08u00 tem 12u00, te starten voor 16 uren per week, dit kan uitbreiden op termijn.

  • Reclame bedeler in Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in AARSCHOT (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Aarschot. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

  • flexi-job (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: DEN EIK

    Type: Flexijob

    Als zaal- of keukenmedewerk(st)er op losse basis.

Zoek naar antwoorden van Crohn -en Colitis Ulcerosa Vereniging VZW in sociale netwerken
Look for responds of Crohn -en Colitis Ulcerosa Vereniging VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor Crohn -en Colitis Ulcerosa Vereniging VZW. Laat een reactie achter voor Crohn -en Colitis Ulcerosa Vereniging VZW. Crohn -en Colitis Ulcerosa Vereniging VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Crohn -en Colitis Ulcerosa Vereniging VZW. Leave a respond for Crohn -en Colitis Ulcerosa Vereniging VZW. Crohn -en Colitis Ulcerosa Vereniging VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Crohn -en Colitis Ulcerosa Vereniging VZW op de google maps. Adres en contacten Crohn -en Colitis Ulcerosa Vereniging VZW
Location of Crohn -en Colitis Ulcerosa Vereniging VZW on the google maps. Address and contacts of Crohn -en Colitis Ulcerosa Vereniging VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come Crohn -en Colitis Ulcerosa Vereniging VZW Crohn -en Colitis Ulcerosa Vereniging VZW: DOMINIQUE DESCAMPS | M.D. MONUMENTS | Metaplex NV | C.M.D. MOUTRIER | Infodata Software Ltd

Other related companies as Crohn -en Colitis Ulcerosa Vereniging VZW: DOMINIQUE DESCAMPS | M.D. MONUMENTS | Metaplex NV | C.M.D. MOUTRIER | Infodata Software Ltd

Crohn -en Colitis Ulcerosa Vereniging VZW is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Crohn -en Colitis Ulcerosa Vereniging VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07821960449. Het bedrijf Crohn -en Colitis Ulcerosa Vereniging VZW bevindt zich op het adres: Rillaarse Baan 79; 3200; Aarschot. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 812,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 147,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Social service organizations. Producten gemaakt in Crohn -en Colitis Ulcerosa Vereniging VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Crohn -en Colitis Ulcerosa Vereniging VZW is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Crohn -en Colitis Ulcerosa Vereniging VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Crohn -en Colitis Ulcerosa Vereniging VZW, openstaande posities, locatie van Crohn -en Colitis Ulcerosa Vereniging VZW op de kaart.

Crohn -en Colitis Ulcerosa Vereniging VZW is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Crohn -en Colitis Ulcerosa Vereniging VZW, company assigned to the tax number BE07821960449. The company Crohn -en Colitis Ulcerosa Vereniging VZW is located at the address: Rillaarse Baan 79; 3200; Aarschot. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 812,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 147,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Social service organizations. Products created in Crohn -en Colitis Ulcerosa Vereniging VZW were not found.
The main activity of Crohn -en Colitis Ulcerosa Vereniging VZW is Chemicals and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Crohn -en Colitis Ulcerosa Vereniging VZW is not available. You also can look at reviews of Crohn -en Colitis Ulcerosa Vereniging VZW, open positions, location of Crohn -en Colitis Ulcerosa Vereniging VZW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Crohn -en Colitis Ulcerosa Vereniging VZW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Crohn -en Colitis Ulcerosa Vereniging VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Crohn -en Colitis Ulcerosa Vereniging VZW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Crohn -en Colitis Ulcerosa Vereniging VZW, employees, financial statistics.