Witte Hoeve (De)

Particuliere bedrijvencommunicatie • Witte Hoeve (De)
Private companiesCommunications • Witte Hoeve (De)

Contactgegevens Witte Hoeve (De): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Witte Hoeve (De): address, phone, fax, email, website, opening hours

Witte Hoeve (De)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Matersplein 4; 9700; Oudenaarde (Mater), België

Telefoon (phone): 0475 89 22 80 (+32-0475 89 22 80) 0475 89 22 80 (+32-0475 89 22 80)

Fax (fax): +32 (53) 715-66-30 +32 (53) 715-66-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Witte Hoeve (De): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Witte Hoeve (De)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Witte Hoeve (De)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Witte Hoeve (De), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Witte Hoeve (De). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Witte Hoeve (De), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Witte Hoeve (De). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Witte Hoeve (De)
Products information Witte Hoeve (De)

BTW identificatienummer (tax): BE01912139892
Ondernemingsnummer: 7169921875
Hoofdstad (capital): 481,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 899,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Witte Hoeve (De) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Witte Hoeve (De)
(Get full report from official database of BE for Witte Hoeve (De))

Aanvulling soorten activiteiten voor Witte Hoeve (De)
Addition kinds of activities for Witte Hoeve (De)

355201. Machines en uitrusting voor het bereiden van vezel- en garenbereiding | Fiber and yarn preparation machinery and equipment
518202. Sterke drank | Liquor
51990604. Sieraden dozen | Jewelry boxes
58120112. Mexicaans restaurant | Mexican restaurant
80490402. Hypnotiseur | Hypnotist

Werken bij Witte Hoeve (De): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Witte Hoeve (De): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Witte Hoeve (De). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Witte Hoeve (De). Looking for open vacancies in other companies

 • Industrieel Elektricien (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant te Brugge zijn wij op zoek naar een Industrieel Elektricien om in regio Antwerpen te werken. je staat in voor de kablage en bordenbouw. je vertrekt 's morgens vroeg om 05u00 en komt 's avonds wel laat thuis, daar staat natuurlijk wel een remuneratie tegenover!

 • Machine bedienaar (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor 1 van onze klanten te Kampenhout gespecialiseerd in staalstructuren zijn we op zoek naar een machine bedienaar. Je takenpakket als machine bedienaar: je staat in voor het produceren van onderdelen op een van onze machines, zaagboorlijn, ponskniplijn, brandtafel en/of plooibank. je voert maatcontroleren uit, neemt nieuwe materialen of haalt geproduceerde materialen van de machine. je doet kleine onderhoudswerkzaamheden (smeren, nazicht,...)

 • Lifttechnieker (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud, reparatie en montage van de lift Je maakt een verslag op van de gemaakte reparaties en de nog uit te voeren reparaties Je voert mechanische reparaties uit Je houdt je aan de vooropgestelde veiligheidsvoorschriften

 • Technisch Productiemedewerker / Monteur (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant gelegen te Zaventem zijn wij op zoek naar een technische productiemedewerker (m/v). Als technisch productiemedewerker vallen volgende zaken onder jouw takenpakket: - Je wordt tewerkgesteld in de productie - Je zal de plofkoffers ontleden, een beveiligingssysteem in de koffer plaatsen en nadien weer monteren. Volgende zaken dien je te doen: boren, slijpen, monteren, demonteren

 • Magazijnier te Wijnegem (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Hulp voor het magazijn (lossen, goederen op zijn plaats zetten, enz..) gezocht voor donderdag 25/10 met daguren in Wijnegem.

 • Arbeidster wasserij (M/V) (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Uitsorteren gewassen kledij : volgens soort (broeken, vesten), per klant, 100 % katoen eruit halen, herwas kledij uitsorteren en plaatsen bij de juiste opgeefstations - Opgeefstations kledij : kledij ophangen op aangepaste kapstokken , kwaliteitscontrole : vuil en herstel detecteren - Plooien kledij : bedienen van machines + uitsorteren kledij volgens klant, soort,ed + tellen, registratie en input in intern computerprogramma, plaatsen in een kar volgens de wensen van de klant. - Inpak kledij : inpakken van kledij en de inpakmachine kunnen bedienen, vervangen van plastiekrollen, tellen van de goederen, plaatsen in de kar volgens de wensen van de klant, kwalitatief inpakken - Vouwexpeditie kledij : dit is de afwerking van de hangende kledij, kwaliteitscontroles uitoefenen op herstel en vuil, afwerken volgens de wensen van de klant, registratie en input in intern programma, afwegen van eigen linnen en verdelen bij de juiste klanten

 • Chauffeurs CE - levend vee - voltijds - Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Synergie Geel Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant met activiteiten voornamelijk in de vee- en vleessector zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Takenpakket: Transport van kalveren naar de verschillende veebedrijven Je vervoert kalveren/runderen van het veebedrijf naar het slachthuis Je helpt bij het laden en lossen van de dieren Je staat in voor de reinheid van de vrachtwagen

 • Bediende verkoper Colruyt Hoboken (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: COLRUYT

  Type: Vaste Job

  Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

 • E&I Designer (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: Mercor

  Type: Vaste Job

  Je hebt ervaring als ontwerper van proces- en productie-installaties op gebied van elektriciteit en/of instrumentatie. Je voert elektrisch detailontwerp (middenspanning en laagspanning) uit en beschikt over kennis van alle recente regelgeving. Je hebt een goede kennis van alle moderne instrumentatietechnieken (field instrumentatie en analysesystemen) en bent in staat om zelfstandig dossiers samen te stellen.

 • Pedicure/medische pedicure (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

 • STAGAIR(E) Webdevelopment (ROOSDAAL)

  Regio: ROOSDAAL

  Bedrijf: CONVERSAL

  Type: Leercontract

  Wil jij een stage doen waarin je proeft van het echte leven? Droom je ervan als stagiair terecht te komen in een leuk team met collega’s waarvan je iets opsteekt? Bij Conversal kan je aan de slag als stagiair webdevelopment. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle diensten die ze nodig hebben voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag bieden we graag een kans aan een stagiair webdevelopment. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Projects’-afdeling. Uiteraard krijg je als stagiair de nodige leerkansen, maar we geven je ook eigen taken en projecten. Zo wordt jouw stage bij Conversal een echte meerwaarde in jouw ontwikkeling tot professioneel webdeveloper. Als stagiair webdevelopment werk je mee aan de websites die wij maken voor onze klanten. Je focust vooral op de afwerking van de sites. Onder verantwoordelijkheid van onze developers pas je jouw kennis van courante webdevelopmenttechnieken toe. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffende webdevelopment. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw stage.

 • Flexijob zaalbediening (BERLARE)

  Regio: BERLARE

  Bedrijf: DE ZONNEVALLEI

  Type: Flexijob

  Op zoek naar een bijverdienste? Voor onze feestzaal in de Berlare zijn we op zoek naar zaalmedewerker/zaalmedewerkster voor in de week of in het weekend. Je staat in voor onderstaande taken: Verantwoordelijkheid bar serveren van gerechten ...

Zoek naar antwoorden van Witte Hoeve (De) in sociale netwerken
Look for responds of Witte Hoeve (De) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Witte Hoeve (De). Laat een reactie achter voor Witte Hoeve (De). Witte Hoeve (De) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Witte Hoeve (De). Leave a respond for Witte Hoeve (De). Witte Hoeve (De) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Witte Hoeve (De) op de google maps. Adres en contacten Witte Hoeve (De)
Location of Witte Hoeve (De) on the google maps. Address and contacts of Witte Hoeve (De)

Andere gerelateerde bedrijven als come Witte Hoeve (De) Witte Hoeve (De): FRED VEUGELEN | JOSEPH MOUREAU | Verkoopzaal Lemarcq | DELLAFAILLE & CO | MANGON & FILS

Other related companies as Witte Hoeve (De): FRED VEUGELEN | JOSEPH MOUREAU | Verkoopzaal Lemarcq | DELLAFAILLE & CO | MANGON & FILS

Witte Hoeve (De) is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Witte Hoeve (De), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01912139892. Het bedrijf Witte Hoeve (De) bevindt zich op het adres: Matersplein 4; 9700; Oudenaarde (Mater). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 481,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 899,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Taverns. Producten gemaakt in Witte Hoeve (De) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Witte Hoeve (De) is communicatie, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Witte Hoeve (De) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Witte Hoeve (De), openstaande posities, locatie van Witte Hoeve (De) op de kaart.

Witte Hoeve (De) is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Witte Hoeve (De), company assigned to the tax number BE01912139892. The company Witte Hoeve (De) is located at the address: Matersplein 4; 9700; Oudenaarde (Mater). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 481,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 899,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Taverns. Products created in Witte Hoeve (De) were not found.
The main activity of Witte Hoeve (De) is Communications, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Witte Hoeve (De) is not available. You also can look at reviews of Witte Hoeve (De), open positions, location of Witte Hoeve (De) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Witte Hoeve (De), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Witte Hoeve (De), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Witte Hoeve (De), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Witte Hoeve (De), employees, financial statistics.