Verkoopzaal Lemarcq

Particuliere bedrijvencommunicatie • Verkoopzaal Lemarcq
Private companiesCommunications • Verkoopzaal Lemarcq

Contactgegevens Verkoopzaal Lemarcq: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Verkoopzaal Lemarcq: address, phone, fax, email, website, opening hours

Verkoopzaal Lemarcq

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nieuwstraat 17; 8450; Bredene, België

Telefoon (phone): 059 32 48 52 (+32-059 32 48 52) 059 32 48 52 (+32-059 32 48 52)

Fax (fax): +32 (81) 805-21-64 +32 (81) 805-21-64

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Verkoopzaal Lemarcq: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Verkoopzaal Lemarcq"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Verkoopzaal Lemarcq"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Verkoopzaal Lemarcq, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Verkoopzaal Lemarcq. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Verkoopzaal Lemarcq, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Verkoopzaal Lemarcq. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Verkoopzaal Lemarcq
Products information Verkoopzaal Lemarcq

BTW identificatienummer (tax): BE01062622070
Ondernemingsnummer: 6376434326
Hoofdstad (capital): 868,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 546,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Furniture - Used

Product categorie (product category): Curiosity shops and clearers of furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Verkoopzaal Lemarcq
(Get full report from official database of BE for Verkoopzaal Lemarcq)

Aanvulling soorten activiteiten voor Verkoopzaal Lemarcq
Addition kinds of activities for Verkoopzaal Lemarcq

01610000. Groenten en meloenen | Vegetables and melons
39310123. Synthesizers, muziek | Synthesizers, music
42259903. Opslag, zelfopslag | Warehousing, self storage
79991203. Rodeo dierenverhuur | Rodeo animal rental
87110202. Machinebouw | Mechanical engineering

Werken bij Verkoopzaal Lemarcq: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Verkoopzaal Lemarcq: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Verkoopzaal Lemarcq. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Verkoopzaal Lemarcq. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnmedewerker (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Hulshout zijn wij opzoek naar magazijnmedewerkers/orderpickers voor verschillende afdelingen: - Goederen ontvangst: Manueel laden en lossen van vrachtwagens - Consolidatie: Stapelen en wikkelen van goederen - Expeditie: laden met een elektrisch transpallet Het is een zeer afwisselende job omdat je op verschillende afdelingen zal werken aan de hand van een doorschuifsysteem. Je zal ook werken als orderpicker met een voicepicking-systeem. Je zal hierbij soms zware goederen zoals tuinmeubelen moeten picken.

  • Enthousiaste HUISHOUDHULPEN regio Stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in 's Gravenwezel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! ('S GRAVENWEZEL)

    Regio: 'S GRAVENWEZEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Wilsele (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • STUDENT voor Black Friday bij BLECKMANN GROBBENDONK in de periode van 20/11/2018 tot 30/11/2018 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Studentenjob

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat onder andere in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken, ... . verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Jobstudent Verkoop (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een detailhandel van kook- en decoratiegerief zijn wij op zoek naar jobstudenten voor de weekends en vakanties. Je staat vooral in voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het op orde houden van de winkel. Je werkt op woensdagnamiddag, zaterdag en/ of zondag.

  • Verkoper afdeling wonen (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: GAVERZICHT

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een verkoper voor de afdeling wonen. Als enthousiast verkoper ontvang je op professionele wijze onze klanten in de showroom. Je adviseert hen bij de juiste keuze van hun meubelen.

  • Postbode Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Vaste Job

    Voor bpost regio Temse zijn we op zoek naar een postbode. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start tussen 4u en 7u 's morgens en werkt gemiddeld 7u36 per dag. Vroege uren kunnen werken is dus een must. Zaterdagwerk hoort ook bij deze job.

  • LOGISTIEKE ADMINISTRATIEVE KRACHT (AVONDWERK + NACHTWERK) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BELGIAN FRESH FOOD

    Type: Vaste Job

    Vanuit de twee vestigingen in Antwerpen en Brugge garanderen wij versheid, service en kwaliteit van het allerhoogste niveau.Ons huidig cliënteel bestaat uit een 850-tal tevreden zaken, gaande van de beste restaurants, hotelketens, restaurantketens, grootkeukens, bakkers, slagers, enz. in Vlaanderen en Brussel. Kwaliteit, een uitgebreid assortiment en service blijven de grootste troeven in deze steeds veranderende economie. Onze persoonlijke aanpak en het familiale karakter laat de relatie met onze klanten steeds op een ‘gezonde’ manier verlopen. Je zal tewerk worden gesteld in onze locatie te Antwerpen. Groothandel Claessens te Antwerpen is op zoek naar een hands-on 'administratieve kracht' voor avond - en nachtdiensten. (opstart om 18u of 20u) Jij zal, tijdens de avonddiensten, verantwoordelijk zijn voor het correct opvolgen van bestellingen - Groenten, Fruit & Specialiteiten - van klanten en jij bent dé schakel tussen klanten, het magazijn en de orderverzamelaars. De meeste klanten plaatsen immers een bestelling wanneer zij de deuren 's avonds sluiten. Taken en Verantwoordelijkheden: Efficiënt verwerken van orders van klanten die op verschillende wijzen binnenkomen (telefonisch, per fax, webshop en per email) en dit op een correcte manier Het telefonisch promoten van onze producten Diepgaande kennis vergaar je door je flexibel op te stellen als 'collega-orderverzamelaar'. Je dient tijdens je opleiding intensief mee te werken in het magazijn zodat je de producten leert kennen. Dit vormt een grote meerwaarde voor het uitoefenen van je functie.

  • DOCENT NEDERLANDS (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: BERLITZ LANGUAGE CENTERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Junior Dossierbeheerder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CONESSENCE

    Type: Werfreserve

    Voor een boekhoudkantoor regio oostende zoeken we een JUNIOR DOSSIERBEHEERDER Taken: Beheer van diverse vennootschappen - inboeken aan - en verkoopfacturen - inboeken bankuittreksels - voorbereiden btw-aangites - voorbereiden afsluitingen - voorbereiden fiscale aangiftes en jaarrekeningen

Zoek naar antwoorden van Verkoopzaal Lemarcq in sociale netwerken
Look for responds of Verkoopzaal Lemarcq in social networks

Lees alle opmerkingen voor Verkoopzaal Lemarcq. Laat een reactie achter voor Verkoopzaal Lemarcq. Verkoopzaal Lemarcq bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Verkoopzaal Lemarcq. Leave a respond for Verkoopzaal Lemarcq. Verkoopzaal Lemarcq on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Verkoopzaal Lemarcq op de google maps. Adres en contacten Verkoopzaal Lemarcq
Location of Verkoopzaal Lemarcq on the google maps. Address and contacts of Verkoopzaal Lemarcq

Andere gerelateerde bedrijven als come Verkoopzaal Lemarcq Verkoopzaal Lemarcq: CENTEA | BLOEMENBOETIEKSKE | Herthogs | DK BEROEPSMODE | CLAUDINE VAN GEEM

Other related companies as Verkoopzaal Lemarcq: CENTEA | BLOEMENBOETIEKSKE | Herthogs | DK BEROEPSMODE | CLAUDINE VAN GEEM

Verkoopzaal Lemarcq is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Verkoopzaal Lemarcq, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01062622070. Het bedrijf Verkoopzaal Lemarcq bevindt zich op het adres: Nieuwstraat 17; 8450; Bredene. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 868,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 546,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Curiosity shops and clearers of furniture. Lijst met producten zijn Furniture - Used.
De hoofdactiviteit van Verkoopzaal Lemarcq is communicatie, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Verkoopzaal Lemarcq is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Verkoopzaal Lemarcq, openstaande posities, locatie van Verkoopzaal Lemarcq op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Verkoopzaal Lemarcq is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Verkoopzaal Lemarcq, company assigned to the tax number BE01062622070. The company Verkoopzaal Lemarcq is located at the address: Nieuwstraat 17; 8450; Bredene. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 868,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 546,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Curiosity shops and clearers of furniture. List of products are Furniture - Used.
The main activity of Verkoopzaal Lemarcq is Communications, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Verkoopzaal Lemarcq is not available. You also can look at reviews of Verkoopzaal Lemarcq, open positions, location of Verkoopzaal Lemarcq on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Verkoopzaal Lemarcq, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Verkoopzaal Lemarcq, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Verkoopzaal Lemarcq, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Verkoopzaal Lemarcq, employees, financial statistics.