Winkelke ('t)

Contactgegevens Winkelke ('t): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Winkelke ('t): address, phone, fax, email, website, opening hours

Winkelke ('t)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Doorniksewijk 44; 8500; Kortrijk, België

Telefoon (phone): 056 20 30 60 (+32-056 20 30 60) 056 20 30 60 (+32-056 20 30 60)

Fax (fax): +32 (60) 240-84-72 +32 (60) 240-84-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Winkelke ('t): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Winkelke ('t)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Winkelke ('t)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Winkelke ('t), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Winkelke ('t). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Winkelke ('t), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Winkelke ('t). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Winkelke ('t)
Products information Winkelke ('t)

BTW identificatienummer (tax): BE09655029296
Ondernemingsnummer: 5428314208
Hoofdstad (capital): 407,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 405,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Winkelke ('t) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Winkelke ('t)
(Get full report from official database of BE for Winkelke ('t))

Aanvulling soorten activiteiten voor Winkelke ('t)
Addition kinds of activities for Winkelke ('t)

275204. Kalender- en kaartafdrukken, lithografisch | Calendar and card printing, lithographic
14799901. Alunitische mijnbouw | Alunite mining
16290108. Installatie van irrigatiesystemen | Irrigation system construction
27520203. Circulaires, gelithografeerd | Circulars, lithographed
34480107. Silo's, metaal | Silos, metal
36510118. Apparatuur voor geluidsreproductie | Sound reproducing equipment
38410210. Otoscopen, behalve electromedical | Otoscopes, except electromedical
39140307. Toiletartikelen, tin | Toilet ware, pewter
50510408. Zink | Zinc

Werken bij Winkelke ('t): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Winkelke ('t): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Winkelke ('t). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Winkelke ('t). Looking for open vacancies in other companies

 • Kassamedewerker Supermarkt (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wil je graag in een supermarkt werken? Lijkt kassamedewerker jou de ideale job? Wil je graag veel klantencontact? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor deze job!

 • Support Administratif Crédits (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Start People Woluwe

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Missie Binnen het departement « Kredieten », bestaat uw missie er in om een administratieve bijstand te bieden aan de kredietanalysten en de dossierbeheerders. Sleuteltaken Polyvalente administratieve ondersteuning aan de teams die de aanvragen voor kredieten behandelen: Concreet betekent dit : - Voorbereiding van de dossiers voor de analysten en opvolging van de onvolledige dossiers - Encodage van de dossiers die via het bank werden ingediend - Opvolging van verscheidene mailboxen - Registratie van contracten bij de Nationale Bank - Behandelen en scannen van de briefwisseling voor het departement - Archivering van documenten - Telefonische contacten - Andere ad hoc taken in functie van het volume en behoeften van de dienst

 • Vacature chauffeur CE deeltijds (HAM)

  Regio: HAM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een transportbedrijf in Tessenderlo zijn we dringend op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE voor een bijverdienste. Je werkt van maandag tem vrijdag. Je werkuren zijn +/- van 14:00 tot 22:00. Je vertrekt vanuit Tessenderlo en doet één verplaatsing naar Grobbendonk en terug. Indien gewenst kan dit gecombineerd worden met andere ritten zodat je voltijds te werk wordt gesteld.

 • Operator 3 ploegen (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: ADECCO NINOVE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de productie? Voor een voedingsbedrijf in Erembodegem zijn we op zoek naar voltijds operatoren in een 3 ploegenstelsel. Je moet zorgen dat je de machines juist instelt op basis van de verschillende recepturen en je volgt het volledige productieproces nauwlettend op.

 • Orderpicker (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Start People Lommel

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Aan de hand van een voicepicking systeem ga je bestellingen voor klanten klaarzetten. Dit systeem geeft de locatie aan in het magazijn en de hoeveelheid goederen die moeten gepicked worden. Je waakt mee over de orde en de netheid van het magazijn.

 • Metser (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf zijn wij dringend op zoek naar een METSER M/V

 • Huishoudhelden (m/v) Maldegem - solliciteer met SMS (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Maldegem en/of Moerkerke/Damme. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

 • Huishoudhulp dienstencheques (M/V) regio Deftinge (DEFTINGE)

  Regio: DEFTINGE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor 2 gezinnen in Deftinge zijn we dringend op zoek naar een ervaren en gemotiveerde huishoudhulp om mee te helpen bij het uitvoeren van huishoudelijke taken. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen en/of strijken. Je wordt tewerkgesteld op 1 adres, op weekbasis presteer je bij deze klanten 12u Indien gewenst kan je uurrooster aangevuld worden met andere klanten. Aarzel niet en solliciteer of contacteer ons vandaag nog !

 • Baliemedewerker - parttime (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Studentenjob

  Voor een fitnesscentrum in regio Roeselare zijn we op zoek naar een enthousiaste onthaalbediende met commerciële vaardigheden (ongeveer 25 uur per week). Je komt terecht in een team van 5-tal gedreven mensen. Je zit aan de balie en onthaalt de bezoekers met een lach. Je beantwoordt alle vragen van de bezoekers. Je neemt ook een deel administratieve taken voor je rekening : nieuwe inschrijvingen, verlengen van abonnementen... Daarnaast verstuur je mailings om de fitness online in de kijker te zetten. Na verloop van tijd ga je ook een aantal commerciële taken verrichten zoals het verkopen van abonnementen.

 • Payroll Specialist (OVERIJSE)

  Regio: OVERIJSE

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Vaste Job

  Je geeft graag advies en neemt graag initiatief? Als Specialist in Payroll en Compensation & Benefits, ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering en de coördinatie van de payroll van de bedienden en voor compensation &benefits projecten. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met jouw interne klanten, onze medewerkers, en adviseert hen op een professionele en proactieve manier over hun personeelsdossiers. Tegelijkertijd bied je aan onze medewerkers je expertise aan en voer je projecten uit met als doel bv. onze“compensation & benefits”-processen te bestuderen, de beloningspakketten aantrekkelijker te maken ... Als Payroll en Compensation & Benefits Specialist bouw je mee aan een innovatief en dynamisch HR-beleid ter ondersteuning van ons BM-groeiplan. Continu verbeteren en evolueren staat hierbij centraal. Jouw gevarieerd takenpakket omvat deze topics: Je staat in voor een correcte en tijdige payroll van de bedienden in het bedrijf, dit voor zowel België als Luxemburg. Een dagelijkse opvolging van de tijdregistratie via Protime speelt hierin een belangrijke rol. Je staat eveneens in voor de dagelijkse administratieve verwerking van de personeelsinformatie en houdt de personeelsdossiers en HR-softwaretools up-to-date, zodat de nodige rapportages/output hieruit gehaald kunnen worden. De werknemers kunnen bij jou terecht voor allerhande informatie en vragen omtrent loonadministratie, zoals vragen rond de aansluiting tot de verzekeringen. Indien nodig zoek je zaken voor hen op en koppel je later terug met feedback. Je behandelt de inkomende vragen betreffende loopbaanonderbreking en pensioen en doet de opvolging hiervan. Je hebt een vlot contact met de dossierbeheerder van het sociaal secretariaat SD Worx en hebt een basiskennis van eblox. Je beschikt over een degelijke basiskennis van de Belgische sociale wetgeving. Je bent back-up van jouw payroll-collega die instaat voor de loonadministratie van de arbeiders. Je staat in voor de maandelijkse rapportering (voor de ondernemingsraad, BM-directie, BM Frankrijk ...). Je voert interne en externe benchmarks uit. Je werkt mee aan diverse C&B-projecten, zoals: de implementatie van nieuwe HR-tools, de opmaak en implementatie van CAO’s, de sociale verkiezingen, het beheer en analyse van HR ken- en stuurgetallen … Je behandelt ad hoc C&B gerelateerde topics zoals opvolging absenteïsme, opmaak enquêtes en statistieken Je rapporteert aan de Compensation & Benefits Coordinator.

 • STUDIECOACHES (regio OUDENAARDE-RONSE-BRAKEL/OOST-VLAANDEREN) (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

  Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: ORB2018.

 • Electricien nacht (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

  Type: Werfreserve

  Logi-technic Infra verzorgt de installatie van elektriciteit en andere technieken in de bedrijfs-, hotel- en appartementsgebouwen, winkelcentra en ministeries. Dit op werven in gans Vlaanderen en Brussel. Onze medewerkers staan in voor het installeren van elektriciteit, brandbeveiliging, domotica en databekabeling. Montage van kabelladders, kabels trekken en de verschillende armaturen als de aansluiting en controle van kasten kunnen ook tot het takenpakket behoren. Momenteel zoeken wij specifiek electriciens voor de nacht om te werken aan de spoorweginfrastructuur. Kennis spoorwegelectriciteit is een meerwaarde maar geen verreiste!

Zoek naar antwoorden van Winkelke ('t) in sociale netwerken
Look for responds of Winkelke ('t) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Winkelke ('t). Laat een reactie achter voor Winkelke ('t). Winkelke ('t) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Winkelke ('t). Leave a respond for Winkelke ('t). Winkelke ('t) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Winkelke ('t) op de google maps. Adres en contacten Winkelke ('t)
Location of Winkelke ('t) on the google maps. Address and contacts of Winkelke ('t)

Andere gerelateerde bedrijven als come Winkelke ('t) Winkelke ('t): Serlet M | Verhue Nathalie | FE. VAN ROY | MAESSS MOTORHOMES NV | Cleppe Wim

Other related companies as Winkelke ('t): Serlet M | Verhue Nathalie | FE. VAN ROY | MAESSS MOTORHOMES NV | Cleppe Wim

Winkelke ('t) is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Winkelke ('t), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09655029296. Het bedrijf Winkelke ('t) bevindt zich op het adres: Doorniksewijk 44; 8500; Kortrijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 407,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 405,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Taverns. Producten gemaakt in Winkelke ('t) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Winkelke ('t) is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Winkelke ('t) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Winkelke ('t), openstaande posities, locatie van Winkelke ('t) op de kaart.

Winkelke ('t) is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Winkelke ('t), company assigned to the tax number BE09655029296. The company Winkelke ('t) is located at the address: Doorniksewijk 44; 8500; Kortrijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 407,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 405,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Taverns. Products created in Winkelke ('t) were not found.
The main activity of Winkelke ('t) is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Winkelke ('t) is not available. You also can look at reviews of Winkelke ('t), open positions, location of Winkelke ('t) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Winkelke ('t), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Winkelke ('t), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Winkelke ('t), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Winkelke ('t), employees, financial statistics.