MAESSS MOTORHOMES NV

Contactgegevens MAESSS MOTORHOMES NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAESSS MOTORHOMES NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAESSS MOTORHOMES NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Steenbrugstraat 114; 8530; Harelbeke, België

Telefoon (phone): 056 22 51 44 (+32-056 22 51 44) 056 22 51 44 (+32-056 22 51 44)

Fax (fax): 056 21 61 31 (+32-056 21 61 31) 056 21 61 31 (+32-056 21 61 31)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAESSS MOTORHOMES NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAESSS MOTORHOMES NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAESSS MOTORHOMES NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAESSS MOTORHOMES NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAESSS MOTORHOMES NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAESSS MOTORHOMES NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAESSS MOTORHOMES NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAESSS MOTORHOMES NV
Products information MAESSS MOTORHOMES NV

BTW identificatienummer (tax): BE05964996337
Ondernemingsnummer: 3352172851
Hoofdstad (capital): 229,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 397,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in MAESSS MOTORHOMES NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Motorhomes and accessories

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAESSS MOTORHOMES NV
(Get full report from official database of BE for MAESSS MOTORHOMES NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAESSS MOTORHOMES NV
Addition kinds of activities for MAESSS MOTORHOMES NV

3085. Kunststof flessen | Plastics bottles
334102. Secundaire edele metalen | Secondary precious metals
16239902. Manhole constructie | Manhole construction
20340100. Gedroogde en ontwaterde soepmixen | Dried and dehydrated soup mixes
22629902. Refinishing: kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Refinishing: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
32699900. Aardappelproducten, nec, nec | Pottery products, nec, nec
38610502. Reproductie machines en apparatuur voor Brownprint | Brownprint reproduction machines and equipment
73190200. Distributie van reclamemateriaal of steekproefdiensten | Distribution of advertising material or sample services

Werken bij MAESSS MOTORHOMES NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAESSS MOTORHOMES NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAESSS MOTORHOMES NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAESSS MOTORHOMES NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitscontroleur/Q-Check MONTAGE m/v (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Meten, testen, controleren van een grote variëteit van montagegroepen in voormontage en montage in de lijn. - Opsporen van mogelijke fouten, slechte regelingen of onderdelen tijdens de opbouw van de producten. - Organiseert zelf zijn werk in het aangewezen domein. - Bestudeert en analyseert de gegevens. - Bepaalt zelfstandig de geschikte controlemethode en -volgorde, rekening houdend met de ter beschikking staande hulpgereedschappen en omstandigheden. - Kiest zelfstandig de meest aangewezen meetgereedschappen naargelang het toegewezen domein. -Naast de controle op variabelen controleer je ook op attributen. - Maakt noodzakelijke berekeningen om oorzaak van de problemen op te sporen. - Registreert de resultaten van controles in duidelijke, overzichtelijke rapporten. Deze rapporten zijn de basis voor verdere verwerking, analyse en repair. Ingeval er afwijkingen vastgesteld worden, verwittig je de sectieleider en maak je een afkeurbon op met een duidelijke omschrijving van de afwijking en de foutencode en staat in voor de splitsing volgens voorgeschreven indeling. - Zelfstandig opsporen van de oorzaken van montagemoeilijkheden door zelf onderdelen te demonteren en terug te monteren. - Periodiek uitvoeren van steekproeven op belangrijke parameters in opdracht van de sectieleider. Nazicht op wisselstukken gemaakt in montage. - Opstellen en up-to-date houden van checklijsten. - Nazicht op het herstel uitgevoerd in vorige secties. - Onderzoeken van klachten, bepalen van oorzaken, gebaseerd op ervaring van de montagecyclus

  • Transportmedewerker / Coach ! (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Met je bestelwagen zal je paketten en waardevolle documenten bezorgen en afhalen binnen een werkgebied in verschillende regio's in België. Werkzaamheden starten en eindigen op het depot en de werktijden verschillen tussen dag- en middagroutes. Je staat in voor tijdig en correct afleveren en ophalen van paketten en waarde documenten op aangegeven adressen. Het laden en lossen van de bestelauto op het depotadres regio Mechelen behoort eveneens tot je takenpakket. Dit is geen koerierfuctie om pakketten af te leveren. Vooral services en dat beetje extra naar klanten toe. Daarnaast neem je de administratieve taken op, zoals: ondertekening van documenten, scanopdrachten uitvoeren, identiteit controleren, ... Na verloop van tijd ben jij de coach die nieuwe chauffeurs zal opleiden en examens zal afnemen. Verder zul je ingezet worden bij het testen van nieuwe services. Kortom, jij wordt het visitekaartje van ons bedrijf!

  • Vrachtwagenbestuurder Rijbewijs C (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Erpe-Mere zijn wij op zoek naar een enthousiaste vrachtwagenbestuurder met rijbewijs C. Je staat in voor het vervoer/leveren van bloemen en planten naar winkels en grootwarenhuizen.

  • Operator thermovormen (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Keyworks

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wegens de vraag van de klanten en de aankoop van een nieuwe machine zijn wij opnieuw dringend op zoek naar 1 persoon die ons team asap kan versterken en dit voor min. 14 dagen met verlenging indien deze persoon voldoet. We zoeken iemand die de nodige technische en sociale vaardigheden heeft om te starten als operator om na een inwerkperiode op te leiden tot teamleider. Als fabrikant van verpakkingen willen we meegeven dat het een staande job is , waar bij het veranderen van folie, matrijzen en verpakkingen toch wel wat hef-en tilwerk gevraagd wordt. 1. Bedienen van machines gedurende het productie – proces; 2. Instellen, bijstellen en zo nodig - mede - ombouwen van machines conform de planning en werkopdracht(en); 3. Controleren van juiste werking machines én de kwaliteit van de producten; 4. Indien mogelijk, het – mede - verhelpen van kleine storingen. 5. Toezien op tijdige en constante aanvoer van folie, verpakkingsmateriaal etc; 6. Uitvoeren van klein onderhoud aan de machines; 7. Scheiden van productie – uitvallen; 8. Afvoer van productie – uitvallen

  • Ervaren Mechanieker/carrossier - Exclusieve autogarage (Regio Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een exclusieve autogarage in de regio van Gent zijn wij op zoek naar een ervaren mechanieker/carrossier. De vacature staat open door groei van het bedrijf. Je wordt tewerkgesteld in een team van 3 carrossiers. Uw takenpakket: Je staat in voor de herstellingen of vervangingen van beschadigde stukken. Je voert activiteiten uit op het gebied van demontage, montage, plaatwerk, spuiten,... Om deze werken uit te voeren werk je in het atelier.

  • Procesoperator (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Agilitas Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de Gentse Haven zijn wij op zoek naar operatoren die instaan voor het laden en lossen van bulkwagens die gevuld zijn of geledigd moeten worden met verschillende oliën of additieven Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is een Europese leider in het aanbieden van innovatieve, geïntegreerde logistieke en value adding voor de chemische industrie en gerelateerde sectoren. Het bedrijf heeft in België vestigingen in Gent en Antwerpen.

  • Huishoudhulp Maaseik (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: DIENSTENCHEQUEBEDRIJF WERKENDE HANDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp met dienstencheques neem je allerlei huishoudelijke taken voor je rekening bij mensen thuis. Dat kan zijn: poetsen, ramen wassen, strijken, ...

  • Jobstudent promo - winkelhulp (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PHILIP'S BAKERY

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar enkele jobstudenten die tijdens weekends voor ons promo willen voeren in Antwerpen. Je taak bestaat uit mensen koekjes laten proeven en flyers uit te delen, ze de weg naar onze winkels te wijzen, enz. Ook kan je ingeschakeld worden om ons winkelteam bij te staan in verkoop en verpakken van onze ambachtelijk gemaakte koekjes. In de maanden november en januari verwachten we je graag op zaterdagen, in de maand december rekenen we elke zaterdag én zondag op jou! Ben je sociaal en klantvriendelijk? Lijkt deze job iets voor jou? Stuur dan zeker je motivatie en CV door!

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt?het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten?om?het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak?in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Kortrijk.? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen?6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Verzekeringsagent ( Bijberoep of Hoofdberoep ) Regio Herentals- Westerlo (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan

  • Eurostaff - .NET Developer (with a Strong Background in SQL Server) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hello, We are looking for an experience .NET Developer with a strong background in SQL Server for our client located in Brussels. This is a long term assignement to start ASAP. Please get back to me VIA the button below for a detailed description of this offer.

  • Vrijwillige ANIMATOREN (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: STERKKAMP

    Type: Werfreserve

    Wat verwachten we van jou? Je geeft volgens een uitgewerkt draaiboek (waarbij eigen inbreng mogelijk is) animatie aan maximum acht deelnemers Je ondersteunt de therapeut tijdens de therapie Je begeleidt je groepje kinderen gedurende een hele week In Antwerpen tijdens herfst-, krokus-, paas-, en zomervakantie. #opvoeder#begeleider#therapeut#psycholoog#leerkracht#animator#psychologie

Zoek naar antwoorden van MAESSS MOTORHOMES NV in sociale netwerken
Look for responds of MAESSS MOTORHOMES NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAESSS MOTORHOMES NV. Laat een reactie achter voor MAESSS MOTORHOMES NV. MAESSS MOTORHOMES NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAESSS MOTORHOMES NV. Leave a respond for MAESSS MOTORHOMES NV. MAESSS MOTORHOMES NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAESSS MOTORHOMES NV op de google maps. Adres en contacten MAESSS MOTORHOMES NV
Location of MAESSS MOTORHOMES NV on the google maps. Address and contacts of MAESSS MOTORHOMES NV

Andere gerelateerde bedrijven als come MAESSS MOTORHOMES NV MAESSS MOTORHOMES NV: IDYLLE | JEAN-LOUIS DAVID | ROBBEDOES KINDEROPVANG | Grit Consult | MUS?E DE LA P?CHE

Other related companies as MAESSS MOTORHOMES NV: IDYLLE | JEAN-LOUIS DAVID | ROBBEDOES KINDEROPVANG | Grit Consult | MUS?E DE LA P?CHE

MAESSS MOTORHOMES NV is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAESSS MOTORHOMES NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05964996337. Het bedrijf MAESSS MOTORHOMES NV bevindt zich op het adres: Steenbrugstraat 114; 8530; Harelbeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 229,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 397,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Motorhomes and accessories. Producten gemaakt in MAESSS MOTORHOMES NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAESSS MOTORHOMES NV is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAESSS MOTORHOMES NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAESSS MOTORHOMES NV, openstaande posities, locatie van MAESSS MOTORHOMES NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MAESSS MOTORHOMES NV is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAESSS MOTORHOMES NV, company assigned to the tax number BE05964996337. The company MAESSS MOTORHOMES NV is located at the address: Steenbrugstraat 114; 8530; Harelbeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 229,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 397,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Motorhomes and accessories. Products created in MAESSS MOTORHOMES NV were not found.
The main activity of MAESSS MOTORHOMES NV is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MAESSS MOTORHOMES NV is not available. You also can look at reviews of MAESSS MOTORHOMES NV, open positions, location of MAESSS MOTORHOMES NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAESSS MOTORHOMES NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAESSS MOTORHOMES NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAESSS MOTORHOMES NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAESSS MOTORHOMES NV, employees, financial statistics.