De Kemphaan

Contactgegevens De Kemphaan: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Kemphaan: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Kemphaan

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wechelsebaan 194; 2275; Lille, België

Telefoon (phone): 014 88 12 23 (+32-014 88 12 23) 014 88 12 23 (+32-014 88 12 23)

Fax (fax): 014 88 12 23 (+32-014 88 12 23) 014 88 12 23 (+32-014 88 12 23)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Kemphaan: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Kemphaan"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Kemphaan"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Kemphaan, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Kemphaan. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Kemphaan, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Kemphaan. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Kemphaan
Products information De Kemphaan

BTW identificatienummer (tax): BE04761444091
Ondernemingsnummer: 7090270996
Hoofdstad (capital): 199,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 366,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Restaurants

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Kemphaan
(Get full report from official database of BE for De Kemphaan)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Kemphaan
Addition kinds of activities for De Kemphaan

349201. Vloeistofkrachtkleppen voor vliegtuigen | Fluid power valves for aircraft
01610404. Spruitboerderij | Brussels sprout farm
20410201. Biscuitdeeg | Biscuit dough
32649908. Buizen, porselein | Tubes, porcelain
38120103. Airspeed instrumentatie (luchtvaartinstrumenten) | Airspeed instrumentation (aeronautical instruments)
38430206. Enamels, tandartsen ' | Enamels, dentists'
50630404. Verlichtingsinrichtingen, residentieel | Lighting fixtures, residential
72180101. Wasserij- en tapijtvoorziening | Laundered mat and rug supply
81110102. Patentadvocaat | Patent solicitor

Werken bij De Kemphaan: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Kemphaan: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Kemphaan. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Kemphaan. Looking for open vacancies in other companies

 • Coördintor Cluster Machinebouw & Mechatronica / NIeuwe Materialen (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: POM WEST - VLAANDEREN

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  Coördinatie van de Fabriek voor de Toekomst Machinebouw & Mechatronica en van de Fabriek voor de Toekomst Nieuwe Materialen: je stimuleert en draagt op een constructieve wijze bij tot het ontwikkelen van ideeën, signaleren van kansen en het genereren van activiteiten die bijdragen tot de verwezenlijking van deze Fabrieken (inclusief implementatie via projectwerking); je stelt een jaarlijks actieplan op voor deze Fabrieken en staat mee in voor de uitvoering van deze acties; je zorgt voor ondersteuning van de internationale positionering van de Fabriek voor de Toekomst; samen met TUA West detecteer je mogelijke onderzoeksthema’s rond deze thema's en je stemt deze af met bestaande onderzoeksexpertise; je staat in voor expertise-opbouw en het opvolgen van evoluties m.b.t. de clusters, hierbij inbegrepen het opbouwen van kennis omtrent de inhoudelijk-technische werking van de betrokken partijen en hun producten/diensten; je onderhoudt en bevordert een vlotte en een in een constructieve sfeer verlopende samenwerking tussen de kernactoren.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Berlare (BERLARE)

  Regio: BERLARE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • HUISHOUDHULP Herenthout - Direct VAST contract mét maaltijdcheques (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: 't GERIEF

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, wassen en strijken. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat. Je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg)

 • Huishoudhulp/Poetshulp Meer (MEER)

  Regio: MEER

  Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen (Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dicht bij huis, Dankbaarste job, Gezinshulp, Gezinszorg, Thuishulp, Huishouden, Poetsvrouw, Schoonmaakster, Kuisen, Job mooie werkuren, Poetsen aan huis, Poetsen particulieren, Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin, Vast contract, Vaste uren, Goed verdiend, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetstips, Wastips, Strijktips, Schoonmaaktips, Schoonmaakadvies, Huishoudtips, Poetsdienst, Werken dicht bij huis, Sodexo, Goed uurloon, Eindejaarspremie, Vakantiegeld, Koken, Vacature, Papieren dienstencheques, Elektronische dienstencheques, Arbeidsvoorwaarden, Goede verloning, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk)

 • Huishoudhulpen regio Keerbergen (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: HAPPI HOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Haacht, Keerbergen, Tremelo. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken, zoals het wekelijkse poetswerk, die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

 • Nespresso Coffee Advisor te Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Xtra Interim & Select

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Coffee Advisor. Ben jij een Nespresso-fan? Dan doen termen als ‘Lungo’ en ‘Ristretto’ zeker een belletje rinkelen. Met jouw basis productkennis geef je advies en raadt je doelgericht producten aan. Je deinst niet terug voor een demontratie of een degustatie.

 • Ervaren CNC operator voor houtverwerkende productie (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: vind! Ieper

  Type: Vaste Job

  Je spuit het afgewerkte meubilair zodat ze volledig op punt staat Hiervoor organiseer je je eigen werkplek; de temperatuur moet in orde zijn, vochtigheidsgraad, ... Je maakt zelf jouw eigen verf en controleert naar viscositeit, kleur, ... Je doet nacontrole en herstelt eventuele fouten

 • CHAUFFEUR C (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: BNF AUTOLOGISTICS

  Type: Vaste Job

  Met de vrachtwagen staat u in voor het leveren van paletten en meubels aan zowel particulieren als ondernemingen. U bent zelf verantwoordelijk voor het plannen van uw route (15-tal stops). U werkt in de regio Sint-Niklaas. Ref. Servicepunt T&L Transport C

 • System Engineer - Network Engineer (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: Konvert Office Gent

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor technische oplossingen op vlak van Microsoft OS, VMWare, Active Directory, Exchange, SAN/NAS, Terminal server (Citrix), Netwerkprotocols (TCP, VLAN, QOS), Firewalls en Microsoft Office 365. Hiervoor werk je ongeveer 80% bij de klant en 20% van op kantoor. Je neemt klantendossiers werkelijk ter harte, denkt mee met de klant en adviseert hem met betrekking tot vernieuwingen in zijn ICT park. Je begeleidt de klant bij het opstellen en het documenteren van de volledige installatie.

 • Werfleider Bouwprojecten (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: Virtus Select

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor: - een professionele ondersteuning aan de projectleider - een goed contact met de projectleider, collega's, leveranciers, onderaannemers en klant - de planning en de organisatie op de werf (werven) in West -en Oost Vlaanderen - het aansturen van jouw team - bijwonen van werkvergaderingen - beheer administratieve documenten Je rapporteert aan de projectleider.

 • VOEGER/metser (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: DELMULLE

  Type: Vaste Job

  Je werkt als voeger op de werven. Je staat in voor het afwerken van het voegwerk/metselwerk die niet op atelier kon gebeuren. Ook het herstellen van voegwerk = uitslijpen en opnieuw voegen behoort tot uw takenpakket. We kunnen je ook vragen om in het atelier bij te springen als voeger. U kan onze website raadplegen voor meer informatie over onze werkzaamheden: www.danilith.be

 • Flexijob zaalmedewerker (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Flexijob

  Voor een mooi restaurant in de ruime regio van Tielt zoeken bij mensen die als flexijob zaalmedewerker willen werken. Hiervoor zoeken we mensen die op vrijdagavond beschikbaar zijn van 18u30 tot 23u00.

Zoek naar antwoorden van De Kemphaan in sociale netwerken
Look for responds of De Kemphaan in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Kemphaan. Laat een reactie achter voor De Kemphaan. De Kemphaan bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Kemphaan. Leave a respond for De Kemphaan. De Kemphaan on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Kemphaan op de google maps. Adres en contacten De Kemphaan
Location of De Kemphaan on the google maps. Address and contacts of De Kemphaan

Andere gerelateerde bedrijven als come De Kemphaan De Kemphaan: FA. MICROCREATIONS | De Munster A | Frederika | ETS. MOULIN L. | WEGEPLANT NV

Other related companies as De Kemphaan: FA. MICROCREATIONS | De Munster A | Frederika | ETS. MOULIN L. | WEGEPLANT NV

De Kemphaan is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Kemphaan, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04761444091. Het bedrijf De Kemphaan bevindt zich op het adres: Wechelsebaan 194; 2275; Lille. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 199,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 366,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Taverns. Lijst met producten zijn Restaurants.
De hoofdactiviteit van De Kemphaan is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Kemphaan is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Kemphaan, openstaande posities, locatie van De Kemphaan op de kaart.

De Kemphaan is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Kemphaan, company assigned to the tax number BE04761444091. The company De Kemphaan is located at the address: Wechelsebaan 194; 2275; Lille. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 199,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 366,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Taverns. List of products are Restaurants.
The main activity of De Kemphaan is Services, Not Elsewhere Classified, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of De Kemphaan is not available. You also can look at reviews of De Kemphaan, open positions, location of De Kemphaan on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Kemphaan, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Kemphaan, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Kemphaan, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Kemphaan, employees, financial statistics.