FA. MICROCREATIONS

Contactgegevens FA. MICROCREATIONS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. MICROCREATIONS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. MICROCREATIONS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MIZERIKSTRAAT 52; 3590; DIEPENBEEK, België

Telefoon (phone): 11324263 (+32-11324263) 11324263 (+32-11324263)

Fax (fax): +32 (84) 299-71-52 +32 (84) 299-71-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. MICROCREATIONS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. MICROCREATIONS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. MICROCREATIONS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. MICROCREATIONS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. MICROCREATIONS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. MICROCREATIONS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. MICROCREATIONS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. MICROCREATIONS
Products information FA. MICROCREATIONS

BTW identificatienummer (tax): BE04483215332
Ondernemingsnummer: 7746978759
Hoofdstad (capital): 471,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 677,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in FA. MICROCREATIONS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Reclamebureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. MICROCREATIONS
(Get full report from official database of BE for FA. MICROCREATIONS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. MICROCREATIONS
Addition kinds of activities for FA. MICROCREATIONS

4841. Kabel- en andere betaaltelevisie | Cable and other pay television services
395500. Koolstofpapier en inktlinten | Carbon paper and inked ribbons
22739904. Vloerbekleding: papier, gras, riet, kokos, sisal, jute, enz. | Floor coverings: paper, grass, reed, coir, sisal, jute, etc.
35520121. Garen texturering machines | Yarn texturizing machines
36329902. Ijs dozen, huishouden: metaal of hout | Ice boxes, household: metal or wood
50840513. Smeltechniek en -apparatuur | Smelting machinery and equipment
72410000. Kapper winkels | Barber shops
73590101. Verhuur van tapijt en stoffering | Carpet and upholstery cleaning equipment rental
96510400. Reglement, diverse commerciële sectoren, niveau van overheid | Regulation, miscellaneous commercial sectors, level of government

Werken bij FA. MICROCREATIONS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. MICROCREATIONS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. MICROCREATIONS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. MICROCREATIONS. Looking for open vacancies in other companies

  • Kapper M/V (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Wassen, knippen, kleuringen en andere bewerkingen van zowel dames, heren als kinderkapsels. - U kan zelfstandig werken. - Flexibele ingesteldheid en verzorgd voorkomen. - Het kapsel vanuit verschillende hoeken aan de klant tonen en de mening van de klant vragen - Behandelingen, haarproducten en -accessoires aan een klant voorstellen en de klant adviseren - De haardiagnose stellen, het wassen voorbereiden en het haar wassen - Het haar vorm of volume geven (krullen, brushen, ...), opkammen, fixeren of glans geven (lak, gel, ...) - Behandelingen, verzorgingen en producten bij klanten promoten en verkopen - Kleurings- en ontkleuringsproducten klaarmaken en aanbrengen (lokken, ...) - Een permanent aanbrengen - Het salon schoonmaken, producten en materieel opruimen en de schappen en de werktafel opnieuw aanvullen - Behandelingen uitvoeren: Vlechten en gelegenheidskapsels uitvoeren - De klant verwelkomen en installeren - Het haar knippen (opknippen, uitdunnen, pikeren, …) - De wensen over het kapsel bepalen (snit, kleuring, behandeling, ...) De klant adviseren (kenmerken, inplanting van de haren, ...)

  • Schrijnwerker atelier/plaatser (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een schrijnwerken die een passie heeft voor buiten- en binnenschrijnwerk in de bouwsector. Je bedient de moderne gestuurde CNC-machines en staat in voor het maken van bv. ramen, buiten- en binnendeuren, poorten, balustrades, meubilair, wanden, verlaagd plafonds, ... . Vervolgens ga je mee met de plaatsers om de gemaakte stukken te monteren. Je werkt op de werven (industriële projecten) over heel België.

  • HUISHOUDHULPEN GALMAARDEN (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Huishoudhulp (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: AMBY MAASMECHELEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij gezinnen in regio Maasmechelen. Mogelijke taken kunnen zijn: poetsen; stijken; koken; uitzonderlijk ook boodschappen doen.

  • Huishoudhulpen voor regio Stevoort, Sint-Lambrechts-Herk (STEVOORT)

    Regio: STEVOORT

    Bedrijf: TRIXXO HOME STEVOORT

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde werknemers die als huishoudhulp willen werken dit regio Hasselt,Sint-Lambrechts Herk,Kuringen.Alken, Herk-de-Stad Werken in het systeem van de dienstencheques betekent dat het takenpakket door de overheid is vastgelegd: schoonmaken van de woning wassen en strijken boodschappen koken

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Evergem solliciteer via sms (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Student medewerker groenten en fruit winkel (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Studentenjob

    Je taken zijn oa opruimen, borstelen, rekken met groenten en fruit vullen, afwassen, bestellingen klaar maken.

  • Hoofdverantwoordelijke 100% (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: PZ DUFFEL

    Type: Vaste Job

    voor onze academische afdeling van het zorgprogramma stemming Jij - geeft leiding aan een multidisciplinair team - zorgt voor een vlotte organisatie van het dagelijkse werk op de afdeling op vlak van personeel, materieel en logistiek - ontwikkelt samen met het team een coherent afdelingsbeleid - onderschrijft de principes van herstel ondersteunende zorg

  • Magazijnier hulp automotiv (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Turnhout zijn we dringend op zoek naar een magazijnier / hulp automotiv. Onderdelen bestellen Onderdelen ontvangen Stock beheren Klanten te woord staan Onderdelen klaar zetten voor medewerkers

  • BIJLESGEVERS MET PASSIE! (regio BRUGGE/WEST-VLAANDEREN) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: BRG2018

  • Sales Consultant Freelance Uniek beleggingsproject (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Na een individuele opleiding waarin je door de zaakvoerder wordt geïntroduceerd en in detail opgeleid, benader je vanuit je professioneel netwerk potentiële klanten met je uniek product. - Je staat zelf in voor je afspraken en je agendabeheer. - Je peilt naar hun behoeften en informeert hen over de mogelijkheden. Indien interesse van hun kant, wordt de verdere afhandeling en de effectieve verkoop vanuit het hoofdkantoor afgehandeld. - Je benadert klanten individueel of je organiseert seminars in je regio waar je een groep potentieel geïnteresseerden samenbrengt rond dit thema. Jij organiseert het praktische luik ism het hotel of locatieverantwoordelijke, maar de inhoudelijke presentatie als de facturatie wordt verzorgd door het hoofdkantoor. - Ook indirecte verkopen via boekhouders en fiscale raadgevers neem jij voor jouw rekening. - Na de verkoop volg je je klantenportefeuille op regelmatige basis verder op en pols je naar eventuele interesse in nieuwe aankopen.

  • VERKOOPMEDEWERKER SLAGERIJ (REKKEM)

    Regio: REKKEM

    Bedrijf: SLAGERIJ DELICE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken momenteel een extra medewerker voor de verkoop van charcuterie, salades en vleeswaren. Je bedient de klanten, rekent af en maakt bestellingen klaar. Samen met de collega's sta je in voor het onderhoud van de winkel.

Zoek naar antwoorden van FA. MICROCREATIONS in sociale netwerken
Look for responds of FA. MICROCREATIONS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. MICROCREATIONS. Laat een reactie achter voor FA. MICROCREATIONS. FA. MICROCREATIONS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. MICROCREATIONS. Leave a respond for FA. MICROCREATIONS. FA. MICROCREATIONS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. MICROCREATIONS op de google maps. Adres en contacten FA. MICROCREATIONS
Location of FA. MICROCREATIONS on the google maps. Address and contacts of FA. MICROCREATIONS

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. MICROCREATIONS FA. MICROCREATIONS: Briquet-Brac | Welter J | Hostyn Krist Timmer- & Schrijnwerk | Batchelor Bill | LAGO

Other related companies as FA. MICROCREATIONS: Briquet-Brac | Welter J | Hostyn Krist Timmer- & Schrijnwerk | Batchelor Bill | LAGO

FA. MICROCREATIONS is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. MICROCREATIONS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04483215332. Het bedrijf FA. MICROCREATIONS bevindt zich op het adres: MIZERIKSTRAAT 52; 3590; DIEPENBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 471,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 677,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Reclamebureaus. Producten gemaakt in FA. MICROCREATIONS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. MICROCREATIONS is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. MICROCREATIONS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. MICROCREATIONS, openstaande posities, locatie van FA. MICROCREATIONS op de kaart.

FA. MICROCREATIONS is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. MICROCREATIONS, company assigned to the tax number BE04483215332. The company FA. MICROCREATIONS is located at the address: MIZERIKSTRAAT 52; 3590; DIEPENBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 471,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 677,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Reclamebureaus. Products created in FA. MICROCREATIONS were not found.
The main activity of FA. MICROCREATIONS is Services, Not Elsewhere Classified, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. MICROCREATIONS is not available. You also can look at reviews of FA. MICROCREATIONS, open positions, location of FA. MICROCREATIONS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. MICROCREATIONS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. MICROCREATIONS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. MICROCREATIONS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. MICROCREATIONS, employees, financial statistics.