Chalet

Contactgegevens Chalet: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Chalet: address, phone, fax, email, website, opening hours

Chalet

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard des Anglais 99; 9600; Renaix, België

Telefoon (phone): 055 21 82 18 (+32-055 21 82 18) 055 21 82 18 (+32-055 21 82 18)

Fax (fax): +32 (15) 187-70-95 +32 (15) 187-70-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Chalet: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Chalet"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Chalet"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Chalet, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Chalet. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Chalet, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Chalet. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Chalet
Products information Chalet

BTW identificatienummer (tax): BE06812316894
Ondernemingsnummer: 6736236572
Hoofdstad (capital): 279,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 797,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Chalet zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Chalet
(Get full report from official database of BE for Chalet)

Aanvulling soorten activiteiten voor Chalet
Addition kinds of activities for Chalet

3259. Structurele kleiproducten, nec | Structural clay products, nec
3944. Spellen, speelgoed en voertuigen van kinderen | Games, toys, and children's vehicles
306904. Luchtgesteunde rubberen structuren | Air-supported rubber structures
27410103. Posters: uitgeverij en drukwerk | Posters: publishing and printing
55719907. All-terrain voertuig onderdelen en accessoires | All-terrain vehicle parts and accessories
87110202. Machinebouw | Mechanical engineering

Werken bij Chalet: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Chalet: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Chalet. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Chalet. Looking for open vacancies in other companies

 • Heftruckchauffeur - Gent (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Zin om met de heftruck te rijden in Gent? Klaar voor een afwisselende job als heftruckchauffeur, waarin je je verantwoordelijkheid kan nemen? Ja!? Lees dan zeker verder: Voor Suez zoeken we een allround heftruckchauffeur die instaat voor het interne afvalbeheer bij één van hun klanten. Jij zorgt ervoor dat het afval bij de klant onder controle is. Je zal bijvoorbeeld met de heftruck (mét rotator) zaken opruimen, maar af en toe ook rolcontainers met de hand verplaatsen. Je houdt dus van afwisseling in je job en neemt ook je verantwoordelijkheid. Als er bijvoorbeeld voldoende afval verzameld is, dan verwittig jij de dispatcher om dit te komen ophalen. Tijdens je eerste week zal je intern een opleiding krijgen. Na deze opleiding kan je zelfstandig werken.

 • Chauffeur CE (M/V) (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ACTIEF IEPER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Langemark zijn we op zoek naar een chauffeur CE! Deze klant is gespecialiseerd in het leveren van stookolie. Als chauffeur CE sta je in voor het bevoorraden van particulieren regio West-Vlaanderen. Opstarten om 8u 's morgens.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Staden 20 u bij 1 gezin (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Heppen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEPPEN)

  Regio: HEPPEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

 • Verkoopsmedewerker (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Konvert Interim Sint-Truiden

  Type: Studentenjob

  Jobstudent: Voor een klant in Sint-Truiden zijn we op zoek naar een gemotiveerde student voor op zondagvoormiddag. Je staat in voor de verkoop van voedingswaren in een slagerij.

 • Onderhoudsmedewerker afwerking (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: VESTRA

  Type: Vaste Job

  Functie: Als ervaren technieker sta je in voor het algemeen onderhoud en herstellingen van onze gebouwen en infrastructuur. Momenteel zoeken we een onderhoudsmedewerker die ruime ervaring heeft in afwerking : gyprocwerken, schrijnwerk, schilderen,… Je werkt steeds in teams van 2 tot 3 personen. In jouw vakdomein neem jij de leiding op en stuur je je collega’s aan. In domeinen die minder bekend zijn voor je, ondersteun je je collega’s. Je vertrekt elke dag vanuit het filiaal in Hasselt naar onze filialen over heel België. Wie zijn wij? Vestra is al drie generaties actief in vastgoed- ontwikkeling en sinds 2015 onder deze naam. Momenteel beheert Vestra meer dan 60 panden verspreid over heel het land met focus op zowel de residentiële markt – bestaande of nieuwbouw appartementen – als op de herontwikkeling van industriële sites.

 • Boekhoudkundig Medewerker (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: Financial Talents Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Als Boekhoudkundig Medewerker sta je in voor volgend takenpakket: Opmaken, controleren en inboeken van de verkoopfacturatie  Debiteurenbeheer Je biedt ondersteuning bij de algemene boekhouding Je bent verantwoordelijk voor de loonadministratie (BE/FR/LUX) Je assisteert bij de rapporteringen en voert verschillende controles uit  Bedrijfsprofiel: Voor een klant van Financial Talents actief in de bouw, gelegen regio Drongen, zijn we op zoek naar een Boekhoudkundig Medewerker. Naast een reeks boekhoudkundige taken sta je in voor de loonadministratie.

 • boekhouder (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: KEUKENS SUPERCHIC

  Type: Vaste Job

  Voeren van de dagelijkse boekhouding. Opmaken en indienen BTW aangiften. Afsluiten boekhouding en opmaken jaarrekeningen De facturen ,bankafschriften coderen en inboeken ingeven van loonstaten

 • Recruiter ( als bijverdienste, bijberoep of hoofdberoep ) (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: G&V Recruiting

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze firma zijn we opzoek naar een zelfstandig recruiter. Je gaat opzoek naar de geschikte kandidaten via jobkanalen, netwerken, bedrijven ... Je plaats vacatures Je maakt telefonische afspraken Je neemt gesprekken af. Dit kan op locatie maar je kan ook verkiezen om te werken van thuis uit. Bij opstart ga je de kandidaten begeleiden

 • Diëtist (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK ZOTTEGEM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wil jij Gezondheidspraktijktijk Zottegem graag aanvullen en versterken? We zijn een multidisciplinair team van gezondheidszorgberoepen. Neem zeker een kijkje op onze website www.gezondheidspraktijkzottegem.com We zijn op zoek naar een gemotiveerde diëtiste die ons team op zelfstandige basis kan versterken, en dit voor een aantal uur per week (dit kunnen we samen bepalen). We mikken op een spoedige indiensttreding. We denken aan iemand die de individuele begeleiding van eigen cliënten en cliënten van andere disciplines uit de praktijk opneemt. Het geven van groepslessen zou een meerwaarde zijn. De doelgroep van onze praktijk is zeer divers, ervaring met een brede leeftijdsdoelgroep is een pluspunt (volwassenen en kinderen). Voor vragen met betrekking tot de functie kan steeds telefonisch contact genomen worden.

 • Medewewerker gevaarlijke stoffen (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: DG-EXPERTS

  Type: Werfreserve

  Het inspecteren van zendingen gevaarlijke stoffen voor vervoer over de weg en door de lucht. Het opmaken van de correcte documenten voor dit vervoer.

Zoek naar antwoorden van Chalet in sociale netwerken
Look for responds of Chalet in social networks

Lees alle opmerkingen voor Chalet. Laat een reactie achter voor Chalet. Chalet bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Chalet. Leave a respond for Chalet. Chalet on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Chalet op de google maps. Adres en contacten Chalet
Location of Chalet on the google maps. Address and contacts of Chalet

Andere gerelateerde bedrijven als come Chalet Chalet: WILLY JEURISSEN | Les Rièzes et les Sarts | CPH | NASON J. SERVICES | Dominique Vindevogel

Other related companies as Chalet: WILLY JEURISSEN | Les Rièzes et les Sarts | CPH | NASON J. SERVICES | Dominique Vindevogel

Chalet is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Chalet, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06812316894. Het bedrijf Chalet bevindt zich op het adres: Boulevard des Anglais 99; 9600; Renaix. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 279,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 797,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Taverns. Producten gemaakt in Chalet zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Chalet is Diverse reparatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Chalet is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Chalet, openstaande posities, locatie van Chalet op de kaart.

Chalet is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Chalet, company assigned to the tax number BE06812316894. The company Chalet is located at the address: Boulevard des Anglais 99; 9600; Renaix. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 279,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 797,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Taverns. Products created in Chalet were not found.
The main activity of Chalet is Miscellaneous Repair Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Chalet is not available. You also can look at reviews of Chalet, open positions, location of Chalet on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Chalet, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Chalet, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Chalet, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Chalet, employees, financial statistics.