Les Rièzes et les Sarts

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • Les Rièzes et les Sarts
Private companiesMiscellaneous Repair Services • Les Rièzes et les Sarts

Contactgegevens Les Rièzes et les Sarts: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Les Rièzes et les Sarts: address, phone, fax, email, website, opening hours

Les Rièzes et les Sarts

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de l'Europe 124; 5660; Couvin (Cul-des-Sarts), België

Telefoon (phone): 060 37 03 11 (+32-060 37 03 11) 060 37 03 11 (+32-060 37 03 11)

Fax (fax): 060 37 71 70 (+32-060 37 71 70) 060 37 71 70 (+32-060 37 71 70)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Les Rièzes et les Sarts: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Les Rièzes et les Sarts"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Les Rièzes et les Sarts"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Les Rièzes et les Sarts, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Les Rièzes et les Sarts. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Les Rièzes et les Sarts, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Les Rièzes et les Sarts. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Les Rièzes et les Sarts
Products information Les Rièzes et les Sarts

BTW identificatienummer (tax): BE06440429687
Ondernemingsnummer: 6441253662
Hoofdstad (capital): 148,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 697,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Restaurants

Product categorie (product category): Holiday accomodation - Rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Les Rièzes et les Sarts
(Get full report from official database of BE for Les Rièzes et les Sarts)

Aanvulling soorten activiteiten voor Les Rièzes et les Sarts
Addition kinds of activities for Les Rièzes et les Sarts

504700. Medische en ziekenhuisuitrusting | Medical and hospital equipment
32110303. Schijnwerperglas | Skylight glass
36610109. Telefoonoproepapparaten, automatisch | Telephone dialing devices, automatic
62899900. Beveiligings- en grondstoffendiensten, nec, nec | Security and commodity services, nec, nec
94319905. Milieu gezondheidsprogramma administratie, overheid | Environmental health program administration, government

Werken bij Les Rièzes et les Sarts: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Les Rièzes et les Sarts: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Les Rièzes et les Sarts. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Les Rièzes et les Sarts. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C - Zeehaven (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Merelbeke zijn we op zoek naar een chauffeur C. Je staat in voor het aan- en afvoeren van te recycleren metaal in de Gentse Zeehaven. Je zal voornamelijk binnen de haven rijden. Het laden en lossen doe je via kraanbediening op de vrachtwagen.

  • Werfleider (Bed) (m/v) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Zele, gespecialiseerd in nutsleidingen, databekabeling en gestuurde boringen, zoeken we een werfleider Je zal voornamelijk werken in de regio Leuven, Lubbeek, Tienen, Zichem,.. Je zal instaan voor de coördinatie en opvolging van de verschillende werven. Optie vast. Competitief loon.

  • Technisch operator inpak (2 ploegen) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ASAP ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Na een grondige opleiding zal je, als verpakkingsoperator, instaan voor het correct en vlot afvullen en verpakken van producten op nieuwe en sterk  geautomatiseerde verpakkingslijnen. - Je bedient en volgt zelfstandig de doseer- en inpakmachines op. - Als verpakkingsoperator voer je voorgeschreven controles uit. - Je leeft strikt de hygiëne-, kwaliteit-, milieu- en veiligheidsvoorschriften na. - De verpakkingsoperator rapporteert aan de meestergast.

  • Servicetechnieker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: T-INTERIM HASSELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als servicetechnieker: Verzorg je de interventies van onze industriële en commerciële koeltechnische systemen (ventilatie, airconditioning,…) Kom je steeds terecht bij onze klanten actief in diverse sectoren (hotels, winkelketens, bedrijven, …) Sta je in voor de opstart van onze nieuw geplaatste installaties. Je meet en regelt deze zodat ze steeds de juiste temperaturen kunnen verzekeren. Voer je herstellingen uit en los je storingen op. Hiervoor kan je ook steeds terugvallen op de kennis van collega’s of de knowhow uit onze eigen database. Doe je onderhoud aan de airco’s en ventilatiesystemen. Licht je de functionaliteiten van de installatie toe aan onze klanten. Bedrijfsprofiel: De klant richt zich op klimatisatie van een eenvoudige airco tot een volledig geïntegreerd klimaatbeheersingssysteem met koeling, verwarming en luchtzuivering. Zij bieden hun klanten een totaaloplossing voor de installatie van een klimaatsysteem in combinatie met elektriciteitswerken, sanitair en verlichting.

  • Huishoudhulp regio Aalst (M/V) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,... Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

  • HUISHOUDHULP regio NEVELE - LANDEGEM - MERENDREE (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij klanten in het kader van dienstencheques. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • Poetshulp Regio Moorslede (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Agilitas Roeselare

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende klanten zijn we op zoek naar huishoudhulpen regio Moorslede Ervaring met huishoudelijke taken, voornamelijk poetsen en strijken is een pluspunt. Je begint deeltijds, opbouwen naar meer uren is zeker mogelijk. Bedrijfsprofiel: t-groep is de 5e grootste HR-dienstverlener in België, gekend voor zijn merken t-interim, Amplo en Ascento. Daarnaast is t-groep ook actief in Nederland en Polen. Onze ambitie is een waardevolle partner te zijn voor onze klanten en kandidaten, én een specialist op het vlak van human resource management. Door de integratie van verschillende activiteiten binnen één groep is onze dienstverlening innovatief en efficiënt. Bij onze 75 kantoren en meer dan 500 experten in België staat een persoonlijke aanpak centraal.Ben jij gedreven, heb je een passie voor HR en vooral véél goesting om elke dag het verschil te maken? Dan ben jij de collega die we zoeken!

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Stagiair(e) Test Engineer voor Web App (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    De bedoeling is om in een van onze bestaande applicaties een test framework te integreren. Zowel end-to-end als unit testen. De applicatie: TickIT is een online platform(SaaS) voor het aanmaken & beheren van tickets tussen klant en leverancier. De mobiele applicatie wordt gebruikt door de klant om tickets te registreren via een gebruiksvriendelijke interface. Zowel klant als leverancier kunnen hun tickets beheren en behandelen via de web interface. Doel: - Bekijken wat de mogelijkheden zijn van de verschillende Test frameworks. - Bepalen welk framework het best binnen onze bestaande applicatie past. - Proof of concept maken met het gekozen framework. - Test scenario’s opstellen voor onze applicatie en de testen bouwen. - Eventueel continuous integration omgeving opzetten met automatische testen bij inchecken code. - Integratie van een zelfgeschreven error handling framework, gelijkaardig aan sentry.io. Daarnaast zal je, samen met ervaren collega’s, instaan voor tal van uitbreidingen voor v2 van de applicatie.

  • HR BUSINESS PARTNER (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen in de regio Evergem zijn we op zoek naar een HR Business Partner. Je bent verantwoordelijk voor het ondersteunen van de arbeidsrelaties. Je draagt de verantwoordelijkheid in de productie omgeving. Je ondersteunt de leidinggevenden bij de implementatie van KPI\\\'s. Je bent actief betrokken bij het recruterings - en selectiegebeuren. Daarnaast bent je een aanspreekpunt en inspirerende partner bij veranderingsprocessen. Je coacht de leidinggevenden bij de implementatie van de bedrijfswaarden in hun teams en bij de identificatie van behoeften tot persoonlijke ontwikkeling van hun teamleden. Je werkt actief mee aan de analyse van vragen. Je rapporteert op overzichtelijke wijze, stelt verbeteringsacties voor en implementeert ze na goedkeuring.

  • Auto - mechanieker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Ben je een mechanieker die het gewoon is om aan een auto te sleutelen? Kan je basiskennis lassen en zoek je een job te Oostende in een vooraanstaande garage? Dan ben je bij ons bij het juiste adres! Jouw kerntaken als auto mechanieker zijn onder meer: Onderhoud, herstellings- en diagnosewerken en herstellingen van de auto.Dit wordt uitgevoerd conform de richtlijnen van de invoerder en volgens de inhoud van de werkkaart. Administratieve verwerking van uitgevoerde werken volgens de richtlijnen van de constructeur. Oplossingsgericht communiceren met de constructeur bij technische probleemgevallen. Je rapporteert aan de werkplaatsoverste.

  • Kinderverzorgster/verzorger (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Kinderdagverblijven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde en betrouwbare kinderverzorgsters (m/v). Je bent iemand die gemakkelijk structuur kan aanbrengen in de leefwereld van het kindje. Je zorgt voor kindjes tussen 0-3 jaar. Motivatie en inzet zijn noodzakelijk. Huishoudelijke taken zoals de kribbe schoonmaken behoren mee tot het takenpakket.

Zoek naar antwoorden van Les Rièzes et les Sarts in sociale netwerken
Look for responds of Les Rièzes et les Sarts in social networks

Lees alle opmerkingen voor Les Rièzes et les Sarts. Laat een reactie achter voor Les Rièzes et les Sarts. Les Rièzes et les Sarts bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Les Rièzes et les Sarts. Leave a respond for Les Rièzes et les Sarts. Les Rièzes et les Sarts on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Les Rièzes et les Sarts op de google maps. Adres en contacten Les Rièzes et les Sarts
Location of Les Rièzes et les Sarts on the google maps. Address and contacts of Les Rièzes et les Sarts

Andere gerelateerde bedrijven als come Les Rièzes et les Sarts Les Rièzes et les Sarts: Vanderbemden P | VANCOPPENOLLE A R P | W.T.C. 'T HEMELRIJK - LOKEREN | Habicom Vastgoed-Adviseurs BVBA | DE SCHALMEI

Other related companies as Les Rièzes et les Sarts: Vanderbemden P | VANCOPPENOLLE A R P | W.T.C. 'T HEMELRIJK - LOKEREN | Habicom Vastgoed-Adviseurs BVBA | DE SCHALMEI

Les Rièzes et les Sarts is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Les Rièzes et les Sarts, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06440429687. Het bedrijf Les Rièzes et les Sarts bevindt zich op het adres: Chaussée de l'Europe 124; 5660; Couvin (Cul-des-Sarts). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 148,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 697,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Holiday accomodation - Rental. Lijst met producten zijn Restaurants.
De hoofdactiviteit van Les Rièzes et les Sarts is Diverse reparatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Les Rièzes et les Sarts is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Les Rièzes et les Sarts, openstaande posities, locatie van Les Rièzes et les Sarts op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Les Rièzes et les Sarts is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Les Rièzes et les Sarts, company assigned to the tax number BE06440429687. The company Les Rièzes et les Sarts is located at the address: Chaussée de l'Europe 124; 5660; Couvin (Cul-des-Sarts). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 148,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 697,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Holiday accomodation - Rental. List of products are Restaurants.
The main activity of Les Rièzes et les Sarts is Miscellaneous Repair Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Les Rièzes et les Sarts is not available. You also can look at reviews of Les Rièzes et les Sarts, open positions, location of Les Rièzes et les Sarts on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Les Rièzes et les Sarts, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Les Rièzes et les Sarts, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Les Rièzes et les Sarts, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Les Rièzes et les Sarts, employees, financial statistics.