REYNAERTS

Contactgegevens REYNAERTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data REYNAERTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

REYNAERTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MEYLANDTLAAN 37; 3550; HEUSDEN-ZOLDER, België

Telefoon (phone): 11533234 (+32-11533234) 11533234 (+32-11533234)

Fax (fax): +32 (3) 537-50-34 +32 (3) 537-50-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) REYNAERTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "REYNAERTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "REYNAERTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van REYNAERTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen REYNAERTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of REYNAERTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees REYNAERTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti REYNAERTS
Products information REYNAERTS

BTW identificatienummer (tax): BE04973480224
Ondernemingsnummer: 4599670410
Hoofdstad (capital): 818,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 662,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Produits & Services: Financement.

Product categorie (product category): Cr茅dit 脿 la consommation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor REYNAERTS
(Get full report from official database of BE for REYNAERTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor REYNAERTS
Addition kinds of activities for REYNAERTS

225202. Tights en beenverwarmers | Tights and leg warmers
234200. BH, gordels en geallieerde kledingstukken | Bras, girdles, and allied garments
20649904. Kauw snoep, niet kauwgom | Chewing candy, not chewing gum
23950300. Decoratieve en nieuwigheidsteken: voor de handel | Decorative and novelty stitching: for the trade
24260000. Hardhoutdimensie en vloermolen | Hardwood dimension and flooring mills
48220207. Teletypewriter diensten | Teletypewriter services
79991408. Plezierbootverhuur | Pleasure boat rental

Werken bij REYNAERTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in REYNAERTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor REYNAERTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for REYNAERTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker bakkerij (m/v) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het filiaal te Evergem zijn we op zoek naar een parttime medewerker: Je staat in voor de verkoop van onze dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega's vorm je een hecht team dat sterk klant-en verkoopsgericht is. Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor onze klanten. Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen. Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

  • Monteur (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een familiaal bedrijf regio Koekelare actief in sanitair en centrale verwarming, gaan wij op zoek naar een gemotiveerde monteur (M/V). Je gaat mee op baan met de techniekers en hebt hierin een ondersteunende functie. Leidingen installeren, vervangen van centrale verwarmingketels, uitvoeren van aansluitingen,.. schrikken jou niet af.

  • Bekister (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Diksmuide zijn wij op naar een BEKISTER / BETONARBEIDER (M/V) Een polyvalente aanbieding in de bouwsector waarbij geen enkele dag hetzelfde is en waar er geen repetitief werk wordt uitgevoerd.

  • Customer Service Medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2000 Antwerpen zijn we op zoek naar een CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER (M/V). Je zaal deel uitmaken van het customer service team, bestaande uit 2 andere collega's. Samen zullen jullie actief zijn op het verre Oosten & Amerika. Je staat in voor het verzorgen van contact met klanten, en met de collega's van het sales team. Takenpakket: Aannemen, invoeren en verweken van boekingen, alsook opvolgen van A tot Z. Behandelen van nodige documenten (o.a. bij gevarengoed). ​Ontbrekende informatie opvragen bij klanten (telefonisch en schriftelijk). Verzorgen van het contact met klanten, en collega's van het sales departement. Door een goede communicatie en samenwerking, een correcte administratieve afhandeling van het dossier verzekeren. Klant tijdig informeren bij problemen of vertragingen.

  • Magazijnier (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Deerlijk zijn wij opz oek naar een magazijnier. Je kan goed overweg met de computer. Je kan fysiek werk aan.

  • Vrachtwagenchauffeur C-CE (AWANS)

    Regio: AWANS

    Bedrijf: t-interim Tongeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    op basis van de ladinglijst bepaal je een efficiënte route je staat in voor het klantvriendelijk leveren van de goederen in regio Limburg er dienen een 20 à 25-tal klanten per dag beleverd te worden

  • Student Redder (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

     Je bent een gemotiveerde student met een brevet 'Hoger Redder' voor weekend en vakanties. Je zal instaan voor de veiligheid van de zwembadbezoeker en de optimale klantentevredenheid. Bedrijfsprofiel: Ben je op zoek naar een studentenjob als redder? Kan je goed tegen tropische temperaturen? Dan is deze job iets voor jou!

  • STUDENTEN 13/09 BELLEGEM (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Forum Jobs gaat op zoek naar 3 studenten voor het opzetten van tenten in Bellegem. Wanneer: donderdag 13/09 8u30-13u

  • Verpleegkundigen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: RADIOLOGIE DR. HANS JASPERS

    Type: Vaste Job

    Binnen onze organisatie worden volgende taken van jouw verwacht: Nemen van RX-opnames; Mammografie; Botmeting; Telefonisch onthaal can patiënten; Inschrijvingen en administratie. Je werkt telkens van maandag tot vrijdag tussen 7u00 en 20u00, zaterdag werk je via beurtrol tussen 7u00 en 13u00.

  • Technicus Voice Communications (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Belgocontrol

    Type: Vaste Job

    De functie Als Technicus Voice Communications verzeker je de luchtvaartveiligheid door het onderhouden, het optimaliseren en het plaatsen van de systemen binnen het domein van Voice Communications en door het monitoren van digitale en analoge communicatiesystemen. Je rapporteert hierbij rechtstreeks aan de Verantwoordelijke Gespecialiseerde Cel Maintenance. Het daarbij uit te voeren takenpakket is veelvoudig:   • Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van het preventief onderhoud van de aanwezige systemen en verzekert een gespecialiseerde      ondersteuning op vraag van de collega-technici van de cel multidomeinen. Hierbij verifieer je ook de conformiteit van de systemen inzake      opgelegde normen en onderhoudt de systemen.   • Je staat mee in voor het correctief onderhoud door de concrete bewaking uit te voeren op het functioneren van de systemen op basis van      monitoringsgegevens.        o Je analyseert en zorgt voor concrete oplossingen van werkingsproblemen in samenwerking met de verantwoordelijke. Ook hier                      verzeker je een gespecialiseerde ondersteuning op vraag van de collega-technici van de cel multidomeinen.        o Je voert de noodzakelijke herstellingen uit en je waakt over de interoperabiliteit van de reeksen systemen. • Je werkt mee aan de optimalisatie van bestaande systemen en aan de installatie van nieuwe systemen.        o Je doet verbetervoorstellen en brengt wijzigingen aan.        o Verder werk je mee aan projecten rond nieuwe systemen en dit onder leiding van de Project Manager CNS/ATM/MET-systemen en                  binnen het eigen expertise-domein. • Je monitort tijdens je waakdienst vanuit het Technical Watch Office alle systemen om de optimale werking ervan te garanderen.      o Je treedt op als centraal aanspreekpunt voor alle aangesloten klanten en systemen.      o Je houdt toezicht op de uitrustingen.      o Je spoort anomalieën op en identificeert deze op continue wijze. Hierbij coördineer je ook de tussenkomsten voor correctief onderhoud          in functie van de opgespoorde anomalieën en voert binnen het eigen expertise-domein ook de interventies op de systemen uit.      o Je volgt nadien de ondernomen acties op en stelt alle betrokkenen op de hoogte van de situatie van de systemen.      o Je onderhoudt tevens een database van de gebeurtenissen.

  • Junior Project Manager (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: DECON BVBA

    Type: Vaste Job

    Als Junior Project Manager ben je mee verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van het bedrijf. Dit betekent dat je meewerkt aan de voorbereiding van de werf (opmaak lastenboek, aanbestedingen, offertes opvragen bij aannemers). In de werffase volg je de uitvoering op, neem je deel aan de werfvergaderingen en los je problemen op die zich tijdens de werf eventueel voordoen. Meer informatie rond het specifieke takenpakket kan je nalezen in de bijlage.

  • Recruiter met kennis van de Automotive sector (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: HEIWEGEN CONSULTANCY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wie zijn we... hoe werken we... Heiwegen Consultancyis al 25 jaar het HR- adviesbureau voor de totale automotive sector in Nederland ( www.heiwegen.nl) , in België en Luxemburg sinds 2011 ( www.heiwegen.be). Onze visie is dat een persoonlijke benadering zorgt voor een persoonlijke relatie. Daarom richten wij ons, met specifieke consultants op specifieke marktsegmenten, hierdoor zijn wij vanuit inhoudelijke kennis professionele gesprekspartners voor de totale mobiliteitsmarkt. Inmiddels zijn we allang niet meer alleen bekend door onze succesvolle werving en selectie voor technische, commerciële, staf-, kader- en managementfuncties maar door een integere, persoonlijke benadering en de kwaliteit van onze dienstverlening, zijn wij voor meer en meer klanten de HR business partner voor alle vraagstukken rondom personeel en organisatie. Om onze groeiambities voor België en Luxemburg de komende jaren verder vorm te geven, zijn we op zoek naar extra recruiters. We werkenin eerste instantie via het netwerk van de consultants, het kennen van personen in deze business opent deuren om rond de tafel te gaan zitten en ons verhaal van "specialist in de automotive recrtuering" te brengen. Als consultant werk je op zelfstandige basis waarbij een interessante verdeelsleutel gehanteerd wordt

Zoek naar antwoorden van REYNAERTS in sociale netwerken
Look for responds of REYNAERTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor REYNAERTS. Laat een reactie achter voor REYNAERTS. REYNAERTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for REYNAERTS. Leave a respond for REYNAERTS. REYNAERTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie REYNAERTS op de google maps. Adres en contacten REYNAERTS
Location of REYNAERTS on the google maps. Address and contacts of REYNAERTS

Andere gerelateerde bedrijven als come REYNAERTS REYNAERTS: ASLK-CGER Bank | Brusselle | AUTO BINCHE SA ETS DUCHATEAU SA | Annie's Boetiek | ECOLE FOND. COMMUNALE

Other related companies as REYNAERTS: ASLK-CGER Bank | Brusselle | AUTO BINCHE SA ETS DUCHATEAU SA | Annie's Boetiek | ECOLE FOND. COMMUNALE

REYNAERTS is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is REYNAERTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04973480224. Het bedrijf REYNAERTS bevindt zich op het adres: MEYLANDTLAAN 37; 3550; HEUSDEN-ZOLDER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 818,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 662,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Cr茅dit 脿 la consommation. Lijst met producten zijn Produits & Services: Financement..
De hoofdactiviteit van REYNAERTS is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van REYNAERTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van REYNAERTS, openstaande posities, locatie van REYNAERTS op de kaart.

REYNAERTS is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is REYNAERTS, company assigned to the tax number BE04973480224. The company REYNAERTS is located at the address: MEYLANDTLAAN 37; 3550; HEUSDEN-ZOLDER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 818,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 662,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Cr茅dit 脿 la consommation. List of products are Produits & Services: Financement..
The main activity of REYNAERTS is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of REYNAERTS is not available. You also can look at reviews of REYNAERTS, open positions, location of REYNAERTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over REYNAERTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf REYNAERTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about REYNAERTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company REYNAERTS, employees, financial statistics.