Annie's Boetiek

Contactgegevens Annie's Boetiek: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Annie's Boetiek: address, phone, fax, email, website, opening hours

Annie's Boetiek

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Heilig Bloedlaan 267; 2320; Hoogstraten, België

Telefoon (phone): 03 314 93 45 (+32-03 314 93 45) 03 314 93 45 (+32-03 314 93 45)

Fax (fax): +32 (64) 354-67-37 +32 (64) 354-67-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Annie's Boetiek: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Annie's Boetiek"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Annie's Boetiek"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Annie's Boetiek, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Annie's Boetiek. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Annie's Boetiek, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Annie's Boetiek. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Annie's Boetiek
Products information Annie's Boetiek

BTW identificatienummer (tax): BE05057800292
Ondernemingsnummer: 9811309814
Hoofdstad (capital): 151,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 470,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Knitting - Wool & yarn

Product categorie (product category): Clothing - Repair and alteration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Annie's Boetiek
(Get full report from official database of BE for Annie's Boetiek)

Aanvulling soorten activiteiten voor Annie's Boetiek
Addition kinds of activities for Annie's Boetiek

207500. Sojabonen oliefabrieken | Soybean oil mills
611102. Wederzijdse vereniging kredietbureaus | Mutual association credit agencies
20840202. Brandewijngeesten | Brandy spirits
25120102. Banken, banken en davenports: gestoffeerd op houten frames | Couches, sofas, and davenports: upholstered on wood frames
30810104. Polypropyleenfolie en vel | Polypropylene film and sheet
34460302. Vlaggen, metaal | Flagpoles, metal
51599906. Mos | Moss
76999902. Vulpen reparatie winkel | Fountain pen repair shop
79299907. Goochelaar | Magician
92299900. Openbare orde en veiligheid, nec, nec | Public order and safety, nec, nec

Werken bij Annie's Boetiek: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Annie's Boetiek: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Annie's Boetiek. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Annie's Boetiek. Looking for open vacancies in other companies

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Zedelgem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Landen (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Zuid-Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in je eigen regio en omgeving

  • Huishoudhulpen regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PADEO

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mee om zorg te dragen voor het huishouden van onze klanten? In het kader van dienstencheques ga je bij onze klanten aan huis voor het schoonmaken van de woning, strijken en eventueel kleine maaltijden klaarmaken.

  • Poetsstudent(e) tijdens de week (min. 1 dag) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs &HR

    Type: Studentenjob

    Voor een schoonmaakbedrijf in Gent is AGO Jobs & HR op zoek naar poetsstudenten die zich wekelijks kunnen vrijmaken. Iedere ochtend word je opgehaald op een vaste locatie in Gent om appartementsgebouwen/scholen/kerken/bedrijven etc te onderhouden. Telkens werken van 7-17h. Dagen zijn af te stemmen met de klant (flexibel).

  • Jobstudent uitzendconsulent(e) M/V (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures. •Kandidaten inschrijven en linken aan de vacatures. •Je zorgt voor een correcte administratieve opvolging. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • Student weekendwerk regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel (superette, tankstation en self carwash) gelegen in Menen zijn wij op zoek naar een student om tijdens het weekend te werken. Opstart vanaf september!

  • Expert Buyer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ETHIAS VERZEKERINGEN HASSELT

    Type: Vaste Job

    Standaard inkoopstrategieën uitrollen, rekening houdend met externe markttrends, feedback van de business, best practices, onderlinge koppelingen met Group Procurement en afstemming op interne initiatieven Beheren en faciliteren van het end-to-end inkoopproces voor aanvragen met hoge waarde en strategische categorieën: identificatie van leveranciers, due diligence, beheer van aanbestedingsprocedures, onderhandelingen, voorbereiding van SLA’s en contracten, gunning van contracten en juridische ondertekening, prestatiemeting, risicobeheer, voortdurende verbetering, enz. Communiceren over categoriestrategie, doelstellingen en prestatiedoelstellingen binnen Procurement (aankoopdepartement) De presentaties van leveranciers op het vlak van portfolioprestaties en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen monitoren Toezicht houden op het beheer van de contractendatabank, anticiperen op toekomstige verlengingen en dienovereenkomstig handelen Onderhandelen en uitvoeren van contracten voor strategische categorieën Toezicht houden op juridische aspecten & contracten en ervoor zorgen dat deze worden nageleefd De presentaties van leveranciers op het vlak van portfolioprestaties en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen monitoren De Category Owner ondersteunt de Inkoopverrichtingen bij het oplossen van complexe inkoopproblemen De Category Owner verwijst naar de Juridische afdeling voor contract- en risicobeheer Plannen en beheren van strategische inkoopactiviteiten voor de categorie Voortdurend de leveranciersmarkt monitoren en opportuniteiten identificeren die voortvloeien uit nieuwe productaanbiedingen en/of marktverschuivingen Beslissen om een catalogus aan te maken in het systeem De inhoud van catalogi bezitten en goedkeuren Communicaties over catalogi beheren en bezorgen aan lokale leveranciers Assisteren bij het organiseren van leveranciersbijeenkomsten met uitleg over catalogusactiviteiten

  • MEUBELMAKER - SCHRIJNWERKER (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: TIMMER EN SCHRIJNWERKEN ABEELE KURT

    Type: Vaste Job

    Voor ons bedrijf zoeken we een enthousiaste medewerker voor het maken van meubels met CNC en het plaatsen van meubels. Verder plaatst u ramen en deuren op verplaatsing. Interesse voor deze job met veel variatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

  • Archivaris – documentalist (m/v/x) (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Gemeentebestuur Jette

    Type: Vaste Job

    De verschillende archieflokalen inventariseren alsook de documenten die er bewaard worden. De archieven beheren volgens vastgestelde procedures: Het interne en externe publiek begeleiden in hun informatieverzoeken en hun archiveringsnoden Een geschikt conserveringsbeleid opmaken door de noodzakelijke middelen te evalueren Een waarderingsbeleid van de gemeentelijke archieven invoeren

  • Docent / Auteur cursus 'Uitvaartverzorger' (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: NHA Opleidingen

    Type: Zelfstandige activiteit

    U herwerkt de Nederlandse cursus 'Uitvaarverzorger' tot een Vlaamse variant. Deze Vlaamse versie dient aan te sluiten bij de Vlaams/Belgische regel- en wetgeving, tradities en gebruiken. Hierbij rekening houdend met het feit dat de lessen geschikt zijn voor afstandsonderwijs/e-learning. Deze werkzaamheden kunnen vanuit uw eigen woonplek worden gedaan. Het nadien corrigeren van huiswerk is wenselijk, maar geen verplichting.

  • Psycholoog / Psychologe (kinderen/volwassenen) (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze lichtrijke praktijk zal je consultaties verzorgen van patiënten waarbij zowel fysieke klachten als psychische klachten zich voordoen. Je geeft ook therapie voor: angststoornissen hoogsensitiviteit depressie ...

  • RESERVE Industrieel reinigers Aalst / Zottegem 2018 (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Aalst & Zottegem zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van Annie's Boetiek in sociale netwerken
Look for responds of Annie's Boetiek in social networks

Lees alle opmerkingen voor Annie's Boetiek. Laat een reactie achter voor Annie's Boetiek. Annie's Boetiek bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Annie's Boetiek. Leave a respond for Annie's Boetiek. Annie's Boetiek on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Annie's Boetiek op de google maps. Adres en contacten Annie's Boetiek
Location of Annie's Boetiek on the google maps. Address and contacts of Annie's Boetiek

Andere gerelateerde bedrijven als come Annie's Boetiek Annie's Boetiek: LA COUSCOUSSI?RE | PAUL PIETERS | RESTAURANT LE SAVOY | LEHU | Cocoen BVBA

Other related companies as Annie's Boetiek: LA COUSCOUSSI?RE | PAUL PIETERS | RESTAURANT LE SAVOY | LEHU | Cocoen BVBA

Annie's Boetiek is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Annie's Boetiek, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05057800292. Het bedrijf Annie's Boetiek bevindt zich op het adres: Heilig Bloedlaan 267; 2320; Hoogstraten. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 151,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 470,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Clothing - Repair and alteration. Lijst met producten zijn Knitting - Wool & yarn.
De hoofdactiviteit van Annie's Boetiek is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Annie's Boetiek is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Annie's Boetiek, openstaande posities, locatie van Annie's Boetiek op de kaart.

Annie's Boetiek is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Annie's Boetiek, company assigned to the tax number BE05057800292. The company Annie's Boetiek is located at the address: Heilig Bloedlaan 267; 2320; Hoogstraten. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 151,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 470,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Clothing - Repair and alteration. List of products are Knitting - Wool & yarn.
The main activity of Annie's Boetiek is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Annie's Boetiek is not available. You also can look at reviews of Annie's Boetiek, open positions, location of Annie's Boetiek on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Annie's Boetiek, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Annie's Boetiek, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Annie's Boetiek, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Annie's Boetiek, employees, financial statistics.