DE COSTER HENRI

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • DE COSTER HENRI
Private companiesHealth Services • DE COSTER HENRI

Contactgegevens DE COSTER HENRI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE COSTER HENRI: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE COSTER HENRI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Cremerdijk 1; 3990; Peer, België

Telefoon (phone): 011 79 14 24; 0475 23 56 82 (+32-011 79 14 24; 0475 23 56 82) 011 79 14 24; 0475 23 56 82 (+32-011 79 14 24; 0475 23 56 82)

Fax (fax): 011 79 14 23 (+32-011 79 14 23) 011 79 14 23 (+32-011 79 14 23)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE COSTER HENRI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE COSTER HENRI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE COSTER HENRI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE COSTER HENRI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE COSTER HENRI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE COSTER HENRI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE COSTER HENRI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE COSTER HENRI
Products information DE COSTER HENRI

BTW identificatienummer (tax): BE03077239990
Ondernemingsnummer: 8266906738
Hoofdstad (capital): 501,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 146,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Contractors - Groundwork; Contractors - Demolition; Parking-places (Laying-out); Contractors - Sewing; Sand & gravel; Building materials (Rustic) - Recuperation & sale

Product categorie (product category): Crushing machines and installations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE COSTER HENRI
(Get full report from official database of BE for DE COSTER HENRI)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE COSTER HENRI
Addition kinds of activities for DE COSTER HENRI

016103. Gewortelde plantenplanten | Rooted vegetable farms
267502. Kaarten, mappen en matten: doodgesneden | Cards, folders, and mats: die-cut
13899901. Cementolie- en gasbronnen | Cementing oil and gas well casings
32290403. Garen, glasvezel | Yarn, fiberglass
37289905. Dynetrische balancerende stands, vliegtuigen | Dynetric balancing stands, aircraft

Werken bij DE COSTER HENRI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE COSTER HENRI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE COSTER HENRI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE COSTER HENRI. Looking for open vacancies in other companies

  • Grondwerker m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor 1 van de belangrijkste werkgevers in de regio's zijn we op zoek naar mensen met drive, motivatie en engagement. Als grondwerker zal je instaan voor de grondwerken aan de spoorwegen. Dit kan gaan over het ingraven van kabels, plaatsen van seinen en het aansluiten van alle elektrische voorzieningen. Je kan werken in een daguren of in de vaste nacht, weekend werk is ook mogelijk. Je krijgt zeker de kans om intern door te groeien.

  • Handlanger Lader-Losser 2-ploegen (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Mainfreight, een logistiek bedrijf te Oostende, zoeken wij gemotiveerde medewerkers. Als handlanger sta je in voor het manueel laden en lossen van goederen volgens de opgegeven instructies. Dit met oog voor veiligheid, kwaliteit en rendabiliteit zodat zendingen steeds tijdig op hun bestemming geraken. Na een positieve evaluatie wordt je verder opgeleid tot orderpicker en/of heftruckbestuurder. Je werkt in 2 ploegen.

  • Support Administratif Crédits (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Missie Binnen het departement « Kredieten », bestaat uw missie er in om een administratieve bijstand te bieden aan de kredietanalysten en de dossierbeheerders. Sleuteltaken Polyvalente administratieve ondersteuning aan de teams die de aanvragen voor kredieten behandelen: Concreet betekent dit : - Voorbereiding van de dossiers voor de analysten en opvolging van de onvolledige dossiers - Encodage van de dossiers die via het bank werden ingediend - Opvolging van verscheidene mailboxen - Registratie van contracten bij de Nationale Bank - Behandelen en scannen van de briefwisseling voor het departement - Archivering van documenten - Telefonische contacten - Andere ad hoc taken in functie van het volume en behoeften van de dienst

  • Werfleider (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een toonaangevend bedrijf actief in dak-en gevelbekleding, zijn wij op zoek naar een projectleider met zin voor detail regio Destelbergen. (m/v)  ​​Je bent verantwoordelijk voor de planning, technische voorbereiding en opvolging van diverse werven binnen de regio Vlaanderen.  Je analyseert nieuwe projecten in samenspraak met de zaakvoerder en collega projectvoorbereider/ werfleider.  Je zorgt voor de uitwerking en ondersteunt de uitvoering van het project.  Na goedkeuring van de offerte sta je in voor de opmeting, het uittekenen van het project en de nodige materialen bestellen + opmaken vorderingsstaten. 

  • Huishoudhulp regio Zemst (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Mechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze klanten? Wij zoeken enthousiaste medewerkers in de regio Zemst via het kantoor te Mechelen Wij bieden een voltijdse of deeltijdse betrekking aan, dit volgens jouw wensen. Bovendien zorgen wij voor een persoonlijke begeleiding en opvolging op maat.

  • Werken als huishoudhulp regio Westerlo? Kies voor Domestic Services! (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • JOBSTUDENT frituurmedewerker (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: YJ@H

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor volgende taken: onthaal van de klanten; opnemen van de bestellingen; klaarzetten van de bestellingen.

  • lasser-mechanieker (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een lasser die bij drukte ook inzetbaar is als mechanieker. Je kan half-automaat en elektrodelassen, mooi pluspunt als je ook zou kunnen tiglassen.

  • callcenter medewerker vastgoed (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: PEETERS & GIOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Mensen die hun woning verkopen opbellen om afspraken vast te leggen met een immokantoor om de mogelijkheden te bespreken. Ervaring vereist. Aangevuld met administratief werk.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Leercontract voor hulp interieurafwerking (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FP RENOVATIE & INTERIEUR

    Type: Leercontract

    Wij zijn een bouwbedrijf gespecialiseerd in interieurafwerking. Vloerwerken, pleister- & schilderwerk, schrijnwerk op maat, het behoort allemaal tot ons takenpakket. Omwille van de groeiende omvang van onze projecten bij particulieren, zijn we op zoek naar gemotiveerde leercontracters ter ondersteuning van de zaakvoerder. Hij startte zelf ook als leerjongen bij een glazenmaker en genoot ondertussen een opleiding schilder. Hij ging nadien als zelfstandige aan de slag en leerde zo ook de andere kneepjes van de interieurafwerking. Na 25 jaar in het vak staan, heeft hij een enorme kennis verworven. Een kwalitatieve, gedetailleerde afwerking draagt hij hoog in het vaandel. Volg je een opleiding in de bouwsector en wil je graag je theoretische kennis omzetten in praktijk? Meld je dan zeker aan voor deze vacature. Je hebt een heel divers takenpakket: vloerwerken; pleister- & schilderwerk; elektrische- & sanitaire werken; schrijnwerk op maat (inclusief plaatsing). Je werkt zij aan zij met de zaakvoerder, die je zal begeleiden in het leerproces.

  • Keukenhulp I Flexi (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Flexijob

    Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Werk je het liefst in teamverband en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

Zoek naar antwoorden van DE COSTER HENRI in sociale netwerken
Look for responds of DE COSTER HENRI in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE COSTER HENRI. Laat een reactie achter voor DE COSTER HENRI. DE COSTER HENRI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE COSTER HENRI. Leave a respond for DE COSTER HENRI. DE COSTER HENRI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE COSTER HENRI op de google maps. Adres en contacten DE COSTER HENRI
Location of DE COSTER HENRI on the google maps. Address and contacts of DE COSTER HENRI

Andere gerelateerde bedrijven als come DE COSTER HENRI DE COSTER HENRI: De Maeyer Hilde | GARAGE VANDEN ABEELE | STUDIO SKROLAN | FRANCIS ORBANT | Delta Diffusion S.A.

Other related companies as DE COSTER HENRI: De Maeyer Hilde | GARAGE VANDEN ABEELE | STUDIO SKROLAN | FRANCIS ORBANT | Delta Diffusion S.A.

DE COSTER HENRI is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE COSTER HENRI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03077239990. Het bedrijf DE COSTER HENRI bevindt zich op het adres: Cremerdijk 1; 3990; Peer. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 501,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 146,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Crushing machines and installations. Lijst met producten zijn Contractors - Groundwork; Contractors - Demolition; Parking-places (Laying-out); Contractors - Sewing; Sand & gravel; Building materials (Rustic) - Recuperation & sale.
De hoofdactiviteit van DE COSTER HENRI is Gezondheidszorg, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE COSTER HENRI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE COSTER HENRI, openstaande posities, locatie van DE COSTER HENRI op de kaart.

DE COSTER HENRI is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE COSTER HENRI, company assigned to the tax number BE03077239990. The company DE COSTER HENRI is located at the address: Cremerdijk 1; 3990; Peer. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 501,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 146,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Crushing machines and installations. List of products are Contractors - Groundwork; Contractors - Demolition; Parking-places (Laying-out); Contractors - Sewing; Sand & gravel; Building materials (Rustic) - Recuperation & sale.
The main activity of DE COSTER HENRI is Health Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DE COSTER HENRI is not available. You also can look at reviews of DE COSTER HENRI, open positions, location of DE COSTER HENRI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE COSTER HENRI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE COSTER HENRI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE COSTER HENRI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE COSTER HENRI, employees, financial statistics.