Delta Diffusion S.A.

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • Delta Diffusion S.A.
Private companiesHealth Services • Delta Diffusion S.A.

Contactgegevens Delta Diffusion S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Delta Diffusion S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Delta Diffusion S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Edmond Picard 33, Bruxelles, 1050, België

Telefoon (phone): 32 2 6409194 32 2 6409194

Fax (fax): 32 2 6403154 32 2 6403154

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Delta Diffusion S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Delta Diffusion S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Delta Diffusion S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Delta Diffusion S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Delta Diffusion S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Delta Diffusion S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Delta Diffusion S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Delta Diffusion S.A.
Products information Delta Diffusion S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE03719940185
Ondernemingsnummer: 2023376464
Hoofdstad (capital): 146,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 893,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Delta Diffusion S.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Delta Diffusion S.A.
(Get full report from official database of BE for Delta Diffusion S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Delta Diffusion S.A.
Addition kinds of activities for Delta Diffusion S.A.

075200. Dierspecialiteiten | Animal specialty services
265504. Vezelkernen, rollen en bobbins | Fiber cores, reels, and bobbins
362500. Relais en industriële controles | Relays and industrial controls
27520402. Kaarten, gelithografeerd | Cards, lithographed
35230116. Tabak curers | Tobacco curers
39999903. Blokken, hoed | Blocks, hat
87419905. Restaurant management | Restaurant management

Werken bij Delta Diffusion S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Delta Diffusion S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Delta Diffusion S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Delta Diffusion S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Fotolasser/ Lasoperator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een fotolasser/lasoperator, die vertrouwd is met verschillende lasprocessen, zowel manueel als geautomatiseerd? Kan jij zowel staal als roestvrijstaal verwerken? Bezit jij de kennis en ben je bereid om in een tweeploegenstelsel en wanneer nodig in een drieploegenstelsel te werken?

  • Monteur Trekhaken (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Waregem zijn wij op zoek naar een monteur voor de trekhaken. Je gaat helpen met het monteren van de trekhaken aan verschillende soorten voertuigen, alsook het aansluiten van elektronica. Uitleg verstrekken aan kanten in verband met montage behoort ook tot je takenpakket. Daarnaast spring je tijdens het laagseizoen bij in verschillend posten in productie. Zie je jezelf passen binnen dit profiel? Bel naar Konvert Interim Waregem op het nummer: 056/60.33.03 of mail je meest recente CV door naar [email protected]

  • Technieker (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Neerpelt, zijn we op zoek naar een allround technieker. Takenpakket: - Herstellingen uitvoeren aan witgoed - Toestellen ophalen en transporteren indien nodig

  • Administratief Bediende (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Wetteren zijn wij opzoek naar een administratief bediende (m/v):  Je zal instaan voor de volgende taken:  administratief werk  input orders klanten  telefonische bestellingen noteren  folderplanning  bestellingen plaatsen fabrikanten  stockopvolging  beheren van de website en de sociale media  inboeken facturen en orderbons  werken met het programma EXACT GLOBE

  • Medewerker dienstencheques assistentiewoningen (m/v) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Time for Quality

    Type: Dienstenchequebaan

    Een assistentiewoning combineert de vrijheid en zelfstandigheid van een eigen woning. Senioren wonen er zelfstandig, maar kunnen een beroep doen op gemeenschappelijke diensten zoals poetshulp, warme maaltijden, thuisverpleging etc. Houd je van afwisseling in je takenpakket? Geeft het je voldoening als alles netjes en proper is? Heb je een hart voor senioren en ben je positief ingesteld? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

  • ENTHOUSIASTE STUDENT! ENKELE DAGEN BESCHIKBAAR (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    onze klant zet een grote flyer actie op poten en daarvoor hebben we een Enthousiaste sociale persoon nodig!  de bedoeling is dat je 3 zaterdagen 17/11 - 24/11 & 1/12 gaat flyeren!   

  • Student kerstmarkt Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Oostende en ben je vrij in de periode van 01/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur!

  • RESTAURANTMEDEWERKER (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: BIEN SOIGNE

    Type: Studentenjob

    Je dient gerechten op in ons restaurant en op het terras. Je zet de zaal mee op orde en dekt de tafels. Je ontvangt de gasten, stelt de gerechten voor, neemt bestellingen op en geeft ze door aan het buffet- en/of keukenpersoneel. Je serveert de gerechten en de dranken. Je rekent af met de klanten. Je doet de bediening tijdens feesten. Je helpt indien nodig in de keuken en mee bij het ontbijt.

  • STUDENT Barman (20u/week) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Studentenjob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

  • Flexi job horeca Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wij zijn nog op zoek naar flexi-jobbers die willen bijverdienen in de bediening in een brasserie/tearoom op de Grote Markt Ieper. Je kan in het weekend en tijdens vakantieperiode ingeschakeld worden om op te dienen, af te ruimen Vaardigheden en persoonlijke kenmerken: je bent sociaal en klantvriendelijk je bent hands on je staat graag ten dienste van mensen je bent stipt en betrouwbaar

  • Reliability Engineer voor internationale onderneming (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Roeselare zijn we op zoek naar een Reliability Engineer voor een internationale onderneming:  Als Reliability Engineer sta je in voor volgend takenpakket: *Je analyseert en optimaliseert bestaande preventieve onderhoudsplannen  *Je definieert preventieve onderhoudsplannen voor nieuwe uitrusting *Je maakt gebruik van de tools FMEA (Failure Mode Effect Analysis) en RCM (Reliability Centered Maintenance)  *Je identificeert structurele problemen en je bent de drijvende kracht bij het analyseren van problemen *Je bent verantwoordelijk voor de lange termijn asset planning, waarbij je voorstellen formuleert voor vervangingsinvesteringen *Je wordt ook betrokken bij nieuwe projecten on-site, daar krijg je de rol om betrouwbaarheidsstudies op te stellen en reserveonderdelen te beheren voor nieuwe lijnen en service level agreements met leveranciers *Je staat nauw in contact met de technische manager: samen denk je na over verbeteringen voor installaties en beheer je de planning van het preventief onderhoud *Administratie behoort ook tot jouw takenpakket *Je blijft zoeken naar energiebesparende maatregelen   

  • Zelfstandig uitbater Hubiz station Geraardsbergen (nieuwe winkel) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. In het station van Geraardsbergen is net een gloednieuwe Hubiz-supermarkt geopend. Er worden verse belegde broodjes ter plaatse bereid.  Meer info over Hubiz, klik hier. Plaats tewerkstelling Stationsplein, 9500 Geraardsbergen Openingsuren Van maandag tot vrijdag van 5u tot 18u30, op zaterdag van 9u tot 14u, op zondag is deze winkel gesloten. De functie Je staat in voor het afbakken van de bakkerijproducten Je bereidt verse belegde broodjes Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

Zoek naar antwoorden van Delta Diffusion S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Delta Diffusion S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Delta Diffusion S.A.. Laat een reactie achter voor Delta Diffusion S.A.. Delta Diffusion S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Delta Diffusion S.A.. Leave a respond for Delta Diffusion S.A.. Delta Diffusion S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Delta Diffusion S.A. op de google maps. Adres en contacten Delta Diffusion S.A.
Location of Delta Diffusion S.A. on the google maps. Address and contacts of Delta Diffusion S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Delta Diffusion S.A. Delta Diffusion S.A.: DE TUMKENS | DECLERCQ PHILIPPE | Culot L | LEON NEYT | ANTILOPE RENOVATIONS

Other related companies as Delta Diffusion S.A.: DE TUMKENS | DECLERCQ PHILIPPE | Culot L | LEON NEYT | ANTILOPE RENOVATIONS

Delta Diffusion S.A. is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Delta Diffusion S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03719940185. Het bedrijf Delta Diffusion S.A. bevindt zich op het adres: Rue Edmond Picard 33, Bruxelles, 1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 146,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 893,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Delta Diffusion S.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Delta Diffusion S.A. is Gezondheidszorg, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Delta Diffusion S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Delta Diffusion S.A., openstaande posities, locatie van Delta Diffusion S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Delta Diffusion S.A. is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Delta Diffusion S.A., company assigned to the tax number BE03719940185. The company Delta Diffusion S.A. is located at the address: Rue Edmond Picard 33, Bruxelles, 1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 146,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 893,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Delta Diffusion S.A. were not found.
The main activity of Delta Diffusion S.A. is Health Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Delta Diffusion S.A. is not available. You also can look at reviews of Delta Diffusion S.A., open positions, location of Delta Diffusion S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Delta Diffusion S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Delta Diffusion S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Delta Diffusion S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Delta Diffusion S.A., employees, financial statistics.