DI

Contactgegevens DI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DI: address, phone, fax, email, website, opening hours

DI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DU DOUAIRE 2; 1340; OTTIGNIES-LOUVAIN-LA-NEUVE, België

Telefoon (phone): 10411300 (+32-10411300) 10411300 (+32-10411300)

Fax (fax): +32 (59) 791-53-99 +32 (59) 791-53-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DI
Products information DI

BTW identificatienummer (tax): BE06805450439
Ondernemingsnummer: 6956787109
Hoofdstad (capital): 180,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 142,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in DI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Cosmetica and toiletartikelen; Drogisterijen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DI
(Get full report from official database of BE for DI)

Aanvulling soorten activiteiten voor DI
Addition kinds of activities for DI

348400. Handvuurwapens | Small arms
899904. Liedschriften | Song writings
963100. Regeling, beheer van nutsbedrijven | Regulation, administration of utilities
20660300. Chocola | Chocolate
22810301. Vezelgaren van dieren, gesponnen | Animal fiber yarn, spun
28999925. Hittebehandeling zouten | Heat treating salts
36740208. Monolitische geïntegreerde schakelingen (vaste toestand) | Monolithic integrated circuits (solid state)
50630205. Elektrische bouwmaterialen | Electrical construction materials
50630302. Bouw draad en kabel | Building wire and cable
95319902. Behuisingsbureau, overheid | Housing agency, government

Werken bij DI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DI. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een speciaalzaak thuis in de verkoop van dier-, tuin- en bakbenodigdheden zijn we op zoek naar een winkelbediende. Je verricht kassawerk en vult de goederen aan. Je geeft advies aan de klanten over hun aankopen en wijst hen de weg. Je werkt op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag (2 op 3 zaterdagen werken).

  • huishoudhulp Hamme (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Poetshulp Beersel (BEERSEL)

    Regio: BEERSEL

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Herzele, Hillegem, Vlierzele (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Word kleutermonitor bij Idee Kids! - Studentenjob (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: IDEE KIDS

    Type: Studentenjob

    Als kleutermonitor ben je verantwoordelijk voor jouw groepje kinderen tussen 3 en 6 jaar (kleuters). Jouw groep telt maximum 16 kinderen. Omdat we meer dan 100 verschillende kampthema's hebben, kiezen zowel de kinderen als jij een kamp dat volledig aansluit bij hun/jouw interesses. Het is jouw taak de kinderen 1 week lang volledig onder te dompelen in het thema Als monitor ga je aan de slag op één van onze 27 kamplocaties zonder overnachting verspreid over heel Vlaanderen. Dat wil zeggen dat zowel jij als de kinderen elke dag naar huis gaan (wil je aan de slag op een kamp met overnachting, stel je dan kandidaat als internaatsmonitor). Een kampdag duurt steeds van 9u tot 16u. Naast deze uren waarin je volledig jouw ding kan doen met jouw kampthema, neem je afwisselend ook de rol op van toezichthouder tijdens de ochtend- of avondopvang. Dat wil zeggen dat je volgens een poulesysteem met jouw medemonitor ofwel van 7u45 de actieve vooropvang begeleidt, ofwel van 16u15 tot 18u een actieve naopvang.

  • orderpicker jobstudent (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SHOPWEDO

    Type: Studentenjob

    Shopwedo is gespecialiseerd in het verlenen van e-fulfilment diensten voor webshops. Wij zorgen ervoor dat de afhandeling van webshop bestellingen snel, goedkoop en efficiënt gebeuren. Wij stockeren de goederen in ons magazijn, wij controleren de kwaliteit en kwantiteit van de geleverde goederen, wij picken en packen de goederen waarna deze verzonden worden binnen heel Europa.

  • Bijlesgever wiskunde (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Elektricien - Regio Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: FORCES FOR INDUSTRY

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor het plaatsen van elektriciteit en aanverwanten voor zowel residentieel als industriële projecten.

  • PRODUCTIEOPERATOR AFZAKMACHINE (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: COECK

    Type: Vaste Job

    · Je bedient ons modern computergestuurd machinepark. · Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen. · Je voert de producten met de heftruck af naar de juiste plaats op de site.

  • Veiligheidscoördinator NIV. I (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: Teqoia Antwerpen

    Type: Vaste Job

    De Veiligheidscoördinator dient volgende taken uit te voeren : Hij moet erop toezien dat de bouwdirectie-ontwerp tijdens de ontwerp-, studie- en uitwerkingsfase van het ontwerp, de algemene preventiebeginselen in acht neemt bij de bouwkundige, technische of organisatorische keuzen, in verband met de planning van de verschillende werken of werkfasen die tegelijkertijd of na elkaar plaatsvinden evenals bij de raming van de duur van de verwezenlijking van deze verschillende werken of werkfasen. Hij stelt het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan op, en neemt er de keuzen, bedoeld in artikel 17 van de wet in op, alsook de voor de veiligheid en de gezondheid kritieke fasen waarop de coördinator-verwezenlijking tenminste op de bouwplaats aanwezig moet zijn. Hij past het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan aan, bij elke wijziging aangebracht aan het ontwerp. Hij maakt de elementen uit het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan over aan de tussenkomende partijen voor zover deze elementen hen betreffen. Hij adviseert de opdrachtgevers inzake de overeenstemming van het document gevoegd bij de offerte, bedoeld in artikel 30, tweede lid 1°, met het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan en stelt hen in kennis van eventuele niet-overeenstemmingen. Hij opent het coördinatiedagboek en postinterventiedossier, houdt ze bij en vult ze aan Hij draagt het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan, het coördinatiedagboek en het postinterventiedossier over aan de opdrachtgevers en stelt die overdracht en het einde van het ontwerp van bouwwerk vast in het coördinatiedagboek en in een afzonderlijk document. Taken veiligheidscoördinator verwezenlijking: Hijcoördineert de tenuitvoerlegging van de algemene preventie- enveiligheidsbeginselen bij de technische of organisatorische keuzen, met het oogop de planning van de verschillende werken of werkfasen die tegelijkertijd ofna elkaar worden uitgevoerd evenals bij de raming van de duur van de uitvoeringvan deze verschillende werken of werkfasen. Hij coördineert de tenuitvoerlegging van de relevantebepalingen om ervoor te zorgen dat de contractanten de algemenepreventiebeginselen en de na te leven beginselen tijdens de verwezenlijkingcoherent toepassen, alsook het veiligheids- en gezondheids- en milieuplantoepassen.  Hij organiseert desamenwerking en de coördinatie van de contractanten die tegelijkertijd of na elkaarop de bouwplaats opvolgen. Hij treft de nodige maatregelen opdat alleenbevoegde personen de bouwplaats kunnen betreden. Hij past het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan aanovereenkomstig de bijlage I, deel A, Afdeling II, tweede lid, en maakt deelementen van het aangepaste veiligheids/gezondheids- en milieuplan over aan detussenkomende partijen voor zover deze elementen hen aanbelangen.

  • Product Management Assistant (GENVAL)

    Regio: GENVAL

    Bedrijf: KING BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Product Management Assistant sta je in voor de administratieve ondersteuning van de Product Managers: Beheer van de technische fiches en certificaten per artikel (digitale bibliotheek). Nodige product documentatie voor website & webshop aan marketing afdeling bezorgen Behandelen van aanvragen van klanten: technische fiches, msds (veiligheidsbladen), voedingscertificaten

  • Adviseur Estate Planning - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1668502-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben jij een jurist volgens opleiding? Heb je een sterke interesse in vermogensplanning? Heb je al een eerste ervaring (+2 jaar) in een fiscaal en/of juridische omgeving? Wil je het liefst aan de slag als adviseur maar schrikt het zelfstandig statuut niet af? Lees dan zeker verder! Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische vacatures en ondersteunt op dit moment een innovatief advocatenkantoor in de zoektocht naar adviseur in estate planning met alvast een eerste ervaring op zak. Dit zal je doen In deze functie ben je actief voornamelijk actief in het burgerlijk recht, maar heb je ook opdrachten in het fiscaal en vennootschapsrecht. Je bent lid van een multidisciplinair team van fiscalisten en juristen en adviseert samen met hen een uiteenlopend cliënteel. Concreet: Opmaak testament Begeleiding bij schenking Begeleiding bij koop / verkoop onroerend goed Adviesverlening inzake familiezaak Beheer van vermogens Adviesverlening inzake huwelijksvermogen … Daarnaast geef je ook jouw kennis door adhv luchtige artikels in tijdschriften of vernieuwende presentaties (zowel intern als extern). Officieel werk je als advocaat of stagiair-advocaat, maar er komt slechts heel weinig rechtbankwerk bij kijken.

Zoek naar antwoorden van DI in sociale netwerken
Look for responds of DI in social networks

Lees alle opmerkingen voor DI. Laat een reactie achter voor DI. DI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DI. Leave a respond for DI. DI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DI op de google maps. Adres en contacten DI
Location of DI on the google maps. Address and contacts of DI

Andere gerelateerde bedrijven als come DI DI: BENETTON | SLAGERIJ PASCAL & HILDE | ARCADE CONCEPT SPRL | VINCENT MIL | I. VAN APEREN

Other related companies as DI: BENETTON | SLAGERIJ PASCAL & HILDE | ARCADE CONCEPT SPRL | VINCENT MIL | I. VAN APEREN

DI is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06805450439. Het bedrijf DI bevindt zich op het adres: AVENUE DU DOUAIRE 2; 1340; OTTIGNIES-LOUVAIN-LA-NEUVE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 180,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 142,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Cosmetica and toiletartikelen; Drogisterijen. Producten gemaakt in DI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DI is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DI, openstaande posities, locatie van DI op de kaart.

DI is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is DI, company assigned to the tax number BE06805450439. The company DI is located at the address: AVENUE DU DOUAIRE 2; 1340; OTTIGNIES-LOUVAIN-LA-NEUVE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 180,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 142,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Cosmetica and toiletartikelen; Drogisterijen. Products created in DI were not found.
The main activity of DI is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DI is not available. You also can look at reviews of DI, open positions, location of DI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DI, employees, financial statistics.