GAMEFIELD EUROPE BVBA

Contactgegevens GAMEFIELD EUROPE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GAMEFIELD EUROPE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

GAMEFIELD EUROPE BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VIJVERLEI 24A; 2950; KAPELLEN, België

Telefoon (phone): 36662788 (+32-36662788) 36662788 (+32-36662788)

Fax (fax): +32 (50) 982-90-68 +32 (50) 982-90-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GAMEFIELD EUROPE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GAMEFIELD EUROPE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GAMEFIELD EUROPE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GAMEFIELD EUROPE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GAMEFIELD EUROPE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GAMEFIELD EUROPE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GAMEFIELD EUROPE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GAMEFIELD EUROPE BVBA
Products information GAMEFIELD EUROPE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06320129394
Ondernemingsnummer: 2025299072
Hoofdstad (capital): 876,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 853,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in GAMEFIELD EUROPE BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Computers and computerapparatuur; Fujitsu Siemens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GAMEFIELD EUROPE BVBA
(Get full report from official database of BE for GAMEFIELD EUROPE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor GAMEFIELD EUROPE BVBA
Addition kinds of activities for GAMEFIELD EUROPE BVBA

09129905. Makreel, vangen van | Mackerel, catching of
27520902. Periodieken, gelithografeerd | Periodicals, lithographed
28910206. Lijm | Glue
32290706. Lenzen, lantaarn, zaklamp, koplamp, enz .: glas | Lenses, lantern, flashlight, headlight, etc.: glass
35360202. Kranen, overhead reizen | Cranes, overhead traveling
38610311. Fotoflash apparatuur, behalve lampen | Photoflash equipment, except lamps
86990103. Professionele golfvereniging | Professional golf association

Werken bij GAMEFIELD EUROPE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GAMEFIELD EUROPE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GAMEFIELD EUROPE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GAMEFIELD EUROPE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Management Assistant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt de rechtterhadn van de CEO en het management op vlak van organisatie en administratie. Je zal de bezoekers onthalen en verzorgt het secretariaat zowel in fysieke vorm als telefonisch. Je ontfermt je over de dossiers kwaliteitszorg en algemene diensten. Ook HR kan op jou beroep dien ivm administratieve taken.

  • ALLROUND BEDIENDE WEEGBRUG BOUW PREVENTIENIVEAU III (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AGO Roeselare Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Roeselare zijn wij op zoek naar een technisch administratief bediende; Je zal instaan voor alle administratie omtrent: - Grondbank - Copro - weegbrug - tracimat - en nog andere allerhande administratieve taken.

  • Bandenmonteur vrachtwagens regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Truiden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Sint-Truiden zijn wij op zoek naar gemotiveerde bandenmonteurs voor vrachtwagens Je kan ingeschakeld worden in de garage voor het wisselen en uitlijnen van banden OF je gaat naar klanten en wisselt ter plekke de autobanden.

  • Meewerkend Voorman Logistiek (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal terechtkomen in een jonge firma in volle groei! Je zal samenwerken in een team van enthousiaste collega\\\'s. Het bedrijf is actief in verpakken, logistiek en voeding en werkt o.a. voor toonaangevende Europese voedingsbedrijven.

  • Tuin- en landschapsarchitect (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor verdere versterking van ons team zijn we op zoek naar een tuin- en landschapsarchitect voor het ontwerpen van tuinen en bijgebouwen, in een moderne vormgeving. uw takenpakket omvat: Ontwerp van tuinen en bijgebouwen, met uitvoerings- en beplantingsplannen. Presenteren van het ontwerp in 3D aan de klant. Contact onderhouden met de klant tot verkoop van het project, en er proactief met omgaan. Creatief ondersteunen in de breedste zin van het woord kiezen van materialen (verlichting, meubilair, inrichting,…. Bewaken van de kwaliteit van de plannen. Ondersteunen en overleggen met de projectleiding op het vlak van technische uitvoering.

  • proces operator (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een chemisch bedrijf zoeken we een proces operator. Taken: je bedient meerdere installaties / reactoren je analyseert monsters in het productieproces om de gewenste productie-ouput te bereiken installaties handmatig en via geautomatiseerde bedieningspanelen aanstuurt je beheert de toevoer van grondstoffen, laadt de installaties en bedient ze volgens de procedures

  • Werken als huishoudhulp regio Meerhout? Kies voor Domestic Services! (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Jobstudenten verzorging (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: WOONZORGCAMPUS OLEYCK

    Type: Studentenjob

    Het OCMW Landen is voor zijn woonzorgcentrum Oleyck op zoek naar jobstudenten verzorging voor weekends en/of vakantieperiodes.

  • Student verkoper ONLY Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    ONLY LIER IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van ONLY? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij ONLY prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • dispatcher transport (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Staffing Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Satic-Minera in Antwerpen (2030) zoekt een dispatcher transport (m/v). Als transport dispatcher ben je verantwoordelijk voor de planning, organisatie en opvolging van transporten. Dit voor ongeveer 150 wagens en 10-tallen schepen bevrachten, waarvan het transport voornamelijk zal plaatsvinden in de haven van Antwerpen. Dispatcher - taken en verantwoordelijkheden: Je zorgt voor het verzamelen en invoeren van transportopdrachten van klanten in het systeem. Vervolgens plan je het transport van de producten. Je hebt dagelijks contact met de klant, de schepen en terminals en verzorgt de dagelijkse vereiste documenten en bijkomende administratie. Je waakt over de afgesproken transportprijzen. Je kijkt graag kritisch naar processen en streeft naar vernieuwing daar waar nodig door het inbrengen van ideeën ter verbetering van de kwaliteit en productiviteit.

  • Java Quality Assurance Engineer (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Smals

    Type: Vaste Job

    Het Service Introduction Center (SIC) bewaakt de technische kwaliteit van de bij Smals ontwikkelde softwaretoepassingen. In het bijzonder valideert het team de performantie en stabiliteit van de toepassingen alvorens ze in productie worden genomen. Het team voert ook opdrachten uit als reviews van de architectuur, analyse van incidenten in de productieomgeving, begeleiding bij projecten, technische opleidingen voor de teams, en ontwikkelen van ondersteunende tools. Als Java Quality Assurance Engineer bepaal je mee de nodige testen en testomgeving om eventuele problemen met de performantie en/of de stabiliteit van complexe toepassingen snel op te sporen. Je implementeert de testen aan de hand van tools als JMeter of Gatling. Als er mock services of bijkomende tooling nodig zijn ontwikkel je die ook. Je analyseert de resultaten kritisch en met oog voor detail. Bij eventuele problemen, vastgesteld tijdens de testen of in productie, doe je bijkomend onderzoek naar de oorzaak en werk je samen met de betrokken teams om het probleem op te lossen. Je rapporteert mondeling en schriftelijk over de testresultaten en vaststellingen. Afhankelijk van je eigen capaciteiten en interesses krijg je ook de mogelijkheid om mee te ontwikkelen aan de interne tools van het SIC.

  • Bijverdienste/FLEXI HOTELRECEPTIONIST (E) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOTEL KOFFIEBOONTJE

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een hotelreceptionist/e die ons team kan aanvullen op een aantal uren/dagen per week. Ervaring in de hotelreceptie is een voordeel. In deze functie is het noodzakelijk om minimum 4 talen te kunnen begrijpen en zich kunnen uitdrukken. Vanuit uw persoonlijkheid gaat u graag vriendelijk om met gasten. Ook comerciële inzicht en vlotte computerkennis zijn voor deze taak vereist. Ook werk je al als receptionist/e kom je in aanmerking.

Zoek naar antwoorden van GAMEFIELD EUROPE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of GAMEFIELD EUROPE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor GAMEFIELD EUROPE BVBA. Laat een reactie achter voor GAMEFIELD EUROPE BVBA. GAMEFIELD EUROPE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GAMEFIELD EUROPE BVBA. Leave a respond for GAMEFIELD EUROPE BVBA. GAMEFIELD EUROPE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GAMEFIELD EUROPE BVBA op de google maps. Adres en contacten GAMEFIELD EUROPE BVBA
Location of GAMEFIELD EUROPE BVBA on the google maps. Address and contacts of GAMEFIELD EUROPE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come GAMEFIELD EUROPE BVBA GAMEFIELD EUROPE BVBA: LAVOIR MODERNE | Chukky Computers | GARAGE VAN GANSEN MOTORS DAEWOO | IDEAL CARAVANS EN BUNGALOWS BVBA | R. BECK

Other related companies as GAMEFIELD EUROPE BVBA: LAVOIR MODERNE | Chukky Computers | GARAGE VAN GANSEN MOTORS DAEWOO | IDEAL CARAVANS EN BUNGALOWS BVBA | R. BECK

GAMEFIELD EUROPE BVBA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GAMEFIELD EUROPE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06320129394. Het bedrijf GAMEFIELD EUROPE BVBA bevindt zich op het adres: VIJVERLEI 24A; 2950; KAPELLEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 876,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 853,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Computers and computerapparatuur; Fujitsu Siemens. Producten gemaakt in GAMEFIELD EUROPE BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GAMEFIELD EUROPE BVBA is Holding and Other Investment Offices, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GAMEFIELD EUROPE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GAMEFIELD EUROPE BVBA, openstaande posities, locatie van GAMEFIELD EUROPE BVBA op de kaart.

GAMEFIELD EUROPE BVBA is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is GAMEFIELD EUROPE BVBA, company assigned to the tax number BE06320129394. The company GAMEFIELD EUROPE BVBA is located at the address: VIJVERLEI 24A; 2950; KAPELLEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 876,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 853,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Computers and computerapparatuur; Fujitsu Siemens. Products created in GAMEFIELD EUROPE BVBA were not found.
The main activity of GAMEFIELD EUROPE BVBA is Holding and Other Investment Offices, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GAMEFIELD EUROPE BVBA is not available. You also can look at reviews of GAMEFIELD EUROPE BVBA, open positions, location of GAMEFIELD EUROPE BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GAMEFIELD EUROPE BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GAMEFIELD EUROPE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GAMEFIELD EUROPE BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GAMEFIELD EUROPE BVBA, employees, financial statistics.