GARAGE VAN GANSEN MOTORS DAEWOO

Particuliere bedrijvenHolding and Other Investment Offices • GARAGE VAN GANSEN MOTORS DAEWOO
Private companiesHolding and Other Investment Offices • GARAGE VAN GANSEN MOTORS DAEWOO

Contactgegevens GARAGE VAN GANSEN MOTORS DAEWOO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE VAN GANSEN MOTORS DAEWOO: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE VAN GANSEN MOTORS DAEWOO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Driehoekstraat 223; 2180; Antwerpen (Ekeren), België

Telefoon (phone): 03 541 86 64; 03 360 39 39; 03 360 39 30; 03 360 39 31 (+32-03 541 86 64; 03 360 39 39; 03 360 39 30; 03 360 39 31) 03 541 86 64; 03 360 39 39; 03 360 39 30; 03 360 39 31 (+32-03 541 86 64; 03 360 39 39; 03 360 39 30; 03 360 39 31)

Fax (fax): 03 541 86 65 (+32-03 541 86 65) 03 541 86 65 (+32-03 541 86 65)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE VAN GANSEN MOTORS DAEWOO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE VAN GANSEN MOTORS DAEWOO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE VAN GANSEN MOTORS DAEWOO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE VAN GANSEN MOTORS DAEWOO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE VAN GANSEN MOTORS DAEWOO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE VAN GANSEN MOTORS DAEWOO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE VAN GANSEN MOTORS DAEWOO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE VAN GANSEN MOTORS DAEWOO
Products information GARAGE VAN GANSEN MOTORS DAEWOO

BTW identificatienummer (tax): BE02082702636
Ondernemingsnummer: 7451446533
Hoofdstad (capital): 903,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 475,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Garages

Product categorie (product category): Automobile-body repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE VAN GANSEN MOTORS DAEWOO
(Get full report from official database of BE for GARAGE VAN GANSEN MOTORS DAEWOO)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE VAN GANSEN MOTORS DAEWOO
Addition kinds of activities for GARAGE VAN GANSEN MOTORS DAEWOO

679900. Beleggers, nv | Investors, nec
01399901. Broomcorn boerderij | Broomcorn farm
22950101. Buckram: gelakt, gewassen en geïmpregneerd | Buckram: varnished, waxed, and impregnated
27969905. Letterpressplaten, voorbereiding van | Letterpress plates, preparation of
36510120. Luidsprekersystemen | Speaker systems

Werken bij GARAGE VAN GANSEN MOTORS DAEWOO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE VAN GANSEN MOTORS DAEWOO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE VAN GANSEN MOTORS DAEWOO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE VAN GANSEN MOTORS DAEWOO. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround Onderhoudsmechanieker (M/V) (DILSEN)

    Regio: DILSEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een handelaar in gereedschappen en ijzerwaren voor bouw, industrie, sanitair & park en tuin zijn wij op zoek naar een all round onderhoudsmechanieker (m/v) Het waarborgen van een uitstekende dienst-na-verkoop is één van hun sterkste troeven. Een team van ervaren technici biedt een absolute meerwaarde voor het herstellen en onderhouden van het algemene machinepark. Onderhoud en herstellingen gebeuren op een deskundige en zeer efficiënte manier. Het is dan ook van essentieel belang dat er regelmatig opleidingen worden gevolgd om deze werkzaamheden volgens de specificaties van de fabrikant uit te kunnen voeren.

  • Assistent m/v (KOEKELBERG)

    Regio: KOEKELBERG

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een chauffeur B voor het leveren van zuurstofflessen bij Patiënten regio Bussel en omstreken.

  • Monteur (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de montage, bevestiging en plaatsing van alle elementen en materiaal van een centrale verwarmingsinstallatie Je bewerkt en legt de leidingen, monteert de verschillende toestellen en stelt de brander af Je isoleert bepaalde delen en je kan kleine herstellingswerken uitvoeren

  • Chauffeur CE containers (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Tessenderlo zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Je plaatst en haalt containers met o.a. bouwpuin, hout, gemengd afval. Je staat zelf in voor het afbachen van de containers. Je rijdt hiervoor naar particulieren, bedrijven en (bouw)werven. Je start meestal rond 6u en rijdt in de regio's Limburg, Kempen, Luik, Vlaams-Brabant en Antwerpen. Langdurige opdracht, optie vast contract.

  • Huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Kruishoutem (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat als huishoudelijke hulp in voor het onderhouden van de woning van de klant. Dit houdt volgende taken in: schoonmaken wassen en strijken bereiden van maaltijden boodschappen doen

  • Jobstudent weekendwerk M/V (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een leuke weekendjob in een super gezellige horecazaak? Is regio Deinze haalbaar voor jou? Lees dan snel verder! Als student weekendwerker sta je in voor het bedienen van de klanten en het helpen achter de toog. Je neemt bestellingen op, je dient op en je rekent de bestellingen af. Je hebt oog voor je klanten en je houdt in de gaten wanneer er dient afgeruimd of opgenomen te worden. Je zorgt er bij vertrek van de klanten ook voor dat de tafeltjes netjes achterblijven

  • METSERS (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: SABBE

    Type: Vaste Job

    Je voert het metselwerk uit bij de constructie van gebouwen in alle fasen van het bouwproces: de grond- en funderingswerken, de constructies in baksteen, in betonblokken, in geprefabriceerde bouwelementen of in elk ander bouwmateriaal. Funderingen maken Metselwerk Plaatsen geprefabriceerde elementen Thermische isolatie Dichtingswerken Voegwerken Bekisten en betonneren Wegens uitbreiding van onze West-Vlaamse vestiging die gespecialiseerd is in beton- en metselwerken, netgebonden gebouwen werven wij meerdere metsers aan, deze opstart is voorzien voor na het bouwverlof.

  • Project Manager - regio Geel (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Regis Consult - Matching Expectations

    Type: Vaste Job

    Ben jij graag verantwoordelijk voor de realisatie van multitechnische projecten? Draag je rendement, resultaten en veiligheid hoog in het vaandel? Heb je reeds enkele jaren ervaring in projectmanagement? Dan ben jij de ideale project manager naar wie wij op zoek zijn voor onze klant in de regio Geel! Als project manager ben je verantwoordelijk voor de realisatie van multitechnische projecten. Zowel de technische als financiële opvolging van het de projecten liggen bij jou. Concreet heb je o.a. volgende taken en verantwoordelijkheden: het bestuderen van het lastenboek en de prijsaanvragen, en het opstellen van offertes; het contact en de onderhandelingen met de klanten tijdens de projectuitvoering; de selectie van en de onderhandelingen met leveranciers en onderaannemers; de realisatie van projecten door het samenstellen van het projectteam, de werfbezetting, de middelen en de methoden; het totaalbeheer van de planning, de financiële opvolging en de veiligheid; het onderhouden van een nauw contact met de arbeiders in het atelier en op de werven.

  • Servicetechnieker (M/V) voor onze koffie-automaten (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: BDS

    Type: Vaste Job

    Ons bedrijf, BDS te Waregem, spitst zich toe op de verkoop, verhuur en uitbating van alle soorten verkoopautomaten. Dankzij onze jarenlange ervaring is ons familiebedrijf uitgegroeid tot een aanbieder van topkwaliteit met een grondige kennis van zaken. Met onze verschillende leveranciers en verschillende modellen kunnen we de klant altijd een maatoplossing bieden! Door de verdere groei van ons bedrijf gaan wij op zoek naar een servicetechnieker koffie-automaten om ons team te versterken. Altijd willen weten hoe koffie te (s)maken? Dan wil je alle details weten van onze koffiemachines! Welkom in de wondere wereld van caffeïne, melkschuim, caffe laté en chococino. Als servicetechnieker koffie-automaten sta je in voor zowel het preventief onderhoud als voor het detecteren en oplossen van defecten. Daarnaast verzorg je ook de installatie van nieuwe koffiemachines. Aan de hand van een smaaktest zorg je ervoor dat de klant opnieuw kan genieten van een heerlijke kop koffie. Je verplaatst je vanuit Waregem naar onze klanten in West- en Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Limburg. Als technieker rapporteer je rechtstreeks aan het Hoofd Techniek.

  • Chauffeur C/CE rondrit met optie vaste uren (bonus bedrijfsvoertuig privé) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: XWIFT

    Type: Vaste Job

    Wegens sterke groei, zijn we op zoek naar een chauffeur C/CE voor rondritten met optie vaste uren die ons team van 125 chauffeurs kan versterken. Door ons uitgebreid klantenbestandkan je kiezen en kom je bij: verschillende klanten in diverse sectoren wat zorgt voor veel afwisseling in je job een vaste klant met vaste uren wat zorgt voor een vaste structuur en vaste uren De opdracht krijg je door van onze dispatch en je vertrekt vanuit je eigen woonplaats. Je laadt de vrachtwagen bij de klant en je werkt volgens de regels van ladingzekerheid. Je lost op verschillende stopplaatsen. Per dag voer je 1 of 2 rondritten uit voor een klant. Wil jij onze nieuwe collega worden? Twijfel dan niet

  • Security Officer M/V - Geel - Voltijds/deeltijds - Werfreserve (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor de bewaking en de toegangscontrole op de site van een wereldbefaamd bedrijf gesitueerd in de Antwerpse Kempen en dit zowel overdag, s 'nachts alsook in het weekend. Je weet bezoekers en leveranciers correct aan te spreken, te registreren en bent aldus het eerste aanspreekpunt waar je optreedt als een “host”(gastheer) met aandacht voor zowel Safety als Security. Kortom, je bent zichtbaar aanwezig bij onze klant om op een discrete manier de veiligheid te garanderen. Je staat o.a. ook mee in voor de veiligheidsopleidingen die contractors en leveranciers dienen te volgen alvorens ze de site kunnen betreden. Je bent dan ook verantwoordelijk voor de daarmee gepaarde administratieve taken. Een goede talenkennis is dan ook van groot belang voor deze functie zijnde Nederlands, Frans en Engels. Je staat ook in voor controlerondes op de site en je signaleert en rapporteert alle mogelijke onveilige en ongewenste situaties en waarbij je ook steeds weet het hoofd koel te houden teneinde de juiste acties te ondernemen. In deze verantwoordelijke en afwisselende functie werk je soms alleen maar ook regelmatig samen met verschillende collega's waar teamwork van groot belang is. Onthaal van bezoekers en leveranciers in een internationale omgeving Registreren en aanmelden van bezoekers en het aanmaken van bezoekersbadges Bezoekers informatie geven over de veiligheidsregels Bezoekers wegwijs maken op de site Diverse administratieve taken in het kader van onthaal, safety en security Hulp en bijstand bieden aan personen of de hulpdiensten ontvangen Onregelmatigheden en incidenten voorkomen en rapporteren zoals omschreven in de procedures. De stroom van binnen- en buitengaande personen en goederen controleren Interventie- en activiteitendocumenten invullen (rapporten, nota's, veiligheidsverslagen, ...) Toegangen, plaatsen en de veiligheids- en preventiesystemen en -uitrustingen controleren (afsluitingen, aanwezigheid van objecten of personen, ...) doormiddel van bewakingsrondes met een ronderegistratiesysteem

  • Interim Zorgkundige ANTWERPEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    We zijn op regelmatige basis op zoek naar zorgkundigen in regio Antwerpen die willen bijwerken in verschillende woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. Je kiest daarbij zelf de dagen/shiften die je wenst te werken.

Zoek naar antwoorden van GARAGE VAN GANSEN MOTORS DAEWOO in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE VAN GANSEN MOTORS DAEWOO in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE VAN GANSEN MOTORS DAEWOO. Laat een reactie achter voor GARAGE VAN GANSEN MOTORS DAEWOO. GARAGE VAN GANSEN MOTORS DAEWOO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE VAN GANSEN MOTORS DAEWOO. Leave a respond for GARAGE VAN GANSEN MOTORS DAEWOO. GARAGE VAN GANSEN MOTORS DAEWOO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE VAN GANSEN MOTORS DAEWOO op de google maps. Adres en contacten GARAGE VAN GANSEN MOTORS DAEWOO
Location of GARAGE VAN GANSEN MOTORS DAEWOO on the google maps. Address and contacts of GARAGE VAN GANSEN MOTORS DAEWOO

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE VAN GANSEN MOTORS DAEWOO GARAGE VAN GANSEN MOTORS DAEWOO: ZAKENKANTOOR DE SMET G. | ERIC & AGNES | L'ENFANCE DE LARD | LIBRAIRIE DE LA HAINE | PIMKIE

Other related companies as GARAGE VAN GANSEN MOTORS DAEWOO: ZAKENKANTOOR DE SMET G. | ERIC & AGNES | L'ENFANCE DE LARD | LIBRAIRIE DE LA HAINE | PIMKIE

GARAGE VAN GANSEN MOTORS DAEWOO is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE VAN GANSEN MOTORS DAEWOO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02082702636. Het bedrijf GARAGE VAN GANSEN MOTORS DAEWOO bevindt zich op het adres: Driehoekstraat 223; 2180; Antwerpen (Ekeren). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 903,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 475,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Automobile-body repair. Lijst met producten zijn Garages.
De hoofdactiviteit van GARAGE VAN GANSEN MOTORS DAEWOO is Holding and Other Investment Offices, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE VAN GANSEN MOTORS DAEWOO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE VAN GANSEN MOTORS DAEWOO, openstaande posities, locatie van GARAGE VAN GANSEN MOTORS DAEWOO op de kaart.

GARAGE VAN GANSEN MOTORS DAEWOO is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE VAN GANSEN MOTORS DAEWOO, company assigned to the tax number BE02082702636. The company GARAGE VAN GANSEN MOTORS DAEWOO is located at the address: Driehoekstraat 223; 2180; Antwerpen (Ekeren). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 903,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 475,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Automobile-body repair. List of products are Garages.
The main activity of GARAGE VAN GANSEN MOTORS DAEWOO is Holding and Other Investment Offices, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE VAN GANSEN MOTORS DAEWOO is not available. You also can look at reviews of GARAGE VAN GANSEN MOTORS DAEWOO, open positions, location of GARAGE VAN GANSEN MOTORS DAEWOO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE VAN GANSEN MOTORS DAEWOO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE VAN GANSEN MOTORS DAEWOO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE VAN GANSEN MOTORS DAEWOO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE VAN GANSEN MOTORS DAEWOO, employees, financial statistics.