K. BERG-OP F.C. BEERZEL

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • K. BERG-OP F.C. BEERZEL
Private companiesAgricultural Services • K. BERG-OP F.C. BEERZEL

Contactgegevens K. BERG-OP F.C. BEERZEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data K. BERG-OP F.C. BEERZEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

K. BERG-OP F.C. BEERZEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOOGSTRAAT 95; 2580; PUTTE, België

Telefoon (phone): 15755670 (+32-15755670) 15755670 (+32-15755670)

Fax (fax): +32 (58) 796-21-29 +32 (58) 796-21-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) K. BERG-OP F.C. BEERZEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "K. BERG-OP F.C. BEERZEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "K. BERG-OP F.C. BEERZEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van K. BERG-OP F.C. BEERZEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen K. BERG-OP F.C. BEERZEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of K. BERG-OP F.C. BEERZEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees K. BERG-OP F.C. BEERZEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti K. BERG-OP F.C. BEERZEL
Products information K. BERG-OP F.C. BEERZEL

BTW identificatienummer (tax): BE09277648925
Ondernemingsnummer: 7109771728
Hoofdstad (capital): 917,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 422,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football.

Product categorie (product category): Clubs de sport. Installations and terrains de sport hors centres sportifs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor K. BERG-OP F.C. BEERZEL
(Get full report from official database of BE for K. BERG-OP F.C. BEERZEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor K. BERG-OP F.C. BEERZEL
Addition kinds of activities for K. BERG-OP F.C. BEERZEL

205399. Bevroren bakkerijproducten, behalve brood, nec | Frozen bakery products, except bread, nec
208402. Brandewijn en brandewijngeesten | Brandy and brandy spirits
342999. Hardware, nec, nec | Hardware, nec, nec
355903. Automotive gerelateerde machines | Automotive related machinery
28190803. silicofluoriden | Silicofluorides
38230414. Panelbordindicatoren, recorders en controllers: ontvanger | Panelboard indicators, recorders and controllers: receiver

Werken bij K. BERG-OP F.C. BEERZEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in K. BERG-OP F.C. BEERZEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor K. BERG-OP F.C. BEERZEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for K. BERG-OP F.C. BEERZEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Industrieel Reiniger (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Reinigen van de verschillende industriële productieruimtes en meehelpen aan het proper houden van de productie-installaties om de orde en netheid in stand te houden en te bevorderen

  • Inpakoperator voeding m/v (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Lier zijn wij op zoek naar gemotiveerde inpakoperatoren voeding m/v: - Je bent verantwoordelijk voor de instelling en bediening van de apparatuur - Je registreert alle referenties op een correcte wijze - Je zorgt voor een goede bevoorrading en afvoer van het verpakkingsmateriaal en de ingepakte producten - Je signaleert onveilige en onhygiënische situaties onmiddellijk aan de verantwoordelijke

  • Project Sales Consultant: Customer Service Representative (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Internal Sales Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Customer Service Medewerker ben je verantwoordelijk voor: Het opvolgen van orders van klanten; Het afstemmen van de verwachtingen van de klant en dit integreren in de afspraken en procedures; Het oplossen van eventuele problemen en klachten; Een algemene klantentevredenheid en respecteren van deadlines. Bedrijfsprofiel: Als Project Sales Consultant heb je een contract van onbepaalde duur bij Sales Talents, maar word je op project basis tewerkgesteld bij verschillende van onze klanten.  Op deze manier krijg je de kans om je competenties aan te scherpen en onbetaalbare ervaring op te doen in verschillende functies én sectoren en dit allemaal onder de vleugels van 1 vaste werkgever die je ten alle tijden ondersteunt en begeleidt. Het gaat over projecten van min. 3 maand in een sales ondersteunende binnendienst functie. Wanneer jouw project ten einde is dan staat er een nieuwe uitdaging op jou te wachten bij een ander interessant bedrijf. Volgende functies zijn mogelijk als Project Sales Consultant: - Customer Service Representative - Internal Sales Support  - Sales Assistant - Internal Sales Representative  - Internal Account Manager - Sales & Marketing Assistant

  • CHAUFFEUR C/CE REGIO WERVIK (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beschikt over een geldig rijbewijs C/CE en bestuurderskaart. Je spreekt en begrijpt zeer goed Nederlands en kan je behelpen in het Frans. Je hebt minstens 2 jaar rij-ervaring met een vrachtwagen CE en hebt reeds distrubieritten gedaan. Je hebt ervaring met distributieritten tussen 15 en 30 klanten per dag. Je bent een vlotte communicator. Je kent de baan op je duimpje en je werkt niet enkel met GPS maar kan je ook met een wegenkaart behelpen. ADR attest is geen must maar is wel een troef. Bij voorkeur kan je rijden met een heftruck.

  • Productiearbeider voedingsbedrijf bijverdienste (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zoek jij een job op een makkelijk te bereiken locatie met een goede verloning? Kan je je niet de hele week vrijmaken maar zoek je toch een job met werkzekerheid? Dan is onze vacature voor een bijverdienste als productiemedewerker in het voedingsbedrijf Plukon Maasmechelen zeker iets voor jou. Tijdens het werk zorg jij samen met je collega's voor een vlotte werking van de inpaklijn. Je houdt je bezig met kip te versnijden tot de juiste porties. Achteraf verpak je het product en zorg je voor het juiste etiket. Aangezien je met verse producten werkt, is je werkomgeving gekoeld. Zo blijven de hoogste hygiënestandaarden gewaarborgd. Jij krijgt uiteraard aangepaste warme kleding. Je pauze kan je doorbrengen in de refter, waar je allerlei snacks en dranken aan democratische prijzen kan aankopen. Er wordt gewerkt met een ochtend-en middagpost, zo heb jij nog de tijd overdag voor je hobby of gezin. Dankzij de aanwezigheid van een Randstadkantoor op het terrein van Plukon ben je ook gegarandeerd van een goede opvolging van je tewerkstelling! Via onze online applicatie geef jij je beschikbare dagen door, zo blijf je de baas over je eigen agenda. Wij zorgen ervoor dat je ingepland wordt en hier tijdig van wordt verwittigd.

  • Magazijnier (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: t-interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat vooral uit het klaarmaken van de bestellingen via orderpicking. Daarnaast zal je ook in- en uitpakwerk en stapelwerk verrichten.

  • HUISHOUDHELDEN RUIME REGIO AALST (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: EASY LIFE SINT-MARTENS-LATEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio van Melle. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • ENTHOUSIASTE HUISHOUDHULP REGIO PEER (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Trixxo Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • JOBSTUDENTEN ALL-ROUND MAGAZIJNWERK (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken enthousiaste jobstudenten voor onze klant te JOBSTUDENTEN die tijdens de week beschikbaar zijn. Dit voor algemeen magazijnwerk: - Orderpicking - Inpakwerk - Uitpakwerk - Etiketteren - Verzendklaar maken van artikelen Dit is een ideale bijverdienste voor jobstudenten die graag werkzekerheid hebben voor het ganse jaar. Het is een aangenaam bedrijf waar je samen werkt met een 15-tal studenten. Bovendien word je beloond na 20 dagen met een bonus en na 25 dagen met cinematickets of een bon van mediamarkt.

  • Jobstudent kippenkraam (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben jij als student op zoek naar job tijdens het weekend? Dan is dit misschien iets voor jou! Voor een kippenkraam in de regio van Houthulst zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent op zondag! Takenpakket: helpen bij verkoop van kippen op de markt opkuisen van kippenkraam

  • Hoger Redder Sportoase Schiervelde Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

  • Kok (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: ZOETE INVAL

    Type: Vaste Job

    Klaarmaken van kleine gerechten zoals Tapas en suggesties zoals seizoensgerechten, pasta's, croques,...

Zoek naar antwoorden van K. BERG-OP F.C. BEERZEL in sociale netwerken
Look for responds of K. BERG-OP F.C. BEERZEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor K. BERG-OP F.C. BEERZEL. Laat een reactie achter voor K. BERG-OP F.C. BEERZEL. K. BERG-OP F.C. BEERZEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for K. BERG-OP F.C. BEERZEL. Leave a respond for K. BERG-OP F.C. BEERZEL. K. BERG-OP F.C. BEERZEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie K. BERG-OP F.C. BEERZEL op de google maps. Adres en contacten K. BERG-OP F.C. BEERZEL
Location of K. BERG-OP F.C. BEERZEL on the google maps. Address and contacts of K. BERG-OP F.C. BEERZEL

Andere gerelateerde bedrijven als come K. BERG-OP F.C. BEERZEL K. BERG-OP F.C. BEERZEL: BEENHOUWERIJ GEUDENS | De Weyenberg | Knaepen | EDDY D'HEYGERE | GEOLENS.COM

Other related companies as K. BERG-OP F.C. BEERZEL: BEENHOUWERIJ GEUDENS | De Weyenberg | Knaepen | EDDY D'HEYGERE | GEOLENS.COM

K. BERG-OP F.C. BEERZEL is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is K. BERG-OP F.C. BEERZEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09277648925. Het bedrijf K. BERG-OP F.C. BEERZEL bevindt zich op het adres: HOOGSTRAAT 95; 2580; PUTTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 917,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 422,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Clubs de sport. Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Lijst met producten zijn Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football..
De hoofdactiviteit van K. BERG-OP F.C. BEERZEL is Landbouwdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van K. BERG-OP F.C. BEERZEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van K. BERG-OP F.C. BEERZEL, openstaande posities, locatie van K. BERG-OP F.C. BEERZEL op de kaart.

K. BERG-OP F.C. BEERZEL is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is K. BERG-OP F.C. BEERZEL, company assigned to the tax number BE09277648925. The company K. BERG-OP F.C. BEERZEL is located at the address: HOOGSTRAAT 95; 2580; PUTTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 917,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 422,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Clubs de sport. Installations and terrains de sport hors centres sportifs. List of products are Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football..
The main activity of K. BERG-OP F.C. BEERZEL is Agricultural Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of K. BERG-OP F.C. BEERZEL is not available. You also can look at reviews of K. BERG-OP F.C. BEERZEL, open positions, location of K. BERG-OP F.C. BEERZEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over K. BERG-OP F.C. BEERZEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf K. BERG-OP F.C. BEERZEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about K. BERG-OP F.C. BEERZEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company K. BERG-OP F.C. BEERZEL, employees, financial statistics.