BEENHOUWERIJ GEUDENS

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • BEENHOUWERIJ GEUDENS
Private companiesAgricultural Services • BEENHOUWERIJ GEUDENS

Contactgegevens BEENHOUWERIJ GEUDENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEENHOUWERIJ GEUDENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEENHOUWERIJ GEUDENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHUTTERSTRAAT 23; 2370; ARENDONK, België

Telefoon (phone): 14677223 (+32-14677223) 14677223 (+32-14677223)

Fax (fax): +32 (87) 614-80-62 +32 (87) 614-80-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEENHOUWERIJ GEUDENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEENHOUWERIJ GEUDENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEENHOUWERIJ GEUDENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEENHOUWERIJ GEUDENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEENHOUWERIJ GEUDENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEENHOUWERIJ GEUDENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEENHOUWERIJ GEUDENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEENHOUWERIJ GEUDENS
Products information BEENHOUWERIJ GEUDENS

BTW identificatienummer (tax): BE08303985595
Ondernemingsnummer: 4183837890
Hoofdstad (capital): 321,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 307,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in BEENHOUWERIJ GEUDENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Slagers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEENHOUWERIJ GEUDENS
(Get full report from official database of BE for BEENHOUWERIJ GEUDENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEENHOUWERIJ GEUDENS
Addition kinds of activities for BEENHOUWERIJ GEUDENS

35420205. Persen: hydraulisch en pneumatisch, mechanisch en handmatig | Presses: hydraulic and pneumatic, mechanical and manual
36940200. Ontstekingsapparatuur en verdelers | Ignition apparatus and distributors
38120000. Zoek- en navigatieapparatuur | Search and navigation equipment
45229904. Helikopter dragers, onopgelost | Helicopter carriers, nonscheduled
51599901. varkenshaar | Bristles
87210100. Auditiediensten | Auditing services

Werken bij BEENHOUWERIJ GEUDENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEENHOUWERIJ GEUDENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEENHOUWERIJ GEUDENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEENHOUWERIJ GEUDENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Kinderbegeleider (m/v/x) - Dienst Kinderopvang (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    - je verzorgt, begeleidt, ondersteunt en verwondert graag kinderen. En ook de vele andere taken die horen bij de zorg voor kinderen, vervul je met plezier. - je werkt goed samen met anderen. Voor je collega’s ben je een echte teamspeler. Je zet spontaan de stap naar ouders. Ook de buurt is voor jou een evidente partner. - je voelt je helemaal op je gemak tussen kindjes van 0 tot 3 jaar en/of kinderen van 3 tot 12 jaar. Je weet dat elke leeftijdsgroep z’n charmes en aangepaste noden heeft, en je weet die perfect in te vullen. - je geeft elke dag het beste van jezelf. Zodat ook de kleinste engeltjes én de wat grotere bengeltjes zich goed kunnen voelen bij jou en in de groep. - je voelt je thuis in het kinderdagverblijf of op de buitenschoolse opvang. Je ontvangt ofwel baby’s en peuters ofwel een overenthousiaste bende op schooldagen, woensdagnamiddagen, snipperdagen en schoolvakanties. Je kiest zelf welke leeftijdsgroep jou het beste ligt. - je bekijkt de zaken niet vanaf een afstand, maar stimuleert elk kind om nieuwe dingen te ontdekken en samen te spelen met de andere kinderen. - In de buitenschoolse opvang, trek je met plezier de gekste kostuums aan om de groep te entertainen. Voor jou hoeft het er niet altijd ‘ernstig’ aan toe te gaan… spelen, zingen, springen, dansen, ravotten,… doe je enthousiast mee! In het kinderdagverblijf zorg je voor een warm nest voor de ouders en de kinderen - je ziet waar er werk is, ook als niemand je een taak geeft en er geen kinderen aanwezig zijn. In de buitenschoolse opvang kan je dan helpen met klasondersteuning, de voorbereiding van de vakantiewerking of administratieve opdrachten. Telkens met een glimlach. Voor de buitenschoolse opvang kunnen we elke week (gespreid over 5 dagen) 30 uur en 24 minuten op je rekenen. En omdat sommige voorzieningen open zijn tot 18.45 uur, 19 uur of 20 uur, zit er geregeld wat avondwerk bij. Maar dat is geen probleem voor jou: je voelt je goed bij vroegdienst én bij avonddienst. In het kinderdagverblijf kunnen we 38u op je rekenen. 7u36 op een dag.

  • Medewerker schoonmaak (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Brugge zoeken wij een medewerk(st)er (m/v) voor in de schoonmaak. Op woensdag zal er niet gewerkt worden. Uurrooster is te bepalen in samenspraak.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER TEXTIELSECTOR - VASTE NACHT M/V (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf actief in de textielsector, zijn wij op zoek naar gemotiveerde bobijnopzetters.

  • HULP FRIETMOBIEL 15/09 - REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar 2 medewerkers die op 15/09 over de middag kunnen helpen in een frietmobiel. Je staat in voor het bakken van frietjes, je hebt hier ervaring in.

  • STUDENT OF BIJVERDIENER WEEKEND CENTRUM BRUGGE 8U/DAG ZA/ZO (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: MANPOWER HORECA & EVENTS

    Type: Studentenjob

    Er zijn 2 beschikbare stations. De eerste is als snackbarmedewerker. een eerste ervaring in een frituur kan zeker een plus zijn. Je staat hier in voor de bereiding van de frietjes en andere bereidingen, bediening van dranken maar ook het ordelijk houden van jouw werkplek en de zaal. De andere functie is als kelner in de taverne waar vnl. chocoladebereidingen, pannenkoeken en ijsjes geserveerd worden. Een eerdere ervaring met dergelijke koude bereidingen is een plus, geen must. Vnl. ervaring als kelner in de bediening is een must. ( voor beiden) Voor een aparte zeer levendige toeristische attractie in Brugge gaan we op zoek naar extra medewerkers voor het weekend die op regelmatige basis op zaterdag en zondag kunnen werken.

  • TECHNISCH VERKOPERS WEEKEND ALS BIJVERDIENSTE (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: FRANS VLAEMINCK

    Type: Studentenjob

    U bent een echte doe-het-zelver die ook verkoopstechnieken onder de knie heeft. U wilt een bijverdienste in het weekend (zaterdag heel de dag en zondagvoormiddag). U bent gemotiveerd. U beschikt over de nodige kennis van bouwmaterialen (dit kan gaan over sanitair, tuinmaterialen, parket, verf/behang/gordijnen, poorten, ramen en deuren, electriciteit, ...)

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Leadership Development Specialist (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Onze HR-afdeling is volop in beweging om onze doelstellingen voor 2020 te behalen. Daarom zijn we op zoek naar een gedreven iemand die de schouders wenst te zetten onder onze HR-strategie, waarin de groei en ontwikkeling van onze medewerkers centraal staat. In het training & development team wordt het jouw uitdaging om onze nieuwe leiderschapscultuur verder vorm te geven. Je implementeert ons bestaande leiderschapsmodel ‘building high5 leaders’ Je streeft ernaar om van onze leidinggevenden echte high5 ambassadors te maken Je optimaliseert bestaande modules en trajecten en zorgt voor ondersteunende tools Je werkt ‘voor- en natrajecten’ uit om de transfer of learning optimaal te stimuleren Je staat als interne trainer in voor zowel het inhoudelijk ontwikkelen als het geven van opleidingen en workshops. Je stelt acties op in functie van het ontwikkelen van een leiderschapscultuur Je volgt relevante ontwikkelingen in Leadership op om deze te vertalen naar de praktijk, Je werkt samen met de interne trainers en treedt op als sparring partner tot op Directieniveau Je fungeert als content expert in projecten en slaagt erin om deze van A tot Z zelfstandig uit te werken en gevalideerd te krijgen.

  • Vrachtwagenchauffeur CE vervoer bouwmaterialen (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: KARWEIWERKEN BART DECKERS

    Type: Vaste Job

    Voor het vervoer van bouwmaterialen zijn we op zoek naar een chauffeur CE vrachtwagen met aanhangwagen. Ervaring met kraanwerk is een pluspunt maar kan ook aangeleerd worden.

  • VRACHTWAGENCHAUFFEUR - VUILNISOPHALER TE BEERSE (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IOK AFVALBEHEER

    Type: Vaste Job

    Je zamelt afval in huis aan huis volgens een route via een GPS systeem. Je bestuurt de ophaalwagen en wisselt af met een collega chauffeur. Een belangrijk deel van je taak bestaat uit het ophalen zelf. Je zorgt voor de orde en netheid van de vrachtwagen. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van jezelf, je collega-ophalers en de omgeving. Je start als reserve-chauffeur en groeit door tot chauffeur. Een ophaalploeg bestaat uit een chauffeur, reserve-chauffeur en een ophaler. Het ophalen blijft altijd een deel uitmaken van je taak. Je wordt tewerkgesteld op het Milieubedrijf Beerse Oost, Steenbakkersdam 16-18 in 2340 Beerse.

  • Logistiek Bediende regio Gent (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als logistiek bediende in een firma te Desteldonk ben je verantwoordelijk voor: - Het behandelen van de nodige documenten en het versturen ervan naar de bevoegde personen - Het zorgen voor de administratieve verwerking van binnenkomende en uitgaande orders via het bestelplatform. Dit doe je in nauw overleg met andere collega's. - Je houdt de procedures en werkinstructies up to date. - Je bent verantwoordelijk voor de vlotte organisatie en de opvolging van bestellingen, leveringen en koeriers. - Je vangt chauffeurs op, registreert de goederen en doet de bijhorende administratie. - Je communiceert vlot met andere departementen en rapporteert (problemen tijdig) aan de Head Technical Services) - Je staat in voor de correcte behandeling van de stock en het beheer van de opslagplaatsen.

  • Kapster Leercontract (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: HAIRCREATION CHRISTEL

    Type: Leercontract

    Wil je graag een vak als kapster leren? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Zoek naar antwoorden van BEENHOUWERIJ GEUDENS in sociale netwerken
Look for responds of BEENHOUWERIJ GEUDENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEENHOUWERIJ GEUDENS. Laat een reactie achter voor BEENHOUWERIJ GEUDENS. BEENHOUWERIJ GEUDENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEENHOUWERIJ GEUDENS. Leave a respond for BEENHOUWERIJ GEUDENS. BEENHOUWERIJ GEUDENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEENHOUWERIJ GEUDENS op de google maps. Adres en contacten BEENHOUWERIJ GEUDENS
Location of BEENHOUWERIJ GEUDENS on the google maps. Address and contacts of BEENHOUWERIJ GEUDENS

Andere gerelateerde bedrijven als come BEENHOUWERIJ GEUDENS BEENHOUWERIJ GEUDENS: HILAIRE HOSTE | PLANTIJN-HOGESCHOOL | De Smet C | J.D. FRANCHIMONT | NEW POMPES FUNEBRES EUROPEENNES

Other related companies as BEENHOUWERIJ GEUDENS: HILAIRE HOSTE | PLANTIJN-HOGESCHOOL | De Smet C | J.D. FRANCHIMONT | NEW POMPES FUNEBRES EUROPEENNES

BEENHOUWERIJ GEUDENS is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BEENHOUWERIJ GEUDENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08303985595. Het bedrijf BEENHOUWERIJ GEUDENS bevindt zich op het adres: SCHUTTERSTRAAT 23; 2370; ARENDONK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 321,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 307,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Slagers. Producten gemaakt in BEENHOUWERIJ GEUDENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BEENHOUWERIJ GEUDENS is Landbouwdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEENHOUWERIJ GEUDENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEENHOUWERIJ GEUDENS, openstaande posities, locatie van BEENHOUWERIJ GEUDENS op de kaart.

BEENHOUWERIJ GEUDENS is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is BEENHOUWERIJ GEUDENS, company assigned to the tax number BE08303985595. The company BEENHOUWERIJ GEUDENS is located at the address: SCHUTTERSTRAAT 23; 2370; ARENDONK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 321,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 307,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Slagers. Products created in BEENHOUWERIJ GEUDENS were not found.
The main activity of BEENHOUWERIJ GEUDENS is Agricultural Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BEENHOUWERIJ GEUDENS is not available. You also can look at reviews of BEENHOUWERIJ GEUDENS, open positions, location of BEENHOUWERIJ GEUDENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEENHOUWERIJ GEUDENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEENHOUWERIJ GEUDENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEENHOUWERIJ GEUDENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEENHOUWERIJ GEUDENS, employees, financial statistics.