PASCAL TYTGAT

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • PASCAL TYTGAT
Private companiesCoal Mining • PASCAL TYTGAT

Contactgegevens PASCAL TYTGAT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PASCAL TYTGAT: address, phone, fax, email, website, opening hours

PASCAL TYTGAT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PASTOOR VERRIESTSTRAAT 48; 8570; ANZEGEM, België

Telefoon (phone): 56777395 (+32-56777395) 56777395 (+32-56777395)

Fax (fax): +32 (58) 518-16-72 +32 (58) 518-16-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PASCAL TYTGAT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PASCAL TYTGAT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PASCAL TYTGAT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PASCAL TYTGAT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PASCAL TYTGAT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PASCAL TYTGAT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PASCAL TYTGAT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PASCAL TYTGAT
Products information PASCAL TYTGAT

BTW identificatienummer (tax): BE06605224609
Ondernemingsnummer: 1148040771
Hoofdstad (capital): 703,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 396,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in PASCAL TYTGAT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Artsen and specialisten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PASCAL TYTGAT
(Get full report from official database of BE for PASCAL TYTGAT)

Aanvulling soorten activiteiten voor PASCAL TYTGAT
Addition kinds of activities for PASCAL TYTGAT

22210700. Ribbed breedgeweven stoffen | Ribbed broadwoven fabrics
22540101. Panties, breien | Panties, knit
25410203. Schappen, kantoor en winkel, hout | Shelving, office and store, wood
28699929. Zonne-stoffen, synthetisch organisch | Tanning agents, synthetic organic
50640201. High-fidelity apparatuur | High fidelity equipment
75329901. Antieke en klassieke auto restauratie | Antique and classic automobile restoration
76220304. Televisie reparatie winkel | Television repair shop
92249902. Brandweer, vrijwilliger | Fire department, volunteer

Werken bij PASCAL TYTGAT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PASCAL TYTGAT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PASCAL TYTGAT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PASCAL TYTGAT. Looking for open vacancies in other companies

  • bijverdienste ochtend: laden en lossen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een intussen zeer bekend bedrijf gespecialiseerd in het verkopen en aan-huis-leveren van electronica en witgoed, zijn wij op zoek naar gemotiveerde werkkrachten die een graag een centje zouden bijverdienen. Je werkdag start om 4u. Je staat in voor het laden en lossen van de bezorgbussen met witgoed. Deze goederen dienen eerst gescand te worden en daarna worden deze in de bussen gezet volgens een welbepaald patroon. Om 7.30u dienen alle bussen geladen te zijn zodat ze naar de klanten kunnen vertrekken, hier eindigt jouw werkdag. De job wordt geleerd op de werkvloer! Wij zijn op zoek naar gemotiveerde vroege vogels die willen bijleren en echt willen werken, ook op zaterdag

  • MONTEUR (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een langere seizoensopdracht voor minstens een aantal maanden kijken we uit naar een monteur om te werken in regio Wevelgem. Je cableert de profielen van de pergola's dit volgens elektrisch schema. Je doet de voormontage van de profielen. Je werkt elke weekdag tussen 7u en 18u.

  • INSTALLATEUR CV EN SANITAIR (VLEKKEM)

    Regio: VLEKKEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als installateur cv en sanitair Zelfstandig kunnen meewerken (of toch inzicht in de werken) Gemotiveerd persoon die de teveredenheid van de klant vooropstelt Nauwkeuring en precies werken Goede referenties ( stiptheid werk...)

  • All-Round Bediende. (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een All-Round Bediende met een sterke persoonlijkheid en een Junior ervaring. Jouw takenpakket: Je bouwt via telefonische en elektronische contacten een solide vertrouwensrelatie op met de klanten. Je staat garant voor een perfecte serviceverlening en behandelt inkomende aanvragen van klanten. Je vormt een hecht team met de vertegenwoordigers en de interne calculators en ondersteunt hun met de sales activiteiten: opvolging lopende projecten, offertes, leads, Je staat in voor retourzendingen, klachten, controle van de bestellingen...

  • Operator 2-ploegen (m/v) (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: FORUM JOBS DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Merchtem zoeken wij een operator die zal werken op de laklijn. Je wenst in 2 ploegen te werken. Je zal diverse machines bedienen en stuurt bij indien er zich problemen voordoen. Alle afgewerkte producten registreer je in de PC. Daarnaast sta je in nauw contact met de heftruckchauffeur die grondstoffen en afgewerkte producten aan -en afvoert.

  • Productiemedewerkers 3 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Lokeren zijn we op zoek naar losse arbeiders voor de kwaliteitscontrole. Het bedrijf is gespecialiseerd in het uitvoeren van kwaliteitscontroles in de automotive, meer bepaald het controleren van brandstoftanks. Als productiearbeider/ kwaliteitscontroleur ben je verantwoordelijk voor de volledige controle op het einde van de productielijn.

  • Helpdesk medewerker (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Accent Select Services Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze functie garandeer je de beschikbaarheid de continuïteit en de beveiliging van onze technische infrastructuur samen met een bestaande collega op onze hoofdzetel te Poperinge. Je ziet een uitdaging in structuur brengen in de IT organisatie en het IT beleid. Je werkt hiervoor samen met je IT collega in een beurtrolsysteem. Concreet doe je dit via volgende taken/verantwoordelijkheden: je ben het eerste aanspreekpunt voor technische aanvragen van gebruikers via een beurtrolsysteem met je IT collega dit voor zowel de software als voor de hardware vragen door een combinatie van logisch en technisch inzicht ben je in staat de juiste prioriteit te geven aan de binnenkomende technische aanvragen om deze op te lossen het instellen en onderhouden van de back-up het proactief signaleren van potentiële problemen en in overleg concrete oplossingen uitwerken het participeren in (deel)projecten voor het implementeren van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van ICT-infrastructuur het opstellen en onderhouden van beheerprocedures standaarden en systeemdocumentatie

  • Hostessen - jobstudenten voor 18/10 (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een evenement in Hooglede zijn wij voor 18/10 van 18u30 tot 24u30 op zoek naar 4 gemotiveerde jobstudenten. Je bent verantwoordelijk voor de vestiaire, het klaarzetten en uitdelen van goodiebags of voor het overhandigen van prijzen. Interesse? Bel 051/40.54.51!

  • Marketing Coördinator (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Als veelzijdig marketing talent sta je onder meer in voor volgende zaken: Het uitbouwen en implementeren van het algemeen communicatieplan, zowel digitaal als offline. Hierbij beheer je het marketingbudget. Natuurlijk heb je een goede kennis van het digitale media en werkt je dit ook uit: digital content, website, social media, kennis van SEO &SEA, … Deelnames aan opendeurdagen en beurzen behoren ook tot jouw takenpakket net als het ontwerpen van POS samen met de collega’s van Nederland Jij bewaakt onze huisstijl en maakt zelf advertenties met oog voor een creatief design en vormgeving Alle externe communicatie ligt in jouw handen: digitale content, nieuwsbrieven, … Je verwerft op korte tijd de nodige product- en marktkennis. Je werkt binnen het product marketing team en rapporteert aan de product & marketing manager. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een onderneming in Groot-Kortrijk, die een ruim aanbod aan technische oplossingen aanbiedt. Ze zijn in volle groei, en zijn hierdoor op zoek naar iemand om het sales-team te vervoegen.

  • Gerant (e) voor kledingszaak - regio Izegem - VAST contract (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als gerant (e) in de fashion of je hebt er reeds een aantal jaren opzitten als verkoper / verkoopster en bent klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Misschien is deze functie als gerant wel iets voor jou? Dit is een functie met veel verschillende aspecten: Aansturen en coachen van verschillende personeelsleden Opmaak van personeelsplanningen, opvangen van ziektes en verlof door tijdelijke krachten in te schakelen Je neemt het volledige beheer van de winkel onder jouw vleugels en streeft naar de te behalen budgetten Je werkt actief mee in de verkoop, kassa, stock etc.

  • persoonlijk assistent / persoonlijk assistente (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Marijke Goovaerts

    Type: Vaste Job

    Ik ben een dame met een motorische beperking van 33 jaar. Ik zoek assistentie voor: persoonlijke verzorging praktische hulp in kunst academie (avondles) Sociaal leven (ook uitgaan) dag uitstappen klein huishouden Verder wens ik ook graag hulp bij: 'crossen' met rolstoel mee fietsen met mijn scooter trein nemen met rolstoel autoritten waken over materiaal zwemactiviteiten Hiervoor zoek ik een vlotte assistent(e).

  • Reclame bedeler in Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van PASCAL TYTGAT in sociale netwerken
Look for responds of PASCAL TYTGAT in social networks

Lees alle opmerkingen voor PASCAL TYTGAT. Laat een reactie achter voor PASCAL TYTGAT. PASCAL TYTGAT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PASCAL TYTGAT. Leave a respond for PASCAL TYTGAT. PASCAL TYTGAT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PASCAL TYTGAT op de google maps. Adres en contacten PASCAL TYTGAT
Location of PASCAL TYTGAT on the google maps. Address and contacts of PASCAL TYTGAT

Andere gerelateerde bedrijven als come PASCAL TYTGAT PASCAL TYTGAT: ARENO | C VITRES-EXPRESS | LAVALLE GARAGE | Dethy F | Castellino

Other related companies as PASCAL TYTGAT: ARENO | C VITRES-EXPRESS | LAVALLE GARAGE | Dethy F | Castellino

PASCAL TYTGAT is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PASCAL TYTGAT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06605224609. Het bedrijf PASCAL TYTGAT bevindt zich op het adres: PASTOOR VERRIESTSTRAAT 48; 8570; ANZEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 703,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 396,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Artsen and specialisten. Producten gemaakt in PASCAL TYTGAT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PASCAL TYTGAT is Steenkoolmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PASCAL TYTGAT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PASCAL TYTGAT, openstaande posities, locatie van PASCAL TYTGAT op de kaart.

PASCAL TYTGAT is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is PASCAL TYTGAT, company assigned to the tax number BE06605224609. The company PASCAL TYTGAT is located at the address: PASTOOR VERRIESTSTRAAT 48; 8570; ANZEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 703,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 396,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Artsen and specialisten. Products created in PASCAL TYTGAT were not found.
The main activity of PASCAL TYTGAT is Coal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PASCAL TYTGAT is not available. You also can look at reviews of PASCAL TYTGAT, open positions, location of PASCAL TYTGAT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PASCAL TYTGAT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PASCAL TYTGAT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PASCAL TYTGAT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PASCAL TYTGAT, employees, financial statistics.