ARENO

Contactgegevens ARENO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARENO: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARENO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU PARC INDUSTRIEL 54; 4300; WAREMME, België

Telefoon (phone): 19330910 (+32-19330910) 19330910 (+32-19330910)

Fax (fax): +32 (15) 232-40-95 +32 (15) 232-40-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARENO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARENO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARENO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARENO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARENO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARENO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARENO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARENO
Products information ARENO

BTW identificatienummer (tax): BE02190093994
Ondernemingsnummer: 7962036132
Hoofdstad (capital): 602,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 593,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Activités: Enlèvement de L'Amiante.. Activités: Nettoyage de Pierres & Fa?ades,Restauration de Pierres & de Fa?ades.. Produits & Activités: Entrepreneurs en Rénovation,Restauration,B?timents Résidentiels.. Produits & Services: Rejointoyage.

Product categorie (product category): Ramassage and traitement des déchets agricoles,industriels and de construction. Constructions résidentielles spécifiques. Travaux de finition and nettoyage de b?timents. Construction de maisons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARENO
(Get full report from official database of BE for ARENO)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARENO
Addition kinds of activities for ARENO

278200. Blankboeken en Looseleafbinders | Blankbooks and looseleaf binders
07210102. Boomgaard en wijnstoksnijwerk | Orchard tree and vine pruning services
25319901. Vergaderzaal meubels | Assembly hall furniture
31310206. Houten hielblokken | Wood heel blocks
39490405. sneeuwschoenen | Snowshoes
83619900. Residentiële zorg, nec | Residential care, nec
86110301. Beter zakenbureau | Better business bureau
87330101. Bacteriologisch onderzoek | Bacteriological research
87420302. Franchising consultant | Franchising consultant

Werken bij ARENO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARENO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARENO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARENO. Looking for open vacancies in other companies

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER 2 ploegen Waregem m/v (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Waregem, zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker M/V Als onderhoudstechnieker maak je deel uit van het technisch onderhoudsteam. Je bent verantwoordelijk voor het bedrijfsklaar houden van het machinepark. Je staat in voor het instellen en afregelen van mixers en afvulmachines. Tenslotte ben je ook verantwoordelijk voor het dagelijks preventief onderhoud en herstellingen.

  • Mechanieker (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant legt zich toe op maintenance activiteiten, revisie van pompen, onderhoud van roterende machines en verspanning. Voor hun atelier te Zelzate, zijn we op zoek naar mechaniekers. • algemeen onderhoud productielijnen, pompen, kleppen... in atelier of on site bij klanten • oplossen elektrische en mechanische storingen • vervangen mechanische onderdelen • uitvoeren preventieve controles • vervangen pneumatische en hydraulische onderdelen

  • Hotel receptionist (m/v) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Westerlo zijn we opzoek naar een receptionist die vrij snel kan opstarten in een variabel takenpakket. Het onthaal en verwelkoming van de klanten. De check-in en check-out. Behandelen van de boekingen (telefonisch per mail aan de receptie of online). Communicatie. Bediening van de bar en restaurant – bijspringen indien nodig. Klaarzetten van ruimtes. Informeren van de klanten en adviseren.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vossem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VOSSEM)

    Regio: VOSSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren. Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • DRINGEND!! Poetsvrouw of poetsman - REGIO WETTEREN (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Maaltijdcheques Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • STUDENTENJOB (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. We zijn toonaangevend in de tuincentrasector. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

  • Student op vrijdag voor boetiek in Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken een student die iedere vrijdag kan werken in een damesboetiek te Hasselt. Je helpt de klanten in hun zoektocht naar hun gepaste outfit.

  • Verpleegkundige voor de dienst Hart -en Vaatheelkunde (m/v) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: UZ Brussel

    Type: Vaste Job

    Functie: Het verpleegkundig departement biedt je de kans om je in alle richtingen te ontplooien en vervolmaken. Je krijgt de kans om samen met je collega's en andere zorgverstrekkers de visie van het ziekenhuis mee gestalte te geven. Je vindt patiënt- en familie georiënteerde zorg belangrijk. Je volgt de nieuwste ontwikkelingen op geneeskundig en verpleegkundig vlak van dichtbij. Op iedere afdeling wordt de zorg ondersteund door een afdelingssecretaresse en een logistiek assistent.

  • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: MAMZEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

  • Freelance Projectingenieur Technieken (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ARTES ROEGIERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In eerste instantie zul je op een werf opgeleid worden door een ervaren collega in electriciteit, HVAC en sanitair. Daar leer je dus het reilen en zeilen van een werf, de kneepjes van het vak. Na deze opleidingsperiode, ben je in ruime mate verantwoordelijk voor de volledige praktische organisatie en totaaluitvoering voor het luik technieken van één of meerdere werven. Dit zowel op technisch, commercieel als financieel-administratief vlak. Na de door jou gevoerde onderhandelingsfase, stuur je onze onderaannemers aan om de projecten vlot te laten verlopen. Wekelijks vergader je met de bouwheer, architect, etc. over het verloop van de werken. Dit doe je in nauwe samenwerking met het bouwteam. Daarnaast word je ook in de voorbereidende fase van een dossier betrokken door de aanbestedingsdienst om optimaal gebruik te maken van jouw kennis en expertise. Je geeft jouw visie mee op de aanpak, de varianten, de offertes die aangevraagd moeten worden etc. Het doel is steeds om de gekende Artes kwaliteit te leveren binnen de vooropgestelde planning en met de gewenste financiële resultaten. Dit doe je voor één of twee grotere werven tegelijk en telkens in een constructieve samenwerking met het bouwteam.

  • Logopediste Tielt-Winge/Kessel-Lo gezocht (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: LOGOHUIS KESSEL-LO - LOGOHUIS TIELT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vacature Logohuis Kessel-Lo en Tielt-Winge Ik ben op zoek naar een flexibele en enthousiaste collega om de praktijk(en) in Kessel-Lo (Leuven) en Tielt-Winge te versterken. Momenteel gaat het om een vijftiental uren zodat deze job als zelfstandig logopedist vlot te combineren is met een ander takenpakket. Je behandelt vooral leerproblemen, taalproblemen en articulatieproblemen. Verder kan je steeds rekenen op hulp bij administratieve taken of het voorbereiden van therapieën. In de praktijk is het nodige therapie – en testmateriaal aanwezig. Wat wordt er van jou verwacht: - Diploma bachelor of master in de logopedie - RIZIV-nummer en FOD-erkenning - Ervaring niet noodzakelijk ( pas afgestudeerden zeker welkom) - Rijbewijs + wagen Indien je interesse hebt, neem dan zeker contact op met mij. Lisa Lecomte 0474/43 62 04 - [email protected]

Zoek naar antwoorden van ARENO in sociale netwerken
Look for responds of ARENO in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARENO. Laat een reactie achter voor ARENO. ARENO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARENO. Leave a respond for ARENO. ARENO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARENO op de google maps. Adres en contacten ARENO
Location of ARENO on the google maps. Address and contacts of ARENO

Andere gerelateerde bedrijven als come ARENO ARENO: ALU + | EUROFREINS | VIVIANE OLBREGTS | Timar SPRL | Adriaenssens Greet

Other related companies as ARENO: ALU + | EUROFREINS | VIVIANE OLBREGTS | Timar SPRL | Adriaenssens Greet

ARENO is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ARENO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02190093994. Het bedrijf ARENO bevindt zich op het adres: RUE DU PARC INDUSTRIEL 54; 4300; WAREMME. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 602,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 593,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Ramassage and traitement des déchets agricoles,industriels and de construction. Constructions résidentielles spécifiques. Travaux de finition and nettoyage de b?timents. Construction de maisons. Lijst met producten zijn Activités: Enlèvement de L'Amiante.. Activités: Nettoyage de Pierres & Fa?ades,Restauration de Pierres & de Fa?ades.. Produits & Activités: Entrepreneurs en Rénovation,Restauration,B?timents Résidentiels.. Produits & Services: Rejointoyage..
De hoofdactiviteit van ARENO is Steenkoolmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARENO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARENO, openstaande posities, locatie van ARENO op de kaart.

ARENO is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is ARENO, company assigned to the tax number BE02190093994. The company ARENO is located at the address: RUE DU PARC INDUSTRIEL 54; 4300; WAREMME. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 602,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 593,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Ramassage and traitement des déchets agricoles,industriels and de construction. Constructions résidentielles spécifiques. Travaux de finition and nettoyage de b?timents. Construction de maisons. List of products are Activités: Enlèvement de L'Amiante.. Activités: Nettoyage de Pierres & Fa?ades,Restauration de Pierres & de Fa?ades.. Produits & Activités: Entrepreneurs en Rénovation,Restauration,B?timents Résidentiels.. Produits & Services: Rejointoyage..
The main activity of ARENO is Coal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ARENO is not available. You also can look at reviews of ARENO, open positions, location of ARENO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARENO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARENO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARENO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARENO, employees, financial statistics.