P. ANTHOINE

Contactgegevens P. ANTHOINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data P. ANTHOINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

P. ANTHOINE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE EMILE DUTRIEUX 7; 6061; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71317997 (+32-71317997) 71317997 (+32-71317997)

Fax (fax): +32 (10) 311-22-63 +32 (10) 311-22-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) P. ANTHOINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "P. ANTHOINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "P. ANTHOINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van P. ANTHOINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen P. ANTHOINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of P. ANTHOINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees P. ANTHOINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti P. ANTHOINE
Products information P. ANTHOINE

BTW identificatienummer (tax): BE04462615966
Ondernemingsnummer: 8408630371
Hoofdstad (capital): 177,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 314,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in P. ANTHOINE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Artsen and specialisten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor P. ANTHOINE
(Get full report from official database of BE for P. ANTHOINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor P. ANTHOINE
Addition kinds of activities for P. ANTHOINE

20529917. Tarwe crackers | Wheat crackers
22530401. Jurken, handbrei | Dresses, hand knit
26210907. Gebouw papier, schede | Building paper, sheathing
33259902. Bussen, gegoten staal: behalve investeringen | Bushings, cast steel: except investment
73890306. Field audits, kabeltelevisie | Field audits, cable television

Werken bij P. ANTHOINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in P. ANTHOINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor P. ANTHOINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for P. ANTHOINE. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Brugge zijn wij op zoek naar een reachtruckchauffeur (2 ploegen). Je begint in het magazijn als lader en losser waar je ook moet werken met een elektrisch transpallet. Na verloop van tijd zal je meer en meer ingeschakeld worden om reachwerk te doen.

  • Huishoudhulp (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: t-interim Puurs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres!! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp (M/V) in de regio Bornem/Puurs/Sint-Amands. Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP - Werken bij zorgbehoevenden - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Naar aanleiding van onze samenwerking met het OCMW van Herentals, krijgen we meer oudere klanten (65 jaar en ouder). Daarom zijn we op zoek naar huishoudhulpen die graag bij oudere mensen werken. Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. Soms mag je klein verstelwerk doen, maaltijden bereiden en boodschappen doen. De job is dus erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Ook het aantal uur is bespreekbaar: wanneer een voltijdse job voor jou niet haalbaar is, kan je werken in een deeltijds rooster van minimaal 13 uur per week. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. Deze vacature betreft voornamelijk 'werken bij oudere mensen'. 't Gerief werkt niet uitsluitend bij senioren of bejaarden. Ons klantenbestand toont een zeer divers publiek. Solliciteren mag dus altijd: geef gerust je wensen door tijdens het sollicitatiegesprek. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Munsterbilzen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MUNSTERBILZEN)

    Regio: MUNSTERBILZEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP BEERZEL (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Beerzel zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Lo-Reninge (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • BEDIENDE MET KENNIS VERZEKERINGEN (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Ieper zijn wij op zoek naar een bediende op de administratieve afdeling. Jouw taken: Openen en beheren van nieuwe schadedossiers (brand, familiale en auto) - van A tot Z. Het verwerken van schadeaangiftes. Schadevergoedingsprocedures opstarten en opvolgen. Indexeren van digitale post van een verzekeringsmaatschappij.

  • Student frituur (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: t-interim Waregem

    Type: Studentenjob

    Het ontvangen van de klanten met een smile, het noteren van bestellingen en de voorbereiding ervan; Klanten afrekenen op correct wijze; Een klantvriendelijke, vlotte service gedurende de weekendavonden; Presenteren van de gerechten; Het netjes houden van de eetzaal.

  • JOBSTUDENT VERPLEEGKUNDIGE (MELSBROEK)

    Regio: MELSBROEK

    Bedrijf: NATIONAAL MS CENTER

    Type: Studentenjob

    Je wil op regelmatige basis komen werken als jobstudent • Je werkt mee aan de revalidatie en behandeling van personen met multiple sclerose of andere chronische neurologische aandoeningen • Je maakt deel uit van een gedreven team van zorgkundigen en verpleegkundigen • Je wordt ingezet in de weekends en vakantieperioden volgens jouw beschikbaarheidskalender.

  • JOBSTUDENT ZORG M/V (weekends) (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Orelia Zorg NV

    Type: Studentenjob

    De woonzorgcentra van Orelia zijn een warme, zonnige thuishaven. We bieden er onze bewoners en hun familie gouden jaren. Het is een plek waar iedereen, met respect voor ieders persoonlijkheid, een zinvolle oude dag kan beleven. Menselijkheid en vriendschap vormen daarvoor de basis. Orelia staat garant voor een kwalitatieve zorg, om deze verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een super gemotiveerde zorgstudent. Als gedreven student heb je een hart voor ouderen. Je job is heel divers. Samen met je collega’s sta je in voor de verzorging van de bewoners en bied je praktische hulp wanneer het hen wat moeilijker gaat. Je herkent de noden van de bewoner, hebt aandacht voor de omgeving en signaleert zijn/haar evolutie. Je doet er alles aan opdat onze bewoners zich thuis voelen, altijd met respect voor ieders eigenheid, behoeften en privacy. Duur en aantal uren in overleg af te spreken.

  • Freelance docent hennapainting (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beste docent! We zoeken een nieuwe collega die les zal geven aan onze school. Centrum voor Avondonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Als freelance docent bij het Centrum voor Avondonderwijs geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal van het CVA. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding. Je stelt een eindexamen op en verwerkt de resultaten met degelijke feedback voor jouw cursisten..

  • Gentis - .NET Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze klant is een Belgisch bedrijf, actief binnen de financiële sector. Een greep uit jouw dagelijkse taken.. Je neemt de leiding in technische projecten. Je bewaart het overzicht en waakt over de kwaliteit van de geleverde oplossing. Je bepaalt de technische architectuur mee. Je wordt betrokken in strategische discussies en denkt actief mee over de uitbouw van ons platform. Je komt terecht in een multi-disciplinair team van .NET developers, business analists, software quality engineers en solution architects/team leads. Je neemt het mentorship op van Junior en Medior developers. Onder het motto "leading-by-example", werk je als ervaren .NET developer efficient mee aan de oplossing. De functie-eisen voor deze missie.. Je hebt minimaal 3 jaar bewezen werk ervaring als .NET developer en minstens 7 jaar werkervaring Je bent een teamspeler en vertrouwd met de werking van een Scrum team. Je hebt kennis van onder andere: ASP.NET / MVC / Entity Framework / SQL Server / Azure... Je kan het overzicht bewaren in een complex technisch project. Je spreekt naast het Nederlands ook vloeiend Engels Details.. Locatie: Regio Mechelen Duur: 6+ maanden

Zoek naar antwoorden van P. ANTHOINE in sociale netwerken
Look for responds of P. ANTHOINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor P. ANTHOINE. Laat een reactie achter voor P. ANTHOINE. P. ANTHOINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for P. ANTHOINE. Leave a respond for P. ANTHOINE. P. ANTHOINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie P. ANTHOINE op de google maps. Adres en contacten P. ANTHOINE
Location of P. ANTHOINE on the google maps. Address and contacts of P. ANTHOINE

Andere gerelateerde bedrijven als come P. ANTHOINE P. ANTHOINE: HARIKILA SOUVATZIS | JESSICA DESIGN | MAURITS JACOBS BVBA | BOEKHANDEL SELETSKI | GREENLAND

Other related companies as P. ANTHOINE: HARIKILA SOUVATZIS | JESSICA DESIGN | MAURITS JACOBS BVBA | BOEKHANDEL SELETSKI | GREENLAND

P. ANTHOINE is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is P. ANTHOINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04462615966. Het bedrijf P. ANTHOINE bevindt zich op het adres: RUE EMILE DUTRIEUX 7; 6061; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 177,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 314,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Artsen and specialisten. Producten gemaakt in P. ANTHOINE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van P. ANTHOINE is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van P. ANTHOINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van P. ANTHOINE, openstaande posities, locatie van P. ANTHOINE op de kaart.

P. ANTHOINE is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is P. ANTHOINE, company assigned to the tax number BE04462615966. The company P. ANTHOINE is located at the address: RUE EMILE DUTRIEUX 7; 6061; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 177,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 314,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Artsen and specialisten. Products created in P. ANTHOINE were not found.
The main activity of P. ANTHOINE is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of P. ANTHOINE is not available. You also can look at reviews of P. ANTHOINE, open positions, location of P. ANTHOINE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over P. ANTHOINE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf P. ANTHOINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about P. ANTHOINE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company P. ANTHOINE, employees, financial statistics.