HARIKILA SOUVATZIS

Contactgegevens HARIKILA SOUVATZIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HARIKILA SOUVATZIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

HARIKILA SOUVATZIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE VENISE 2; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 26403857 (+32-26403857) 26403857 (+32-26403857)

Fax (fax): +32 (9) 446-73-43 +32 (9) 446-73-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HARIKILA SOUVATZIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HARIKILA SOUVATZIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HARIKILA SOUVATZIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HARIKILA SOUVATZIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HARIKILA SOUVATZIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HARIKILA SOUVATZIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HARIKILA SOUVATZIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HARIKILA SOUVATZIS
Products information HARIKILA SOUVATZIS

BTW identificatienummer (tax): BE04536773681
Ondernemingsnummer: 4226684570
Hoofdstad (capital): 516,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 339,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Activités: Blanchisserie, Nettoyage à Sec, Salon-Lavoir.

Product categorie (product category): Blanchisseries and teintureries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HARIKILA SOUVATZIS
(Get full report from official database of BE for HARIKILA SOUVATZIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor HARIKILA SOUVATZIS
Addition kinds of activities for HARIKILA SOUVATZIS

516910. Noncorrosive producten en materialen | Noncorrosive products and materials
16290109. Levee constructie | Levee construction
25110303. Kinderstoelen, kinderen: hout | High chairs, children's: wood
25110400. Houten speelkamer meubels | Wood game room furniture
27829904. Voorbeeldboeken | Sample books

Werken bij HARIKILA SOUVATZIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HARIKILA SOUVATZIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HARIKILA SOUVATZIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HARIKILA SOUVATZIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Facility Coördinator (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je fungeert als aanspreekpunt voor gebouwbeheerders en doet gericht voorstellen om technische en facilitaire problemen op te lossen - Na een plaatsbezoek stel je een plan van aanpak op in overleg met de leidinggevende - Je begeleidt eigen medewerkers en onderaannemers bij opstart van de werkzaamheden, en je volgt verder het project van kortbij op - Je werkt steeds binnen de contractuele afspraken en in goed overleg met de opdrachtgever/klant - Je rapporteert aan de Project- of Onderhoudscoördinator van de opdrachtgever/klant

  • Bandenmonteur (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Je staat in voor het monteren van banden op personenwagens en camionettes. • Daarnaast sta je ook in voor de herstelling van banden. • Je werkt in dagdienst van 8-17u en op zaterdag van 8-12u

  • Chauffeur CE dagritten met oplegger (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de gemotiveerde en ervaren chauffeur CE waar wij naar op zoek zijn? Ben je als chauffeur CE op zoek naar werk met dagritten? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor ons! Voor onze klant, regio Wevelgem, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE met ervaring. Jouw taak als je rijdt met een oplegger/container is dat je met lege containers naar de klanten gaan en terugkomt naar Wevelgem met volle containers. Je rijdt dagritten, je vertrekt rond 5u 's morgens en bent terug rond 16u in de namiddag. (flexibiliteit is een vereiste). De klanten bevinden zich in groot België.

  • Automatisatie technieker (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Ontex te Buggenhout zijn we op zoek naar een Automatisatietechnieker voor in een tweeploegensysteem. De functie omvat een ruim takenpakket. Je staat in voor de werking van de geautomatiseerde inpakinstallaties van verschillende machinelijnen. Verder sta je in voor het omstellen en afregelen van de verschillende programma’s van deze inpakinstallaties Zelfstandig problemen kunnen oplossen en indien nodig meehelpen om tot structurele verbeteringen te komen is geen probleem voor jou. Verder moet je ook de printers kunnen omstellen (code op luier,zakken,dozen,…) Daarnaast moet je ook kleine onderhoudswerken uitvoeren

  • Magazijnier/Chauffeur C (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als medewerker verpakking/chauffeur C zal je instaan voor het verpakken van charcuterie. Je zal eveneens enkele dagen per week leveringen doen bij klanten met de vrachtwagen (rijbewijs C). Je zal werken van maandag tem vrijdag. En dit van 6u30 tem 14u50.

  • Orderpicker (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: t-interim Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    adhv bestelbon zet je bestellingen klaar,  je werkt met handscan

  • METSER (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als metser: Kan je volledig zelfstandig werken Beschik je over de nodige passie voor je werk Ben je een echte teamplayer Heb je inzicht in het werk Kan je planlezen Heb je een technische achtergrond Werk je volgens de veiligheidsvoorschriften Kan je profielen uitzetten Kan je façade en ruwbouw metsen Kan je zowel in de mortel als met lijm metsen Heb je ervaring met klein handgereedschap

  • Gemotiveerde huishoudhulpen Heffen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Vip Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,....) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! De medewerkers van VIP Home Services beantwoorden al je vragen, ondersteunen jou in de administratie en opvolging van dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit,.... Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen! Heb je nog geen klanten of wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Scherpenheuvel-zichem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHERPENHEUVEL-ZICHEM)

    Regio: SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Jobstudenten / medewerkers zaal- en bar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DI MASSIMO

    Type: Studentenjob

    Pizzeria ' DI MASSIMO ' gelegen op de Graslei in het hartje van Gent zoekt extra zaalmedewerkers. Je zal instaan voor de volgende taken: bestellingen maken koelkasten aanvullen ...

  • RECEPTIONIST(E) TERHILLS HOTEL (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: TERHILLS HOTEL

    Type: Vaste Job

    Als receptionist(e) ben je het visitekaartje van het Terhills Hotel en het aanspreekpunt voor onze gasten. Jouw oog voor detail, professionaliteit en gastvrijheid biedt onze gasten een warm en uniek verblijf bij Terhills. FUNCTIEOMSCHRIJVING: Verrichten van receptiewerkzaamheden; check-in + check-out telefoongesprekken voeren en e-mails beheren inboeken van reservaties (hotel + restaurant) Je bent het aanspreekpunt van het hotel Je verwelkomt de gasten en alle bezoekers Je geeft een rondleiding indien gewenst door de gasten Je geeft de nodige inlichtingen over het hotel en de regio Je draagt bij aan een optimale teamsfeer Je zorgt voor een unieke gastbeleving en een professionele service Je draagt bij tot een vlotte communicatie tussen alle diensten Je staat overigens in voor allround administratieve taken, eigen aan de functie

Zoek naar antwoorden van HARIKILA SOUVATZIS in sociale netwerken
Look for responds of HARIKILA SOUVATZIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor HARIKILA SOUVATZIS. Laat een reactie achter voor HARIKILA SOUVATZIS. HARIKILA SOUVATZIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HARIKILA SOUVATZIS. Leave a respond for HARIKILA SOUVATZIS. HARIKILA SOUVATZIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HARIKILA SOUVATZIS op de google maps. Adres en contacten HARIKILA SOUVATZIS
Location of HARIKILA SOUVATZIS on the google maps. Address and contacts of HARIKILA SOUVATZIS

Andere gerelateerde bedrijven als come HARIKILA SOUVATZIS HARIKILA SOUVATZIS: DEN GOUDEN HARYNCK | VOETEN MANETTE | MARIE-FRANCE DELVAL | NATHALIE DEFOSSE | MARTINE VAN HOOREBEKE

Other related companies as HARIKILA SOUVATZIS: DEN GOUDEN HARYNCK | VOETEN MANETTE | MARIE-FRANCE DELVAL | NATHALIE DEFOSSE | MARTINE VAN HOOREBEKE

HARIKILA SOUVATZIS is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HARIKILA SOUVATZIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04536773681. Het bedrijf HARIKILA SOUVATZIS bevindt zich op het adres: RUE DE VENISE 2; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 516,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 339,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Blanchisseries and teintureries. Lijst met producten zijn Activités: Blanchisserie, Nettoyage à Sec, Salon-Lavoir..
De hoofdactiviteit van HARIKILA SOUVATZIS is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HARIKILA SOUVATZIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HARIKILA SOUVATZIS, openstaande posities, locatie van HARIKILA SOUVATZIS op de kaart.

HARIKILA SOUVATZIS is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is HARIKILA SOUVATZIS, company assigned to the tax number BE04536773681. The company HARIKILA SOUVATZIS is located at the address: RUE DE VENISE 2; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 516,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 339,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Blanchisseries and teintureries. List of products are Activités: Blanchisserie, Nettoyage à Sec, Salon-Lavoir..
The main activity of HARIKILA SOUVATZIS is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HARIKILA SOUVATZIS is not available. You also can look at reviews of HARIKILA SOUVATZIS, open positions, location of HARIKILA SOUVATZIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HARIKILA SOUVATZIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HARIKILA SOUVATZIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HARIKILA SOUVATZIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HARIKILA SOUVATZIS, employees, financial statistics.