FOCINAC ACTION SHOP

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • FOCINAC ACTION SHOP
Private companiesCoal Mining • FOCINAC ACTION SHOP

Contactgegevens FOCINAC ACTION SHOP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FOCINAC ACTION SHOP: address, phone, fax, email, website, opening hours

FOCINAC ACTION SHOP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TURNHOUTSEBAAN 281-283; 2140; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32720081 32720081

Fax (fax): +32 (63) 779-67-52 +32 (63) 779-67-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FOCINAC ACTION SHOP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FOCINAC ACTION SHOP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FOCINAC ACTION SHOP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FOCINAC ACTION SHOP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FOCINAC ACTION SHOP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FOCINAC ACTION SHOP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FOCINAC ACTION SHOP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FOCINAC ACTION SHOP
Products information FOCINAC ACTION SHOP

BTW identificatienummer (tax): BE01280151367
Ondernemingsnummer: 1909393310
Hoofdstad (capital): 845,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 725,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Produits: Magn茅toscopes, Hi-Fi, T茅l茅visions.. Produits: T茅l茅phones Mobiles.

Product categorie (product category): Equipement photographique. Mat茅riel de T茅l茅communication. Electrom茅nager, t茅l茅visions and radios

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FOCINAC ACTION SHOP
(Get full report from official database of BE for FOCINAC ACTION SHOP)

Aanvulling soorten activiteiten voor FOCINAC ACTION SHOP
Addition kinds of activities for FOCINAC ACTION SHOP

336600. Kopergieterijen | Copper foundries
735902. Coin-operated machine verhuur diensten | Coin-operated machine rental services
28190801. Silicagel | Silica gel
31310305. Welting, snij voorraad en vinden | Welting, cut stock and finding
35520105. Carding machines, textiel | Carding machines, textile
76992700. Hobby en verzamelaars diensten | Hobby and collectors services

Werken bij FOCINAC ACTION SHOP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FOCINAC ACTION SHOP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FOCINAC ACTION SHOP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FOCINAC ACTION SHOP. Looking for open vacancies in other companies

  • MAGAZIJNMEDEWERKERS-ORDERPICKERS | 2-PLOEGEN/DAGDIENST | GROBBENDONK | VOLTIJDS (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Grobbendonk zijn wij op zoek naar flexibele magazijnmedewerkers: Flexibiliteit in het magazijn is volledig je ding Je pickt goederen aan de hand van een handscanner In- en uitpakken van binnengekomende goederen Laden en lossen van vrachtwagens

  • Onderhoudstechnieker / mechanieker (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een opleiding mechanica gevolgd en hebt een goeie technische kennis? Je zoekt een job als mechanieker in de regio van Gullegem? Dan hebben wij de job voor jou! We zijn op zoek naar een mecanicien voor het ombouwen en aanpassen van machines. Daarnaast sta je in voor het herstellen en onderhouden van het machinepark.

  • All-Round Bediende. (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een All-Round Bediende met een sterke persoonlijkheid en een Junior ervaring. Jouw takenpakket: Je bouwt via telefonische en elektronische contacten een solide vertrouwensrelatie op met de klanten. Je staat garant voor een perfecte serviceverlening en behandelt inkomende aanvragen van klanten. Je vormt een hecht team met de vertegenwoordigers en de interne calculators en ondersteunt hun met de sales activiteiten: opvolging lopende projecten, offertes, leads, Je staat in voor retourzendingen, klachten, controle van de bestellingen...

  • Lasser met ervaring (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij zeer flexibel naar uren toe? Ben jij een ervaren lasser met inzicht? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze klant zijn wij opzoek naar een ervaren lasser die passie heeft. Jouw takenpakket bevat: Voorbereiding van de werken; Boren, knippen, zagen, ... Monteren en samenstellen; Halfautomatisch lassen; Indien gewenst mee op montage (dit is vrijblijvend).

  • ALLROUND BOEKHOUDKUNDIG BEDIENDE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent samen met de hoofdboekhoudster verantwoordelijk voor de leveranciersboekhouding . Je controleert en verwerkt de aankoopfacturen, voert betalingen uit en onderhoudt contacten met leveranciers. Je staat open voor ad hoc projecten/taken zoals controle fiscale schulden en beheer van diverse enquê;tes. Je bent het eerste aanspreekpunt inzake verzekeringen (wagenpark, burgerlijke aansprakelijkheid bouwwerken, machinebreuk) en volgt alles op van A tot Z.

  • Productieverantwoordelijke (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een groothandel in verse vis, zijn wij op zoek naar een productie verantwoordelijke om te werpen met de vaste nacht.  Je zal instaan voor: het ingeven van inkomende bestellingen in een bestelsysteem Het controleren van inkomende goederen Het aansturen van een klein team van fileerders, motiveren en oplossingsgericht denken

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Eke-Nazareth-De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Bierbeek (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Bierbeek en omgeving

  • HUISHOUDHULP (M/V) DIKSMUIDE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Installateur sanitair / loodgieter (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Ervaren loodgieter? Kennis van zowel sanitair als centrale verwarming? Op zoek naar een job in de bouw regio Zwevegem? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Adecco Construct is voor de regio Zwevegem op zoek naar een installateur sanitair en centrale verwarming. Je staat in het plaatsen, regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming en sanitair. Alsook leg je als loodgieter alle leidingen voor het aansluiten van sanitair en centrale verwarming. Je komt terecht in een dynamisch bedrijf met een heel goeie werksfeer. Respect voor elkaar is uiterst belangrijk.

  • All-round Nachtmedewerker << Zelfstandige basis - Freelance >> (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TURNHOUT CITY HOTEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze vestiging te Turnhout zijn wij op zoek naar een gemotiveerde All-round nachtmedewerker om ons gemotiveerde team te versterken. Uren: 23.00 - 07.00 - Gasten verwelkomen - Onderhoud in het gebouw (lampen vervangen, ...) - Mee instaan voor de algemene netheid van ons gebouw - Ontbijt voorbereiden/klaarmaken voor de gasten s'ochtends - ...

  • kinderpsycholoog (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: OP WIELTJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Begeleiden en behandelen van sociaal-emotionele problemen bij kinderen en jongeren. Begeleiding bij moeilijk hanteerbaar gedrag. Ouderbegeleiding en opvoedingsondersteuning. Procesgerichte diagnostiek.

Zoek naar antwoorden van FOCINAC ACTION SHOP in sociale netwerken
Look for responds of FOCINAC ACTION SHOP in social networks

Lees alle opmerkingen voor FOCINAC ACTION SHOP. Laat een reactie achter voor FOCINAC ACTION SHOP. FOCINAC ACTION SHOP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FOCINAC ACTION SHOP. Leave a respond for FOCINAC ACTION SHOP. FOCINAC ACTION SHOP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FOCINAC ACTION SHOP op de google maps. Adres en contacten FOCINAC ACTION SHOP
Location of FOCINAC ACTION SHOP on the google maps. Address and contacts of FOCINAC ACTION SHOP

Andere gerelateerde bedrijven als come FOCINAC ACTION SHOP FOCINAC ACTION SHOP: RESTAURANT ADRIATICO | PAY CARE | MARTENS | PHILIPPE VILLERS | E.F.E.B.

Other related companies as FOCINAC ACTION SHOP: RESTAURANT ADRIATICO | PAY CARE | MARTENS | PHILIPPE VILLERS | E.F.E.B.

FOCINAC ACTION SHOP is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FOCINAC ACTION SHOP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01280151367. Het bedrijf FOCINAC ACTION SHOP bevindt zich op het adres: TURNHOUTSEBAAN 281-283; 2140; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 845,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 725,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Equipement photographique. Mat茅riel de T茅l茅communication. Electrom茅nager, t茅l茅visions and radios. Lijst met producten zijn Produits: Magn茅toscopes, Hi-Fi, T茅l茅visions.. Produits: T茅l茅phones Mobiles..
De hoofdactiviteit van FOCINAC ACTION SHOP is Steenkoolmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FOCINAC ACTION SHOP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FOCINAC ACTION SHOP, openstaande posities, locatie van FOCINAC ACTION SHOP op de kaart.

FOCINAC ACTION SHOP is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is FOCINAC ACTION SHOP, company assigned to the tax number BE01280151367. The company FOCINAC ACTION SHOP is located at the address: TURNHOUTSEBAAN 281-283; 2140; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 845,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 725,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Equipement photographique. Mat茅riel de T茅l茅communication. Electrom茅nager, t茅l茅visions and radios. List of products are Produits: Magn茅toscopes, Hi-Fi, T茅l茅visions.. Produits: T茅l茅phones Mobiles..
The main activity of FOCINAC ACTION SHOP is Coal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FOCINAC ACTION SHOP is not available. You also can look at reviews of FOCINAC ACTION SHOP, open positions, location of FOCINAC ACTION SHOP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FOCINAC ACTION SHOP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FOCINAC ACTION SHOP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FOCINAC ACTION SHOP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FOCINAC ACTION SHOP, employees, financial statistics.