PHILIPPE VILLERS

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • PHILIPPE VILLERS
Private companiesCoal Mining • PHILIPPE VILLERS

Contactgegevens PHILIPPE VILLERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PHILIPPE VILLERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

PHILIPPE VILLERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE PHILIPPEVILLE 198; 6280; GERPINNES, België

Telefoon (phone): 71218541 (+32-71218541) 71218541 (+32-71218541)

Fax (fax): +32 (53) 817-57-36 +32 (53) 817-57-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PHILIPPE VILLERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PHILIPPE VILLERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PHILIPPE VILLERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PHILIPPE VILLERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PHILIPPE VILLERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PHILIPPE VILLERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PHILIPPE VILLERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PHILIPPE VILLERS
Products information PHILIPPE VILLERS

BTW identificatienummer (tax): BE02781158447
Ondernemingsnummer: 4097045898
Hoofdstad (capital): 157,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 837,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Services: Carwash.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PHILIPPE VILLERS
(Get full report from official database of BE for PHILIPPE VILLERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor PHILIPPE VILLERS
Addition kinds of activities for PHILIPPE VILLERS

594699. Camera- en fotografische voorraadwinkels, nec | Camera and photographic supply stores, nec
27410204. Globe covers (kaarten): alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Globe covers (maps): publishing only, not printed on site
33540200. Aluminium pijp en buis | Aluminum pipe and tube
73890209. Pijplijn en stroomlijn inspectiedienst | Pipeline and power line inspection service
80930200. Respiratoire gezondheidskliniek | Respiratory health clinic

Werken bij PHILIPPE VILLERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PHILIPPE VILLERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PHILIPPE VILLERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PHILIPPE VILLERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Greenyard Belgium PARTIME - hal C (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productieoperator bij Greenyard zorg je voor een efficiënte uitvoering van de productieplanning.  Je houdt hierbij kwaliteit, hygiëne en veiligheid nauwlettend in het oog.  Als operator is het belangrijk dat je zin hebt voor techniek en graag werkt in een geautomatiseerde, technologische omgeving. Je wordt tewerkgesteld in hal C waar dat de champignonlijn opgestart zal worden. Je werkt ongeveer 2 dagen per week (dit zal niet op vaste dagen zin)

  • productiemedewerker sportvoeding (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Gemotiveerde productiemedewerker gezocht voor de productie van sportvoeding. Je staat in voor het beheren van het magazijn, verpakken van voeding en afwegen van recepturen. Je wordt intern voorzien van een opleiding, doorgroeimogelijkheden zijn er naar de toekomst toe.

  • voicepickers (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Logistics werft extra voicepickers aan. Als voicepicker moet je in het magazijn met behulp van een headset goederen picken. Dit zijn vooral de onderdelen van Volvo en Renault Trucks, maar ook van Volvo Penta en Volvo bussen. Je krijgt een bestelling van een klant en deze moet je ophalen in het magazijn. Je pickt het juiste aantal en de correcte stukken, via spraaktechnologie bevestig je wat je gepickt hebt. Eventueel verpak je deze goederen op een correcte manier zodat we een verzendbare colli krijgen.

  • Shopmanager fashion m/v 38u (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een gedreven verkoper/verkoopster? Ben je een geboren people manager en leider en wil je je leidinggevende vaardigheden verder ontwikkelen? Heb je een passie voor fashion? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken. Voor onze klant, een op en top Belgisch modebedrijf, zijn we op zoek naar een Shopmanager 38u om het team te Zottegem te versterken. Als Shopmanager ben je de sturende en motiverende leider in je winkel. Je garandeert de klant een warm welkom en een uitmuntende service. Tegelijk verfijn je de inspirerende uitstraling van de winkel. Met originele visual merchandising-ideeën geef je iedere klant een thuisgevoel dat hij altijd opnieuw wil beleven. Dát is meteen jouw grootste voldoening die je de drive geeft om nog verder te gaan. Doe de winkelomzet stijgen en hou het personeelsbudget onder controle. Analyseer de cijfers, ontwikkel de juiste actiepunten en bepaal dé prioriteiten: organiseer je team en help jouw collega's (pro)actief om de salesdoelstellingen te realiseren. Ontpop je tot een échte people manager die medewerkers gemotiveerd inplant en (administratief) opvolgt. In een aangename werksfeer geef je hen opleiding, coaching en begeleiding zodat hun salesvaardigheden nog verbeteren.

  • Installateur van databekabeling (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten in de regio van Diest zijn we op zoek naar een gemotiveerde en flexibele medewerker. Je wordt ingeschakeld voor het uitvoeren van databekabelingswerken: Trekken van (glasvezel)kabels Uitvoeren van aansluitingen Je vertrekt steeds in een team van twee naar de verschillende werven, verspreid in gans België.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS VICHTE (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit VICHTE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Bijlesgever wiskunde (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Ploegbaas Tuinaanleg (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: TUINEN DE BECKER

    Type: Vaste Job

    U wordt aangestuurd en werkt in nauw overleg met de projectleider/tuinarchitect. U staat in voor het uitvoeren van aanleg- onderhouds- en snoeiwerken. U beschikt meestal over 1 tot 2 medewerkers die u aanstuurt en begeleidt. U bewaakt de kwaliteit van het werk en het rendement van de werkploeg.

  • Docent Frans (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Kinesitherapeut (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Brasschaat waar kinderen, jongeren en hun ouders terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een kinesist voor het geven van psychomotorische therapie en diagnostiek. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • barman (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: VANEECKE BRIAN

    Type: Werfreserve

    deze zaak zoek nog 2 gemotiveerde werknemers die als extra kunnen dienen Vb: tijdens carnaval, supportersavond club brugge, braderie, enz... de taken omvatten : Bestellingen klaarzetten Alsook opdienen in de zaal

  • Stage bij het marktonderzoeksbureau Kantar (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Leercontract

    Kantar is de referentie bij uitstek wanneer het om opinie- en marktonderzoek gaat. We leveren zakelijke inzichten aan nationale en internationale klanten uit alle belangrijke activiteitssectoren. In België bestaat Kantar uit 4 gespecialiseerde afdelingen: Kantar Public, Kantar TNS, Kantar Millward Brown en Kantar Media; je vindt ons samen in onze kantoren in Brussel. Onze teams staan garant voor collegialiteit en teamwork, en hebben nog een plaatsje vrij voor een enthousiaste (M/V) stagiair. Als stagiair integreer je je in één van onze onderzoeksteams; een Senior Research Executive staat in voor de dagelijkse opvolging en begeleiding; een ervaren psycholoog is je stagementor en zorgt voor je progressie, tussentijdse evaluaties en eindevaluatie. Je krijgt de kans om ervaring op te doen met alle aspecten van de job van onderzoeker. Binnen onze eerder kleine organisatie krijg je vrij snel kansen om zelf verantwoordelijkheid op te nemen. Je kan ook deelnemen aan ons intern opleidingsprogramma voor startende marktonderzoekers & Discover@Lunch sessies waarbij een collega een boeiend project uit de doeken doet. Heb je een digi passie? Dan sluit je aan bij het digital team dat Kantar op de digitale kaart zet en support geeft aan de verschillende afdelingen. Onze “Digital Angels” werken o.a. aan het uitwerken van een digitaal aanbod (Technology Enabled Research, vb testen van mobiele dagboekjes via smartphones), social listening, interne nieuwsbrieven, externe nieuwsbrieven voor klanten en respondenten, Facebook, Twitter,…

Zoek naar antwoorden van PHILIPPE VILLERS in sociale netwerken
Look for responds of PHILIPPE VILLERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor PHILIPPE VILLERS. Laat een reactie achter voor PHILIPPE VILLERS. PHILIPPE VILLERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PHILIPPE VILLERS. Leave a respond for PHILIPPE VILLERS. PHILIPPE VILLERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PHILIPPE VILLERS op de google maps. Adres en contacten PHILIPPE VILLERS
Location of PHILIPPE VILLERS on the google maps. Address and contacts of PHILIPPE VILLERS

Andere gerelateerde bedrijven als come PHILIPPE VILLERS PHILIPPE VILLERS: Romelectric | Verset Ets | DE CLERCQ YANNICK | BENNY PUNIE | Grundfos Bellux NV

Other related companies as PHILIPPE VILLERS: Romelectric | Verset Ets | DE CLERCQ YANNICK | BENNY PUNIE | Grundfos Bellux NV

PHILIPPE VILLERS is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PHILIPPE VILLERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02781158447. Het bedrijf PHILIPPE VILLERS bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE PHILIPPEVILLE 198; 6280; GERPINNES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 157,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 837,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Entretien and r茅parations de voitures. Lijst met producten zijn Services: Carwash..
De hoofdactiviteit van PHILIPPE VILLERS is Steenkoolmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PHILIPPE VILLERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PHILIPPE VILLERS, openstaande posities, locatie van PHILIPPE VILLERS op de kaart.

PHILIPPE VILLERS is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is PHILIPPE VILLERS, company assigned to the tax number BE02781158447. The company PHILIPPE VILLERS is located at the address: CHAUSS?E DE PHILIPPEVILLE 198; 6280; GERPINNES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 157,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 837,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Entretien and r茅parations de voitures. List of products are Services: Carwash..
The main activity of PHILIPPE VILLERS is Coal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PHILIPPE VILLERS is not available. You also can look at reviews of PHILIPPE VILLERS, open positions, location of PHILIPPE VILLERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PHILIPPE VILLERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PHILIPPE VILLERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PHILIPPE VILLERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PHILIPPE VILLERS, employees, financial statistics.