YVONNE DEREUX

Contactgegevens YVONNE DEREUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data YVONNE DEREUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

YVONNE DEREUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHEMIN DU HALAGE 3; 7640; ANTOING, België

Telefoon (phone): 69442456 (+32-69442456) 69442456 (+32-69442456)

Fax (fax): +32 (64) 678-71-43 +32 (64) 678-71-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) YVONNE DEREUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "YVONNE DEREUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "YVONNE DEREUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van YVONNE DEREUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen YVONNE DEREUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of YVONNE DEREUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees YVONNE DEREUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti YVONNE DEREUX
Products information YVONNE DEREUX

BTW identificatienummer (tax): BE02402679443
Ondernemingsnummer: 2573791503
Hoofdstad (capital): 436,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 877,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in YVONNE DEREUX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Epiceries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor YVONNE DEREUX
(Get full report from official database of BE for YVONNE DEREUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor YVONNE DEREUX
Addition kinds of activities for YVONNE DEREUX

24399902. Houthakkers, structurele: gelamineerde timmerhout | Timbers, structural: laminated lumber
27590603. Zeefdruk | Screen printing
28240000. Organische vezels, noncellulosic | Organic fibers, noncellulosic
32590203. Lijmvoering, klei | Flue lining, clay
33659900. Aluminium Gieterijen, Nood | Aluminum foundries, nec
35429915. Gereviseerde gereedschapsmachines, metalen vormen | Rebuilt machine tools, metal forming types
38260304. Osmometers | Osmometers
48320109. Rots | Rock
59320100. Huishoudelijke artikelen en apparaten, tweedehands | Home furnishings and appliances, secondhand
72990103. Haar weven of vervangen | Hair weaving or replacement

Werken bij YVONNE DEREUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in YVONNE DEREUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor YVONNE DEREUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for YVONNE DEREUX. Looking for open vacancies in other companies

  • maatschappelijk werker kinderarmoede B1-B3 (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: OCMW DENDERMONDE

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als maatschappelijk werker kinderarmoede binnen het sociaal huis bent u het aanspreekpunt rond het thema kinderarmoede. U staat mee in voor het ontwikkelen en uitwerken van projecten rond kinderarmoede en dit in samenwerking met diverse welzijnsactoren. Bovendien draagt u (pro-)actief bij tot de bestrijding van kinderarmoede in Dendermonde, zowel op beleids- als op operationeel niveau.

  • Schrijnwerker (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een ervaren schrijnwerker voor het plaatsen van veranda's . Je komt terecht in een nationaal en groeiend bouwbedrijf . Onze klant is marktleider in de verandabouw . Als schrijnwerker plaats je aluminium veranda's bij particulieren . Je werkt steeds in een team van 3 plaatsers . Tewerkstelling regio Limburg . Het bedrijf hecht belang aan kwaliteit en nauwkeurigheid . Interne opleidingen . Afwisselende job met veel verantwoordelijkheid . Verloning volgens ervaring in de bouwsector .

  • Elektromechanieker (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een aantal jaar ervaring als elektromechanieker. Je zal als elektromechanieker werken op locatie. We bieden steeds projecten die passen bij jouw kennis,ervaring en verwachtingen. Je zal terechtkomen in een hecht team van HR coordinatoren, account managers, techniekers , safety managers , .. Zij zullen klaart staan om jou in alles te ondersteunen en zullen jouw basis vormen. Kan je je vinden in volgende slogan : " Alles voor en door techniekers". Neem dan snel contact op met ons. We kijken uit naar jouw reactie. Als elektromechanieker waak je over de kwaliteit van het machinepark en voer je preventief onderhoud uit. daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen.

  • AFWASSER | nieuwe zaak Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Afwas met de hand Afwas met machine Keuken proper houden

  • Assistent projectleider (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Overpelt, zijn wij op zoek naar een assistent projectleider Takenpakket: - Algemene assistentie aan de projectleider bieden - Opmetingen doen - Meetstaten opstellen

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Studenten Hoge School/Univ (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Studentenjob

    Voor een grote winkelketen te Mol zijn wij op zoek naar studenten die Hoge school of Universiteit volgen en een vrije dag door de week hebben Ben je door de week een dag thuis en wil je een centje bijverdienen dan bij jij de geschikte student

  • Barman Jobstudent (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: THE PUB

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar een toffe medewerker om ons team te versterken. Je helpt de drankbestellingen uitschenken. Je vult achteraf de toog en de frigo's terug aan. Je sorteert het leeggoed onderhoud van de bar terrasbediening tewerkstelling in een gezellig volkscafé

  • KEUKENPLAATSERS (M/V) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: AUGUSTYNS KEUKENS BVBA

    Type: Vaste Job

    Als keukenplaatser bij Augustijns Keukens ben je een ‘ambassadeur’ die vooral graag zijn job goed doet en fier is over zijn afgeleverde projecten. In een team van 2 à 3 personen plaats je keukens, maatkasten en dressings bij zowel particulieren, alsook op projecten. Tevens zorg je mee voor de aansluitingen van de elektrische toestellen en de loodgieterij. Je hebt hierin voldoende ervaring om jonge snaken op te leiden op de werkvloer en je kennis te delen. Werken met hoogstaande kwaliteit uit eigen productie geeft jou een meerwaarde aan je job.

  • Planner verpakkingsafdeling (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als Planner van de verpakkingsafdeling ben je verantwoordelijk om het digitale planningssysteem operationeel te laten lopen en verder te optimaliseren.  Dit zijn jouw taken:  Dagelijks en wekelijks analyseer je de voorraadbehoeften Wekelijks stel je de planning op voor de verschillende verpakkingslijnen. Doorheen de week volg je dit dagelijks op en stuur je bij waar nodig Nauwe en efficiëntie communicatie met medewerkers van Supply Chain afdeling en teamverantwoordelijken productie Op basis van je inzichten in het logistieke proces, stockbeheer, forecasts en verkoopcijfers stel je een lange termijn planning op Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, dé Europese marktleider binnen de voedingsector, zijn wij op zoek naar een ervaren planner voor de verpakkingsafdeling. Momenteel is onze klant bezig met de introductie van een nieuw ERP-systeeem met als doelstelling binnen de verpakkingsafdeling de overstap te maken naar een compleet digitaal planningssysteem.

  • Stabiliteitsingenieur (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Als stabiliteitsingenieur maak je stabiliteteitsberekeningen van structuren en de bijhorende lastenboeken en ramingen. Je maakt stabiliteitsplannen en meetstaten op. Je controleert plannen. Je brieft helder de berekeningen aan de CAD-ontwerper. Daarnaast meldt je pro-actief knelpunten en problemen aan de projectleider.

  • Assistent Winkelverantwoordelijke (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SPAR SUPERMARKT

    Type: Vaste Job

    Je staat de winkelverantwoordelijke bij in het dagelijks beheer van een supermarkt: - de activiteiten van het team coördineren - instructies en aanwijzingen geven aan het team - de geleverde producten ontvangen en controleren - klanten adviseren en informeren over producten - kassahandelingen uitvoeren (bedienen kassa, betaalmiddelen controleren) - verkoopeenheid in orde brengen - bestellingen plaatsen - producten uitstallen

Zoek naar antwoorden van YVONNE DEREUX in sociale netwerken
Look for responds of YVONNE DEREUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor YVONNE DEREUX. Laat een reactie achter voor YVONNE DEREUX. YVONNE DEREUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for YVONNE DEREUX. Leave a respond for YVONNE DEREUX. YVONNE DEREUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie YVONNE DEREUX op de google maps. Adres en contacten YVONNE DEREUX
Location of YVONNE DEREUX on the google maps. Address and contacts of YVONNE DEREUX

Andere gerelateerde bedrijven als come YVONNE DEREUX YVONNE DEREUX: MICHEL MAERSCHALCK | SWERON LUC | DUQUIN-MIEL EN ZOON | Victor Entreprise | Rolf Muntz

Other related companies as YVONNE DEREUX: MICHEL MAERSCHALCK | SWERON LUC | DUQUIN-MIEL EN ZOON | Victor Entreprise | Rolf Muntz

YVONNE DEREUX is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is YVONNE DEREUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02402679443. Het bedrijf YVONNE DEREUX bevindt zich op het adres: CHEMIN DU HALAGE 3; 7640; ANTOING. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 436,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 877,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Epiceries. Producten gemaakt in YVONNE DEREUX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van YVONNE DEREUX is Holding and Other Investment Offices, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van YVONNE DEREUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van YVONNE DEREUX, openstaande posities, locatie van YVONNE DEREUX op de kaart.

YVONNE DEREUX is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is YVONNE DEREUX, company assigned to the tax number BE02402679443. The company YVONNE DEREUX is located at the address: CHEMIN DU HALAGE 3; 7640; ANTOING. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 436,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 877,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Epiceries. Products created in YVONNE DEREUX were not found.
The main activity of YVONNE DEREUX is Holding and Other Investment Offices, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of YVONNE DEREUX is not available. You also can look at reviews of YVONNE DEREUX, open positions, location of YVONNE DEREUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over YVONNE DEREUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf YVONNE DEREUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about YVONNE DEREUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company YVONNE DEREUX, employees, financial statistics.