SWERON LUC

Contactgegevens SWERON LUC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SWERON LUC: address, phone, fax, email, website, opening hours

SWERON LUC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PATATESTRAAT 16; 1861; MEISE, België

Telefoon (phone): 52303549 (+32-52303549) 52303549 (+32-52303549)

Fax (fax): +32 (9) 284-37-63 +32 (9) 284-37-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SWERON LUC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SWERON LUC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SWERON LUC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SWERON LUC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SWERON LUC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SWERON LUC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SWERON LUC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SWERON LUC
Products information SWERON LUC

BTW identificatienummer (tax): BE02007446289
Ondernemingsnummer: 8428680419
Hoofdstad (capital): 331,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 473,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in SWERON LUC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SWERON LUC
(Get full report from official database of BE for SWERON LUC)

Aanvulling soorten activiteiten voor SWERON LUC
Addition kinds of activities for SWERON LUC

20610103. Inverteer rietsuiker | Invert cane sugar
28210218. Styreen-acrylonitiele harsen | Styrene-acrylonitile resins
37430104. Verwarmingstoestellen, voor spoorwegen | Heating units, for railroad cars
39990709. Kransen, kunstmatig | Wreaths, artificial
83220206. Jeugdhulpbureau | Youth self-help agency
96510203. Minimum loon programma administratie, overheid | Minimum wage program administration, government

Werken bij SWERON LUC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SWERON LUC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SWERON LUC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SWERON LUC. Looking for open vacancies in other companies

 • Service-chauffeur (m/v) (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: DANCKAERT

  Type: Vervanging brugpensioen

  Je staat in voor: leveren van bouwmaterialen, aan huis en op de werf, lossen met de autolaadkraan, soms ook manueel, afhalen van goederen bij de leverancier, laden en lossen van de vrachtwagen met de heftruck, dagelijks onderhouden van de vrachtwagen. Klanten dienen is uw job!

 • Grondwerker (EINE)

  Regio: EINE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Zie je een job als grondwerker/klinkerlegger wel zitten? Lees dan zeker verder. Dit zijn de taken die je zal uitvoeren bij onze klant in regio Oudenaarde: > het aanleggen van opritten en parking in klinkers > het uitvoeren van grondwerken en asfaltwerken Aarzel niet te solliciteren!

 • bottelaar M/V (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: ASAP KORTRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Naast het zorgvuldig opvolgen van het vulproces sta je ook in voor kwaliteitscontroles van het bier. Volle flessen worden in bakken geplaatst om vervolgens te sorteren op paletten. Afhankelijk van de biersoort pas je de machine aan.

 • Huishoudhulp regio Wespelaar (WESPELAAR)

  Regio: WESPELAAR

  Bedrijf: THUISHULP BRABANT

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Wespelaar Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

 • Magazijnmedewerker - STUDENT tijdens het schooljaar (TISSELT)

  Regio: TISSELT

  Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant gelegen te Tisselt zijn wij op zoek naar een student (m/v) die tijdens het schooljaar (weekdagen) kan werken in het magazijn. * Je wordt tewerkgesteld in het magazijn als orderpicker; * Je werkt met een handscanner; * Je zet bestellingen klaar in het magazijn; * Je controleert goederen; * Je zal met een BT rijden (elektrisch transpallet); * Je zorgt dat het magazijn ordelijk is (papier, karton, plastiek, ... opkuisen);

 • Jobstudent bakkerij (weekend) (BOUTERSEM)

  Regio: BOUTERSEM

  Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

  Type: Studentenjob

  Instaan voor de verkoop van brood en charcuterie Klanten bedienen Bedienen van kassa Winkel op orde houden Gebakjes en taarten presenteren in de toog 

 • Inside Sales medewerker (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Tienen, een internationale actieve speler in de automotive sector, zijn wij op zoek naar een gedreven Inside Sales mederwerker. Je zal voor 70% van je tijd instaan voor het contact met de klanten die via telefoon, fax of mail onderdelen willen bestellen. Op basis van deze aanvragen ben je in staat deze onderdelen op te zoeken en te verwerken via het systeem. Je staat in voor het logistieke, aankoop- en verkoopproces. Je staat ook in voor de follow-up bij eventuele problemen of extra vragen. Je takenpakket zal dus bestaan uit: De allround binnendienst-verkoop. Klantencontact (via telefoon, mail of fax). De opvolging van de orders in samenwerking met het magazijn en het atelier. Ben jij commercieel ingesteld en ga je voor 100% klanttevredenheid? Dan is deze functie wellicht iets voor jou! Mail snel je cv naar [email protected]. Je kandidatuur wordt snel, discreet en professioneel opgevolgd.

 • Dossierbeheerder Carrosserie (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: TAC

  Type: Vaste Job

  Je maakt afspraken met de klanten en ontvangt hen. Je zorgt voor een zorgvuldig opgebouwd dossier, waar je de communicatie verzorgt tussen de verzekeringsmaatschappij, verzekeringsmakelaar, klant en carrosserie. Je volgt elk dossier op, maakt afspraken voor de herstellingen, zorgt voor foto's en schadeopname, volgt betalingen op en behoud het overzicht over de lopende herstellingen.

 • Maatschappelijk assistent (provincie Antwerpen) (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: POBOS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Een maatschappelijk assistent is een externe professional die klanten (bedrijven) ter beschikking stellen aan hun personeel. Op verzoek van de werkgever kan de maatschappelijk assistent tussenkomen voor zowel privé- als werkgerelateerde problemen. Adviezen en interventies richten zich vooral op: psycho-medico-sociale problemen (relatie, kinderen, ziekte, handicap) geschillen (verzekering, mutualiteit) verslaving (alcohol, drugs, gokken, ...) financiële problemen (budgetbeheersing, doorverwijzen naar schuldbemiddelaar, eventueel verzoeken tot een voorschot bij werkgever) hulp bij overlijden van een personeelslid of naaste familie (steun en administratieve hulp) informatie over sociale wetgeving/familiaal recht

 • Installateur sanitair Antwerpen regio Herentals - Westerlo (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • ZELFSTANDIGE BEGELEID(ST)ER KINDEROPVANG (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: KIDDY DREAMS

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Instaan voor de opvang en verzorging van kinderen van 0 tot en met 3 jaar. - Een ondersteunende en verzorgende functie hebben met als doel het welbevinden en de veiligheid van de kinderen aanwezig in het kinderdagverblijf te garanderen. - beschikken over de vaardigheden, de mogelijkheden en de nodige kennis om ondersteuning in de kinderverzorging aan te bieden. - Instaan voor het onderhoud van het materiaal en de ruimtes - In zelfstandige samenwerking

 • Meewerkend projectleider elektriciteit West-Vl. (WOUMEN)

  Regio: WOUMEN

  Bedrijf: DE WATERGROEP

  Type: Werfreserve

  Functie en plaats in de organisatie Als gespecialiseerd elektricien voer je opdrachten uit in drinkwater- en proceswaterinstallaties van industriële klanten. Als gespecialiseerd elektricien werk je binnen de Directie Productie en Opslag die verantwoordelijk is voor de optimale werking van de productie-infrastructuur (waterproductiecentra, watertorens, hydroforen,…) en voor het automatiseren en de telecontrole van productie, berging en toevoer. Je werkt onder leiding van de verantwoordelijke voor exploitatie, productie en opslag en werkt nauw samen met de andere elektriciens en met de productiemedewerkers. Voornaamste taken Je controleert en onderhoudt de productie-installaties. Je voert metingen uit en interpreteert die. Je ijkt en programmeert meet- en regelapparatuur. Je legt bedradingen aan op basis van aangereikte schema's. Je stelt elektrische schema's op en helpt bij het programmeren van PLC's. Je voorziet de doseer- en waterbehandelingsinstallaties van scheikundige producten. Je volgt de richtlijnen inzake waterbehandeling, AREI, veiligheid en milieu. Je lost praktische problemen op. Je verhelpt storingen. Je leidt kleine renovatieprojecten als projectleider en je stuurt elektriciens aan in projectteams. Je legt telefonie- en computernetwerken aan en voert testen uit. Je herstelt elektrische gereedschappen en bouwt ze om. Je beheert de elektrische componenten in het magazijn. Je assisteert de technische chef waterproductiecentrum en vervangt deze bij afwezigheid.

Zoek naar antwoorden van SWERON LUC in sociale netwerken
Look for responds of SWERON LUC in social networks

Lees alle opmerkingen voor SWERON LUC. Laat een reactie achter voor SWERON LUC. SWERON LUC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SWERON LUC. Leave a respond for SWERON LUC. SWERON LUC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SWERON LUC op de google maps. Adres en contacten SWERON LUC
Location of SWERON LUC on the google maps. Address and contacts of SWERON LUC

Andere gerelateerde bedrijven als come SWERON LUC SWERON LUC: COOMAN & Co | Agreco Services SA | LE MAT?RIEL BLINDE BELGE | A. BERTRAND | HAYDEN DEMUYNCK

Other related companies as SWERON LUC: COOMAN & Co | Agreco Services SA | LE MAT?RIEL BLINDE BELGE | A. BERTRAND | HAYDEN DEMUYNCK

SWERON LUC is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SWERON LUC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02007446289. Het bedrijf SWERON LUC bevindt zich op het adres: PATATESTRAAT 16; 1861; MEISE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 331,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 473,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in SWERON LUC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SWERON LUC is Holding and Other Investment Offices, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SWERON LUC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SWERON LUC, openstaande posities, locatie van SWERON LUC op de kaart.

SWERON LUC is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is SWERON LUC, company assigned to the tax number BE02007446289. The company SWERON LUC is located at the address: PATATESTRAAT 16; 1861; MEISE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 331,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 473,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in SWERON LUC were not found.
The main activity of SWERON LUC is Holding and Other Investment Offices, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SWERON LUC is not available. You also can look at reviews of SWERON LUC, open positions, location of SWERON LUC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SWERON LUC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SWERON LUC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SWERON LUC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SWERON LUC, employees, financial statistics.