HEIJMANS BOUW NV

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • HEIJMANS BOUW NV

Contactgegevens HEIJMANS BOUW NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HEIJMANS BOUW NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

HEIJMANS BOUW NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 3740-Bilzen, België

Telefoon (phone): +32 (16) 686-97-83 +32 (16) 686-97-83

Fax (fax): +32 (53) 661-50-43 +32 (53) 661-50-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HEIJMANS BOUW NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HEIJMANS BOUW NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HEIJMANS BOUW NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HEIJMANS BOUW NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HEIJMANS BOUW NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HEIJMANS BOUW NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HEIJMANS BOUW NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HEIJMANS BOUW NV
Products information HEIJMANS BOUW NV

BTW identificatienummer (tax): BE07347076416
Ondernemingsnummer: 2879760742
Hoofdstad (capital): 109,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 636,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in HEIJMANS BOUW NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HEIJMANS BOUW NV
(Get full report from official database of BE for HEIJMANS BOUW NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor HEIJMANS BOUW NV
Addition kinds of activities for HEIJMANS BOUW NV

327206. Betonproducten die worden gebruikt om drainage te vergemakkelijken | Concrete products used to facilitate drainage
23260203. Jassen, algemeen en werk | Jackets, overall and work
23370100. Vrouwen en missen 'jurken en rokken | Women's and misses' suits and skirts
23990500. Handgeweven en gehaakte producten | Hand woven and crocheted products
25910100. Schaduw-, gordijn- en gordijnhardware | Shade, curtain, and drapery hardware
32759900. Gipsproducten, n.v. | Gypsum products, nec
38410300. Instrumenten en apparaten van dierenartsen | Veterinarians' instruments and apparatus
59991500. Gems en edelstenen | Gems and precious stones

Werken bij HEIJMANS BOUW NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HEIJMANS BOUW NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HEIJMANS BOUW NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HEIJMANS BOUW NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker met commerciële skills (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Lokeren zijn wij op zoek naar een schrijnwerker die over commerciële skills beschikt. De bedoeling is om in eerste instantie op deeltijdse basis jouw capaciteiten in het atelier te tonen. Vervolgens kan je commercieel ingeschakeld worden. Hierbij is het de bedoeling om offertes te gaan opmaken bij klanten, telefonisch afspraken vastleggen, en dergelijke.

  • Plaatser van natuursteen M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het plaatsen van natuursteen bij de mensen thuis. Dit zijn heel zware bladen dus je fysiek moet zeker in orde zijn.

  • Assemblage medewerker (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf Regio Ardooie zijn wij op zoek naar een assemblage medewerker met technisch inzicht. Je staat er in voor het assembleren van aluminium onderdelen.

  • CNC Operator (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je kan planlezen je kent de verschillende bewerkingsfase van de buizen je bedient zelfstandig conventionele en cnc gestuurde machines je bent in staat om de buizenplooimachine efficiënt te bedienen je controleert de buizen op correctheid je beheert de voorraad buizen en aansluitingen je werkt veilig reinigt je werkpost en je machine

  • CNC Operator M/V (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij naar een nieuwe uitdaging als CNC operator? Voor een bedrijf te Arendonk dat zich toespitst op het maken van houten meubilair voor de gezondheidssector, is Adecco op zoek naar een CNC operator. Je zal intern opgeleid worden en daarna zelfstandig in het werkhuis aan de slag gaan.Je staat te werken in dagdienst en maakt af en toe overuren tijdens drukke periodes. Je komt in een aangenaam en jong team terecht waar teamspirit heerst!

  • Lasser (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tielt zijn we op zoek naar een lasser (m/v): Je last metalen onderdelen Je monteert metalen onderdelen Je hebt ervaring met halfautomaat lassen Je kan plan lezen Je kan zowel in team als zelfstandig werken Voltijdse job Vast contract na postieve interimperiode Loon volgens baremaInteresse? Stuur je cv naar [email protected] of bel 056 60 17 93

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Haasrode, 8 uur per week (HAASRODE)

    Regio: HAASRODE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Haasrode. Het gastgezin heeft iemand nodig die werk ziet liggen en het dùrft in handen te nemen. Bijvoorbeeld, de was en strijk; oven, frigo en diepvries proper maken, kasten opruimen, terras en tuinmeubelen netjes houden,.... Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent - Horecamedewerker (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Rotem zijn wij op zoek naar gedreven studenten met een echte honger naar fastfood Zie jij het zitten om onze nieuwe junior friturist te worden? Contacteer ons dan zo snel mogelijk.

  • Zaterdaghulp verdeler auto-onderdelen Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: BREZAN AUTOPARTS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar iemand om ons team te Deurne op zaterdag te versterken! Je bent het commerciële aanspreekpunt voor de klanten en prospecten. Je helpt de garagisten om zo de verkoopcijfers en het serviceniveau van Brezan te verhogen. Samen met het team zorg je voor een uitstekende service in de winkel en aan de telefoon. Door je enthousiasme en positieve drive bouw je mee aan een goede werksfeer in het filiaal dat het uithangbord van Brezan in jouw regio is. Binnendienstmedewerker met verkooptalent.

  • Boutique Merchandiser NESPRESSO - LEUVEN (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded en hands-on? Dan heeft Europromotion NV dé perfecte job voor jou! Wij zijn op zoek naar gepassioneerde koffieliefhebbers die als merchandiser in de Boutique van NESPRESSO willen werken. Als Boutique Merchandiser maak je de bestellingen nauwkeurig klaar en vul je de 'walls' aan met de diverse capsules. Ook openstaande vacatures in volgende regio's: Leuven - Brussel - Woluwe - Antwerpen - Wijnegem - Luik - Brugge Welke dagen? Voltijds of deeltijds? Dit is samen te bespreken/overleggen: stuur ons hiervoor alvast een e-mail met je beschikbaarheden, aub (welke weekdagen, zaterdagen, zondagen,..): [email protected] Studenten zijn uiteraard ook welkom!

  • Enthousiaste vrachtwagenchauffeur C - Ginstberg - Oosterzele (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EVIDEL

    Type: Vaste Job

    Als vrachtwagenchauffeur bij Ginstbronnen sta je dagelijks in voor het correct leveren van de bestellingen van onze Ginstberg waters en frisdranken bij onze klanten, drankenhandelaars en zorgcentra. Hierbij is ook het correct invullen van de leverbon van belang. De bestellingen worden door jezelf klaargemaakt, gestapeld vanuit het magazijn en geladen op de vrachtwagen met behulp van een heftruck. Je helpt onze klanten om de goederen netjes in hun magazijn te plaatsen. Daarnaast werken we samen in team. Andere taken zoals het stapelen en sorteren van leeggoed, ordenen van de goederen,reinigen van het rollend materiaal worden ook door de chauffeur uitgevoerd. Fysieke arbeid schrikt je niet af. Ons bedrijf valt onder paritair comité 118 van de voedingsnijverheid. Je start elke dag om 6 uur vanuit Oosterzele.

  • Spontane Sollicitatie Schoonmaak Turnhout 2018 (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Turnhout zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

Zoek naar antwoorden van HEIJMANS BOUW NV in sociale netwerken
Look for responds of HEIJMANS BOUW NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor HEIJMANS BOUW NV. Laat een reactie achter voor HEIJMANS BOUW NV. HEIJMANS BOUW NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HEIJMANS BOUW NV. Leave a respond for HEIJMANS BOUW NV. HEIJMANS BOUW NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HEIJMANS BOUW NV op de google maps. Adres en contacten HEIJMANS BOUW NV
Location of HEIJMANS BOUW NV on the google maps. Address and contacts of HEIJMANS BOUW NV

Andere gerelateerde bedrijven als come HEIJMANS BOUW NV HEIJMANS BOUW NV: PHILICHAUSSURES | HUIS BACCARAT | VERBRUGGE CARROSSERIE | GUYOT OMER ET JEAN-MARIE | Gewa

Other related companies as HEIJMANS BOUW NV: PHILICHAUSSURES | HUIS BACCARAT | VERBRUGGE CARROSSERIE | GUYOT OMER ET JEAN-MARIE | Gewa

HEIJMANS BOUW NV is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HEIJMANS BOUW NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07347076416. Het bedrijf HEIJMANS BOUW NV bevindt zich op het adres: 3740-Bilzen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 109,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 636,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in HEIJMANS BOUW NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HEIJMANS BOUW NV is Transportuitrusting, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HEIJMANS BOUW NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HEIJMANS BOUW NV, openstaande posities, locatie van HEIJMANS BOUW NV op de kaart.

HEIJMANS BOUW NV is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is HEIJMANS BOUW NV, company assigned to the tax number BE07347076416. The company HEIJMANS BOUW NV is located at the address: 3740-Bilzen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 109,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 636,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in HEIJMANS BOUW NV were not found.
The main activity of HEIJMANS BOUW NV is Transportation Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HEIJMANS BOUW NV is not available. You also can look at reviews of HEIJMANS BOUW NV, open positions, location of HEIJMANS BOUW NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HEIJMANS BOUW NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HEIJMANS BOUW NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HEIJMANS BOUW NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HEIJMANS BOUW NV, employees, financial statistics.