GUYOT OMER ET JEAN-MARIE

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • GUYOT OMER ET JEAN-MARIE
Private companiesTransportation Equipment • GUYOT OMER ET JEAN-MARIE

Contactgegevens GUYOT OMER ET JEAN-MARIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GUYOT OMER ET JEAN-MARIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GUYOT OMER ET JEAN-MARIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE HUMAIN 62; 5580; ROCHEFORT, België

Telefoon (phone): 84212074 (+32-84212074) 84212074 (+32-84212074)

Fax (fax): +32 (53) 869-78-70 +32 (53) 869-78-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GUYOT OMER ET JEAN-MARIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GUYOT OMER ET JEAN-MARIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GUYOT OMER ET JEAN-MARIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GUYOT OMER ET JEAN-MARIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GUYOT OMER ET JEAN-MARIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GUYOT OMER ET JEAN-MARIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GUYOT OMER ET JEAN-MARIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GUYOT OMER ET JEAN-MARIE
Products information GUYOT OMER ET JEAN-MARIE

BTW identificatienummer (tax): BE03379913330
Ondernemingsnummer: 4665039062
Hoofdstad (capital): 435,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 116,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GUYOT OMER ET JEAN-MARIE
(Get full report from official database of BE for GUYOT OMER ET JEAN-MARIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GUYOT OMER ET JEAN-MARIE
Addition kinds of activities for GUYOT OMER ET JEAN-MARIE

489900. Communicatiediensten, nv | Communication services, nec
38210303. Ovens, laboratorium | Furnaces, laboratory
38420300. Prosthetische apparaten | Prosthetic appliances
51130308. Stel kartonnen dozen op | Setup paperboard boxes
76992200. Reparatie van vliegtuigen en zware apparatuur | Aircraft and heavy equipment repair services
92110000. rechtbanken | Courts

Werken bij GUYOT OMER ET JEAN-MARIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GUYOT OMER ET JEAN-MARIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GUYOT OMER ET JEAN-MARIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GUYOT OMER ET JEAN-MARIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Vulbedrijf (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf te Tessenderlo zijn wij op zoek naar verantwoordelijke werkkrachten die het team wensen te versterken! Ben jij iemand die weet van aanpakken maar daarbij altijd zorgt dat er veilig gewerkt wordt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je zal instaan voor het bedienen van installaties in de vulhal en het selecteren + vullen van gasflessen hierbij neem je altijd alle eisen op gebied van veiligheid en kwaliteit in acht! De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: *Bij het uitvoeren van de werkzaamheden: - Werken volgens de veiligheidsrichtlijnen en procedures. - Selecteren van gasflessen volgens de geldende criteria en vullen van deze gasflessen/cilinders met Propaan of Butaan. - Verzegelen en stickers plakken op de flessen. - Kleine reparaties. Verder heb je oog voor orde en netheid op de werkvloer, je zal als medewerker vulbedrijf rapporteren aan de teamleider.Bij deze functie is het erg belangrijk dat je over een grote hoeveelheid verantwoordelijkheidszin beschikt: je zal bij hevig onweer of een onveilige situatie de productie moeten stilleggen door middel van de noodknop in te drukken, correct het Noodplan uitvoeren en altijd zorgen dat de persoonlijke beschermingsmiddelen juist gedragen worden. Kortom een boeiende functie met de nodige verantwoordelijkheid!

  • schrijnwerker binnendienst (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Interpreteer je een bouwkundig plan. Maak je opmetingen en werktekeningen. Monteer en regel je beslag (sluitsystemen van meubels) af. Smet je hout uit > zagen van onderdelen uit ruwe planken. Vervaardig je machinaal onderdelen van houten nschrijnwerk. Doe je aan vakrekenen. Vervaardig en monteer je aluminiumschrijnwerk. Renoveer je schrijnwerk. Bepaal je materiaalhoeveelheden. Bedien je een machine met numerieke besturing (CNC) of conventioneel

  • Huishoudhulp (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: t-interim Haacht

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Evergem solliciteer via sms (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Studenten voor horecazaak Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Studentenjob

    Voor een gezellige horecazaak in Mechelen zijn wij op zoek naar studenten voor in de zaal. We zoeken voor de maanden september een 3-tal studenten en voor de maand oktober een 10-tal studenten! Ben jij student en heb je een eerste ervaring in de horeca achter de rug, meerbepaald als hulpkelner/ zaalmedewerker ? Stuur ons jouw CV dan snel even door! Heb je vrienden, vriendinnen, kennissen of familie die ook op zoek zijn naar een studentenjob? Stuur hun CV dan zeker even mee!

  • Afwasser weekend (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: TETE A TETE

    Type: Studentenjob

    Afwassen en poetsen

  • Jobstudent herfstvakantie Oysho Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Oysho

    Type: Studentenjob

    Jobomschrijving Als jobstudent vervul je de rol van sales assistant en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Student - Bakkerij Zwijnaarde (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student die in het weekend en/of op woensdagnamiddag kan bijspringen in een bakkerij in Zwijnaarde. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren.

  • Diagnosemecanicien vrachtwagens (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: CAMMAERT TRUCKS

    Type: Vaste Job

    De naam Cammaert is al meer dan 50 jaar gekoppeld aan de verkoop, onderhoud en herstellingen van vrachtwagens. Cammaert Trucks is één van de grootste officiële IVECO-dealers van de Benelux, gevestigd te Temse, Antwerpen, Gooik en St Lievens Houtem. Om onze groei verder te ondersteunen zijn wij op zoek naar ervaren en dynamische “professionals” die bereid zijn onze missie uit te dragen: "Service is onze strategie, maatwerk onze passie ". Voor onze vestiging te Temse zoeken wij momenteel een vrachtwagenmecanicien met kennis van diagnosestelling Taakomschrijving : Onderhoud, herstellingen en afstellen van lichte en zware bedrijfsvoertuigen Uitvoeren van werken volgens werkorder of diagnosestelling waken over netheid en orde op de werkplek werken volgens geldende veiligheids- en milieuvoorschriften

  • Werfleider Interieur Exterieur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Heb jij een oog voor detail en wil je elk project op het hoogste niveau afleveren? Klantenbegeleiding en opvolging zitten in je bloed? Dan is de functie van werfleider zeker iets voor jou! Jouw taken; - je coördineert en leidt interieur- en exterieurprojecten van opmeting tot afrekening. - je bewaakt continu onze hoge afwerkingsgraad. - je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten. - je zorgt voor coaching en planning van uw team.

  • Product Engineer (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ENGINITY

    Type: Vaste Job

    Doelstelling Als Product Engineer ben je verantwoordelijk voor het opvolgen, ontwerpen en verbeteren van (nieuwe) productieprocessen en werkmethodes en het industrialiseren, up-scalen en klant specifiek maken van producten/processen komende van de R&D-ontwerpfase om alzo de toegewezen productgroepen/productieprocessen zo efficiënt en effectief mogelijk te beheren, zowel nationaal als internationaal. Taken: Je bent binnen het Product Engineering team de stuwende kracht om de nieuwe ontwikkelingen doorheen de verschillende fasen van ontwerp tot en met effectieve implementatie in productie te laten verlopen Je bent verantwoordelijk voor het productinhoudelijk opvolgen van alle PTA’s van de toegewezen productgroep Je verbetert de aan u toegewezen producten en productieprocessen, ontwikkelt u nieuwe processen, definieert innovatieve productiemiddelen en implementeert de daaruit voortvloeiende investeringsprojecten Je staat in voor de verdere uitbouw van onze know-how op het vlak van materialen, processen en producten Je bent samen met het Product Engineering team verantwoordelijk voor het behandelen en nemen van corrigerende actie van alle niet-conformiteiten van jullie productgroep Je werkt nauw samen met de Process Engineers, Project Engineers mbt Equipment, R&D project Managers en externe leveranciers Als Product Engineer zorg je mede voor implementatie van nieuwe producten en proces de diverse HEN filialen wereldwijd en de daarbij behorende kennisoverdracht

  • Schoonmaakinspecteur (voor de werfreserve) (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: LEVANTO DIENSTEN

    Type: Werfreserve

    Jouw functie: je stuurt een team van een 40-tal vaste en tijdelijke schoonmaakmedewerkers aan; je past je eigen professionele vakkennis en werkervaring toe om jouw medewerkers verder op te leiden in de schoonmaak. Je coacht en ondersteunt hen waar nodig; indien nodig werk je actief mee op de werven en geef je het goede voorbeeld; je zorgt voor de bevoorrading op de verschillende schoonmaakwerven in de regio Antwerpen en Mechelen; je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de wekelijkse planning; je bezoekt op regelmatige basis alle schoonmaakwerven en je voert de nodige kwaliteitscontroles uit; je zorgt voor het beheer en het naleven van de werkprocedures; je zorgt voor een correcte administratieve opvolging van onze klanten; je bent de rechterhand van de bedrijfsleider.

Zoek naar antwoorden van GUYOT OMER ET JEAN-MARIE in sociale netwerken
Look for responds of GUYOT OMER ET JEAN-MARIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GUYOT OMER ET JEAN-MARIE. Laat een reactie achter voor GUYOT OMER ET JEAN-MARIE. GUYOT OMER ET JEAN-MARIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GUYOT OMER ET JEAN-MARIE. Leave a respond for GUYOT OMER ET JEAN-MARIE. GUYOT OMER ET JEAN-MARIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GUYOT OMER ET JEAN-MARIE op de google maps. Adres en contacten GUYOT OMER ET JEAN-MARIE
Location of GUYOT OMER ET JEAN-MARIE on the google maps. Address and contacts of GUYOT OMER ET JEAN-MARIE

Andere gerelateerde bedrijven als come GUYOT OMER ET JEAN-MARIE GUYOT OMER ET JEAN-MARIE: BEROEPSKREDIET | COIFFURE ANNE | EMIEL VAN DEN BROECK | HOTEL OOSTEREIND | FONDATION MAURICE CAR?ME

Other related companies as GUYOT OMER ET JEAN-MARIE: BEROEPSKREDIET | COIFFURE ANNE | EMIEL VAN DEN BROECK | HOTEL OOSTEREIND | FONDATION MAURICE CAR?ME

GUYOT OMER ET JEAN-MARIE is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GUYOT OMER ET JEAN-MARIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03379913330. Het bedrijf GUYOT OMER ET JEAN-MARIE bevindt zich op het adres: RUE DE HUMAIN 62; 5580; ROCHEFORT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 435,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 116,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs..
De hoofdactiviteit van GUYOT OMER ET JEAN-MARIE is Transportuitrusting, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GUYOT OMER ET JEAN-MARIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GUYOT OMER ET JEAN-MARIE, openstaande posities, locatie van GUYOT OMER ET JEAN-MARIE op de kaart.

GUYOT OMER ET JEAN-MARIE is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is GUYOT OMER ET JEAN-MARIE, company assigned to the tax number BE03379913330. The company GUYOT OMER ET JEAN-MARIE is located at the address: RUE DE HUMAIN 62; 5580; ROCHEFORT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 435,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 116,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs..
The main activity of GUYOT OMER ET JEAN-MARIE is Transportation Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GUYOT OMER ET JEAN-MARIE is not available. You also can look at reviews of GUYOT OMER ET JEAN-MARIE, open positions, location of GUYOT OMER ET JEAN-MARIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GUYOT OMER ET JEAN-MARIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GUYOT OMER ET JEAN-MARIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GUYOT OMER ET JEAN-MARIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GUYOT OMER ET JEAN-MARIE, employees, financial statistics.