MIRANI HESHMATOLLAH

Contactgegevens MIRANI HESHMATOLLAH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MIRANI HESHMATOLLAH: address, phone, fax, email, website, opening hours

MIRANI HESHMATOLLAH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA DIGUE 2; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 26470894 (+32-26470894) 26470894 (+32-26470894)

Fax (fax): +32 (57) 310-35-87 +32 (57) 310-35-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MIRANI HESHMATOLLAH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MIRANI HESHMATOLLAH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MIRANI HESHMATOLLAH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MIRANI HESHMATOLLAH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MIRANI HESHMATOLLAH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MIRANI HESHMATOLLAH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MIRANI HESHMATOLLAH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MIRANI HESHMATOLLAH
Products information MIRANI HESHMATOLLAH

BTW identificatienummer (tax): BE08974700927
Ondernemingsnummer: 3160461425
Hoofdstad (capital): 475,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 458,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in MIRANI HESHMATOLLAH zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Epiceries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MIRANI HESHMATOLLAH
(Get full report from official database of BE for MIRANI HESHMATOLLAH)

Aanvulling soorten activiteiten voor MIRANI HESHMATOLLAH
Addition kinds of activities for MIRANI HESHMATOLLAH

018199. Sierkwekerijproducten, nec | Ornamental nursery products, nec
20990600. Suiker | Sugar
25179903. Naaimachine kasten en kisten, hout | Sewing machine cabinets and cases, wood
28330403. Endocriene producten | Endocrine products
39990811. Muziek dozen | Music boxes

Werken bij MIRANI HESHMATOLLAH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MIRANI HESHMATOLLAH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MIRANI HESHMATOLLAH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MIRANI HESHMATOLLAH. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent montage - CW Mechelen (NMBS) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: NMBS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Werk je graag in team, is veiligheid voor jou topprioriteit en hou je van fysieke uitdagingen? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar meerdere assistenten montage met notie van mechanica en/of elektriciteit en/of schrijnwerk om onze Centrale Werkplaats te versterken! Je zorgt er samen met je team voor dat onderdelen van reizigerstreinen worden gedemonteerd en gemonteerd.

  • Payroll Officer (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de Payroll officer waar onze grote internationale klant in Vilvoorde op zoek naar is? Onze klant is een wereldwijd technologiebedrijf, gespecialiseerd in het beheer van kantoortoestellen, oplossingen voor productieprinten, systemen voor document management en IT-diensten. Een klantgerichte aanpak staat bii dit bedrijf steeds centraal. Kennis en ervaring, maar vooral hun passie voor het vak en hun zin voor innovatie liggen aan de basis van hun continue success. Je takenpakket zal uit de volgende zaken bestaan: Een correcte en up-to-date personeelsadministratie en salarisbetaling verzekeren en de nodige rapportage naar alle betrokkenen verstrekken Algemene ondersteuning van de HR Processen Aangiftes doen, C4's opmaken

  • Plaatser van natuursteen M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het plaatsen van natuursteen bij de mensen thuis. Dit zijn heel zware bladen dus je fysiek moet zeker in orde zijn.

  • Cargo Agent (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De tijdige en nauwkeurige administratieve verwerking van begin tot einde van vrachtdocumenten volgens de voorgeschreven procedures en geldende reglementeringen Controleren van vrachtzendingen volgens de voorgeschreven procedures en geldende reglementeringen Data entry in het cargo computersysteem. Dagelijks contact met klanten en leveranciers, zowel telefonisch als aan het loket  

  • Ploegbaas Wegenwerken M/V (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ploegbaas wegenwerken verwachten we een kandidaat die van aanpakken weet. Dit is jouw takenpakket: Leiding geven aan een ploeg van 3 tot 6 arbeiders; U geeft het goede voorbeeld en streeft een correcte behandeling na van alle aan u toevertrouwde mensen het materieel en het werk; Je tracht een goede werksfeer na te streven en vormt en behoudt de ploeg; Je werkt dagelijks nauw samen met de werfleider; Opmaken van dag- en weekplanningen; Je neemt verantwoordelijkheid op voor het werk dat de ploeg uitvoert; Je werkt regelmatig mee waar nodig.

  • Insteller lasrobot (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het instellen van de lasrobot. Je werkt mee aan het maken van allerhande buizen.

  • JOBSTUDENT COMMUNICATIE SPECIALIST (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een dynamisch communicatiebureau actief in online en offline communicatie. Ter ondersteuning is Forum Jobs voor deze klant op zoek naar een enthousiaste student communicatie/marketing/journalistiek. je krijgt diverse taken toegewezen zoals: - schrijven van wervelende teksten - actief meedenken en uitwerken van communicatiecampagnes - Op locatie begeleiden van een photobooth voor klantenevents... Werkdagen en werkuren zijn in overleg met de zaakvoerder, met de mogelijkheid om van thuis uit te werken.

  • PROJECT INGENIEUR BINNENDIENST (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket: Je moet de prijsaanvragen van klanten bestuderen en hiervoor de offerte opmaken Je zal per project op zoek gaan naar de beste technische oplossing Je staat in nauw contact met de leveranciers ter voorbereiding van offertes, leveringen,...  Zodra de klant zijn akkoord geeft ga je alle onderdelen bestellen en opvolgen Je volgt het volledige verloop van elk project op (groot en klein) en zorgt dat bij afloop de juiste facturatie kan worden opgemaakt. Je hebt een zeer goede kennis Nederlands, Frans en Engels. Bij voorkeur kan je ook in de Duitse taal je plan trekken om ook met de leveranciers vlot te communiceren. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een klein bedrijf met familiaal karakter gespecialiseerd in koppelingen en industriële slangen. Ze werken aan projecten op maat van de klant.   Ter uitbreiding van hun team zijn ze op zoek naar een PROJECT INGENIEUR BINNENDIENST.

  • ICT en PC technicus (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: PC Tech

    Type: Vaste Job

    Sinds 2007 levert PCTECH in Vichte zijn klanten in Vlaanderen en Wallonië totaaloplossingen inzake IT en telecom. Dankzij onze gedegen product- en marktkennis en onze ruime visie kunnen wij als geen ander een alomvattende dienstverlening aanbieden.   Om onze service t.a.v. de klant nóg te verbeteren, zoeken wij momenteel een (m/v) ICT en PC technicus Ben jij een handige Harry met een meer dan normale interesse voor hardware? Heb je tijdens je studies een passie ontwikkeld voor hardware? Dan hebben wij misschien wel de job van je dromen! Als Hard en Software technicus sta jij bij onze klanten in voor de snelle en correcte plaatsing en installatie van hardware en de implementatie van software en bijbehorende updates. Zodra een klant zijn computer, printer of ander toestel uit ons uitgebreide assortiment ontvangen heeft, trek jij ter plekke om alles te installeren en werkingsklaar te maken. Daarbij heb je ook ruime aandacht voor de softwarekant: je installeert de gevraagde programma’s, verzorgt updates voor bijvoorbeeld de firewall en antivirusprogramma’s en checkt de werking van het back-upsysteem. Daarbij hou je je steeds aan de door ons vastgelegde procedures.

  • Account Manager Vlaanderen (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: BSC

    Type: Vaste Job

    Als account manager heb je een afwisselende en uitdagende job. Je benadert de markt proactief door middel van prospectie naar nieuwe projecten & het bezoeken van studiebureaus en installateurs. Lange termijn relaties opbouwen is een must.

  • Chauffeur CE bouw (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als vrachtwagenchauffeur zal je instaan voor het werfvervoer. Je rijdt met een vrachtwagen om machines, grondstoffen, benodigdheden, ... voor op de werf te lossen. Je zal ook instaan om mee te helpen op de werf zelf. Specialiteit van het bedrijf zijn openbare werken in groendonderhoud en grondwerken.

  • Lesgever blind typen - Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Flexijob

    Je begeleidt kinderen bij het leren blind typen aan de hand van een motiverend computer programma. Je hebt geen voorkennis nodig. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 15 kinderen gedurende 11 weken per trimester. Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen worden gegeven op maandag en dinsdag van 15:45 tot 16:45 in Kontich.

Zoek naar antwoorden van MIRANI HESHMATOLLAH in sociale netwerken
Look for responds of MIRANI HESHMATOLLAH in social networks

Lees alle opmerkingen voor MIRANI HESHMATOLLAH. Laat een reactie achter voor MIRANI HESHMATOLLAH. MIRANI HESHMATOLLAH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MIRANI HESHMATOLLAH. Leave a respond for MIRANI HESHMATOLLAH. MIRANI HESHMATOLLAH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MIRANI HESHMATOLLAH op de google maps. Adres en contacten MIRANI HESHMATOLLAH
Location of MIRANI HESHMATOLLAH on the google maps. Address and contacts of MIRANI HESHMATOLLAH

Andere gerelateerde bedrijven als come MIRANI HESHMATOLLAH MIRANI HESHMATOLLAH: EURAQUA EUROPE NV | FLSILVERT MEDICAL NV | SCHILDERWERKEN BOSSELAERS | Parmentier A / Renault | AUTOHANDEL PHLIPS

Other related companies as MIRANI HESHMATOLLAH: EURAQUA EUROPE NV | FLSILVERT MEDICAL NV | SCHILDERWERKEN BOSSELAERS | Parmentier A / Renault | AUTOHANDEL PHLIPS

MIRANI HESHMATOLLAH is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MIRANI HESHMATOLLAH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08974700927. Het bedrijf MIRANI HESHMATOLLAH bevindt zich op het adres: RUE DE LA DIGUE 2; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 475,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 458,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Epiceries. Producten gemaakt in MIRANI HESHMATOLLAH zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MIRANI HESHMATOLLAH is Administratie van economische programma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MIRANI HESHMATOLLAH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MIRANI HESHMATOLLAH, openstaande posities, locatie van MIRANI HESHMATOLLAH op de kaart.

MIRANI HESHMATOLLAH is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is MIRANI HESHMATOLLAH, company assigned to the tax number BE08974700927. The company MIRANI HESHMATOLLAH is located at the address: RUE DE LA DIGUE 2; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 475,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 458,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Epiceries. Products created in MIRANI HESHMATOLLAH were not found.
The main activity of MIRANI HESHMATOLLAH is Administration of Economic Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MIRANI HESHMATOLLAH is not available. You also can look at reviews of MIRANI HESHMATOLLAH, open positions, location of MIRANI HESHMATOLLAH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MIRANI HESHMATOLLAH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MIRANI HESHMATOLLAH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MIRANI HESHMATOLLAH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MIRANI HESHMATOLLAH, employees, financial statistics.