EURAQUA EUROPE NV

Contactgegevens EURAQUA EUROPE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EURAQUA EUROPE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

EURAQUA EUROPE NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 13, Textielstraat 8790 Waregem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-56-41-42-22 32-56-41-42-22

Fax (fax): 32-56-40-37-04 32-56-40-37-04

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EURAQUA EUROPE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EURAQUA EUROPE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EURAQUA EUROPE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EURAQUA EUROPE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EURAQUA EUROPE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EURAQUA EUROPE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EURAQUA EUROPE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EURAQUA EUROPE NV
Products information EURAQUA EUROPE NV

BTW identificatienummer (tax): BE07934844970
Ondernemingsnummer: 7400634765
Hoofdstad (capital): 770,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 149,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in EURAQUA EUROPE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Swimming pools, installations and equipment

Profiel (profile): Member of the Pollet Pool Group Wholesale of swimming pools,parts & maintenance products for pools, spas & sauna-Surface-Built-in pool Trévi, Pentair Pool products, Kripsol, MMC, Alkor Plan-Chemicals & swimming pool robots- Covers & autom. roll systems Also water treatment specialist WE HAVE THE EXPERIENCE Only sale to professionals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EURAQUA EUROPE NV
(Get full report from official database of BE for EURAQUA EUROPE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor EURAQUA EUROPE NV
Addition kinds of activities for EURAQUA EUROPE NV

391402. Nickel zilverwerk | Nickle silverware
20439914. Tarwefles: bereid als ontbijtgranen ontbijt | Wheat flakes: prepared as cereal breakfast food
26110104. Sulfietpulp | Sulfite pulp
50720101. bouten | Bolts
51129910. Tabulatiekaarten | Tabulation cards
57190302. Houtkachels | Wood burning stoves
58130200. Nachtclubs | Night clubs
63310200. Brand-, zee- en ongevallenverzekering en vervoerders | Fire, marine and casualty insurance and carriers
72990900. Kleding verhuur diensten | Clothing rental services

Werken bij EURAQUA EUROPE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EURAQUA EUROPE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EURAQUA EUROPE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EURAQUA EUROPE NV. Looking for open vacancies in other companies

 • PRODUCTIE OPERATOR LAMINEERMACHINE (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor één van onze klanten te Sint-Niklaas zijn we op zoek naar een productiemedewerker voor aan de lamineermachine. Je zorgt ervoor dat laminagelijn vlot verloopt en voert tevens ook kwaliteitscontroles uit.

 • Tapijtafwerkster (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een stabiele textielfirma zijn we op zoek naar een tapijtafwerkster.

 • Medewerker broodjeszaak tankstation (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: move interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  * Broodjes en snacks maken en verkopen * Leveringen ontvangen * Bestellingen maken * Ontbijt- en dessertkoeken maken * Klanten bedienen * Zorgen voor een nette en propere toonbank

 • VPC Supervisor Repair (KALLO)

  Regio: KALLO

  Bedrijf: Konvert Interim Beveren

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een logistieke firma in Kallo, zijn wij op zoek naar een Vehicle Processing Center (VPC) Supervisor (m/v). Vehicle Processing is een extra service dat dit bedrijf aanbiedt aan de klant. Hier worden allerlei handelingen uitgevoerd op nieuwe wagens alvorens ze geleverd of verscheept worden. Voor dit center zijn wij op zoek naar een supervisor verantwoordelijk voor de coördinatie en controle van de operaties. Je bent verantwoordelijk voor: - Toepassen en opvolgen van de veiligheidsvoorschriften + rapporteren en corrigeren van potentiële gevaren - Het behalen van afdelingscijfers (rendementen, leadtimes, kosten,…) binnen de verwachtingen van het management - Efficiënt plannen en voorzien van de nodige gekwalificeerde personen teneinde alle werkzaamheden volgens de klantverwachtingen af te werken - Voorzien van de nodige opleidingen teneinde professioneel en kwalitatief werk af te leveren - Volledigheid en correctheid van de administratie en rapportering met betrekking tot de afdelingsactiviteiten - Zorg dragen voor een goede werksfeer waar mensen graag komen werken en gemotiveerd zijn om steeds te verbeteren en respect hebben voor hun collega's, leidinggevenden en huisregels

 • vloerder (MEERDONK)

  Regio: MEERDONK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  ?Je plaatst wandtegels vooral renovaties van badkamers. ?Je plaatst vloer- en muurbekledingen in keramische materialen of Kerlite. ?Je knipt snijdt of zaagt tegels. ?Je werkt af voegen plinten enz.. ?Je brengt lijm aan op een verharde dekvloer en plaatst tegels. ?Je past decoratieve tegeltechnieken toe zoals mozaïek granito enz.

 • Chauffeurs CE - werken met plateau en kraan (MOORSLEDE)

  Regio: MOORSLEDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een bedrijf de Moorslede is op zoek naar chauffeurs CE voor de besturing en bediening van een plateauvrachtwagen met kraan. Je hebt de optie om internationaal te rijden, maar dit hoeft niet. Je werkt met een autolaadkraan. Hiervoor krijg je een korte opleiding zodat je de bediening ervan onder de knie krijgt. Je doet ongeveer 2 à 3 ritten per dag. Er is een extra premie voorzien voor deze chauffeurs en je krijgt maaltijdcheques.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Sint-Denijs-Westrem 16u/week (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor een gastgezin in Sint-Denijs-Westrem. In dit gastgezin staat u voornamelijk in voor het poetsen. Op termijn kunt u bij dit gastgezin ook boodschappen doen en koken. We zoeken iemand die echt een huishouden kan runnen en die respect heeft voor delicate materialen! Bent u die Home Manager? Reageer dan snel! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Jobstudent supermarkt Borgloon (BORGLOON)

  Regio: BORGLOON

  Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

  Type: Studentenjob

  Voor een gloednieuwe supermarkt in Borgloon zoeken we gemotiveerde studenten om bij te springen tijdens de drukke momenten in het weekend en/of door de week. Je zal op regelmatige tijdstippen ingezet worden aan de kassa, in de bediening op de traiteurafdeling en bij het aanvullen op de verschillende afdelingen.

 • Jobstudent 17+ Flying Tiger Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant Flying Tiger zijn we op zoek naar verschillende gemotiveerde jobstudenten (weekend + herfst- en kerstvakantie) voor hun shop in Oostende. Deze winkel is onderdeel van een Deense Retail-keten en biedt een ruim assortiment aan van woonartikelen, bureau-artikelen, schoolgerief en speelgoed. Jouw primaire taak is om de beste service te bieden aan de klanten. Je zorgt er mee voor dat de winkel er steeds aantrekkelijk uitziet en je doet de kassa.

 • Verantwoordelijke dienst na verkoop (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Je bent het centrale aanspreekpunt voor klanten die problemen ondervinden bij het wegen. Je helpt de klant telefonisch verder om het probleem te kunnen oplossen, en waar dit niet direct lukt onderzoek je dit verder of organiseer je een interventie. Je maakt de planning van de techniekers die instaan voor herstellingen en ijkingen , hierin hou je rekening met oproepen op de help desk maar ook met onderhoudscontracten en oplevering van nieuwe projecten. Je staat ook in voor de volledige technische maar ook praktische voorbereiding van deze interventies (bvb de aanmeldingsprocedures bij grote bedrijven) . Je verzorgt de administratie die bij de dienst na verkoop komt kijken: veiligheidsdocumenten voor de interventies, bijhouden klantendossiers en database, besteldocumenten, facturatie, etc. Je maakt offertes voor wisselstukken, interventies en kleinere projecten en je staat ook in voor de verhuring van ijkgewichten . Je doet ook nacalculaties na uitvoering. Daarnaast werk je ook mee aan het kwaliteitssysteem: het plannen en uitvoeren van interne audits, het up-daten van procedures, contacten met de overheid en controle-organismen over normeringen enz .

 • CUSTOMER SERVICE VOOR DUITSTALIGE REGIO (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Select HR Gent

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor de orderopvolging van productie tot levering bij de klant; Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten in de Duitstalige regio; Je staat hen telefonisch te woord bij al hun vragen m.b.t. prijzen, voorraad, status van orders, extra vracht, levertermijn, … Op vraag van de klant verstrek je advies en eenvoudige productinformatie; Binnenkomende bestellingen breng je in in SAP en je regelt het transport naar de klant; Daarbij onderhoud je frequent contact met het magazijn, de productie en de transporteur; Je hebt contact met de klanten, vertegenwoordigers en agenten; Je voorziet de sales managers, agenten en commerciële directie van de nodige commerciële gegevens; Je werkt nauw samen met je collega’s op de customer service afdeling; Kortom je bent de onmisbare spil in de contacten tussen klant, verkoop en productie. Ben jij de persoon die we zoeken? Solliciteer dan snel via onze website www.selecthr.be of stuur jouw cv door naar [email protected]   Bedrijfsprofiel: Voor een gerenommeerd bedrijf gelegen in Waregem, zijn wij op zoek naar een gedreven customer service specialist (m/v) die het orderproces van a tot z coördineert.  

 • Junior business developer Benelux (eco) (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: JONGERAVEN

  Type: Vaste Job

  Je komt terecht in een startup, onderdeel van een gevestigde KMO, en je gaat er aan de slag als pionier met een vernieuwend milieuvriendelijk concept dat zeer breed ingang kan vinden in de markt: labo’s, ziekenhuizen, farma, clean rooms, vakantieparken,… Onze klant is gevestigd in Limburg maar jouw woonplek is minder van tel, zolang de spirit maar goed zit!

Zoek naar antwoorden van EURAQUA EUROPE NV in sociale netwerken
Look for responds of EURAQUA EUROPE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor EURAQUA EUROPE NV. Laat een reactie achter voor EURAQUA EUROPE NV. EURAQUA EUROPE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EURAQUA EUROPE NV. Leave a respond for EURAQUA EUROPE NV. EURAQUA EUROPE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EURAQUA EUROPE NV op de google maps. Adres en contacten EURAQUA EUROPE NV
Location of EURAQUA EUROPE NV on the google maps. Address and contacts of EURAQUA EUROPE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come EURAQUA EUROPE NV EURAQUA EUROPE NV: Bekens C | De Schepper S | Dehem M-J | Multigarden SPRL | FRANS VANMARCKE

Other related companies as EURAQUA EUROPE NV: Bekens C | De Schepper S | Dehem M-J | Multigarden SPRL | FRANS VANMARCKE

EURAQUA EUROPE NV is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EURAQUA EUROPE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07934844970. Het bedrijf EURAQUA EUROPE NV bevindt zich op het adres: 13, Textielstraat 8790 Waregem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 770,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 149,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Profile is Member of the Pollet Pool Group Wholesale of swimming pools,parts & maintenance products for pools, spas & sauna-Surface-Built-in pool Trévi, Pentair Pool products, Kripsol, MMC, Alkor Plan-Chemicals & swimming pool robots- Covers & autom. roll systems Also water treatment specialist WE HAVE THE EXPERIENCE Only sale to professionals. Branchecategorie is Swimming pools, installations and equipment. Producten gemaakt in EURAQUA EUROPE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EURAQUA EUROPE NV is Administratie van economische programma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EURAQUA EUROPE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EURAQUA EUROPE NV, openstaande posities, locatie van EURAQUA EUROPE NV op de kaart.

EURAQUA EUROPE NV is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is EURAQUA EUROPE NV, company assigned to the tax number BE07934844970. The company EURAQUA EUROPE NV is located at the address: 13, Textielstraat 8790 Waregem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 770,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 149,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Profile is Member of the Pollet Pool Group Wholesale of swimming pools,parts & maintenance products for pools, spas & sauna-Surface-Built-in pool Trévi, Pentair Pool products, Kripsol, MMC, Alkor Plan-Chemicals & swimming pool robots- Covers & autom. roll systems Also water treatment specialist WE HAVE THE EXPERIENCE Only sale to professionals. Industry category is Swimming pools, installations and equipment. Products created in EURAQUA EUROPE NV were not found.
The main activity of EURAQUA EUROPE NV is Administration of Economic Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of EURAQUA EUROPE NV is not available. You also can look at reviews of EURAQUA EUROPE NV, open positions, location of EURAQUA EUROPE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EURAQUA EUROPE NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EURAQUA EUROPE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EURAQUA EUROPE NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EURAQUA EUROPE NV, employees, financial statistics.