GILBERTE VAN REGEMORTER

Contactgegevens GILBERTE VAN REGEMORTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GILBERTE VAN REGEMORTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

GILBERTE VAN REGEMORTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUSSELSESTEENWEG 422; 1980; ZEMST, België

Telefoon (phone): 15612379 (+32-15612379) 15612379 (+32-15612379)

Fax (fax): +32 (16) 524-33-53 +32 (16) 524-33-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GILBERTE VAN REGEMORTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GILBERTE VAN REGEMORTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GILBERTE VAN REGEMORTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GILBERTE VAN REGEMORTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GILBERTE VAN REGEMORTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GILBERTE VAN REGEMORTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GILBERTE VAN REGEMORTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GILBERTE VAN REGEMORTER
Products information GILBERTE VAN REGEMORTER

BTW identificatienummer (tax): BE05523071289
Ondernemingsnummer: 3506805419
Hoofdstad (capital): 177,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 186,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in GILBERTE VAN REGEMORTER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Epiceries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GILBERTE VAN REGEMORTER
(Get full report from official database of BE for GILBERTE VAN REGEMORTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor GILBERTE VAN REGEMORTER
Addition kinds of activities for GILBERTE VAN REGEMORTER

8748. Bedrijfsadvies, nv | Business consulting, nec
239700. Schiffli machine borduren | Schiffli machine embroideries
35550503. Type: lood, staal, messing, koper geconfronteerd, enz. | Type: lead, steel, brass, copper faced, etc.
44910103. Laden van schepen | Unloading vessels
83229902. Vluchtelingendienst | Refugee service

Werken bij GILBERTE VAN REGEMORTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GILBERTE VAN REGEMORTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GILBERTE VAN REGEMORTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GILBERTE VAN REGEMORTER. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dynamisch afvalverwerkingsbedrijf zijn wij op zoek naar een operator. Wat houdt de job precies in? Je lost kleine technische storingen op en zorgt ervoor dat de machine zo optimaal mogelijk draait. Dit alles leer je binnen het bedrijf. Je moet echter wel met een heftruck kunnen rijden.

  • Chef-kok (m/v) Lovendegem (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een restaurant in Lovendegem is op zoek naar een ervaren chef-kok die hen wilt ondersteunen in de keuken. Je bent in het bezit van een grote portie ervaring en vakkennis die je tot uiting kan laten komen in gerechten. Je hebt een passie voor koken, specifiek in de gastronomische basiskeuken. Je staat in voor het bereiden en dresseren van gerechten, helpen bij het opstellen van menu's, de voorraad opvolgen en je werkt volgens de normen voor hygiëne en voedselveiligheid. Zij bieden jouw een voltijdse job aan op lange termijn met optie vast. uurrooster: Ma: 10u - 15u Di en woe: vrij Do: 10u - 15u en 18u - 22u Vrij: 10u - 15u en 18u 22u30 Za: 17u30 - 24u Zo: 10u30 - 15u en 18u-22u30

  • Metser 1e én 2e graad (BAASRODE)

    Regio: BAASRODE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit regio Dendermonde heeft een vacature als metser 2e graad. Als jij hen versterkt zal je deze taken uitvoeren: Je kan perfect een plan lezen en interpreteren Profielen uitzetten is voor jou geen probleem Je zal metsen van snelbouw en facade Alsook verlijmen behoort tot je taken Je bent een handige Harry en snelt jouw collega's te hulp waar nodig Weer of geen weer jij wil buiten werken

  • Monteur buitendienst (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op verplaatsing: monteren van verschillende mechanisch elementen (cabines, ovens) bij de klant, montage in samenspraak met collega-monteur In het atelier: Assemblage van kanalen, panelen, lichtarmaturen, ventilatoren,...

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u bij een gezin te Izegem , combineren met andere gezinnen mogelijk! (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! 20 u te presteren bij 1 gezin, de uren zijn bespreekbaar. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student - productiemedewerker - tijdens schoolweek (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio Oostrozebeke zijn we op zoek naar een student die zich doorheen het schooljaar 1 of meer dagen in de werkweek kan vrijmaken. Jouw takenpakket: Zitzakken vullen Paletten samenstellen Voor deze vacature kan je wekelijks tewerkgesteld worden en de dag of dagen dat je tewerkgesteld zal worden, worden in samenspraak gekozen. De loon ligt rond de €10.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf in de regio Oostrozebeke gekend in de sector van de textiel.

  • Assistent Productiemanager (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: NOHAU

    Type: Vaste Job

    Als rechterhand van de Productie Manager sta je in voor volgende taken; Aansturen, motiveren, coachen en ondersteunen van het team; Samenwerken met kwaliteit en productieverantwoordelijke; Opvolgen en controleren van nieuwe recepten volgens de voorschriften en procedures; Bedenken van oplossingen bij niet geplande stilstanden; Afstemmen met externe partijen voor geplande onderhoud; Rapporteren aan de productieverantwoordelijke.

  • Servicetechnieker Filialen (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Als servicetechnieker maak je deel uit van het techniekersteam en zorg je ervoor dat onze filialen steeds tip-top in orde zijn. Je bent verantwoordelijk voor de elektriciteit en de sanitaire installaties in onze filialen, verspreid over heel Vlaanderen. Je volgt een planning voor het onderhoud van onze filialen. Dringende herstellingen horen daar ook bij. Je bent ook bereid om de groenzones van onze 24 Bon’Ap-filialen te onderhouden. Je doet alles voor een glimlach en denkt mee aan een oplossing op maat voor elk filiaal.

  • Boekhoudkundig en fiscaal accountant (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1662805-inline.html?cid=Partner_VDAB DBM – Tax & Accounting, accountantskantoor, zoekt Boekhoudkundig en fiscaal accountant (M/V), voor een voltijdse of deeltijdse samenwerking Behandelen en opvolgen van de boekhoudkundige dossiers van vennootschappen en Vzw’s Voorbereiden en opstellen van de btw-aangiften Voorbereiden van de aangiften in de Venn. B en van de aangiften PB Contacten met de klanten en fiscale administraties

  • Winkelmedewerker slagerij (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KLASSESLAGER VAN BUNDER

    Type: Flexijob

    Als winkelmedewerker zal je instaan voor de volgende taken: winkel voorbereiden voor de opening (bv. salades in potjes scheppen, de toonbank aanvullen en ordenen,... ) klanten verwelkomen bestellingen opnemen kassa bedienen winkel proper houden (bv. toonbank kuisen, vloer vegen, dweilen, ...) Daarnaast is het ook mogelijk dat je af en toe meehelpt met het verzorgen van de catering op locatie bij klanten.

  • Flexijob keukenmedewerker (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: HARTE TROEF

    Type: Flexijob

    Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! Harte Troef is ontstaan vanuit een droom. Een droom dat alle mensen, eender wie of hoe ze zijn, de kans krijgen om te tonen welke troeven zij in handen hebben. In onze bistro bouwen wij, samen en inclusief, aan deze droom. Het is een bistro waar het gezellig toeven is, een plek om je heerlijk thuis te voelen en zeker naar terug te komen.Om ons keukenteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste medewerkers.

  • kelner (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: DE KALLEBASSE

    Type: Flexijob

    opnemen, opdienen, afruimen

Zoek naar antwoorden van GILBERTE VAN REGEMORTER in sociale netwerken
Look for responds of GILBERTE VAN REGEMORTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor GILBERTE VAN REGEMORTER. Laat een reactie achter voor GILBERTE VAN REGEMORTER. GILBERTE VAN REGEMORTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GILBERTE VAN REGEMORTER. Leave a respond for GILBERTE VAN REGEMORTER. GILBERTE VAN REGEMORTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GILBERTE VAN REGEMORTER op de google maps. Adres en contacten GILBERTE VAN REGEMORTER
Location of GILBERTE VAN REGEMORTER on the google maps. Address and contacts of GILBERTE VAN REGEMORTER

Andere gerelateerde bedrijven als come GILBERTE VAN REGEMORTER GILBERTE VAN REGEMORTER: ELFRA V.O.F | VANDENABEELE | ANDR? GANTMAN | SCHELFHOUT MARC | FA. SEBILLE

Other related companies as GILBERTE VAN REGEMORTER: ELFRA V.O.F | VANDENABEELE | ANDR? GANTMAN | SCHELFHOUT MARC | FA. SEBILLE

GILBERTE VAN REGEMORTER is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GILBERTE VAN REGEMORTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05523071289. Het bedrijf GILBERTE VAN REGEMORTER bevindt zich op het adres: BRUSSELSESTEENWEG 422; 1980; ZEMST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 177,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 186,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Epiceries. Producten gemaakt in GILBERTE VAN REGEMORTER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GILBERTE VAN REGEMORTER is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GILBERTE VAN REGEMORTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GILBERTE VAN REGEMORTER, openstaande posities, locatie van GILBERTE VAN REGEMORTER op de kaart.

GILBERTE VAN REGEMORTER is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is GILBERTE VAN REGEMORTER, company assigned to the tax number BE05523071289. The company GILBERTE VAN REGEMORTER is located at the address: BRUSSELSESTEENWEG 422; 1980; ZEMST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 177,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 186,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Epiceries. Products created in GILBERTE VAN REGEMORTER were not found.
The main activity of GILBERTE VAN REGEMORTER is Administration of Human Resource Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GILBERTE VAN REGEMORTER is not available. You also can look at reviews of GILBERTE VAN REGEMORTER, open positions, location of GILBERTE VAN REGEMORTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GILBERTE VAN REGEMORTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GILBERTE VAN REGEMORTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GILBERTE VAN REGEMORTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GILBERTE VAN REGEMORTER, employees, financial statistics.