ANDR? GANTMAN

Contactgegevens ANDR? GANTMAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANDR? GANTMAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANDR? GANTMAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DE KEYSERLEI 5B2; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32311444 32311444

Fax (fax): +32 (69) 982-43-26 +32 (69) 982-43-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANDR? GANTMAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANDR? GANTMAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANDR? GANTMAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANDR? GANTMAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANDR? GANTMAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANDR? GANTMAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANDR? GANTMAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANDR? GANTMAN
Products information ANDR? GANTMAN

BTW identificatienummer (tax): BE04757324218
Ondernemingsnummer: 1822601318
Hoofdstad (capital): 681,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 454,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANDR? GANTMAN
(Get full report from official database of BE for ANDR? GANTMAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANDR? GANTMAN
Addition kinds of activities for ANDR? GANTMAN

509907. Antiek, souvenirs en nieuwigheden | Antiques, souvenirs, and novelties
20480110. Gerolde haver, bereid als diervoeder | Rolled oats, prepared as animal feed
23290202. Down-filled kleding: mannen en jongens ' | Down-filled clothing: men's and boys'
50859908. Molen levert | Mill supplies
63510103. Afronding van de opdracht garandeert de binding | Job completion guarantee bonding

Werken bij ANDR? GANTMAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANDR? GANTMAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANDR? GANTMAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANDR? GANTMAN. Looking for open vacancies in other companies

 • Logistiek medewerker voor Black Friday bij Bleckmann Grobbendonk in de periode van 20/11 tot 30/11 (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: SYNERGIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Bleckmann, een grote logistieke speler in fashion en lifestyle, in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

 • betonmixchauffeur (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: Accent Logistics Gent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  > U staat in voor het besturen van een betonmixer vrachtwagen > u zal steeds van werf naar werf rijden om de nodige lading beton te storten.

 • Orderpicker vaste ploeg naar keuze (Regio Lier-Heist o/d Berg)

  Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

  Bedrijf: ASAP XL MECHELEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In deze functie ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor het klaarzetten van bestellingen voor grootwarenhuizen. U werkt daarvoor met een BT en voicepicksysteem of scanner (worden beide aangeleerd) - ophalen van goederen - verdeling van de goederen - stapelen goederen

 • Werken als huishoudhulp regio Mol? Kies voor Domestic Services! (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Baal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BAAL)

  Regio: BAAL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

 • Huishoudhulp regio Aalter - voltijds / deeltijds (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: HOME FOR YOU

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Aalter zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

 • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: Agilitas Aarschot

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij Agilitas Home Services aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Nieuwrode. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

 • Gemotiveerde student(e) kantoor Aarschot (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor ons kantoor te Aarschot zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde student voor ons team te versterken. Minstens één dag per week, met voorkeur meerdere dagen. Je krijgt een zeer uitgebreide waaier aan taken toegewezen: - het opbellen en telefonisch screenen van kandidaten - kandidaten inschrijven, screenen en matchen met de juiste vacature - administratieve ondersteuning naar de consulenten toe - telefonische oproepen beantwoorden, klantencontact - vacatures online plaatsen ...

 • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

  Type: Zelfstandige activiteit

  Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

 • Taaltrainer Nederlands (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

 • Consulentes Health & Beauty (Regio Tongeren-Maasmechelen)

  Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

 • FLEXI-JOB Barman/Kelner (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

  Type: Flexijob

  In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

Zoek naar antwoorden van ANDR? GANTMAN in sociale netwerken
Look for responds of ANDR? GANTMAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANDR? GANTMAN. Laat een reactie achter voor ANDR? GANTMAN. ANDR? GANTMAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANDR? GANTMAN. Leave a respond for ANDR? GANTMAN. ANDR? GANTMAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANDR? GANTMAN op de google maps. Adres en contacten ANDR? GANTMAN
Location of ANDR? GANTMAN on the google maps. Address and contacts of ANDR? GANTMAN

Andere gerelateerde bedrijven als come ANDR? GANTMAN ANDR? GANTMAN: INFOR-SAWA | Excoverplast Petry & Zn BVBA | TRAITEUR NANTUA | Centea Kantoor Smolders | BRICOULT CR?DIT HYPOTHEC.

Other related companies as ANDR? GANTMAN: INFOR-SAWA | Excoverplast Petry & Zn BVBA | TRAITEUR NANTUA | Centea Kantoor Smolders | BRICOULT CR?DIT HYPOTHEC.

ANDR? GANTMAN is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANDR? GANTMAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04757324218. Het bedrijf ANDR? GANTMAN bevindt zich op het adres: DE KEYSERLEI 5B2; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 681,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 454,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ANDR? GANTMAN is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANDR? GANTMAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANDR? GANTMAN, openstaande posities, locatie van ANDR? GANTMAN op de kaart.

ANDR? GANTMAN is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANDR? GANTMAN, company assigned to the tax number BE04757324218. The company ANDR? GANTMAN is located at the address: DE KEYSERLEI 5B2; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 681,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 454,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ANDR? GANTMAN is Administration of Human Resource Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ANDR? GANTMAN is not available. You also can look at reviews of ANDR? GANTMAN, open positions, location of ANDR? GANTMAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANDR? GANTMAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANDR? GANTMAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANDR? GANTMAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANDR? GANTMAN, employees, financial statistics.