TRAITEUR NANTUA

Contactgegevens TRAITEUR NANTUA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRAITEUR NANTUA: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRAITEUR NANTUA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HERTOG JANLAAN 32; 1083; GANSHOREN/GANSHOREN, België

Telefoon (phone): 24266744 (+32-24266744) 24266744 (+32-24266744)

Fax (fax): +32 (53) 326-65-29 +32 (53) 326-65-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRAITEUR NANTUA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRAITEUR NANTUA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRAITEUR NANTUA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRAITEUR NANTUA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRAITEUR NANTUA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRAITEUR NANTUA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRAITEUR NANTUA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRAITEUR NANTUA
Products information TRAITEUR NANTUA

BTW identificatienummer (tax): BE08577270507
Ondernemingsnummer: 2605926513
Hoofdstad (capital): 807,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 101,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in TRAITEUR NANTUA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRAITEUR NANTUA
(Get full report from official database of BE for TRAITEUR NANTUA)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRAITEUR NANTUA
Addition kinds of activities for TRAITEUR NANTUA

394908. Darts en tafel sportartikelen en benodigdheden | Darts and table sports equipment and supplies
514799. Vlees en vleesproducten, niet inbegrepen | Meats and meat products, nec
34430804. Trogs, industrieel: metalen plaat | Troughs, industrial: metal plate
37140702. Wiel velgen, motorvoertuig | Wheel rims, motor vehicle
59890000. Brandstofverkopers, nec | Fuel dealers, nec

Werken bij TRAITEUR NANTUA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRAITEUR NANTUA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRAITEUR NANTUA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRAITEUR NANTUA. Looking for open vacancies in other companies

 • Verpleegkundige Angst- en Stemmingsstoornissen (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De afdeling Angst- en Stemmingsstoornissen is op zoek naar een verpleegkundige, mag ook een student zijn die afgestudeerd is als verpleegkundige binnen de psychiatrie of met stage ervaring in de psychiatrie, om hen tijdens de maand augustus te ondersteunen. Je kan eventueel aan de hand van je eigen beschikbaarheden bijwerken op deze afdeling. Je staat in voor de begeleiding van de patiënten op de afdeling, het toedienen van de basiszorg, medicatie en het toezicht houden op de afdeling tijdens de verschillende activiteiten. De afdeling angst- en stemmingsstoornissen werkt in vroeg- dag en laatdiensten. Je wordt verloond volgens de barema's van UZ Gent en enige relevante anciënniteit wordt overgenomen.

 • Onderhoudstechnieker - automatisch magazijn 2 ploegen (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wil jij aan de slag gaan bij een bedrijf dat: luistert naar zijn werknemers? zijn werknemers soigneert? een job op lange termijn aanbiedt? en verschillende doorgroeimogelijkheden heeft? Dan stellen wij jou graag volgende job voor om je vingers bij af te likken!Geen ervaring noodzakelijk Forum Jobs zoekt namelijk een operator die interesse heeft om door te groeien naar een technieker. Je hoeft hiervoor geen technische opleiding te hebben maar wel wat technisch inzicht hebben. Het bedrijf is bereid om jou alles intern aan te leren. Binnen het bedrijf zijn er verschillende lijnen die bemand worden door productiemedewerkers, operatoren en een ploegchef. Wegens de bouw van een volautomatisch hoogbouwmagazijn gaat de firma op zoek naar versterking voor de technische dienst.Takenpakket als technisch operator Je bent verantwoordelijk voor het functioneren van het hoogbouwmagazijn. Je voert regelmatig controles uit op kritische punten. Je biedt ondersteuning bij het onderhoud van rollend materieel (heftrucks, reachtrucks, etc.), gebouwen en installaties. Je lost technische storingen op, zowel op mechanisch als elektrotechnisch vlak. Je werkt in een 2 ploegensysteem van maandag t.e.m. vrijdag.

 • Technieker Binnen-/Buitendienst (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACTIEF GENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als technieker heb je volgend takenpakket: - Je voert herstellingen uit van machines op verschillende locaties - Je staat in voor het nazicht van die machines - Je gaat bij storingen op zoek naar de oorzaak en een passende oplossing

 • POLYVALENTE WINKELBEDIENDE VOOR AFDELING GROENTEN & FRUIT (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zoeken iemand die graag in de voeding en in de verkoop wil werken! Voor onze supermarkt regio Groot Eeklo zoeken wij iemand die graag polyvalent wil werken. U krijgt een job met veel variatie!

 • Huishoudhulp met Dienstencheques Roeselare (deeltijds) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

 • Student schoonmaak gezocht (m/v) 4.5 uur per week te Tielt (West-Vlaanderen) (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: CARE

  Type: Studentenjob

  CARE EXPERT CLEANING zoekt… Student schoonmaak (M/V/X) 4.5 uur per week te Tielt (West-Vlaanderen) Functieomschrijving Voor de schoonmaakwerkzaamheden bij onze klant in Tielt is Care Expert Cleaning op zoek naar een gemotiveerde deeltijdse student schoonmaak. Je bent verantwoordelijk voor het reinigen en desinfecteren van de cleanroom. Dit doe je volgens de regels eigen aan een GMP-omgeving. Je volgt deze geldende regels en procedures op vlak van veiligheid en kwaliteit strikt op. Je werkt met de nodige beschermkledij. Je vult planningsdocumenten in en meldt afwijkingen. We zoeken een student die van 07.00 uur tot 09.30 uur en van 10.00 uur tot 12.00 uur kan werken op zaterdag. De opstart wordt zo snel mogelijk voorzien.

 • Helper Sanitair/cv (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: INNOTECH

  Type: Vaste Job

  Als helper sanitair/cv sta je in voor het aanleggen van de nodige leidingen voor de installatie en ondersteun je de meestergast

 • Lijnverantwoordelijke 2-ploegen (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde lijnverantwoordelijke 2 ploegen. Je start als operator/inpakker om zo stap voor stap door te groeien tot lijnverantwoordelijke. Als inpakker bestuur je de verpakkingsmachine waarbij iedere rol afzonderlijk in folie wordt verpakt. De verpakte rollen worden in dozen gestopt en vervolgens op paletten gestapeld. Het takenpakket van de lijnverantwoordelijk bestaat uit het voorbereiden van de kleurtest, ploegoverdracht en communicatie met het team. Daarnaast controleer je de verpakking van het eindproduct, stel je de machines correct in en los je storingen op. Kortom een gevarieerde functie met verantwoordelijkheid!

 • GYPROCPLAATSER (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SNEL EN GOED

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het plaatsen gyprocwanden en wandisolatie bij bedrijven uit de privé sector.

 • Bakker / Hulpbakker (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: PINSON BISCUITERIE

  Type: Vaste Job

  Wij zijn een industriële koekjesbakkerij in Veurne, en zijn op zoek naar een bakker/hulpbakker. In eerste fase sta je in voor het inbrengen van het deeg in de spuitmachines, het instellen van de machines, gewichtscontrole en afwegen van ingrediënten volgens het recept. Na de inwerkperiode zal ook de deegbereiding volgens de opgegeven recepturen aangeleerd worden. Je respecteert hierbij de normen voor de hygiëne, netheid en onderhoud.

 • Site Supervisor / Werfleider regio Antwerpse Haven (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: People 4 Projects

  Type: Vaste Job

  P4P is op zoek naar een Site Supervisor / Werfleider in de Antwerpse Haven. FUNCTIEBESCHRIJVING: Als Site Supervisor / Werfleider sta je in voor de organisatie, voorbereiding, planning en het optimaal benutten van de capaciteit gedurende projecten op de werf. Je geeft leiding aan een aantal brigadiers, die op hun beurt een team elektriciens, monteurs en meet- en regeltechniekers aansturen. Je volgt de werkzaamheden nauw op en vormt het eerste aanspreekpunt voor de klant, projectleiding en leveranciers. Je geeft advies aan de brigadiers tijdens hun werkvoorbereiding. Je verzorgt de bestellingen van materialen. Je staat in voor de opvolging en de controle van de uitvoering van de werken met bijzondere aandacht voor: veiligheid, kwaliteit, planning en kostprijs. Je beheert de nodige administratie. Je rapporteert aan de Site Manager of de Project Manager.

 • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

  Type: Zelfstandige activiteit

  Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

Zoek naar antwoorden van TRAITEUR NANTUA in sociale netwerken
Look for responds of TRAITEUR NANTUA in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRAITEUR NANTUA. Laat een reactie achter voor TRAITEUR NANTUA. TRAITEUR NANTUA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRAITEUR NANTUA. Leave a respond for TRAITEUR NANTUA. TRAITEUR NANTUA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRAITEUR NANTUA op de google maps. Adres en contacten TRAITEUR NANTUA
Location of TRAITEUR NANTUA on the google maps. Address and contacts of TRAITEUR NANTUA

Andere gerelateerde bedrijven als come TRAITEUR NANTUA TRAITEUR NANTUA: HUIS KENNIS | UNIVERS DU PNEU OCCASION | Briers-Vanbergen | CIES GYSEN | BERNARD GRAMMEN

Other related companies as TRAITEUR NANTUA: HUIS KENNIS | UNIVERS DU PNEU OCCASION | Briers-Vanbergen | CIES GYSEN | BERNARD GRAMMEN

TRAITEUR NANTUA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRAITEUR NANTUA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08577270507. Het bedrijf TRAITEUR NANTUA bevindt zich op het adres: HERTOG JANLAAN 32; 1083; GANSHOREN/GANSHOREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 807,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 101,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in TRAITEUR NANTUA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRAITEUR NANTUA is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRAITEUR NANTUA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRAITEUR NANTUA, openstaande posities, locatie van TRAITEUR NANTUA op de kaart.

TRAITEUR NANTUA is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRAITEUR NANTUA, company assigned to the tax number BE08577270507. The company TRAITEUR NANTUA is located at the address: HERTOG JANLAAN 32; 1083; GANSHOREN/GANSHOREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 807,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 101,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in TRAITEUR NANTUA were not found.
The main activity of TRAITEUR NANTUA is Administration of Human Resource Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TRAITEUR NANTUA is not available. You also can look at reviews of TRAITEUR NANTUA, open positions, location of TRAITEUR NANTUA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRAITEUR NANTUA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRAITEUR NANTUA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRAITEUR NANTUA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRAITEUR NANTUA, employees, financial statistics.