BARTOLOMEO GORDILLO CABEZAZ

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • BARTOLOMEO GORDILLO CABEZAZ
Private companiesCoal Mining • BARTOLOMEO GORDILLO CABEZAZ

Contactgegevens BARTOLOMEO GORDILLO CABEZAZ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BARTOLOMEO GORDILLO CABEZAZ: address, phone, fax, email, website, opening hours

BARTOLOMEO GORDILLO CABEZAZ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE L'ATH?N?E 11; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 25121564 (+32-25121564) 25121564 (+32-25121564)

Fax (fax): +32 (4) 220-10-90 +32 (4) 220-10-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BARTOLOMEO GORDILLO CABEZAZ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BARTOLOMEO GORDILLO CABEZAZ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BARTOLOMEO GORDILLO CABEZAZ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BARTOLOMEO GORDILLO CABEZAZ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BARTOLOMEO GORDILLO CABEZAZ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BARTOLOMEO GORDILLO CABEZAZ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BARTOLOMEO GORDILLO CABEZAZ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BARTOLOMEO GORDILLO CABEZAZ
Products information BARTOLOMEO GORDILLO CABEZAZ

BTW identificatienummer (tax): BE07227600097
Ondernemingsnummer: 3117340087
Hoofdstad (capital): 562,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 775,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in BARTOLOMEO GORDILLO CABEZAZ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Epiceries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BARTOLOMEO GORDILLO CABEZAZ
(Get full report from official database of BE for BARTOLOMEO GORDILLO CABEZAZ)

Aanvulling soorten activiteiten voor BARTOLOMEO GORDILLO CABEZAZ
Addition kinds of activities for BARTOLOMEO GORDILLO CABEZAZ

07820208. Spuitdiensten, gazon | Spraying services, lawn
07839901. Arborist diensten | Arborist services
20260204. Kwark | Cottage cheese
36779901. Baluns | Baluns
38419905. Apparatuur voor het inplanten van huid | Skin grafting equipment
39440314. puzzels | Puzzles

Werken bij BARTOLOMEO GORDILLO CABEZAZ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BARTOLOMEO GORDILLO CABEZAZ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BARTOLOMEO GORDILLO CABEZAZ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BARTOLOMEO GORDILLO CABEZAZ. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier: groothandel zonnepanelen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt tewerkgesteld in groothandel van zonnepanelen en omvormers, actief sinds 2005. Functie: magazijnier: inkomende goederen sorteren en stockeren manueel orderpicken (geen gebruik van scanners mogelijk) goederen verzamelen met behulp van een elektrische transpallet bestelling inputten in pc orders naar pickingzone brengen en via wikkelaar klaarmaken voor verzending

  • Bijrijder Wetteren m/v (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als gemotiveerde bijrijder (m/v) assisteer je onze installateurs bij de leveringen en installaties van onze toestellen vanuit ons distributiecentrum te Wetteren. De leveringen gebeuren bij de verschillende winkels, alsook bij particulieren in gans België.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Student verkoop (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Studentenjob

    - Je staat in voor de ontvangst van de klanten; - Je vult de rekken bij waar nodig; - Algemene ondersteuning in de shop.

  • Zaterdaghulp Massimo Dutti Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: MASSIMO DUTTI KNOKKE

    Type: Studentenjob

    Jobomschrijving Als zaterdaghulp maak je deel uit van het verkoopsteam en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je een hoge klantenservice garandeert. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Asfaltarbeider rijb. B Regio Sint-Niklaas (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Willemen Infra nv

    Type: Vaste Job

    Willemen Infra - de grootste Belgische wegenbouwer - is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen Aannemingen Van Wellen, Aswebo en de infra-afdeling van Kumpen. Willemen Infra beheerst alle aspecten van de wegenbouw. Niet alleen de algemene grond- en asfaltwerken, maar ook alle ondersteunende diensten hebben wij in eigen beheer. Met haar 4 regio’s is Willemen Infra vertegenwoordigd van de Kust tot de Ardennen. Wij maken met Willemen Infra integraal deel uit van de Willemen Groep. Willemen Groep is in veel opzichten een ambitieuze durver. De groep omvat tal van aannemingsbedrijven, toeleveranciers en projectontwikkelaars. Vanuit een stabiel verleden en een rijke traditie wordt dagelijks met 2.300 medewerkers aan prestigieuze projecten gebouwd. Voor uitdagende projecten in binnen- en buitenland bedenken zij de oplossingen van morgen, dit met een stevig groeitempo, grote betrokkenheid en een no-nonsense bedrijfscultuur. Is jouw ideale job er eentje waar je dag in dag uit in openlucht mag zijn? Frisse lucht, zon en zelfs regen, vogels horen fluiten: er zijn maar weinig werkvloeren die daar tegenop kunnen. In deze job moet je flexibel zijn. Maar je zorgt ervoor dat onze wegen berijdbaar blijven en onze straten er fraaier uitzien. Aanvulling van een bestaande asfaltploeg uit regio Sint -Niklaas. Deze ervaren ploeg voert onderhoud en/of aanleg van asfaltwegen en aanverwanten op diverse werven. Aanleggen en afwerken van asfaltverhardingen Lossen, spreiden en profileren van de asfaltlaag, etc. U wordt 's morgens thuis opgehaald met de camionette en jullie rijden dan verder naar de werf, hoofdzakelijk in uw eigen provincie maar mogelijks ook in aanleunende provincies. U hoeft uiteraard niet naar ons hoofdkantoor te komen voor het woon-werkverkeer. Fysisch soms zwaar werk (rugbelastend werk, heffen en tillen).

  • Planner verpakkingsafdeling (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als Planner van de verpakkingsafdeling ben je verantwoordelijk om het digitale planningssysteem operationeel te laten lopen en verder te optimaliseren.  Dit zijn jouw taken:  Dagelijks en wekelijks analyseer je de voorraadbehoeften Wekelijks stel je de planning op voor de verschillende verpakkingslijnen. Doorheen de week volg je dit dagelijks op en stuur je bij waar nodig Nauwe en efficiëntie communicatie met medewerkers van Supply Chain afdeling en teamverantwoordelijken productie Op basis van je inzichten in het logistieke proces, stockbeheer, forecasts en verkoopcijfers stel je een lange termijn planning op Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, dé Europese marktleider binnen de voedingsector, zijn wij op zoek naar een ervaren planner voor de verpakkingsafdeling. Momenteel is onze klant bezig met de introductie van een nieuw ERP-systeeem met als doelstelling binnen de verpakkingsafdeling de overstap te maken naar een compleet digitaal planningssysteem.

  • TEKENAAR KEUKENS (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: LEVASAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons groeiend bedrijf zijn we op zoek naar een enthousiaste medewerker. Je hoofdtaak is het uittekenen van keukens in het programma WINNER.

  • ZELFSTANDIG GERANT (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: HAAGSE TENNISHOEK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Openhouden van ons clubhuis + het verder uitbouwen van ons clubhuis

  • iStorm - Project Manager (Expert in Cultural Shift) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For a strategic cultural transformation with transversal impact, I'm looking for a trilingual (NL/FR/EN) Senior Project Manager (min. 10y. exp) specialized in leading and managing business implementation projects with: Strategic non-IT business transformation Setting up the required governance Managing teams as well as multiple and international stakeholders Description End-to-end Project Manager responsibility for a strategic cultural transformation (non-IT) International stakeholder management Team management & coordination Trilingual NL/FR/EN 10y experience as a PM minimum Proven experience in cultural shift Offer International corporate company located in Brussels. 12-month freelance contract.

  • Flexi-job Kelner / Dienster (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Flexijob keukenmedewerker gezocht (tijdens lunchtime) (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: MARKIES DE SALADE

    Type: Flexijob

    Voor onze gezonde en vegetarische keuken te St-Martens-Latem zoeken we een kok voor de warme keuken, en dit tijdens de lunch van maandag-vrijdag (11u30-14u00 met lichte afwijking mogelijk in samenspraak)

Zoek naar antwoorden van BARTOLOMEO GORDILLO CABEZAZ in sociale netwerken
Look for responds of BARTOLOMEO GORDILLO CABEZAZ in social networks

Lees alle opmerkingen voor BARTOLOMEO GORDILLO CABEZAZ. Laat een reactie achter voor BARTOLOMEO GORDILLO CABEZAZ. BARTOLOMEO GORDILLO CABEZAZ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BARTOLOMEO GORDILLO CABEZAZ. Leave a respond for BARTOLOMEO GORDILLO CABEZAZ. BARTOLOMEO GORDILLO CABEZAZ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BARTOLOMEO GORDILLO CABEZAZ op de google maps. Adres en contacten BARTOLOMEO GORDILLO CABEZAZ
Location of BARTOLOMEO GORDILLO CABEZAZ on the google maps. Address and contacts of BARTOLOMEO GORDILLO CABEZAZ

Andere gerelateerde bedrijven als come BARTOLOMEO GORDILLO CABEZAZ BARTOLOMEO GORDILLO CABEZAZ: FLFABRIPOL SPRL | DEXIA | LADBROKE | JAN DE BIE | B. DE BRUCKER

Other related companies as BARTOLOMEO GORDILLO CABEZAZ: FLFABRIPOL SPRL | DEXIA | LADBROKE | JAN DE BIE | B. DE BRUCKER

BARTOLOMEO GORDILLO CABEZAZ is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BARTOLOMEO GORDILLO CABEZAZ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07227600097. Het bedrijf BARTOLOMEO GORDILLO CABEZAZ bevindt zich op het adres: RUE DE L'ATH?N?E 11; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 562,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 775,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Epiceries. Producten gemaakt in BARTOLOMEO GORDILLO CABEZAZ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BARTOLOMEO GORDILLO CABEZAZ is Steenkoolmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BARTOLOMEO GORDILLO CABEZAZ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BARTOLOMEO GORDILLO CABEZAZ, openstaande posities, locatie van BARTOLOMEO GORDILLO CABEZAZ op de kaart.

BARTOLOMEO GORDILLO CABEZAZ is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is BARTOLOMEO GORDILLO CABEZAZ, company assigned to the tax number BE07227600097. The company BARTOLOMEO GORDILLO CABEZAZ is located at the address: RUE DE L'ATH?N?E 11; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 562,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 775,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Epiceries. Products created in BARTOLOMEO GORDILLO CABEZAZ were not found.
The main activity of BARTOLOMEO GORDILLO CABEZAZ is Coal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BARTOLOMEO GORDILLO CABEZAZ is not available. You also can look at reviews of BARTOLOMEO GORDILLO CABEZAZ, open positions, location of BARTOLOMEO GORDILLO CABEZAZ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BARTOLOMEO GORDILLO CABEZAZ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BARTOLOMEO GORDILLO CABEZAZ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BARTOLOMEO GORDILLO CABEZAZ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BARTOLOMEO GORDILLO CABEZAZ, employees, financial statistics.