FLFABRIPOL SPRL

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • FLFABRIPOL SPRL
Private companiesCoal Mining • FLFABRIPOL SPRL

Contactgegevens FLFABRIPOL SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLFABRIPOL SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLFABRIPOL SPRL

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): R. De L'Osier Fleuri 58 1130 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-22-41-29-29 32-22-41-29-29

Fax (fax): 32-22-15-10-52 32-22-15-10-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLFABRIPOL SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLFABRIPOL SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLFABRIPOL SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLFABRIPOL SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLFABRIPOL SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLFABRIPOL SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLFABRIPOL SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLFABRIPOL SPRL
Products information FLFABRIPOL SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06100402832
Ondernemingsnummer: 9082916259
Hoofdstad (capital): 436,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 721,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in FLFABRIPOL SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Glycol polyethylene

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLFABRIPOL SPRL
(Get full report from official database of BE for FLFABRIPOL SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLFABRIPOL SPRL
Addition kinds of activities for FLFABRIPOL SPRL

104402. Zilvererts verwerking | Silver ores processing
09710201. Jacht bewaar | Hunting preserve
17510202. Venster en deur (geprefabriceerde) installatie | Window and door (prefabricated) installation
24310604. Wainscots, hout | Wainscots, wood
27549913. Muziek, blad: gravure printing, niet gepubliceerd op de site | Music, sheet: gravure printing, not published on site
34529900. Bouten, moeren, klinknagels en wassers, nec | Bolts, nuts, rivets, and washers, nec
35599925. Robotten, gieten en vormen van kunststoffen | Robots, molding and forming plastics
73899964. Product endorsement service | Product endorsement service
97219904. Buitenlandse missies | Foreign missions

Werken bij FLFABRIPOL SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLFABRIPOL SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLFABRIPOL SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLFABRIPOL SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • bevrachter (M/V) (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -       Dagelijks contact met klanten, partners, filialen en agenten. - Organiseren van de U toegewezen transportopdrachten. - administratieve afhandeling van uw transporten - kostprijs negotiëren, onderhandelen, commerciële feeling - nieuwe contacten leggen met binnen-en buitenlandse transporteurs-onderaannemers - Organiseren van  FTL zendingen , groupage , deelpartijen. - Problem solving skills

  • Elektromechanieker regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Truiden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de regio Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een ervaren elektromechanieker: Je staat in voor de goede werking van werktuigen, installaties en traditioneel en geautomatiseerd productiemateriaal. Daarvoor zal je vooral storingen oplossen. Je voert allerlei preventieve industriële onderhoudswerken uit en lost storingen op, op zowel mechanisch als elektrisch gebied: - Werktekeningen lezen en interpreteren - Appendages monteren en onderhouden (bv drukmeters, ventielen, sensoren,… toebehoren) - De verschillende soorten aandrijvingen monteren, herstellen en uitlijnen - Een smeerschema uitvoeren - Kennis van koppelingen, lagers, … - Preventief onderhoud uitvoeren en praktisch organiseren ter plaatse - Basisvaardigheden metaalbewerking (boren, schroefdraad tappen,…) - Dichtingen demonteren en monteren - Verbindingen verwezenlijken door middel van schroeven, pennen, spieën - Een elektrisch schema lezen - Elektrische motoren afkoppelen en aansluiten volgens de veiligheidsvoorschriften - Stuurcomponenten van de elektrische motor herkennen en vervangen - Pneumatische en hydraulische schema's lezen, storingen signaleren + OPLOSSEN - Storingen signaleren + OPLOSSEN - Plaatsen en afregelen van fotocellen en benaderingsschakelaars - Meten en controleren met de gangbare meetgereedschappen (elektrisch en mechanisch) - Storingen opzoeken met de gepaste meetinstrumenten of middelen

  • Secretaresse (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Konvert Interim Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een goede secretaresse? Heb jij een goede kennis van boekhouding? Solliciteer dan zeker op deze functie Ook de kennis van Word en excell is belangrijk

  • Thuishulp (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: INPRO

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij op zoek naar een dankbare job ? Bij gezinnen thuis ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken: Schoonmaak van de woning. Wassen en strijken. Bereiden van maaltijden. Boodschappen doen. Kortom, een heel afwisselende job! Je zorgt ervoor dat de gezinnen meer vrije tijd krijgen waardoor jouw werk steeds meer en meer onmisbaar wordt!

  • Huishoudhulp Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen uit Aalter en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) JABBEKE (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ....). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student tekenaar E-plan in Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Unique Menen is op zoek naar een student tekenaar E-Plan (m/v) voor een bedrijf in Roeselare.

  • Jobstudent m/v (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Als je aan de slag gaat als jobstudent bij dit bedrijf sta je in voor de finishing touches van het project. - Je gaat in team of alleen, naargelang de grootte van de werf,  met je tools (poetsmateriaal) aan de slag; - Je hebt de verantwoordelijkheid om de oppervlaktes, vloeren  en meubilair te reinigen; - Kortom je staat in voor de orde en netheid op onze werven.

  • Studenten voor in een callcenter op Zaterdag (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Ik ben op zoek naar vlotte, commercieele en aangelegde studenten die graag willen werken als callcentermedewerker. - tijdens de vakantieperiodes ( zomer - en kerstvakantie) of op ZATERDAG.

  • Productiemedewerkers (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE MARMO

    Type: Studentenjob

    Wij zijn dringend op zoek naar productiemedewerkers, verpakkers en etiketteerders. Als productiemedewerker sta je in voor het maken van onder meer saté's, hamburgers, worsten en gourmet-barbequepaketten. Omdat je met rauw vlees werkt, hou je rekening met het voorgeschreven hygiënereglement. Ook voor onze logistieke afdelingen (verpakkers/etiketteerders) zoeken wij extra personeel. Heb je er geen problemen mee om in een koude omgeving te werken? Je steekt graag de handen uit de mouwen en flexibele uren schrikken je niet af? Kun je beschikken over eigen vervoer en ben je onmiddellijk beschikbaar?

  • LOGISTIEK ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: PURE DIFFUSION

    Type: Vaste Job

    Hou je van afwisseling in je werk, ben je in staat zelfstandig initiatief te nemen en heb je een probleemoplossende houding? Deins je niet terug van veel communicatie met klanten, leveranciers en transporteurs zowel in het Nederlands, Engels als Frans en ben je analytisch ingesteld? Ben je bovendien fysiek sterk genoeg om tijdens bepaalde periodes zware dozen te tillen (alsook behandeling van goederen) en heb je een representatief voorkomen? Dan ben jij misschien wel de perfecte persoon om ons jong & enthousiast team aan te vullen! Uitgebreide computerkennis en/of ervaring in distributie zijn een pluspunt!

  • Jurist dossierbeheerder (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: ANN CHIJS

    Type: Vaste Job

    Jurist dossierbeheerder in een notariskantoor Het zelfstandig beheren en opvolgen van klantendossiers in diverse materies, zoals verkoop, krediet, schenking, vereffening/verdeling, huwelijkscontract, nalatenschap, echtscheiding, beslag, vennootschappen,... ontvangst en besprekingen met cliënten,...

Zoek naar antwoorden van FLFABRIPOL SPRL in sociale netwerken
Look for responds of FLFABRIPOL SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLFABRIPOL SPRL. Laat een reactie achter voor FLFABRIPOL SPRL. FLFABRIPOL SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLFABRIPOL SPRL. Leave a respond for FLFABRIPOL SPRL. FLFABRIPOL SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLFABRIPOL SPRL op de google maps. Adres en contacten FLFABRIPOL SPRL
Location of FLFABRIPOL SPRL on the google maps. Address and contacts of FLFABRIPOL SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLFABRIPOL SPRL FLFABRIPOL SPRL: PETER VERHEYEN | RONALD NYS | RSC ANDERLECHT | Mobil-Tronics | LUC JACOBS

Other related companies as FLFABRIPOL SPRL: PETER VERHEYEN | RONALD NYS | RSC ANDERLECHT | Mobil-Tronics | LUC JACOBS

FLFABRIPOL SPRL is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLFABRIPOL SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06100402832. Het bedrijf FLFABRIPOL SPRL bevindt zich op het adres: R. De L'Osier Fleuri 58 1130 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 436,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 721,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Glycol polyethylene. Producten gemaakt in FLFABRIPOL SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLFABRIPOL SPRL is Steenkoolmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLFABRIPOL SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLFABRIPOL SPRL, openstaande posities, locatie van FLFABRIPOL SPRL op de kaart.

FLFABRIPOL SPRL is a company, that was registered 1999 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLFABRIPOL SPRL, company assigned to the tax number BE06100402832. The company FLFABRIPOL SPRL is located at the address: R. De L'Osier Fleuri 58 1130 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 436,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 721,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Glycol polyethylene. Products created in FLFABRIPOL SPRL were not found.
The main activity of FLFABRIPOL SPRL is Coal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLFABRIPOL SPRL is not available. You also can look at reviews of FLFABRIPOL SPRL, open positions, location of FLFABRIPOL SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLFABRIPOL SPRL, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLFABRIPOL SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLFABRIPOL SPRL, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLFABRIPOL SPRL, employees, financial statistics.