GARAGE MEURIS

Particuliere bedrijvencommunicatie • GARAGE MEURIS
Private companiesCommunications • GARAGE MEURIS

Contactgegevens GARAGE MEURIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE MEURIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE MEURIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ADELIN COLON 32; 1300; WAVRE, België

Telefoon (phone): 10222579 (+32-10222579) 10222579 (+32-10222579)

Fax (fax): +32 (69) 151-53-53 +32 (69) 151-53-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE MEURIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE MEURIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE MEURIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE MEURIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE MEURIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE MEURIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE MEURIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE MEURIS
Products information GARAGE MEURIS

BTW identificatienummer (tax): BE01404296875
Ondernemingsnummer: 4041839599
Hoofdstad (capital): 927,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 487,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Services: Entretien & R茅paration de V茅hicules 脿 Moteur Diesel, R茅vision du Moteur, Services d?entretien, Services de Lubrification, Pots d?Echappement, R茅glage du Moteur, Restauration, Equilibrage des Roues, Freins, Contr?le de la Bo?te de Vitesses, D茅pannage, Embrayages, Batteries, Carrosserie. Types de V茅hicules: Voitures, Ambulances, Taxis, V茅hicules Tout Terrain. Filiale: garage

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE MEURIS
(Get full report from official database of BE for GARAGE MEURIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE MEURIS
Addition kinds of activities for GARAGE MEURIS

252204. Kantoortafels en tafels, behalve hout | Office desks and tables, except wood
17990802. Lood branden | Lead burning
17999902. Kunstgrasinstallatie | Artificial turf installation
24990602. Tuinstokken, hout | Yard sticks, wood
36439900. Stroomdraadapparatuur, in gebruik | Current-carrying wiring devices, nec
36790201. Phonograph naald cartridges | Phonograph needle cartridges
39950000. Begraafbakken | Burial caskets

Werken bij GARAGE MEURIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE MEURIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE MEURIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE MEURIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier m/v (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar een ervaren magazijnmedewerker met rijbewijs B! Taken : bestelbons afwerken te beginnen met het netjes inpakken van de goederen (metalen materiaal), deze van etiketten voorzien en verzenden naar de klanten, afhalingen klaarmaken, laden en lossen van vrachtwagens met vorkheftruck. Samen met de collega's toezien op orde en netheid van het magazijn.

  • Verkoper/ Projectmanager (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant die een gevestigde waarde heeft in de keukensector zijn we op zoek naar zelfstandige verkopers. Je staat in voor het ontvangen van de klanten in de showroom en een verkoop te realiseren. Je staat in voor opmetingen bij klanten thuis alsook het opmaken van een technisch plan. Als alles opgemaakt is geef je deze in via een intern programma. Uiteraard worden hiervoor opleidingen voorzien. Je werkt ook met targets en dat houdt in dat er een hoge verwachting is en je met deze druk om kan.

  • Trappenplaatser (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een plaatser van trappen voor onze klant in Meulebeke. De firma is dé vakman voor het uitbekleden van betonnen trappen met massieve treden, parkettreden... Het takenpakket: Je vervaardigt trappen uit hout van het begin tot het einde in het atelier Je plaatst alle onderdelen van de trappen Je monteert alle onderdelen van de trappen, treden, tegentreden, hoekstijlen, leuningen in de werkplaats

  • Onderhoudstechnieker (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waasland zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. U zal instaan voor het preventief onderhoud en het oplossen van pannes en problemen aan de machines/machinepark.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Dilbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudheld (m/v) Regio Lembeke-Waarschoot (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Lembeke/Waarschoot/Bassevelde. Ben je op zoek naar een job die voor afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Gemotiveerde HUISHOUDHULPEN in Wellen. (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Vrijwillige ANIMATOREN regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STERKKAMP

    Type: Studentenjob

    Wat verwachten we van jou? Je geeft volgens een uitgewerkt draaiboek (waarbij eigen inbreng mogelijk is) animatie aan maximum acht deelnemers Je ondersteunt de therapeut tijdens de therapie Je begeleidt je groepje kinderen gedurende een hele week In Antwerpen tijdens herfst-, krokus-, paas-, en zomervakantie. #opvoeder#begeleider#therapeut#psycholoog#leerkracht#animator#psychologie

  • heftruckbestuurder / heftruckchauffeur - vast nacht - vast contract, zonder interim (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Je hebt al enkele jaren ervaring als heftruckchauffeur of je bent in bezit van je heftruckattest met weinig ervaring? Je zoekt een job als heftrukchauffeur in de nacht regio Ardooie? Lees dan snel verder, want dan hebben wij een job voor jou! Voor een bedrijf in Ardooie, gespecialiseerd in het produceren en het invriezen van groenten, zijn wij op zoek naar enkele heftruckchauffeurs.

  • Elektricien (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: COOR SERVICE MANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Coor Service Management is een toonaangevend dienstverlenend bedrijf in Scandinavië met vestigingen in Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland, België, Hongarije, Estland en Polen. Coor België is gespecialiseerd in het voorzien van een totaalpakket aan diensten met als doel u een efficiënte, aantrekkelijke, veilige en geschikte werkomgeving aan te bieden. Als subcontractor staan wij in voor het preventieve en curatieve onderhoud van gebouwen/installaties: Binnen- en buitenkant gebouwen, elektrische storingen, brandveiligheid en HVAC voor onze klant VOLVO GROUP te Oostakker. Om deze reden zijn wij dringend op zoek naar een ELEKTRICIEN voor onze onderhoudsafdeling. • Je rapporteert aan de desbetreffende teamleader; • Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud van technische installaties (voornamelijk elektrische installaties); • Je analyseert technische storingen en stelt oplossingen en verbeteringen voor; • Je bent creatief in het zoeken van oplossingen; • Je voert herstellingswerken uit; • Je kent alle veiligheidsvoorschriften van de klant; • Je staat in voor het schakelen van hoogspanning;

  • Supervisor(Junior Manager)Massimo Dutti Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MASSIMO DUTTI GENT

    Type: Vaste Job

    Voor onze winkel te Gent zijn we op zoek naar een winkel Supervisor.(Junior Manager) U bent een dynamische, georganiseerde persoonlijkheid én vooral een sterke leider. Het dagelijkse beheer van onze winkel en haar medewerkers vertrouwen we aan jou toe. Ervaring in een gelijkaardige functie is essentieel.

  • commercieel bankbediende (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    je voert commerciële klantengesprekken over de 4 bankdomeinen (betalingsverkeer, sparen, kredieten en verzekeringen) je werkt pro-actief en ziet opportuniteiten je werkt graag in teamverband

Zoek naar antwoorden van GARAGE MEURIS in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE MEURIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE MEURIS. Laat een reactie achter voor GARAGE MEURIS. GARAGE MEURIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE MEURIS. Leave a respond for GARAGE MEURIS. GARAGE MEURIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE MEURIS op de google maps. Adres en contacten GARAGE MEURIS
Location of GARAGE MEURIS on the google maps. Address and contacts of GARAGE MEURIS

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE MEURIS GARAGE MEURIS: INSTITUUT EVELINE | SANDRA | ANDRE WATELET | PARADIS ASSURANCES | HENRY PIERRE

Other related companies as GARAGE MEURIS: INSTITUUT EVELINE | SANDRA | ANDRE WATELET | PARADIS ASSURANCES | HENRY PIERRE

GARAGE MEURIS is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE MEURIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01404296875. Het bedrijf GARAGE MEURIS bevindt zich op het adres: RUE ADELIN COLON 32; 1300; WAVRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 927,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 487,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Entretien and r茅parations de voitures. Lijst met producten zijn Services: Entretien & R茅paration de V茅hicules 脿 Moteur Diesel, R茅vision du Moteur, Services d?entretien, Services de Lubrification, Pots d?Echappement, R茅glage du Moteur, Restauration, Equilibrage des Roues, Freins, Contr?le de la Bo?te de Vitesses, D茅pannage, Embrayages, Batteries, Carrosserie. Types de V茅hicules: Voitures, Ambulances, Taxis, V茅hicules Tout Terrain. Filiale: garage.
De hoofdactiviteit van GARAGE MEURIS is communicatie, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE MEURIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE MEURIS, openstaande posities, locatie van GARAGE MEURIS op de kaart.

GARAGE MEURIS is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE MEURIS, company assigned to the tax number BE01404296875. The company GARAGE MEURIS is located at the address: RUE ADELIN COLON 32; 1300; WAVRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 927,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 487,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Entretien and r茅parations de voitures. List of products are Services: Entretien & R茅paration de V茅hicules 脿 Moteur Diesel, R茅vision du Moteur, Services d?entretien, Services de Lubrification, Pots d?Echappement, R茅glage du Moteur, Restauration, Equilibrage des Roues, Freins, Contr?le de la Bo?te de Vitesses, D茅pannage, Embrayages, Batteries, Carrosserie. Types de V茅hicules: Voitures, Ambulances, Taxis, V茅hicules Tout Terrain. Filiale: garage.
The main activity of GARAGE MEURIS is Communications, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE MEURIS is not available. You also can look at reviews of GARAGE MEURIS, open positions, location of GARAGE MEURIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE MEURIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE MEURIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE MEURIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE MEURIS, employees, financial statistics.