INSTITUUT EVELINE

Particuliere bedrijvencommunicatie • INSTITUUT EVELINE
Private companiesCommunications • INSTITUUT EVELINE

Contactgegevens INSTITUUT EVELINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INSTITUUT EVELINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

INSTITUUT EVELINE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZWARTVEN 16; 2910; ESSEN, België

Telefoon (phone): 36771374 (+32-36771374) 36771374 (+32-36771374)

Fax (fax): +32 (83) 900-31-89 +32 (83) 900-31-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INSTITUUT EVELINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INSTITUUT EVELINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INSTITUUT EVELINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INSTITUUT EVELINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INSTITUUT EVELINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INSTITUUT EVELINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INSTITUUT EVELINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INSTITUUT EVELINE
Products information INSTITUUT EVELINE

BTW identificatienummer (tax): BE08307281494
Ondernemingsnummer: 4797973632
Hoofdstad (capital): 117,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 237,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in INSTITUUT EVELINE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Schoonheidssalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INSTITUUT EVELINE
(Get full report from official database of BE for INSTITUUT EVELINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor INSTITUUT EVELINE
Addition kinds of activities for INSTITUUT EVELINE

16230303. Water hoofdconstructie | Water main construction
33170205. Goed behuizing, bewerkt: gelast, sluitgewricht of zwaar geklonken | Well casing, wrought: welded, lock joint, or heavy riveted
35599932. Synthetische filament extruderende machines | Synthetic filament extruding machines
36459903. Bureau lampen | Desk lamps
39530101. Annuleren van postzegels, hand: rubber of metaal | Cancelling stamps, hand: rubber or metal
95110204. Waterbeschermingsbureau, overheid | Water pollution control agency, government

Werken bij INSTITUUT EVELINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INSTITUUT EVELINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INSTITUUT EVELINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INSTITUUT EVELINE. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator schuurmachine in 2 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om de organisatie van onze klant verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een operator schuurmachne. - Je staat in voor het opstarten, instellen en bedienen van de bandschuurmachine type Hevami. - Je voert de voorschreven kwaliteitscontroles correct uit - Je staat in voor het onderhoud van de machine.

  • Keukenhulp frituur (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een frituur in de regio van Erpe-Mere zijn wij op zoek naar een keukenhulp. Je zal werken op woensdag en vrijdag afwisselend. Je zal helpen met het klaarmaken van alle snacks alsook met de bediening van de klanten.

  • Medewerker medisch secretariaat centrum psychiatrie-centrum reumatologie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AZ GROENINGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als medewerker medisch secretariaat wordt het volgende van jou verwacht: - Je onthaalt patiënten op een professionele, vriendelijke manier. - Je staat in voor de interne en externe telefonie van de artsen en zorgt voor een goede opvolging ervan. - Je beheert de agenda en plant afspraken voor de artsen. - Je verwerkt het typwerk. - Je verzorgt de inkomende en uitgaande correspondentie. - Je klasseert de documenten en maakt ze scanklaar. - Je plant onderzoeken. - Je volgt de voorraad op en doet de nodige bestellingen.

  • Logistiek medewerker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tot je taken behoren: Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens/containers alsook voor het in- en uitpakken van goederen. Je neemt daarna plichtsbewust en met oog voor detail jouw stuk van de administratieve afhandeling op. Je controleert hierbij de nodige documenten (vrachtbrieven, CMR’s, douanedocumenten enz.). Je werkt, samen met je collega’s, het logistieke proces kwalitatief af. Je toont je flexibel in het ondersteunen van andere cellen van de afdeling logistiek. Je houdt vast aan gestelde doelen, maar wisselt van aanpak, invalshoek of gedragstijl om ze te bereiken.

  • Student Grafische sector (m / v) (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student bachelor/master in een grafische richting! Sta je te popelen om je kennis al eens in praktijk uit te testen? Op zoek naar al een eerste ervaring om op je CV te plaatsten? Wij zoeken een student om op zaterdagvoormiddag graphic design te verzorgen voor een bedrijf regio Koekelare. Je helpt mee bij de ontwikkeling van affiches, folders, layout website, verbeteringen aan de huisstijl,...

  • Jobstudent herfstvakantie - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RALET

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent bij RALET ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten. Je helpt de klant bij het uitkiezen van het ideale paar schoenen, maar hierbij ben je veel meer dan enkel verkoper/verkoopster. Geïnspireerd door je eigen passie voor mode adviseer je onze klanten op het vlak van schoenen en accessoires.

  • Student JBC Houthalen (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Verwerken van binnengekomen leveringen, op orde houden van de winkel en paskamers, plooien van kleding, verderhelpen van de klanten

  • Student voor kerstmarkt (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FOOD ON THE MOVE

    Type: Studentenjob

    Hulp voor eet en drankchalet op de kerstmarkt van 23/11/18 tem 31/12/18. Weekends en eerste week kerstvakantie

  • Jobstudent 17+ Flying Tiger Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant Flying Tiger zijn we op zoek naar verschillende gemotiveerde jobstudenten (weekend + herfst- en kerstvakantie) voor hun shop in Oostende. Deze winkel is onderdeel van een Deense Retail-keten en biedt een ruim assortiment aan van woonartikelen, bureau-artikelen, schoolgerief en speelgoed. Jouw primaire taak is om de beste service te bieden aan de klanten. Je zorgt er mee voor dat de winkel er steeds aantrekkelijk uitziet en je doet de kassa.

  • Design Engineer Sprinklers (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: JOBS IN MIND

    Type: Vaste Job

    Onze partner levert systemen, oplossingen en dienstverlening in verband met intelligente gebouwentechniek. Brandbeveiliging is hierin een cruciale discipline.Een specifieke opdracht hierin is het bouwen van blussystemen op basis van gas of watermist, om kritische infrastructuur niet alleen passief maar ook actief te beveiligen tegen brand. Functiebeschrijving De Design Engineer Sprinklers voert de technische studie en de projectering in 3D van het project uit in opdracht van de Project Manager. Taken: Autonoom uitwerken van een technisch dossier bestaande uit: - AutoCAD tekeningen van: De P&ID’s van het automatisch blussysteem (2D) De batterij met flessen blusgas of watermist (3D) Het piping netwerk van de batterij naar de sproeimonden (3D / ISO) De pneumatische controlekast van de blusinstallatie (2/3D) Het inplantingsplan (2D) - Een berekeningsdossier ter dimensionering van de installatie (aantal flessen, piping diameter, sproeimonden, ledigingstijden, enz.) in een VdS software gebaseerd op Siemens parameters, en rekening houdende met de gevraagde normering van: Synthetische blusgassen Inerte blusgassen Watermist systemen Uitwerken van het technisch dossier: - In offertefase, op basis van een lastenboek en tekeningen van de klant, de installateur of het studiebureau. - In uitvoeringsfase (“To Build”), waarbij aanpassingen aan het concept verwerkt worden. - Aan het einde van de projectfase (“As Built”) waarbij de dossiers in overeenkomst met de werkelijkheid worden gebracht. - Documenteren van aanpassingen en updates tijdens de uitbatingsfase van de installatie. Overdragen van de uitvoeringsdocumenten aan de technici, inbegrepen plaatsbezoeken op de werf om de voortgang, wijzigingen en technische vragen op te nemen. Bewaken van de technische voortgang en kwaliteit en daarover periodiek mondeling en schriftelijk rapporteren, zowel naar de eigen leidinggevende als naar de projectverantwoordelijke. Technische gesprekken met installatiebedrijven en/of eindklanten. Bijdragen aan het opstellen en actueel houden van procedures en standaarden. - Componentenbibliotheken in AutoCAD

  • WERFLEIDER ELEKTRICITEIT (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DECAT ENERGY TECHNICS

    Type: Vaste Job

    Door de toenemende groei van ons bedrijf zijn wij dringend op zoek naar een enthousiaste werfleider die zich toespitst op elektrische installaties (industrieel, tertiair en particulier), zowel nieuwbouw als renovatie/uitbreiding van bestaande installaties. Uw takenpakket: U stuurt onze eigen mensen aan op de werf en motiveert hen op een positieve manier. U werkt actief mee aan de realisatie van de installatie en staat in voor het materiaalbeheer dat nodig is voor de opbouw van de installaties. U bewaakt de timing en bent het aanspreekpunt van de klant op de werf. Hoogspanning, laagspanning, automatisatie, airconditioning, speciale technieken zijn voor u bekend terrein.

  • Kinderverzorg(st)er (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij kinderverzorg(st)er en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

Zoek naar antwoorden van INSTITUUT EVELINE in sociale netwerken
Look for responds of INSTITUUT EVELINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor INSTITUUT EVELINE. Laat een reactie achter voor INSTITUUT EVELINE. INSTITUUT EVELINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INSTITUUT EVELINE. Leave a respond for INSTITUUT EVELINE. INSTITUUT EVELINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INSTITUUT EVELINE op de google maps. Adres en contacten INSTITUUT EVELINE
Location of INSTITUUT EVELINE on the google maps. Address and contacts of INSTITUUT EVELINE

Andere gerelateerde bedrijven als come INSTITUUT EVELINE INSTITUUT EVELINE: LE DUC DE BRABANT | ZVK SINT-TRUIDEN | ALBERT HENRION | Vandenberghe S | VANARDENNEN-VANHERCK

Other related companies as INSTITUUT EVELINE: LE DUC DE BRABANT | ZVK SINT-TRUIDEN | ALBERT HENRION | Vandenberghe S | VANARDENNEN-VANHERCK

INSTITUUT EVELINE is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INSTITUUT EVELINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08307281494. Het bedrijf INSTITUUT EVELINE bevindt zich op het adres: ZWARTVEN 16; 2910; ESSEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 117,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 237,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Schoonheidssalons. Producten gemaakt in INSTITUUT EVELINE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INSTITUUT EVELINE is communicatie, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INSTITUUT EVELINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INSTITUUT EVELINE, openstaande posities, locatie van INSTITUUT EVELINE op de kaart.

INSTITUUT EVELINE is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is INSTITUUT EVELINE, company assigned to the tax number BE08307281494. The company INSTITUUT EVELINE is located at the address: ZWARTVEN 16; 2910; ESSEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 117,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 237,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Schoonheidssalons. Products created in INSTITUUT EVELINE were not found.
The main activity of INSTITUUT EVELINE is Communications, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of INSTITUUT EVELINE is not available. You also can look at reviews of INSTITUUT EVELINE, open positions, location of INSTITUUT EVELINE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INSTITUUT EVELINE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INSTITUUT EVELINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INSTITUUT EVELINE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INSTITUUT EVELINE, employees, financial statistics.