GARAGE LIEVEN DE KEULENAER N.V.

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • GARAGE LIEVEN DE KEULENAER N.V.
Private companiesMiscellaneous Repair Services • GARAGE LIEVEN DE KEULENAER N.V.

Contactgegevens GARAGE LIEVEN DE KEULENAER N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE LIEVEN DE KEULENAER N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE LIEVEN DE KEULENAER N.V.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VESTEN 90; 9120; BEVEREN-WAAS, België

Telefoon (phone): 37757727 (+32-37757727) 37757727 (+32-37757727)

Fax (fax): +32 (61) 854-73-23 +32 (61) 854-73-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE LIEVEN DE KEULENAER N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE LIEVEN DE KEULENAER N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE LIEVEN DE KEULENAER N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE LIEVEN DE KEULENAER N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE LIEVEN DE KEULENAER N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE LIEVEN DE KEULENAER N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE LIEVEN DE KEULENAER N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE LIEVEN DE KEULENAER N.V.
Products information GARAGE LIEVEN DE KEULENAER N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE08441589355
Ondernemingsnummer: 7324005126
Hoofdstad (capital): 992,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 584,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in GARAGE LIEVEN DE KEULENAER N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE LIEVEN DE KEULENAER N.V.
(Get full report from official database of BE for GARAGE LIEVEN DE KEULENAER N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE LIEVEN DE KEULENAER N.V.
Addition kinds of activities for GARAGE LIEVEN DE KEULENAER N.V.

024100. Zuivelboerderijen | Dairy farms
376400. Ruimte aandrijfeenheden en onderdelen | Space propulsion units and parts
515905. Noten en noten bijproducten | Nuts and nut by-products
22111208. Jacquard geweven stoffen, katoen | Jacquard woven fabrics, cotton
25910204. Venetiaanse jaloezieën | Venetian blinds
28939902. Gravure inkt | Gravure ink
38279901. Aiming circles (brandbeheersapparatuur) | Aiming circles (fire control equipment)
51691201. alcoholen | Alcohols
95320102. Provincie planning en ontwikkeling agentschap, overheid | County planning and development agency, government

Werken bij GARAGE LIEVEN DE KEULENAER N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE LIEVEN DE KEULENAER N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE LIEVEN DE KEULENAER N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE LIEVEN DE KEULENAER N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • kindbegeleider (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: OCMW ALGEMEEN BESTUUR

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    De kindbegeleider werkt nauw samen met de agogisch medewerker van het KOALA-project en begeleidt de activiteiten die binnen het KOALA-project georganiseerd worden. De kindbegeleider focust tijdens de activiteiten vooral op de kinderen, maar onderhoudt ook goede contacten met de ouders. Hij/zij is tevens op regelmatige basis aanwezig in de kinderdagverblijven en fungeert hier – samen met de agogisch medewerker – als brugfiguur tussen de kinderdagverblijven en de kind- en ouderwerking.

  • Operator Nachtpost Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Zonhoven zijn wij op zoek naar een Technisch operator. Dit bedrijf is sinds enkele jaren uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de internationale zuilvelmarkt. Het talent & de inzet van de medewerkers, de innoverende aanpak, de uitstekende kwaliteit van de producten, het brede assortiment in combinatie met de filosofie van het duurzaam ondernemen, dragen bij aan het succesverhaal. Wil je deel uitmaken van dit team dan zal je nieuwe job er als volgt uitzien: Als operator ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, opstarten, instellen, ombouwen en bedienen van de productie-installaties. Je bewaakt het productieproces, voert de nodige controles uit en registreert relevante gegevens. Je probeert storingen aan de installatie te lokaliseren en eenvoudige storingen op te lossen. Je reinigt regelmatig de installatie en je werkomgeving. Je hebt oog voor kwaliteit tijdens het uitoefenen van je functie.

  • IT-Verkoper M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een winkel gelegen in regio Wemmel zijn we momenteel op zoek naar een IT-Verkoper. Passie voor computers, monteren, jouw passie doorgeven aan onze klanten, steeds op de hoogte van de laatste snufjes,… Zijn dit zaken die jou als muziek in de oren klinken? Dan ben jij diegene naar waar wij op zoek zijn! Met jouw gedrevenheid, passie, overtuiging en klantvriendelijkheid zorg je er samen met onze crew voor dat je de klanten informeert als een échte specialist. Je informeert onze klanten over ons gamma, speelt in op hun (on)uitgesproken wensen en zorgt voor een excellente klantenervaring.

  • Magazijnier 2 ploegen regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend voedingsbedrijf regio Aalter zijn wij op zoek naar een magazijnier in 2 ploegen. Samen met jouw collega's sta je in voor een vlotte productflow van de binnekomende goederen. Hiervoor sta je in contact met de afdeling kwaliteit. Je zet bestellingen klaar met behulp van een voicepicking systeem. Ook help je met het laden en lossen van vrachtwagens. Je controleert ok de kwaliteit, kwantiteit en de temperatuur van de geleverde goederen. Je werkt afwisselend in een gekoelde (2°C) of diepvriesruimte (-18°C).

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hulshout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • 1 HUISHOUDHULP (M/V) GISTEL (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • 4/5de of fulltime HR assistant (jobstudent jan & febr 2019) - Berchem (1291430) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Secretary Plus

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een functie als jobstudent en heb je altijd al interesse gehad in HR & rekrutering? Lees dan zeker verder! Samen met een team van 5 enthousiaste en dynamische collega's help je onze kandidaten gedurende twee maanden aan een boeiende job die bij hun wensen en vaardigheden past. Je mensenkennis laat je toe om de juiste match te maken tussen sollicitant en bedrijfscultuur. Jouw concrete taken daarbij zien er als volgt uit: * Je zorgt voor een kwalitatieve instroom van nieuwe kandidaten via verschillende rekruteringskanalen (jobboards, social media, campus recruitment,…); * Je beoordeelt testresultaten; * Je schrijft en plaatst vacatures uit op verschillende social media kanalen; * Je screent ontvangen kandidaturen en voert doorgedreven interviews met kandidaten; * Je onderneemt initiatieven om het aanwezige talent in onze kandidatendatabase efficiënt te beheren; * Je gaat actief op zoek naar de ‘perfect match’, dit betekent een job op maat voor de kandidaat en een ideaal profiel voor de wensen en verwachtingen van onze klant; * Je onderhoudt kwaliteitsvolle relaties met klanten en kandidaten door een professionele service en constante betrokkenheid.

  • Someone with knowledge of the Canadian Language (French & English) (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of the specific pronunciation of "Canadian English" and "Canadian French". The job requires to do data quality checks in these languages. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Onthaal Medewerker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Voor een vooraanstaande autogarage in de regio Wommelgem - Wijnegem, zijn we op zoek naar een Onthaalmedewerker. Onthaal: Je zorgt voor een oprecht vriendelijke verwelkoming van elke klant die binnen komt Je verwijst klanten actief door naar de juiste personen (sales, afleveraar, werkplek,...) Je verzorgt de wachtende klanten met een drankje, leesmateriaal,... Je houdt de wachtruimte op orde Administratie: Je volgt de info mailings op Je zorgt voor de postverdeling Je bestelt het kantoormateriaal, papier, drukwerk Je bestelt de broodjes voor de interne medewerker Je houdt de status van de brochures en prijslijsten bij Je biedt ondersteuning aan de Sales (opvolging van offertes) Je bent de eerste persoon voor de afhandeling van de inkomende telefoons ... Trefwoorden: Receptioniste, receptionist, onthaal medewerker, bediende onthaal, receptie bediende

  • Docent Nederlands (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • ClearSource - Java Developer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We're actively looking for 2 Java Developers for a freelance mission of 6 months (+extension) in Geel. You'll join a team of 11 people working on supply-chain applications Job Description develop applications in Java 8 coach fellow developers monitor best practices help the technical architecture together with the Solution Architect contribute to a DevOps culture work in an Agile way Profile min 2 years' experience in Java EE / JBoss experience with micro service / SOA landscape experience with API Design and Domain Driven Design experience with AWS Cloud native development (Lambda, DynamoDB, API GateWay, SQS / SNS / ...) any experience with Docker / Kubernetes, Jenkins, Artifactory, sonar, CI-CD is a strong asset fluent in English (Dutch is an asset) Details Start: ASAP Duration : 6 months + extension (scope of the project : 2 years) Location: Limburg

  • FLEXIJOB: HULPKOK (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: RESTAURANT WOODS

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een flexi job-medewerker voor de keuken van ons nieuw gezellig weekend-restaurant in het centrum van Geel. Het is een totaalconcept waar mensen kunnen genieten van een vernieuwende en eerlijke keuken in een warm, industrieel decor. Het restaurant zal opengaan begin januari 2019. Wil jij graag een centje bijverdienen, zonder extra belastingen te betalen? Wil jij samen met ons een nieuw avontuur beginnen? Wil je werken in een leuke sfeer met toffe collega's? Heb je een passie voor horeca en vind je weekendwerk geen probleem? Vervoeg je dan bij ons jong en dynamisch team! → Wat is een flexi-job? Een vorm van tewerkstelling waarbij een gepensioneerde of een werknemer die minstens 4/5 werkt bij één of meerdere andere werkgevers, aan zeer gunstige voorwaarden kan bijverdienen in bepaalde sectoren. Je krijgt een nettoloon, waarop geen belastingen of sociale bijdragen betaald worden. Er is geen beperking op het aantal uren dat iemand als flexi-werknemer mag presteren. Er is ook geen limiet op wat je mag bijverdienen. Onbeperkt en heel interessant dus. Twijfel je of je in aanmerking komt voor een flexi-job? Neem contact op met de RSZ. Zij kunnen op basis van je rijksregisternummer nakijken of je aan de voorwaarden voldoet. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : Het bijstaan van de chef in de keuken Het maken van voorgerechten en desserts Dresseren van borden Poetsen en afwassen

Zoek naar antwoorden van GARAGE LIEVEN DE KEULENAER N.V. in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE LIEVEN DE KEULENAER N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE LIEVEN DE KEULENAER N.V.. Laat een reactie achter voor GARAGE LIEVEN DE KEULENAER N.V.. GARAGE LIEVEN DE KEULENAER N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE LIEVEN DE KEULENAER N.V.. Leave a respond for GARAGE LIEVEN DE KEULENAER N.V.. GARAGE LIEVEN DE KEULENAER N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE LIEVEN DE KEULENAER N.V. op de google maps. Adres en contacten GARAGE LIEVEN DE KEULENAER N.V.
Location of GARAGE LIEVEN DE KEULENAER N.V. on the google maps. Address and contacts of GARAGE LIEVEN DE KEULENAER N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE LIEVEN DE KEULENAER N.V. GARAGE LIEVEN DE KEULENAER N.V.: TOURISTOUR TRAVEL | YSHOCKEY FEDERATIE | FA. LENAERTS | Evolution Logique | Ets Raymond

Other related companies as GARAGE LIEVEN DE KEULENAER N.V.: TOURISTOUR TRAVEL | YSHOCKEY FEDERATIE | FA. LENAERTS | Evolution Logique | Ets Raymond

GARAGE LIEVEN DE KEULENAER N.V. is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE LIEVEN DE KEULENAER N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08441589355. Het bedrijf GARAGE LIEVEN DE KEULENAER N.V. bevindt zich op het adres: VESTEN 90; 9120; BEVEREN-WAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 992,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 584,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Entretien and r茅parations de voitures. Producten gemaakt in GARAGE LIEVEN DE KEULENAER N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GARAGE LIEVEN DE KEULENAER N.V. is Diverse reparatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE LIEVEN DE KEULENAER N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE LIEVEN DE KEULENAER N.V., openstaande posities, locatie van GARAGE LIEVEN DE KEULENAER N.V. op de kaart.

GARAGE LIEVEN DE KEULENAER N.V. is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE LIEVEN DE KEULENAER N.V., company assigned to the tax number BE08441589355. The company GARAGE LIEVEN DE KEULENAER N.V. is located at the address: VESTEN 90; 9120; BEVEREN-WAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 992,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 584,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Entretien and r茅parations de voitures. Products created in GARAGE LIEVEN DE KEULENAER N.V. were not found.
The main activity of GARAGE LIEVEN DE KEULENAER N.V. is Miscellaneous Repair Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE LIEVEN DE KEULENAER N.V. is not available. You also can look at reviews of GARAGE LIEVEN DE KEULENAER N.V., open positions, location of GARAGE LIEVEN DE KEULENAER N.V. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE LIEVEN DE KEULENAER N.V., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE LIEVEN DE KEULENAER N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE LIEVEN DE KEULENAER N.V., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE LIEVEN DE KEULENAER N.V., employees, financial statistics.