YSHOCKEY FEDERATIE

Contactgegevens YSHOCKEY FEDERATIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data YSHOCKEY FEDERATIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

YSHOCKEY FEDERATIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BARBARASTRAAT 80; 3120; TREMELO, België

Telefoon (phone): 16537894 (+32-16537894) 16537894 (+32-16537894)

Fax (fax): +32 (81) 737-31-20 +32 (81) 737-31-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) YSHOCKEY FEDERATIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "YSHOCKEY FEDERATIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "YSHOCKEY FEDERATIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van YSHOCKEY FEDERATIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen YSHOCKEY FEDERATIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of YSHOCKEY FEDERATIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees YSHOCKEY FEDERATIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti YSHOCKEY FEDERATIE
Products information YSHOCKEY FEDERATIE

BTW identificatienummer (tax): BE02071441650
Ondernemingsnummer: 3853149414
Hoofdstad (capital): 778,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 714,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

F茅d茅rations Sportives: F茅d茅rations de Hockey Sur Glace.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor YSHOCKEY FEDERATIE
(Get full report from official database of BE for YSHOCKEY FEDERATIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor YSHOCKEY FEDERATIE
Addition kinds of activities for YSHOCKEY FEDERATIE

172104. Wallcovering contractors | Wallcovering contractors
20870100. Voedselkleurstoffen | Food colorings
33660101. Bussen en lagers, messing (niet gereinigd) | Bushings and bearings, brass (nonmachined)
35319904. Opvangbakreinigers | Catch basin cleaners
35690103. Filters, algemene lijn: industriële | Filters, general line: industrial

Werken bij YSHOCKEY FEDERATIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in YSHOCKEY FEDERATIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor YSHOCKEY FEDERATIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for YSHOCKEY FEDERATIE. Looking for open vacancies in other companies

 • Gemotiveerde ateliermedewerker (Alu+PVC) (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zoeken een productie arbeider voor het vervaardigen van ramen in PVC en aluminium in ons atelier . Je zal instaan voor het versnijden en versterken van de profielen. Je maakt gebruik van een CNC bewerkingsmachine. Nadien worden de profielen samengestoken/gelast en moet het beslag aangebracht worden. De glaslatten dienen verzaagd en gemonteerd te worden.

 • CNC Plooier (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: t-interim Ieper

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor dit bedrijf te Ieper zijn we op zoek naar een voltijdse werkkracht die in twee ploegen kan werken.

 • HUISHOUDHULP GROOT IEPER (GELUWE)

  Regio: GELUWE

  Bedrijf: CC HUISHOUDHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp voer je volgende taken uit, hoofdzakelijk bij particuliere gezinnen in de regio Groot-Ieper : schoonmaken wassen strijken in mindere mate ook : maaltijden bereiden boodschappen doen

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Tongeren (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Zuid-Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken ! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s tewerkstelling inTongeren en omgeving

 • Enthousiaste huishoudhulp in De Pinte (DE PINTE)

  Regio: DE PINTE

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Huishoudhulp regio Oedelem - voltijds / deeltijds (OEDELEM)

  Regio: OEDELEM

  Bedrijf: HOME FOR YOU

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Oedelem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

 • Master Accountancy-Fiscaliteit (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: Jobmatch Gent

  Type: Vaste Job

  Als junior dossierbeheerder sta je in voor je eigen klantenportefeuille en ondersteun je klanten met high-end advies omtrent accountancy, fiscaliteit en financieel en strategisch beleid. Dit zijn je voornaamste verantwoodelijkheden: Je staat van A tot Z in voor de volledige boekhoudkundige afwerking van de aan u toegewezen dossiers. Je zorgt voor een correcte BTW-aangifte en een aangifte vennootschaps- en personenbelasting. Je doet de tussentijdse balansen en jaarbalansen. Je maakt maandelijks of per kwartaal een rapportering. Je stelt de jaarrekeningen op of controleert deze. Je werkt projectmatig op specifieke dossiers, in het kader van specifieke vragen van de klant. Je rapporteert rechtstreeks aan een vennoot en komt terecht in een klein maar tof team van dossierbeheerders, onderdeel van een grotere groep.

 • Loopbaanbegeleider (SCHAARBEEK)

  Regio: SCHAARBEEK

  Bedrijf: VOKANS

  Type: Vaste Job

  Vokans vzw is op zoek naar een Loopbaanbegeleider Werkregime: avond- en nachtwerk De loopbaanbegeleider is, onder leiding van de districtmanager, mee verantwoordelijk voor de uitbouw van een markt- en klantgerichte dienstverlening (training, begeleiding, screening en assessment, jobcoaching, taalcoaching, taalondersteuning, …), kaderend binnen de missie en de visie van Vokans. Takenpakket · Organisatie, ontwikkeling en geven van training aan werknemers · Job-, taal- en loopbaancoaching · Uitbouw van een netwerk · Algemene administratieve taken

 • SCHRIJNWERKER-Flightcasebouwer (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: ICARUS FLIGHTCASES & DECOR FACILIT.

  Type: Vaste Job

  Uw taak wordt het bouwen van onze topkwaliteit flightcases op maat en met aangepast binnenwerk.

 • helden voor het huishouden Herentals- solliciteer per sms (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

  Type: Vaste Job

  Eveline zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Eveline is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de regio Herentals Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • VERKOPER TELECOM (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: LINKO-SYSTEMS

  Type: Werfreserve

  We zijn op zoek naar een full time verkoopsmedewerker/klantenadviseur voor ons telenet center. Je zal enerzijds instaan voor het verkopen van hardware en accesoires, alsook de verkoop en de bijhorende service van alle telenet-abonnementen.

 • 3D Tekenaar Projectengineering (SCHAARBEEK)

  Regio: SCHAARBEEK

  Bedrijf: DE WATERGROEP

  Type: Werfreserve

  Functie en plaats in de organisatie De afdeling ontwerp & engineering behoort tot de directie productie en opslag en is het interne studiebureau voor de realisatie van de grotere projecten van drinkwaterinfrastructuur. Deze projecten kunnen zeer divers zijn, gaande over technische aanpassingen van bestaande installaties, renovaties van verouderde infrastructuur, tot de bouw van volledig nieuwe drinkwaterinstallaties. De drie grote vakdomeinen binnen de afdeling zijn bouwkunde, elektromechanica/elektriciteit en CAD/topografie. Als tekenaar werk je binnen je vakdomein aan deze technische projecten in een multi-disciplinair team van gespecialiseerde medewerkers. Voornaamste opdrachten Je staat in voor het uitvoeren van (teken)projecten in gespecialiseerde 3D CAD-software, in het kader van het ontwerp van nieuwe technische gebouwen of aanpassingen daaraan. Dit zijn jouw belangrijkste taken: 3D-modellen opmaken voor de bouw van nieuwe technische of logistieke gebouwen of voor aanpassingen aan bestaande gebouwen; het daaruit genereren van plannen Technische bestekken en meetstaten opstellen. Plaatsbezoeken uitvoeren in het kader van het ontwerpproces, waarbij de situatie onderzocht en opgemeten wordt en de uit te voeren werken geïnventariseerd worden. Alle benodigde projectdocumenten van het toegewezen project verzamelen en op basis hiervan een eigen werkplan/schema opstellen. Deelnemen aan projectbesprekingen en verslag uitbrengen over de eigen werkzaamheden en resultaten. De technische administratie verzorgen.

Zoek naar antwoorden van YSHOCKEY FEDERATIE in sociale netwerken
Look for responds of YSHOCKEY FEDERATIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor YSHOCKEY FEDERATIE. Laat een reactie achter voor YSHOCKEY FEDERATIE. YSHOCKEY FEDERATIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for YSHOCKEY FEDERATIE. Leave a respond for YSHOCKEY FEDERATIE. YSHOCKEY FEDERATIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie YSHOCKEY FEDERATIE op de google maps. Adres en contacten YSHOCKEY FEDERATIE
Location of YSHOCKEY FEDERATIE on the google maps. Address and contacts of YSHOCKEY FEDERATIE

Andere gerelateerde bedrijven als come YSHOCKEY FEDERATIE YSHOCKEY FEDERATIE: JOHNSON PUMP NV | MARC DUYM | DE LEVENSBOOM | SHELL | A.A.V. EX

Other related companies as YSHOCKEY FEDERATIE: JOHNSON PUMP NV | MARC DUYM | DE LEVENSBOOM | SHELL | A.A.V. EX

YSHOCKEY FEDERATIE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is YSHOCKEY FEDERATIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02071441650. Het bedrijf YSHOCKEY FEDERATIE bevindt zich op het adres: BARBARASTRAAT 80; 3120; TREMELO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 778,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 714,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn F茅d茅rations Sportives: F茅d茅rations de Hockey Sur Glace..
De hoofdactiviteit van YSHOCKEY FEDERATIE is Diverse reparatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van YSHOCKEY FEDERATIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van YSHOCKEY FEDERATIE, openstaande posities, locatie van YSHOCKEY FEDERATIE op de kaart.

YSHOCKEY FEDERATIE is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is YSHOCKEY FEDERATIE, company assigned to the tax number BE02071441650. The company YSHOCKEY FEDERATIE is located at the address: BARBARASTRAAT 80; 3120; TREMELO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 778,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 714,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Clubs de sport. List of products are F茅d茅rations Sportives: F茅d茅rations de Hockey Sur Glace..
The main activity of YSHOCKEY FEDERATIE is Miscellaneous Repair Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of YSHOCKEY FEDERATIE is not available. You also can look at reviews of YSHOCKEY FEDERATIE, open positions, location of YSHOCKEY FEDERATIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over YSHOCKEY FEDERATIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf YSHOCKEY FEDERATIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about YSHOCKEY FEDERATIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company YSHOCKEY FEDERATIE, employees, financial statistics.