GARAGE ENTNISTLE

Contactgegevens GARAGE ENTNISTLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE ENTNISTLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE ENTNISTLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FORTSEBAAN 11; 2930; BRASSCHAAT, België

Telefoon (phone): 36515905 (+32-36515905) 36515905 (+32-36515905)

Fax (fax): +32 (64) 738-13-82 +32 (64) 738-13-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE ENTNISTLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE ENTNISTLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE ENTNISTLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE ENTNISTLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE ENTNISTLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE ENTNISTLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE ENTNISTLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE ENTNISTLE
Products information GARAGE ENTNISTLE

BTW identificatienummer (tax): BE08550903320
Ondernemingsnummer: 6692840576
Hoofdstad (capital): 646,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 662,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in GARAGE ENTNISTLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE ENTNISTLE
(Get full report from official database of BE for GARAGE ENTNISTLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE ENTNISTLE
Addition kinds of activities for GARAGE ENTNISTLE

317100. Vrouwen handtassen en portemonnees | Women's handbags and purses
571499. Drapery en stoffering winkels, nec | Drapery and upholstery stores, nec
24991201. Lagers, hout | Bearings, wood
33120202. Sponge ijzer | Sponge iron
36410207. Lampen, damp | Lamps, vapor
40139902. Logging spoorwegen | Logging railroads
76310101. Klok reparatie | Clock repair
83999906. Gezondheidssysteem agentschap | Health systems agency

Werken bij GARAGE ENTNISTLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE ENTNISTLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE ENTNISTLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE ENTNISTLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Executive Assistant (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adient te Assende werft een Executive Assistant aan. Op vlak van productie van autozetels is Adient een wereldwijde speler en leveren zij aan diverse grote automerken. Ben jij de persoon die achter deze bedrijvigheid kan zorgen voor een goede ondersteuning van het Management? Als Executive Assistant bied je een ondersteuning voor allerhande administratieve en organisatorische taken. Je staat het Management bij in hun dagdagelijkse werking. Je doet hun agendabeheer en organiseert en bereidt vergaderingen en conferenties voor. Je bent het aanspreekpunt voor reisaanvragen en boekt de nodige vluchten en tranfers. Je staat in voor het beheer van de poolcars en zoveel meer.

  • Kapstokchauffeur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kapstockchauffeur ben je de spil bij onze klant, een overslagbedrijf in de Antwerpse haven. Wat moet je doen? - Afnemen of opzetten van containers; - Containernummers intikken op een scherm in de vorklift; - Containers op een truck zetten; - Het uitzoeken / vrijzetten van bepaalde containers op verzoek van de klanten; - Dagelijkse controles van de vorklift : oliepeil / bandendruk e.d.

  • Kraanman met rijbewijs C (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bedient de vrachtwagen met de kraan. Je plaatst de ruiten op het juiste niveau. Daarnaast help je ook mee met het plaatsen van de ruiten.

  • Magazijnier/Chauffeur C (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als medewerker verpakking/chauffeur C zal je instaan voor het verpakken van charcuterie. Je zal eveneens enkele dagen per week leveringen doen bij klanten met de vrachtwagen (rijbewijs C). Je zal werken van maandag tem vrijdag. En dit van 6u30 tem 14u50.

  • VLOERDER: ERVARING OF SCHOOLVERLATER MET KENNIS (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de afdeling vloerwerken bij een gekende klant van Forum zoeken wij ervaren vloerders ter versterking van hun ervaren team! Takenpakket: - plaatsen van epoxy- en kunstharsvloeren en tegelvloeren vanaf de voorbereiding tot de afwerking. Je zal op verplaatsing werken regio Vlaanderen.

  • Intern Account Manager regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter versterking van het team in België is onze klant op zoek naar een sterk commercieel profiel. Jouw voornaamste taken bestaan uit: Orderbehandeling en de daarbij horende administratie Adviesverlening: o Het analyseren van de behoeftes van de klanten door gerichte vragen te stellen en de klant informeren over de producten, zowel op commercieel als op technisch niveau; dit doe je door up to date te blijven van alle producten uit het gamma; Telefonische prospectie waar de nodige commerciële vaardigheden voor nodig zijn, dit zowel bij nieuwe prospecten als bij slapende klanten. Gerichte prijsoffertes opmaken en deze correct opvolgen met als ultieme doel een nieuwe deal afsluiten; Afspraken vastleggen voor de account managers met klanten en prospecten; Verkoopacties telefonisch opvolgen. Offerteopmaak en opvolging After sales service: beheer van garanties en technische interventies

  • HUISHOUDHULP (M/V) VOSSELARE (deeltijds - zelf te kiezen) (VOSSELARE)

    Regio: VOSSELARE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Berchem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENT bij AGO JOBS & HR te Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor te Leuven zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde student om ons team te versterken op dinsdag en/of donderdag. Je krijgt een zeer uitgebreide waaier aan taken toegewezen: - het opbellen en telefonisch screenen van kandidaten - kandidaten inschrijven, screenen en matchen met de juiste vacature - administratieve ondersteuning naar de consulenten toe - telefonische oproepen beantwoorden, klantencontact - vacatures online plaatsen ...

  • Monitor om kinderen te leren programmeren met Scratch (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de wondere wereld van programmeren te leren ontdekken? Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De leren programmeren activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend leren programmeren en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Dossierbeheerder voor kantoor met meerdere vestigingen - Gits (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Voor deze uitgegroeide familiale omgeving gaan we op zoek naar een kandidaat met motivatie en goesting om bij te leren. Heb jij ambitie om te groeien naar allround dossierbeheerder of ben je klaar voor de volgende stap je in carrière? Dan ben je hier alvast aan het goede adres! Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Je zal je eigen dossiers volledig van A-Z afwerken. Op termijn zal je ook de besprekingen met klanten voor jouw rekening nemen! Je werkt heel nauw samen met de vennoten die je dossiers superviseren. Zo kan je op korte termijn veel bijleren en heb je steeds een klankbord waar je kan op terugvallen. Je bent het aanspreekpunt bij uitstek van je klanten. Ze kunnen naar jou toekomen met al hun vragen en ook voor advies inzake diverse aangelegenheden kunnen ze bij jou terecht.

  • Test Engineer (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Konvert Office Geel

    Type: Vaste Job

    Controleert of test elektrische of elektronische producten bij stukgoed- of serieproductie, dienst na verkoop, ... Werkt volgens de veiligheidsregels en de kwaliteitsgarantie-eisen. Staat in voor de reparatie of het conform maken van de producten.

Zoek naar antwoorden van GARAGE ENTNISTLE in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE ENTNISTLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE ENTNISTLE. Laat een reactie achter voor GARAGE ENTNISTLE. GARAGE ENTNISTLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE ENTNISTLE. Leave a respond for GARAGE ENTNISTLE. GARAGE ENTNISTLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE ENTNISTLE op de google maps. Adres en contacten GARAGE ENTNISTLE
Location of GARAGE ENTNISTLE on the google maps. Address and contacts of GARAGE ENTNISTLE

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE ENTNISTLE GARAGE ENTNISTLE: 77 | ETIENNE DE GUSSEME | TEMPOLEC-THEBEN | JULUKA | Gemini media international

Other related companies as GARAGE ENTNISTLE: 77 | ETIENNE DE GUSSEME | TEMPOLEC-THEBEN | JULUKA | Gemini media international

GARAGE ENTNISTLE is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE ENTNISTLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08550903320. Het bedrijf GARAGE ENTNISTLE bevindt zich op het adres: FORTSEBAAN 11; 2930; BRASSCHAAT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 646,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 662,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Entretien and r茅parations de voitures. Producten gemaakt in GARAGE ENTNISTLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GARAGE ENTNISTLE is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE ENTNISTLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE ENTNISTLE, openstaande posities, locatie van GARAGE ENTNISTLE op de kaart.

GARAGE ENTNISTLE is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE ENTNISTLE, company assigned to the tax number BE08550903320. The company GARAGE ENTNISTLE is located at the address: FORTSEBAAN 11; 2930; BRASSCHAAT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 646,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 662,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Entretien and r茅parations de voitures. Products created in GARAGE ENTNISTLE were not found.
The main activity of GARAGE ENTNISTLE is Administration of Human Resource Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE ENTNISTLE is not available. You also can look at reviews of GARAGE ENTNISTLE, open positions, location of GARAGE ENTNISTLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE ENTNISTLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE ENTNISTLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE ENTNISTLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE ENTNISTLE, employees, financial statistics.