TEMPOLEC-THEBEN

Contactgegevens TEMPOLEC-THEBEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TEMPOLEC-THEBEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

TEMPOLEC-THEBEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Odon Warland 83; 1090; Bruxelles (Jette), België

Telefoon (phone): 02 425 92 36 (+32-02 425 92 36) 02 425 92 36 (+32-02 425 92 36)

Fax (fax): 02 425 41 41; 071 59 01 61 (+32-02 425 41 41; 071 59 01 61) 02 425 41 41; 071 59 01 61 (+32-02 425 41 41; 071 59 01 61)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TEMPOLEC-THEBEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TEMPOLEC-THEBEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TEMPOLEC-THEBEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TEMPOLEC-THEBEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TEMPOLEC-THEBEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TEMPOLEC-THEBEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TEMPOLEC-THEBEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TEMPOLEC-THEBEN
Products information TEMPOLEC-THEBEN

BTW identificatienummer (tax): BE03126403808
Ondernemingsnummer: 9927764892
Hoofdstad (capital): 519,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 702,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in TEMPOLEC-THEBEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Regulating systems

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TEMPOLEC-THEBEN
(Get full report from official database of BE for TEMPOLEC-THEBEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor TEMPOLEC-THEBEN
Addition kinds of activities for TEMPOLEC-THEBEN

507802. Gekoelde drankdispensers | Refrigerated beverage dispensers
22210300. Zijden, satijnen, taffeta's en pannenkoeken | Silks, satins, taffetas and crepes
28229904. Cyclo rubberen, synthetisch | Cyclo rubbers, synthetic
32629902. China kookgerei | China cookware
36340203. Voedselmixers, elektrisch: huishouden | Food mixers, electric: household
51360000. Herenkleding | Men's and boy's clothing
51699910. Organische chemicaliën, synthetisch | Organic chemicals, synthetic
76992403. Snelheidsmeter reparatie | Speedometer repair

Werken bij TEMPOLEC-THEBEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TEMPOLEC-THEBEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TEMPOLEC-THEBEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TEMPOLEC-THEBEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Storingstechnieker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor de storingsbrigade van onze klant Echo, betonbedrijf en gevestigde waarde te Houthalen, zoeken wij een storingstechnieker. Na een interne opleiding  maak je deel uit van het onderhoudsteam (vaste wisselpost). Samen met je collega’s sta je in voor het minimaliseren van stilstanden in het productieproces door vooral elektrische storingen. Je staat in voor het preventief onderhoud.  Uiteraard komen mechanische storingen ook aan bod. Echo heeft een breed gamma aan machines in een geautomatiseerd machinepark. Verder sta je, samen met je collega's, in voor de jaarlijkse revisies van het machinepark.

 • Data Entry Medewerker in Zaventem (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een voltijdse Data Entry Medewerker (M/V) voor een firma gelegen in Zaventem. Het gaat om een uitzendopdracht van twee maanden. Onze klant is een internationaal bedrijf actief in de IT sector. Als Data Entry Medewerker heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Je staat in voor het correct ingeven van gegevens en cijfers; - Je werkt in de administratieve back-office; - Je verwerkt administratief de input van de gegevens; - Je springt in op andere departementen waar nodig. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Polyvalent winkelbediende (m/v) (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: DAOUST

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Als polyvalent winkelmedewerker bestaan jouw taken uit: - het verwerken van de leveringen in het magazijn - aanvullen van de rekken - bediening van klanten aan de kassa - afbakken van broodjes en koeken op de bakkerij afdeling - waken over de orde en de netheid in de winkel

 • Afwerkster (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een textielfirma te Waregem zijn we op zoek naar een afwerkster.

 • Talent Acquisition Assistant (SINT-JANS-MOLENBEEK)

  Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

  Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Jouw takenpakket zal bestaan uit: Samen met een jouw collega Talent Acquisition assistant coördineer je het volledig proces van inzet interims, vanaf aanvraag interim tem facturatie. Je werkt nauw samen met de experts van het Talent Attract team en ondersteunt hen in hun uitdagingen op vlak van rekrutering. Je helpt hen bij de uitwerking van rekruteringscampagnes en bij het opzetten van diverse rekruteringsacties en -events. Je staat in voor de publicatie en de opvolging van vacatures op onze eigen site en externe jobsites. Voor diverse publicaties lees je zelf tekstmateriaal na en lay-out je deze zodat alles een aantrekkelijk geheel vormt. Je volgt de binnenkomende sollicitaties op en bewaakt dat kandidaten snel een eerste feedback ontvangen. Samen met de betrokken recruiter, volg je de kandidaten op vanaf sollicitatie tem onboarding. Je hebt contact met kandidaten en klanten; zowel telefonisch als per mail. Je staat garant voor een snelle en gepersonaliseerde service en informeert hen zo goed mogelijk. Je staat in voor de planning en organisatie van interviews en diverse gespecialiseerde screenings. Je bent verantwoordelijk voor het afnemen van online en digitale testen.

 • Metaalarbeider (M/V) Stalen ramen en Deuren (ZINGEM)

  Regio: ZINGEM

  Bedrijf: INFINITY JOBS OUDENAARDE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je kan goed lassen (halfautomaat). Je bent gemotiveerd Je hebt zin voor verantwoordelijkheid. je kan zelfstandig werken

 • Allround Bediende (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Start People Gent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Allround Bediende... sta je in voor verschillende administratieve taken, verzorg je de post het onthaal van klanten Daarnaast sta je in voor.... de facturatie verzorgen van klanten en leveranciers, het opstellen van verschillende documenten voor de vrachtwagens en het op orde houden van het kantoor.

 • Huishoudhulp (M/V) Sint-Andries/Sint-Michiels Brugge (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Torhout

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Wassen en/of strijken Boodschappen doen Jouw voordelen: Vast inkomen, correct en op tijd betaald Zekere job met veel afwisseling Erkend statuut, beschermd door de sociale zekerheid Hospitalisatieverzekering Opvang zieke kinderen (ChildCare) Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die deeltijds of voltijds bij ons zou kunnen starten in de regio: Sint Andries en Sint Michiels Brugge

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Munte (MUNTE)

  Regio: MUNTE

  Bedrijf: PARTENA

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Jobstudent (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • Jobstudenten zondagwerk +18 (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor een groeiende onderneming in Grobbendonk zijn wij momenteel op zoek naar jobstudenten die op zondagen en wettelijke feestdagen een centje willen bijverdienen. Je komt terecht een een groeiende logistieke onderneming waar je ingezet wordt op meerdere afdelingen. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: * Orderpicken van kledij met behulp van een handscanner * Inpakken van de kledij, rekening houdend met de eisen van de klant * Verplaatsen van stuks en goederen in het magazijn van positie A naar positie B * ... & nog zoveel meer! Kan je jezelf op regelmatige basis vrij maken op zondagen en feestdagen en ben je bovendien 18 jaar of ouder? Neem dan zeker contact op met ons. Solliciteren kan door je CV en een korte motivatie door te sturen naar [email protected]

 • Interim Verpleegkundige NACHT Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Reflex Healthcare People

  Type: Werfreserve

  Voor enkele woonzorgcentra in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar verpleegkundigen die op regelmatige basis kunnen inspringen om een nachtshift te draaien. Je werkt volledig volgens je eigen beschikbaarheden!

Zoek naar antwoorden van TEMPOLEC-THEBEN in sociale netwerken
Look for responds of TEMPOLEC-THEBEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor TEMPOLEC-THEBEN. Laat een reactie achter voor TEMPOLEC-THEBEN. TEMPOLEC-THEBEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TEMPOLEC-THEBEN. Leave a respond for TEMPOLEC-THEBEN. TEMPOLEC-THEBEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TEMPOLEC-THEBEN op de google maps. Adres en contacten TEMPOLEC-THEBEN
Location of TEMPOLEC-THEBEN on the google maps. Address and contacts of TEMPOLEC-THEBEN

Andere gerelateerde bedrijven als come TEMPOLEC-THEBEN TEMPOLEC-THEBEN: AXA | FORRIER/FUNةRAILLES FORRIER | AUTOMATIK SERVICE | JACOBS | W. DE SCHRIJVER

Other related companies as TEMPOLEC-THEBEN: AXA | FORRIER/FUNةRAILLES FORRIER | AUTOMATIK SERVICE | JACOBS | W. DE SCHRIJVER

TEMPOLEC-THEBEN is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TEMPOLEC-THEBEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03126403808. Het bedrijf TEMPOLEC-THEBEN bevindt zich op het adres: Avenue Odon Warland 83; 1090; Bruxelles (Jette). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 519,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 702,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Regulating systems. Producten gemaakt in TEMPOLEC-THEBEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TEMPOLEC-THEBEN is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TEMPOLEC-THEBEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TEMPOLEC-THEBEN, openstaande posities, locatie van TEMPOLEC-THEBEN op de kaart.

TEMPOLEC-THEBEN is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is TEMPOLEC-THEBEN, company assigned to the tax number BE03126403808. The company TEMPOLEC-THEBEN is located at the address: Avenue Odon Warland 83; 1090; Bruxelles (Jette). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 519,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 702,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Regulating systems. Products created in TEMPOLEC-THEBEN were not found.
The main activity of TEMPOLEC-THEBEN is Administration of Human Resource Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of TEMPOLEC-THEBEN is not available. You also can look at reviews of TEMPOLEC-THEBEN, open positions, location of TEMPOLEC-THEBEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TEMPOLEC-THEBEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TEMPOLEC-THEBEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TEMPOLEC-THEBEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TEMPOLEC-THEBEN, employees, financial statistics.